Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πολυ καλες κινησεις,η ομαδα τωρα θελει αποσυμφορηση για να γινει καλη δουλεια,με 37 παικτες πολυ δυσκολα.

Οιομάδες που θα πάρουν τη θέση Καβάλα και Πλυμπιακός Β. έχουν δικαίωαμα να πάρουν παίκτες μέχρι 14 Οκτωβρίου ...
Πρώτοι στη λίστα που είναι σίγουρο ότι θα υπογράψουν σ`αυτές τις ομάδες είναι : Κουλουχέρης , Πορτίγια , Τόχα , και ίσως : Κοτσώνης , Γκαρσία , Καζναφέρης ...

fotisalonica

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οιομάδες που θα πάρουν τη θέση Καβάλα και Πλυμπιακός Β. έχουν δικαίωαμα να πάρουν παίκτες μέχρι 14 Οκτωβρίου ...
Πρώτοι στη λίστα που είναι σίγουρο ότι θα υπογράψουν σ`αυτές τις ομάδες είναι : Κουλουχέρης , Πορτίγια , Τόχα , και ίσως : Κοτσώνης , Γκαρσία , Καζναφέρης ...
portigia?giati?matia vgazei

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:s&m_3:

Γεια σου ρε Φωταρα φιλια στον Αντώνη :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η πλακα ειναι οτι πιστευατε πραγματικα οτι θα ειχατε 21 ποντους στις 7 πρωτες αγωνιστηκες
:2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τέτοιο χωριό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου....

με τα σαπάκια της γριάς Παπζαχαρία,Γιάκομπ κλπ τη Β΄ θα την ξαναδούν μπροστά στα μάτια τους πάλι

0-5 έπρεπε να είναι το σκορ χωρίς καμία υπερβολή η εμπάθεια

ΥΓ κυκλοφόρησε και ένα ανέκδοτο φρέσκο και σύντομο

ποδοσφαιριστής Καστίγιο....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
τέτοιο χωριό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου....

με τα σαπάκια της γριάς Παπζαχαρία,Γιάκομπ κλπ τη Β΄ θα την ξαναδούν μπροστά στα μάτια τους πάλι

0-5 έπρεπε να είναι το σκορ χωρίς καμία υπερβολή η εμπάθεια

ΥΓ κυκλοφόρησε και ένα ανέκδοτο φρέσκο και σύντομο

ποδοσφαιριστής Καστίγιο....
Το 0-5 είναι τρελό που λες αλλά σίγουρα έπρεπε να χαμε χασει με 0-2.
Ολη τη στημμένη ομάδα του Βόλου μας φορτώσανε και την μεγαλύτερη απάτη προπονητή μετά το Χατζάρα..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Άντε Ρούληδες, αφού δε μπορείτε να γαμήσετε το παοκάκι μόνοι σας,
το πηδάμε εμείς για λογαριασμό σας.  :zfuck:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το 0-5 είναι τρελό που λες αλλά σίγουρα έπρεπε να χαμε χασει με 0-2.
Ολη τη στημμένη ομάδα του Βόλου μας φορτώσανε και την μεγαλύτερη απάτη προπονητή μετά το Χατζάρα..

οι του Βόλου δεν έφταιγαν,ίσαι ίσα που ο Ούμπιντες ήταν καλούτσικος

από κει και πέρα

δεν υπάρχει επιθετικός
Καστίγιο συνταξιούχος
άμυνα κίνδυνος θάνατος
καπετάνος,παπαζαχαρίας,γιάκομπ για β εθνική

τσιώλης ό,τι να ναι

ΥΓ τελικά υπάρχει μεγάλη διαφορά να πετύχεις στο Βόλο και μετά να πας σε μεγάλη ομάδα....

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
το ζήσαμε και επί χατζάρα αυτό

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Απλά ο Χατζάρας και ο Τσιώλης ήταν δημιούργημα 2 προέδρων...Μητρόπουλου και Μπεου...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
kourkouti-aris-parousiasi-daltons-halftone1.jpg

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αρειανα παρτε Κωστενογλου να προλαβετε την 5η θεση... με το να γινετε ολυμπικος βολου προκοπη δεν θα δειτε χωρις μπεο...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ε οχι και οφ-σαιντ το γκολ του βελώνη!!!

ρε βλακα αντε μη μας γυρνας το μυαλο τωρα χαιβανι που εβαλες μια φωτογραφια του πουτσου να μας πεις για οφ σαιντ μετα απο 6 χρονια... αντε βαλε και δες το γκολ σε βιντεο βρε λαχανο και τραβα και γαμησου μπουφο

''πρωην χουλιγκανε'' βλακα γελανε και οι πετρες

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
γεια σας παιδες!!! long time no see
δεν λεω τιποτα για παιχτες και τσιωλη. ειναι αναξιοι λογου

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε βλακα αντε μη μας γυρνας το μυαλο τωρα χαιβανι που εβαλες μια φωτογραφια του πουτσου να μας πεις για οφ σαιντ μετα απο 6 χρονια... αντε βαλε και δες το γκολ σε βιντεο βρε λαχανο και τραβα και γαμησου μπουφο

''πρωην χουλιγκανε'' βλακα γελανε και οι πετρες
Άνευ λόγου η αναδημοσίευση της φωτογραφίας αλλά ρε φίλε σάφως και ήταν offside την στιγμή του σουτ του Σκαρμούτσου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Μάλλον εσύ πρέπει να ξαναδείς το βίντεο. Κακώς ξεθάφτηκε αλλά δεν θα μας βγάλεις και τυφλούς.
Πάγωσε την εικόνα στο 1:28 και ξαναγράψε ότι δεν ήταν offside. Για εμένα δεν λέει τίποτα αλλά μην λέμε και παπαριές την ώρα που τις κατακρίνουμε.

Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Και που είναι off side (που είναι) δε μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ....αν θελαν να ανεβούμε μερικοί θα μας είχαν ανεβάσει πιο νωρίς ή καλύτερα δεν θα πέφταμε ΠΟΤΕ...και στην τελική, πόσα γκολ πέτσινα έχουμε φάει??αμέτρητα!!!! Έτσι είναι η μπάλα, δυστυχώς η ευτυχώς....τσάμπα το συζητάτε δεν θα αλλάξει κάτι....

Υ.Γ. Το μπλογκ του Τσαλτίδη είναι??
Υ.Γ.2 Πολύ καλός ο Ubides, φοβερός ο Βελλίδης....Vamos Aris!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και που είναι off side (που είναι) δε μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ....αν θελαν να ανεβούμε μερικοί θα μας είχαν ανεβάσει πιο νωρίς ή καλύτερα δεν θα πέφταμε ΠΟΤΕ...και στην τελική, πόσα γκολ πέτσινα έχουμε φάει??αμέτρητα!!!! Έτσι είναι η μπάλα, δυστυχώς η ευτυχώς....τσάμπα το συζητάτε δεν θα αλλάξει κάτι....

Υ.Γ. Το μπλογκ του Τσαλτίδη είναι??
Υ.Γ.2 Πολύ καλός ο Ubides, φοβερός ο Βελλίδης....Vamos Aris!
Δεν διαφωνώ. Απλά φαντάζομαι ότι ο φίλος ήθελε να πει ότι ανέβηκες με γκολ offside. Όχι ότι και καλά σε σπρώξανε, απλά ότι δεν έπρεπε να ανέβεις αν όπως έπρεπε δεν μετρούσε. Όντως φοβερός ο Βελλίδης. Καλός ο Ubides. Για πολύ καλός θέλει ακόμη για να με πείσει. Τον ξέρουμε τον παίκτη, δεν τον μάθαμε σήμερα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το ότι έφαγα τη μεγαλύτερη τιμωρία στην ιστορία του ποδοσφαίρου ΕΝΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ το περνάμε έτσι...Ο,τι μας συμφέρει...Στ' @@ μου αν ήταν και αν δεν ήταν Off-side...Αν τόλμαγε ας το σφύριζε.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι έφαγα τη μεγαλύτερη τιμωρία στην ιστορία του ποδοσφαίρου ΕΝΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ το περνάμε έτσι...Ο,τι μας συμφέρει...Στ' @@ μου αν ήταν και αν δεν ήταν Off-side...Αν τόλμαγε ας το σφύριζε.
Έχεις δίκαιο. Αφού έφαγες την "μεγαλύτερη τιμωρία στην ιστορία του ποδοσφαίρου" καλώς ανέβηκες με γκολ offside...
Τιμωρήσε ανάλογα με το παράπτωμα. Μεγαλύτερη τιμωρία είναι ο υποβιβασμός του Ηρακλή ή το δικό σου κεκλεισμένων? Εκτός αν ο Ηρακλής πήρε (ποιος του την έδωσε?) πλαστή ενημερότητα ενώ εσύ δεν έκανες τίποτα... Και τι θα πει αν τόλμαγε? "Τόλμησε" να διάκοψει το παιχνίδι σου με την γρια. Ποιον θα φοβηθεί?
Τέσπα...πότε έβγαλα άκρη μαζί σου για να βγάλω και σήμερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom