Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

cacofonix σε λένε άντε καλά να ούμε

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νωρίς άνοιξε το σκορ στις κόκκινες.
Σολτάνι-Καστίγιο 1-0. Ποιος λέτε να κερδίσει?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μια σκατά από τα ίδια.Πάλι για να αποφύγετε τον υποβιβασμό θα είστε.
Και όπως πάντα το ΄΄Μπομπονέρα΄΄(το ποιο;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) δεν φοβίζει ούτε καν τις μικρομεσαίες ομάδες.

Εδώ είναι που ταιριάζει το ΑΡΗ-ΑΡΗ-ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

Άντε με τις υγείες σας σκουλήκια.Πάλι χάσατε σε ντέρμπι.

ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
H κακη εικονα συνεχιζεται και τα χρονικα περιθωρια στενεύουν.
Παιχτες σαν σολτανι,καστιγιο,γιακομπ πρεπει να τους δεσμευεις με ρητρα συμπεριφορας στο συμβολαιο.
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ εσεις μη χαιρεστε ο θεος θα σας γεμισει τις τρυπες..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν κρατατε καν τα προσχηματα

Σε μια φοβερή αποκάλυψη για το νέο τρύπημα του Γιάννη Κόντη στον Άρη, προχώρησε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού Κώστας Γκόντζος, σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα στην οποία αρθοργραφεί. Ο δημοσιογράφος, στο κείμενό του, αναφέρει ότι την εποχή της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό, τότε που προπονητής ήταν ο Τεν Κάτε, και κουμάντο έκαναν οι Βγενόπουλος και Πατέρας, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, ελάμβανε μέρος στα ...διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Είναι άγνωστο με ποια ιδιότητα έπαιρνε μέρος στις συσκέψεις ο Κόντης, όμως αυτή η αποκάλυψη έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη αποκαλυψη του Τζίγγερ, ότι ο Πατέρας είχε θέσει απαράβατο όρο για ν΄ αναλάβει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, να προσλάβει τον Κόντη στην ΠΑΕ, με τον οποίο φυσικά, είχε συζητήσει και συμφωνήσει!
Έτσι λοιπόν, υπάρχει ΝΕΟ μέγα θέμα με την παραμονή του Κόντη στον Άρη, αφού έτσι εξηγούνται όλες οι ΜΗ ενέργεις της ΠΑΕ Άρης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, όλα αυτά τα χρόνια. Θα περιμέναμε να πάρει θέση η ΠΑΕ Άρης, θα περιμέναμε να τον διώξει για ν΄ ακριβολογούμε, αλλά όλοι αυτοί εκεί στον Άρη και κυρίως ο Σαουρίδης που κάνει κουμάντο στην ομάδα, είναι απλώς συνεταίροι και ξέρουν πολλά ο ένας για τον άλλο.Συνεταίροι με τον Κόντη στο Αρειανιλίκι, φυσικά...

:2funny: :2funny: :2funny:
ρε τα τσιρακια του βαζελου
θυγατρικη του ΠΑΟ και με την βουλα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
H κακη εικονα συνεχιζεται και τα χρονικα περιθωρια στενεύουν.
Παιχτες σαν σολτανι,καστιγιο,γιακομπ πρεπει να τους δεσμευεις με ρητρα συμπεριφορας στο συμβολαιο.
ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ εσεις μη χαιρεστε ο θεος θα σας γεμισει τις τρυπες..

Οι ληστες του τρενου, ικανοι για το καλυτερο και , συνηθως, για το χειροτερο!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν κρατατε καν τα προσχηματα

Σε μια φοβερή αποκάλυψη για το νέο τρύπημα του Γιάννη Κόντη στον Άρη, προχώρησε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού Κώστας Γκόντζος, σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα στην οποία αρθοργραφεί. Ο δημοσιογράφος, στο κείμενό του, αναφέρει ότι την εποχή της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό, τότε που προπονητής ήταν ο Τεν Κάτε, και κουμάντο έκαναν οι Βγενόπουλος και Πατέρας, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, ελάμβανε μέρος στα ...διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!!!

Είναι άγνωστο με ποια ιδιότητα έπαιρνε μέρος στις συσκέψεις ο Κόντης, όμως αυτή η αποκάλυψη έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη αποκαλυψη του Τζίγγερ, ότι ο Πατέρας είχε θέσει απαράβατο όρο για ν΄ αναλάβει εκ νέου τον Παναθηναϊκό, να προσλάβει τον Κόντη στην ΠΑΕ, με τον οποίο φυσικά, είχε συζητήσει και συμφωνήσει!
Έτσι λοιπόν, υπάρχει ΝΕΟ μέγα θέμα με την παραμονή του Κόντη στον Άρη, αφού έτσι εξηγούνται όλες οι ΜΗ ενέργεις της ΠΑΕ Άρης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, όλα αυτά τα χρόνια. Θα περιμέναμε να πάρει θέση η ΠΑΕ Άρης, θα περιμέναμε να τον διώξει για ν΄ ακριβολογούμε, αλλά όλοι αυτοί εκεί στον Άρη και κυρίως ο Σαουρίδης που κάνει κουμάντο στην ομάδα, είναι απλώς συνεταίροι και ξέρουν πολλά ο ένας για τον άλλο.Συνεταίροι με τον Κόντη στο Αρειανιλίκι, φυσικά...

:2funny: :2funny: :2funny:
ρε τα τσιρακια του βαζελου
θυγατρικη του ΠΑΟ και με την βουλα
Ασε μας στον πονο μας ρε...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πήγα χθες γήπεδο και αηδίασα ....
Και δεν ξέρω περισότερο με τί ? Με την τραγική ομάδα μου ? , με την ασχετοσύνη που έχει μαζευτεί στη θύρα 1 ? ή με την βλακεία που κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους κάποιοι ποδοσφαιριστές (βλ. Σολτάνι) . Τουλάχιστον μου άρεσε πολύ ο Ατρόμητος του 1ου ημιχρόνου , που αν δεν το βλεπε τόσο "χεσμένα" ο Δώνης θα `πρεπε να έχει κάνει το 0-3 στο 60` και μετά να παίζει fair play , αλλά έτσι που το πήγαιναν θα τρώγανε κανένα κατά λάθος οι μείζεροι ...! Και δεν έφταναν όλ αυτά είχα κάτι άσχετους πίσω απο το κεφάλι μου να βρίζουν τον Τσέζαρεκ κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα , ο μόνος που έτρεξε (ίσως λίγο ο Φατί και ο Καζναφέρης) και προσπάθησε , συνήθως έχανε όλες τις μονομαχίες αλλά του είχαν γίνει τα πνευμόνια σαν μπαλόνια ...
Σολτάνι , Τόχα , Μίτσελ ήταν μάλλον αλλού , ειδικά ο πρώτος πήγε έτσι κι αλλιώς γρήγορα αλλού !
Και ο πιό αδαής θα έβλεπε πόση ποιότητα έδιναν στην ομάδα παίκτες σαν τον Κόκε (ακόμη και τελείως άσφερος) και Χαβίτο !
Τέλος μπράβο στον πρώην παίκτη μας Πίτου Γκαρσία , αγνώριστος !

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πήγα χθες γήπεδο και αηδίασα ....
Και δεν ξέρω περισότερο με τί ? Με την τραγική ομάδα μου ? , με την ασχετοσύνη που έχει μαζευτεί στη θύρα 1 ? ή με την βλακεία που κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους κάποιοι ποδοσφαιριστές (βλ. Σολτάνι) . Τουλάχιστον μου άρεσε πολύ ο Ατρόμητος του 1ου ημιχρόνου , που αν δεν το βλεπε τόσο "χεσμένα" ο Δώνης θα `πρεπε να έχει κάνει το 0-3 στο 60` και μετά να παίζει fair play , αλλά έτσι που το πήγαιναν θα τρώγανε κανένα κατά λάθος οι μείζεροι ...! Και δεν έφταναν όλ αυτά είχα κάτι άσχετους πίσω απο το κεφάλι μου να βρίζουν τον Τσέζαρεκ κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα , ο μόνος που έτρεξε (ίσως λίγο ο Φατί και ο Καζναφέρης) και προσπάθησε , συνήθως έχανε όλες τις μονομαχίες αλλά του είχαν γίνει τα πνευμόνια σαν μπαλόνια ...
Σολτάνι , Τόχα , Μίτσελ ήταν μάλλον αλλού , ειδικά ο πρώτος πήγε έτσι κι αλλιώς γρήγορα αλλού !
Και ο πιό αδαής θα έβλεπε πόση ποιότητα έδιναν στην ομάδα παίκτες σαν τον Κόκε (ακόμη και τελείως άσφερος) και Χαβίτο !
Τέλος μπράβο στον πρώην παίκτη μας Πίτου Γκαρσία , αγνώριστος !
Εισαι σωστο αρειανακι και βλεπεις μπαλλα,ο Γκαρσια δεν ειναι καθολου αγνωριστος,ο ιδιος παικτης που ειχαμε κι εμεις,μονο που οι φωστηρες μας τον ειχαν να τραβολογιεται στο πλαι σαν την αδικη μοιρα...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
sorry ρε παιδες για την ενοχληση αλλα μηπως εχει δει κανεις αυτο το παιδι τον Γαμαικανο εννοω γιατι μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο εξαφανιστηκε :huh:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ε οχι και οφ-σαιντ το γκολ του βελώνη!!!

Συνημμένα

• 258863755_veloni_122_473lo.jpg
    258863755_veloni_122_473lo.jpg
    338,9 KB · Εμφανίσεις: 54

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Πού κολλάει τώρα αυτό, αν ήταν ή δεν ήταν off-side; Ούτε 30/4 έχουμε, ούτε είχε γενέθλια αυτές τις μέρες ο Βελώνης, και έχουν περάσει και 6 χρόνια από τότε. Και στην τελική στα @@ μου και αν ήταν, στα @@ μου και αν δεν ήταν. Μόνο αυτοί που τρέχαμε ξέρουμε τι τραβήξαμε τότε, και ειδικα αυτοί οι 1000-1500 που είμασταν εκείνη τη μέρα στο Μαυροθαλασσίτης.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
sorry ρε παιδες για την ενοχληση αλλα μηπως εχει δει κανεις αυτο το παιδι τον Γαμαικανο εννοω γιατι μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο εξαφανιστηκε :huh:
Είναι βαριά άρρωστος και κλαίει συνέχεια!!!
Και εμείς κρυωμένοι είμαστε εκεί ψηλά στην  κορυφή!!!

fotisalonica

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
To...καρέ του Βόλου

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Καλίφα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίδεζ Οράσιο, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα Ριβέρα.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Καλίφα Σανκαρέ έχει γεννηθεί στις 15 Αυγούστου του 1984, έχει ύψος 1.90 και είναι 80 κιλά. Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 35 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας Ελντίν Γιακούποβιτς έχει γεννηθεί στις 2 Οκτωβρίου του 1984, έχει ύψος 1.91 και είναι 81 κιλά.  Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 36 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Ουμπίδεζ  Οράσιο έχει γεννηθεί  στις 9 Φεβρουαρίου του 1982, έχει ύψος 1.70 και είναι 70 κιλά. Έχει 56 συμμετοχές και 12 γκολ τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ολ. Βόλου, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι  του Europa League

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Νόε Ακόστα Ριβέρα έχει γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 1983, έχει ύψος 1.77 και είναι 1 κιλά. Από πέρσι τον Ιανουάριο με την φανέλα του Ολ. Βόλου είχε 21 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια του Europa League και πέτυχε ένα γκολ.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στην συνέχεια τις επόμενες μέρες  θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή τους (όταν βρεθούν πλέον και οι 4 στην Θεσσαλονίκη με δεδομένο ότι πρέπει και να μεταφέρουν τις οικογένειές τους από τον Βόλο).

Σανκαρέ: «Προτίμησα ΑΡΗ από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Στο στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 φιλοξενήθηκε ένα από τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,  Καλίφα Σανκαρέ δηλώνοντας χαρούμενος για την επιλογή του να συμφωνήσει με τον ΑΡΗ, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα, με ιστορία και σωστή οργάνωση.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός δήλωσε:

«Περιμέναμε τρεις μήνες με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο, ζω από αυτό και είμαι χαρούμενος που βρήκα την καινούργια μου ομάδα.

Αυτό που θέλω είναι να κάνω σωστά την δουλειά μου. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ βοηθήσω» ενώ ακόμα πρόσθεσε:

«Είχα πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αλλά και από το εξωτερικό. Προτίμησα όμως τον ΑΡΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη και με πολύ καλή οργάνωση. Μίλησα με τον κ. Τσιώλη, με τον οποίο έχω δουλέψει στον Βόλο και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα, αλλά και με τον πρόεδρο. Είδα πόσο με θέλουν και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ».

Επιμέλεια: Νίκος Παπαδόπουλος

p.s. χανουμοτουρκοι μπανανα!
:zfuck:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.502
Πόντοι
2.606
ΘΑ ΧΕΤΕ και πανο λευτερια στον μπεο ??

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά αν είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και προτίμησε τον Άρη είναι μεγάλος μαλάκας.
Χρήσιμος παίκτης αλλά για να παλαίψει με τον Ατρόμητο για την πέμπτη θέση.
Δεν φημιζόταν για το ότι δεν περνάει μύγα αλλά ήταν καλός στις προωθήσεις.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πολυ καλες κινησεις,η ομαδα τωρα θελει αποσυμφορηση για να γινει καλη δουλεια,με 37 παικτες πολυ δυσκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom