Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χαλάρωσε λιγάκι, πλάκα κάνουμε

ο λέμπο ισάξιος του αβραάμ;  πλάκα ΜΕ κάνεις;  που τον είδες το λέμπο;  περιμένω να μου πείς τί βλέπεις, όχι τί θα ήθελες να συμβαίνει

Όσον αφορά το μπάσκετ, μάλλον δεν με κατάλαβες.  αναφέρομαι σε αυτά που οι ίδιοι οι ομοϊδεάτες σου έχουν πάρει πρέφα αλλά εσύ δεν νοείς...
ειπα οτι ο λεμπο καλυπτει επαξια την φυγη του αβρααμ!ναι ναι ο λεμπο εχει παιξει στην εθνικη του βασικος!ναι ναι θεωρειται απο τα μμε του εξωτερικου ως αρκετα καλος παιχτης!να σου θυμισω οτι τα ιδια ακριβως λεγατε για τον ροναλντο και φυσικα τωρα το κανετε αβαβα  ;)!περιμενε και θα δουμε το κατα ποσο ειναι καλος ή οχι ο λεμπο!!
και ο ΑΡΗΣ δεν εχει καμια αναγκη τον αβρααμ,ισα ισα που φετος ειμαστε καλυτεροι απο περυσι!
στο μπασκετ φιλε μου,φροντισε να βρεις διοικηση,προπονητη,παιχτες,γυμναστες,μπαλες μπασκετ,και μετα κανε κριτικη!αν δεν το εχεις παρει πρεφα,ειστε πεθαμενη ομαδα!καντε καμια συγχωνευση με το πανοραμα μπας και δειτε προκοπη  :grin: :grin:!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αρειαναρες χαλαρωστε και απολαυστε καμια βουτια στις παραλιες.Η ομαδα μας εχει ολα τα φοντα να βγει και παλι ουεφα,πισω φυσικα απο τους(μονιμους)πρωταθλητες Ιουλιου-Αυγουστου συμπολιτες που καθε χρονο φερνουν τους καλυτερους παιχτες και τον καλυτερο προπονητη και κανουν τη καλυτερη προετοιμασια.Δε σηκωνω αντιρησεις σε αυτο...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αρειαναρες χαλαρωστε και απολαυστε καμια βουτια στις παραλιες.Η ομαδα μας εχει ολα τα φοντα να βγει και παλι ουεφα,πισω φυσικα απο τους(μονιμους)πρωταθλητες Ιουλιου-Αυγουστου συμπολιτες που καθε χρονο φερνουν τους καλυτερους παιχτες και τον καλυτερο προπονητη και κανουν τη καλυτερη προετοιμασια.Δε σηκωνω αντιρησεις σε αυτο...
thank you

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
εγώ πάντως βουτιές έκανα στην πισινα του seefelt
και είμαι και πολύ ικανοποιημένος ούτε ζεστη ...... και πάνω από όλα μαζί με την ΑΡΕΙΑΝAΡΑ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιτα,οπως βλεπεις,εδω περα προσπαθουμε να ειμαστε δικαιοι,λεμε και τα στραβα και τα καλα.Κανεις δεν αμφισβητει τα πρωτεια σας στον πρωταθλητισμο Ιουλιου-Αυγουστου εδω και χρονια.Ακουσα οτι στο τελευταιο σας φιλικο στη τουμπα θα σας απονεμηθει και το τροπαιο...

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
εχουμε να δουμε φετος πολλα ωραια...
ΑΡΗΣ ΣΕ ΛΕΩ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και για να μην χαλαμε το κεφι τον συμπολιτων μας και δεν ασχολουμαστε μ' αυτους..... το τρενο της τ(ρ)ουμπας ξεκινησε απο Κατερινη..... 3 γκολ εβαλαν... και τα 3 οι 2 "παικταραδες" που πηρανε απο εμας!!!!! Καλο κουραγιο, το 3ο ηταν το κερασακι στη τουρτα.... θα θυμηθειτε παλιες καλες εποχες με πουρλιοτοπουλο κατω απο τα δοκαρια!!!! :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ποιος παει για uefa???
δε τσιμπανε σημερα μαξιμε,ειναι ολοι σε συσκεψη,σκεφτονται τι θα γραφουν απο δω και περα για τις κωλοτουμπες...θα τους παρει κανα διημερο να αποφασισουν...που ειναι (και) ο Μελισσης οεοοοοοοοοοοο?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μετα τους Αναστασακο,Χαλκια,Ιβιτς,Μπακαγιοκο,αλλος ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης,ο Φιλιπος Δαρλας στο κατωφλι της Τουμπας.Εκπληρωνει ετσι ενα παιδικο του ονειρο να φιλησει το χωμα της τουμπας και να τιμησει τη φανελλα της ομαδας που απο μικρος υποστηριζε με παθος."Ηρθε επιτελους η στιγμη να παιξω στον μεγαλο παοκ του θοδωρη ζαγορακη και να γινω συμπαικτης του Αναστασακου"ηταν τα πρωτα του λογια.Οσο για τον μελισση,ανηκει πλεον στο κατεστημενο της αθηνας,λυπαται παρα πολυ που εγκαταλειπει αυτηντην ομαδα που(επισης)λατρευε απο μικρος και υποσχεται πως θα ξαναγυρισει να κλεισει τη καριερα του εδω,μαζι με σαλπιγκιδη,χριστοδουλοπουλο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παει κι αυτος.................. :priest:  Neeeeeeeeexxxxxttttttttttt    theo.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πλακα πλακα ο theo μπορει ανετα να εχει προσυμφωνησει και την προτομη του κουδα με ανταλλαγμα τον μεγαλο τασο μητροπουλο απο οσφπ, απλα τους δοκιμαζει ακομη, να δει μηπως του πεταξουν καμια πετρα τα "μπεεεε, μπεεεε", αλλα αφου δεν του ερχεται ουτε χαλικακι συνεχιζει ανετα τις "προσφορες"!!! Ουτε ο μασουτης δεν πουλαει τοσο πολυ αυτη την εποχη!!!!!

Quiz: ποιος να ειναι αραγε ο επομενος????

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πλακα πλακα ο theo μπορει ανετα να εχει προσυμφωνησει και την προτομη του κουδα με ανταλλαγμα τον μεγαλο τασο μητροπουλο απο οσφπ, απλα τους δοκιμαζει ακομη, να δει μηπως του πεταξουν καμια πετρα τα "μπεεεε, μπεεεε", αλλα αφου δεν του ερχεται ουτε χαλικακι συνεχιζει ανετα τις "προσφορες"!!! Ουτε ο μασουτης δεν πουλαει τοσο πολυ αυτη την εποχη!!!!!

Quiz: ποιος να ειναι αραγε ο επομενος????
Τον Κωστα Αντωνιου ρωτα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κοφτε το ρε δεν θα ξαναμπουνε εδω με ποιον θα διασκεδαζουμε μετα;
ελα μωρε σιγα τον μελισακο πηρανε τον φιλιππα το καλυτερο ντιλ της αγορας κανανε ο ζαγορ πρεπει να εχει κανει μαστερ στο γουολ στριτ η μαλλον στριπ (ωρε πουστη παλι κακια μου φυγε)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτοι δε θα μπουν εδω γιατρε μου???? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, αυτοι πρωτα μπαινουν εδω και μετα στο δικο τους, οπως πρωτα διαβαζουν τι κανουμε εμεις στις φυλλαδες και μετα τα δικα τους!!!!

Ποσο τους ειπαν οτι πουλησαν τον τελευταιο????????? 2εκ.????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτοι δε θα μπουν εδω γιατρε μου???? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, αυτοι πρωτα μπαινουν εδω και μετα στο δικο τους, οπως πρωτα διαβαζουν τι κανουμε εμεις στις φυλλαδες και μετα τα δικα τους!!!!

Ποσο τους ειπαν οτι πουλησαν τον τελευταιο????????? 2εκ.????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαζι με τα μεταφορικα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αφιερωμενο εξαιρετικα παλι στους............

"μπεεεεε....μπεεεεε" :2funny: :2funny:

Παντως, χαζα-χαζα, πολυ ακριβη πια η ΣΑΡΔΕΛΑ στις μερες μας, 2 εκ. τα περιπου 75-80 κιλα???? Ελεος πια....

Γιατρε μου, τι λεει το RX8???

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

αν πουνε κανα αληθινο νουμερο θα εχουμε πανηγυρια...... αντε να δουμε μετα την ενημερωση που θα κανουνε για τον ΜΕΓΑ ΑΡΗ μας τι θα πουνε παλι να μας φτιαξουν την μερα,

Φυσαει η κοκκινη Maxime κατι λεγαμε για συναντηση ετσι; κανα καφεδακι καμια ρετσινα και μετα ΝΑΟ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
αν πουνε κανα αληθινο νουμερο θα εχουμε πανηγυρια...... αντε να δουμε μετα την ενημερωση που θα κανουνε για τον ΜΕΓΑ ΑΡΗ μας τι θα πουνε παλι να μας φτιαξουν την μερα,

Φυσαει η κοκκινη Maxime κατι λεγαμε για συναντηση ετσι; κανα καφεδακι καμια ρετσινα και μετα ΝΑΟ

Μεσα γιατρε μου, οποτε γουσταρετε, αλλα πλεον δυστυχως δεν εχει κοντρα, παει το Sακι, επωληθη, αλλαξα ροδα, πηγα στα ψηλα πλεον... Touaregισιος πια ο maximos!!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom