You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναι όντως μεγάλη πλάκα. Και επειδή δεν ακούστηκε να λέει, δεν ήταν. Εξαιρετικό επιχείρημα. Ξαναδές το και πες μου αν δεν ήταν εσύ.Και η πλάκα παπαράκο ξέρεις ποια είναι; Δεν ακούστηκε ποτέ κανείς του Θρασύβουλα να λέει για offside γκολ...
Παπαράκο να πεις κανένα φιλαράκι σου παλιομαλάκα.
Και τι περίμενες? Να το σταματούσε έτσι? Πόσο βλάκας είσαι? Ή θα έπρεπε να συνεχιστεί με τα όργια που έγιναν? Απλά φάγατε παπά ότι θα την γλυτώσετε και φύγατε.
Ρε παλιομαλάκα στα αρχίδια μου τι έκαναν οι "Τούρκοι". Να τιμωριόντουσαν περισσότερο, μαζί σου είμαι. Εδώ δεν μιλάμε ότι ένας ηλίθιος πέταξε πυρσό και πέτυχε έναν παίκτη στα πόσα μέτρα. Μιλάμε για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και φάπες. Αν ήταν σε ευρωπαϊκό αγώνα θα είχες τιμωρία αλλά Παρί στην Τούμπα. Όσο για την τιμωρία με τον πυρσό εννοείται ότι ήταν αστειότατη.Εδώ ρε παπαράκο οι ΤΟΥΡΚΟΙ καψανε αθλητή και μου λες για όργια...Βγάλε το κόμπλεξ σου με τον ΑΡΗ...
Ή θα κάνουμε συζήτηση ή θα βριζόμαστε. Όταν ακούς αντίθετες γνώμες δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι κομπλεξικός. Μάλλον εσύ είσαι που όλα τα εναποθέτεις σε αυτό.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Ε όταν η μονη σου ασχολια είναι η τιμωρια του ΑΡΗ με τη γρια και το 44 και δεν έχεις βγει ποτε να πεις πχ για τον τελικο της αεκ με τον ατρομητο, ή για όλη την αλλη σαπιλα, μαλλον εσυ εισαι ο κομπλεξικος. Σε τόσα ματς στην Ελλαδα εχουν μπει οπαδοι αλλα μονο ο ΑΡΗΣ έχει φαει τοσες αγωνιστικες. Πάνω απο 2 δεν θυμαμαι να χει φαει κανεις στο παρελθον...
Να μην αναφέρω και για το Τορινο που ξεκινησαν το επεισοδια οι παίχτες της Εφες...
Να μην αναφέρω και για το Τορινο που ξεκινησαν το επεισοδια οι παίχτες της Εφες...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
..... σα να μην περασε μια μερα....
Βάσει κανονισμών δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα τέτοια τιμωρία. Αντίθετα μπορείς να δεις την τιμωρία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πέρυσι στο χάντμπολ. Κάνεις λάθος για τον τελικό πέρυσι με την ΑΕΚ όπου αυτά που έγραψα για εσένα δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα είχα γράψει για την ΑΕΚ. Το ότι τάχα δεν έχω βγει ποτέ είναι για να αποδειχθεί αυτό που έγραψα πιο πριν. Όλα τα εναποθέτεις στο δήθεν κόμπλεξ του άλλου για να κρύψεις τα δικά σου λάθη. Βγάλε από την μέση το υποτιθέμενο κόμπλεξ του άλλου και δες αν όντως έχετε κάνει καραγκιοζιλίκια. Από την μεριά μου επισημαίνω τα σφάλματα ΟΛΩΝ.
Τι θα πει ξεκίνησαν οι παίκτες της Εφες? Δηλαδή μου ρίχνεις μολότωφ επειδή σου έριξα πέτρα και το ξεκίνησα εγώ? Τι έκαναν οι παίκτες και θεωρείς ότι μπορούν να μπουν τόσοι οπαδοί και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά? Τέσπα... Εκεί απέκτησες άλλοθι, με γρια δεν είχες κανένα.
Τι θα πει ξεκίνησαν οι παίκτες της Εφες? Δηλαδή μου ρίχνεις μολότωφ επειδή σου έριξα πέτρα και το ξεκίνησα εγώ? Τι έκαναν οι παίκτες και θεωρείς ότι μπορούν να μπουν τόσοι οπαδοί και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά? Τέσπα... Εκεί απέκτησες άλλοθι, με γρια δεν είχες κανένα.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Μπορεί να ήταν μαλακία αυτών που μπήκαν μέσα με τη γριά, παρ' όλα αυτά ο διαιτητής όφειλε να λήξει το ματς κανονικά, να παιχτεί δηλαδή το υπολοιπο του αγώνα και όχι να το λήξει στα αποδυτήρια με μηδενισμό. Εκεί είναι το θέμα. Εχουν γίνει τόσα και τόσα στα ελληνικά γήπεδα αλλα δεν έχω δει καμμία ομάδα να τρώει τόσες αγωνιστικές....
Από τιμωρία παίχτη, αν θυμάμαι καλά την μεγαλύτερη την εχει παιχτης της αεκ, με 20+ αγωνιστικές αν θυμαάμαι καλα...
Και με δελτία δεν έχει ξανατιμωρηθεί άλλη ομάδα αν και έχιε ξαναγινει το ίδιο σκηνικό...
2 μέτρα και 2 σταθμά, εκεί ειναι το θέμα. Να τιμωρηθώ, ναι, αλλά να τιμωρούνται και οι άλλοι. Φέτος, εξιλαστήριο θύμα Βόλοι, Καβάλες κλπ, και κάποιοι άλλοι την περάσανε αβαβα...Γι' αυτό τρελλαίνομαι...
Από τιμωρία παίχτη, αν θυμάμαι καλά την μεγαλύτερη την εχει παιχτης της αεκ, με 20+ αγωνιστικές αν θυμαάμαι καλα...
Και με δελτία δεν έχει ξανατιμωρηθεί άλλη ομάδα αν και έχιε ξαναγινει το ίδιο σκηνικό...
2 μέτρα και 2 σταθμά, εκεί ειναι το θέμα. Να τιμωρηθώ, ναι, αλλά να τιμωρούνται και οι άλλοι. Φέτος, εξιλαστήριο θύμα Βόλοι, Καβάλες κλπ, και κάποιοι άλλοι την περάσανε αβαβα...Γι' αυτό τρελλαίνομαι...
caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο ογιος καφε λεωφορο νικης επινε...καρδιτσιωτη δεν σε βλεπω παρελαση να βγαζεις.
Όφειλε? Αστειεύεσαι βέβαια.Μπορεί να ήταν μαλακία αυτών που μπήκαν μέσα με τη γριά, παρ' όλα αυτά ο διαιτητής όφειλε να λήξει το ματς κανονικά, να παιχτεί δηλαδή το υπολοιπο του αγώνα και όχι να το λήξει στα αποδυτήρια με μηδενισμό. Εκεί είναι το θέμα. Εχουν γίνει τόσα και τόσα στα ελληνικά γήπεδα αλλα δεν έχω δει καμμία ομάδα να τρώει τόσες αγωνιστικές....
Σου είπα έχουν αλλάξει πλέον οι κανονισμοί οπότε μην περιμένεις ίδιες τιμωρίες. Στο χάντμπολ που ισχύουν άλλες, είδες τι έγινε. Τέσπα...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
αυτα ειναι ανοησιεςο ογιος καφε λεωφορο νικης επινε...καρδιτσιωτη δεν σε βλεπω παρελαση να βγαζεις.
τραβα να κατουρησεις τωρα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο Αρης ειχε ηδη πεσειΔεν αστειεύομαι καθόλου. Ξεχνάς μάλλον τι έκτροπα γίνονται κάθε φορα στο Τζαμί και στο Καραϊσκακη...Αλλα βέβαια, έπρεπε να πέσει ο κακός ο ΑΡΗΣ...Ασε μας ρε φίλε κάθομαι και σου απαντάω...
ηθελε νικη και μονο νικη μπας και σωθει αλλα....
μετα ηρθε η διακοπη και η ευκολια του θουπερ τγια να τα ριξει ολα εκει στην κακια ΕΠΑΕ και στον ΠΑΟΚ
ολα τα αλλα ειναι φαντασιωσεις
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Δηλαδή ο Τουρκος δεν στήθηκε στο Καλαμάρι;
Η Γριά δεν στήθηκε στο Καλαμάρι;
Το Καλαμάρι με τη Χαλκηδόνα το θυμάστε;
Πού είναι το Καλαμάρι τώρα;
Πού είναι η Χαλκηδόα τώρα; Ξέχασα, έγινε Ατρόμητος...
Η ομάδα είχε κακό υλικό, γιατί δεν έκανε μεταγραφές όπως το Χανούμι, που αν θυμάσαι είχε μπει και αυτή στο 44 και ήταν υποτίθεται υπό επίβλεψη...Παρ' όλα αυτά χτύπησε πρωτάθλημα με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων...
Αν θυμάσαι, εκείνη τη χρονιά είχαμε βγάλει τα κάγκελα από το Χαριλάου, και μέχρι εκείνο το ματς δεν είχε πέσει ούτε κέρμα...Αλλά αυτά τα ξεχνάμε...
Η ομάδα μπορεί να μην είχε υλικό αλλά δύσκολα έχανε, τα χτυπούσε τα ματσάκια...Αλλά που πας με Αγαπητό και λοιπά παρτάλια που είχες;
Κακά τα ψέμματα, η ομάδα δεν είχε ούτε ψυχολογία...για μένα όλα κρίθηκαν στην ήττα στο Αιγάλεω. Τότε ήμουν σίγουρος ότι θα πεσουμε.
Οσον αφορα για το θέμα με τον Πανιώνιο που πήγαμε μέχρι το CAS, θεωρώ οτι έπρεπε να πέσει ο Πανιώνιος, αλλά όχι να σωθούμε εμείς στη θέση του, να πέφταμε και οι δύο.
Μπορεί να έπεσα μεν με 7 βαθμούς διαφορά από αυτόν που σώθηκε, μπορεί η ομάδα να χτύπαγε τα ματς, 13/30 Χ, η ομάδα όμως δεν μπορούσε να κερδίσει. ΟΜΩΣ, τις τελευταίες αγωνιστικές γίνανε τέτοια μαγειρεματα, που αν είχα πχ μία ελπίδα να σωθώ, χάθηκε και αυτή, και ήρθε και τα επεισόδια στο μάτς με την ηλικιωμένη και έδεσε το γλυκό. Εφαγα και 9 αγωνιστικές (+1 επειδή έβρισα κάποιον της ΕΠΟ που τελικα δεν μέτρησε) και με καταστρέψανε οικονομικά. Αντε μετά χωρίς έσοδα από εισιτήρια, με την ψυχολογία του κόσμου στο 0 να ανέβει η ομάδα. Εγώ το πιστεύω, αν δεν είχε μπει το γκολ του Βελώνη σε εκείνο το ματς, θα είμαε την τύχη του μεγάλου Εθνικού.
Φέτος η ομάδα έχει πολύ χειρότερο υλικό από πέρυσι, και έναν επικίνδυνο προπονητή. Δεν έχουμε καμμία τύχη για 5άδα, και θα είναι οικονομική καταστροφή και μεγάλο πισογύρισμα.
Η Γριά δεν στήθηκε στο Καλαμάρι;
Το Καλαμάρι με τη Χαλκηδόνα το θυμάστε;
Πού είναι το Καλαμάρι τώρα;
Πού είναι η Χαλκηδόα τώρα; Ξέχασα, έγινε Ατρόμητος...
Η ομάδα είχε κακό υλικό, γιατί δεν έκανε μεταγραφές όπως το Χανούμι, που αν θυμάσαι είχε μπει και αυτή στο 44 και ήταν υποτίθεται υπό επίβλεψη...Παρ' όλα αυτά χτύπησε πρωτάθλημα με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων...
Αν θυμάσαι, εκείνη τη χρονιά είχαμε βγάλει τα κάγκελα από το Χαριλάου, και μέχρι εκείνο το ματς δεν είχε πέσει ούτε κέρμα...Αλλά αυτά τα ξεχνάμε...
Η ομάδα μπορεί να μην είχε υλικό αλλά δύσκολα έχανε, τα χτυπούσε τα ματσάκια...Αλλά που πας με Αγαπητό και λοιπά παρτάλια που είχες;
Κακά τα ψέμματα, η ομάδα δεν είχε ούτε ψυχολογία...για μένα όλα κρίθηκαν στην ήττα στο Αιγάλεω. Τότε ήμουν σίγουρος ότι θα πεσουμε.
Οσον αφορα για το θέμα με τον Πανιώνιο που πήγαμε μέχρι το CAS, θεωρώ οτι έπρεπε να πέσει ο Πανιώνιος, αλλά όχι να σωθούμε εμείς στη θέση του, να πέφταμε και οι δύο.
Μπορεί να έπεσα μεν με 7 βαθμούς διαφορά από αυτόν που σώθηκε, μπορεί η ομάδα να χτύπαγε τα ματς, 13/30 Χ, η ομάδα όμως δεν μπορούσε να κερδίσει. ΟΜΩΣ, τις τελευταίες αγωνιστικές γίνανε τέτοια μαγειρεματα, που αν είχα πχ μία ελπίδα να σωθώ, χάθηκε και αυτή, και ήρθε και τα επεισόδια στο μάτς με την ηλικιωμένη και έδεσε το γλυκό. Εφαγα και 9 αγωνιστικές (+1 επειδή έβρισα κάποιον της ΕΠΟ που τελικα δεν μέτρησε) και με καταστρέψανε οικονομικά. Αντε μετά χωρίς έσοδα από εισιτήρια, με την ψυχολογία του κόσμου στο 0 να ανέβει η ομάδα. Εγώ το πιστεύω, αν δεν είχε μπει το γκολ του Βελώνη σε εκείνο το ματς, θα είμαε την τύχη του μεγάλου Εθνικού.
Φέτος η ομάδα έχει πολύ χειρότερο υλικό από πέρυσι, και έναν επικίνδυνο προπονητή. Δεν έχουμε καμμία τύχη για 5άδα, και θα είναι οικονομική καταστροφή και μεγάλο πισογύρισμα.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
μαλακαις πρεπει να γραψουμε κανα τομο για τον κοκε απο τοτε που ηρθε γκρις
τις γκολαρες του πρωτου χρονου, τα ξενυχτια, τα μπιτσομπαρα, τα σκατα που βρηκε στα παπουτσια του, τα τριγωνα πανοραματος, το σκασιαρχειο απο το ξενοδοχειο στην σιτυ, την μπακα του, το γεγονος οτι το συστημα δεν τον ευννοουσε τα τελευταια χρονια για να βαλει γκολ κ ποσα ακομα.
μιλαμε για μια πραγματικα σχεση σγαπης-μισους
α ρεεεε ποσο εχουμε ξεπεσει
RESPECT στον αδελφό που ειπε αυτά τα πράγματα για τον Κόκε.
τις γκολαρες του πρωτου χρονου, τα ξενυχτια, τα μπιτσομπαρα, τα σκατα που βρηκε στα παπουτσια του, τα τριγωνα πανοραματος, το σκασιαρχειο απο το ξενοδοχειο στην σιτυ, την μπακα του, το γεγονος οτι το συστημα δεν τον ευννοουσε τα τελευταια χρονια για να βαλει γκολ κ ποσα ακομα.
μιλαμε για μια πραγματικα σχεση σγαπης-μισους
α ρεεεε ποσο εχουμε ξεπεσει
RESPECT στον αδελφό που ειπε αυτά τα πράγματα για τον Κόκε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K