Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τρομερή εμφάνιση από Μπορόφσκι, Χιούγκο Αλμέηντα, Φρίτζ, Φρίγκς, Ντιέγκο, Μερτεζάγκερ, Σανόγκο...

Για λίγους
το δικο σας δευτερο φιλικο αν θυμαμαι καλα ηταν με σουβλακερι της περιοχης,εγινε προταση και απο Μπραουνσβαικ αλλα ο προεδρος αρνηθηκε γιατι το ονομα και μονο κατι του θυμισε...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
το δικο σας δευτερο φιλικο αν θυμαμαι καλα ηταν με σουβλακερι της περιοχης,εγινε προταση και απο Μπραουνσβαικ αλλα ο προεδρος αρνηθηκε γιατι το ονομα και μονο κατι του θυμισε...
Εχεις χιούμορ και μ' αρέσει
Τις απουσίες της Βέρντερ δεν τις ανέφερε κανείς όμως.
Ούτε το ότι τερματοφύλακας έπαιζε ο 4ος σε σειρά (πρώτο γκόλ εκτός θέσης και τρίτο κάτω απ' τα πόδια του)
Ούτε το οτι τα 2 σέντερ φορ που ξεκίνησαν είναι από τη δεύτερη ομάδα
Παρ' όλα αυτά 4 φυστίκια για πλάκα

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οσο πας κ πιο πολυ ξεφτιλιζεσαι...Τοσο πολυ σε ενδιαφερει(κ σε ποναει)ο Αρης κ ψαχνεις ψυλλους στ'αχυρα για να μας την πεις ρε ανυπαρκτε???
Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε

Επισκέπτης
Εχεις χιούμορ και μ' αρέσει
Τις απουσίες της Βέρντερ δεν τις ανέφερε κανείς όμως.
Ούτε το ότι τερματοφύλακας έπαιζε ο 4ος σε σειρά (πρώτο γκόλ εκτός θέσης και τρίτο κάτω απ' τα πόδια του)
Ούτε το οτι τα 2 σέντερ φορ που ξεκίνησαν είναι από τη δεύτερη ομάδα
Παρ' όλα αυτά 4 φυστίκια για πλάκα
σε περιπτωση που εχεις μπερδευτει,ηταν αγωνας προετοιμασιας,και οχι επισημο παιχνιδι!!και μιας και μιλαμε για επισημα παιχνιδια,ποιος θα εκπροσωπησει το παοκακι στην κληρωση του κυπελλου ουεφα? :grin: :grin: :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παοκάκι είμαστε ρε φίλε
Καημένοι
Άστα να πάνε
Vamos aris
Vamos lambros
Vamos lambros garlic
Vamos lambros grantas
Vamos haidari

Κρατάω αρχείο και μου λείπει ένα στοιχείο:  Το γκόλ στο Χαϊδάρι το πέτυχε ο Βελώνης ή ο Μπενίσκος;  Ήταν στο 97 ή στο 98 του αγώνα;  Αν δεν έμπαινε το γκόλ τί απ' τα παρακάτω θα συνέβαινε; 
1.  Η ομάδα του Αρεως θα ανέβαινε Θεσ/νίκη με το τρένο ή με υποβρύχιο;
2.  Η ομάδα θα μετανάστευε στον πλανήτη Αρη;
3.  Ο λάμπρος θα γινοταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών;
4.  ΤΟ ξύλο στους παίχτες θα ξεκινούσε απ τα διόδια της Βαρηπόμπης ή των Τεμπών;
5.  Ο Γιάννης θα το γλίτωνε το ξύλο;   
6.  Ο δεύτερος Γιάννης θα το γλίτωνε το ξύλο;

Παρακαλώ απαντήστε, είναι σημαντικό για μένα και το αρχείο μου

Νεμπεγλέρας, Λέμπο, Ζεντίλ Μπατιόν όλα τα λεφτά προχθές....

Υ.Γ  Μην τρελένεστε. Βάλτε λίγο χιούμορ. Ανταλάσσω Κόκε με Αναστασάκο και Ρεγκέριο με Μπακαγιόκο

warhol χαβουζιάρη δώσε κανένα τιπ για μασάζ, κατεβαίνω αθήνα τρίτη πρωί, δεν κρατιέμαι

Επισκέπτης
Παοκάκι είμαστε ρε φίλε
Καημένοι
Άστα να πάνε
Vamos aris
Vamos lambros
Vamos lambros garlic
Vamos lambros grantas
Vamos haidari

Κρατάω αρχείο και μου λείπει ένα στοιχείο:  Το γκόλ στο Χαϊδάρι το πέτυχε ο Βελώνης ή ο Μπενίσκος;  Παρακαλώ απαντήστε, είναι σημαντικό για μένα και το αρχείο μου

Νεμπεγλέρας, Λέμπο Ζεντίλ Μπατιόν όλα τα λεφτά προχθές....

Υ.Γ  Μην τρελένεστε. Βάλτε λίγο χιούμορ. Ανταλάσσω Κόκε με Αναστασάκο
παοκακι ειστε οποτε φωναζετε,ζητω ο βγενο,ζητω ο γλου,ζητω ο γκαγκατσης  :grin: :grin: :grin:!!
πες μου τωρα,ποιος θα σας εκπροσωπησει στη κληρωση του κυπελλου ουεφα?η κυρια λιλυ μηπως? :grin:
ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ παοκ,ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ,ΜΠΥΡΑ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αφου σου αρεσει η ιστορια,μπορεις να μου πεις γιατι εχετε το παρατσουκλι 10 χρονια γκομενες?για ποια δεκαετια αναφερεται? ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:
επισης ποια ομαδα ψηφιστηκε ως η καλυτερη στην ελλαδα σε ολα τα αθληματα? ;) ;) ;)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αφου σου αρεσει η ιστορια,μπορεις να μου πεις γιατι εχετε το παρατσουκλι 10 χρονια γκομενες?για ποια δεκαετια αναφερεται? ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:
επισης ποια ομαδα ψηφιστηκε ως η καλυτερη στην ελλαδα σε ολα τα αθληματα? ;) ;) ;)
Μήν μου πείς οτι είναι ο Αρης γιατί θα γίνω Αριανός!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
warhol ξαναδιάβασε το μήνυμα 4636 γιατί έχω κάνει αλλαγές

Υ.Γ. Ζαγοράκη τον μπούλο με τα παλτά που έφερες

Επισκέπτης
warhol ξαναδιάβασε το μήνυμα 4636 γιατί έχω κάνει αλλαγές

Υ.Γ. Ζαγοράκη τον μπούλο με τα παλτά που έφερες
θα γινοταν οτι θα γινει τωρα αν δεν σας παρει  ο δροσος στο μπασκετ  ;) ;)!!!πες μου τωρα,γιατι σας λενε 10 χρονια γκομενες? :grin: :grin: :grin:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.......Τη να λεμε για την Μπαοκ? ..εγω απλα δινω ενα link...η αληθεια μεσα απο το γελοιο...

Επισκέπτης
εφυγε ο χαλκιας,ηρθε ο σηφακης
εφυγε ο αβρααμ,ηρθε ο λεμπο
εφυγε ο ιβιτς,ηρθε ο ρεγκειρο!
οι καινουργιοι παιχτες ειναι σαφως καλυτεροι απο τους προκατοχους τους!
φετος παμε για μια καλυτερη πορεια απο την περσινη!
στο μπασκετ,εχουμε αλλαγη προπονητη,με την ελευση ενος παλιου μας γνωριμου,του ματσον!χτιζεται μια καινουργια σκληροτραχηλη ομαδα!ελπιζουμε στην επιστροφη μας στην ευρωλιγκα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικά πρέπει να είναι γάτες στο μάρκετινγκ ο ζαγόρ και οι δικοί του.
Μέχρι και τεχνιτή ζήτηση στα όρια της έλλειψης στα διαρκείας σε ορισμένες θύρες προκάλεσαν για να ξυπνήσουν τον κόσμο.
αυτοί που περιμένουν στα γραφεία είναι οι ίδιοι κάθε μέρα, βαλτοί της ΠΑΕ.
Τα πλάνα από τις θύρες με τα διαθέσιμα διαρκείας (ιδίως σε 6-7-8) είναι εικονικά.Υπάρχουν και άλλα που μπορεί να βρεις θέση στο κέντρο του γηπέδου στη μέση του διαζώματος.
Δυστυχώς όμως για αυτούς τους ξεσκέπασε η γάτα ο Λάμπρος.

Επισκέπτης
τελικά πρέπει να είναι γάτες στο μάρκετινγκ ο ζαγόρ και οι δικοί του.
Μέχρι και τεχνιτή ζήτηση στα όρια της έλλειψης στα διαρκείας σε ορισμένες θύρες προκάλεσαν για να ξυπνήσουν τον κόσμο.
αυτοί που περιμένουν στα γραφεία είναι οι ίδιοι κάθε μέρα, βαλτοί της ΠΑΕ.
Τα πλάνα από τις θύρες με τα διαθέσιμα διαρκείας (ιδίως σε 6-7-8) είναι εικονικά.Υπάρχουν και άλλα που μπορεί να βρεις θέση στο κέντρο του γηπέδου στη μέση του διαζώματος.
Δυστυχώς όμως για αυτούς τους ξεσκέπασε η γάτα ο Λάμπρος.
δεν μας ενδιαφερει ουτε ποιους παιχτες πηρατε,ουτε τι κανετε στα φιλικα σας και φυσικα δεν δινουμε δεκαρα τσακιστη για τα εισιτηρια σας!γραψε ολα αυτα που αφορουν την ομαδα σου,στο θρεντ που εχετε!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μας ενδιαφερει ουτε ποιους παιχτες πηρατε,ουτε τι κανετε στα φιλικα σας και φυσικα δεν δινουμε δεκαρα τσακιστη για τα εισιτηρια σας!γραψε ολα αυτα που αφορουν την ομαδα σου,στο θρεντ που εχετε!
απ ότι φαίνεται ουτε και τον πρόεδρο και τον τεχ. διευθυντή σας τον ενδιαφέρει.
απλά το κόμπλεξτου δεν κρύβεται.περιμένουμε με αγωνία να ανακοινώσει τον αληθινό αριθμό των διαρκείας γιατί όλοι άλλοι τα ανεβοκατεβάζουν.
ας τον μαζέψει κάποιος επιτέλους των κωλοτουμπα.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

ΥΓ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom