Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Συζητάνε 2 Αρχαίοι Έλληνες.

Λέει ο ένας: "Μα τους 11 θεούς του Ολύμπου!!!!!"
Λέει ο άλλος: "Ρε συ, 12 ήταν!"

"Ποιος τον γ@μάει τον Άρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, κοιτάξτε να ανοίξετε καμιά τράπεζα ΚΥΡΙΑΚΉ...
Τυχαίνει το άρθρο 44 να ήταν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρόνια πριν το εκμπεταλλευτεί ο ΑΡΗΣ και η άεκ.

Και σχετικά με τη Β' Εθνική...

Οποιος μιλάει για Β' Εθνική το μ... της μάνας του γαμάν οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Η πιο βρώμικη ομάδα του βορά που χρωστάει σε οποιον λέει καλημέρα ήρθε να μας πει για χρέη, μονο πέρυσι μπήκε μέσα 5 εκατομμύρια που είχε ευρώπη και διαρκειας να πετάνε φανταστείτε φέτος τι έχει να γίνει

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η πιο βρώμικη ομάδα του βορά που χρωστάει σε οποιον λέει καλημέρα ήρθε να μας πει για χρέη, μονο πέρυσι μπήκε μέσα 5 εκατομμύρια που είχε ευρώπη και διαρκειας να πετάνε φανταστείτε φέτος τι έχει να γίνει
ενω εσεις με καλη παρουσια στην Ευρωπη
θα μας πεις ποια ειναι η περσινη τρυπα;
και γιατι διωχνετε ολους τους παιχτες;
και ποια ειναι τα συσσωρευμενα χρεη μετα το αρθρο 44;
γιατι εσυ και καλα διοικεις και αποφασιζεις

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, κοιτάξτε να ανοίξετε καμιά τράπεζα ΚΥΡΙΑΚΉ...
Τυχαίνει το άρθρο 44 να ήταν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ χρόνια πριν το εκμπεταλλευτεί ο ΑΡΗΣ και η άεκ.

Και σχετικά με τη Β' Εθνική...

Οποιος μιλάει για Β' Εθνική το μ... της μάνας του γαμάν οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ.
Πρώτα από όλα δεν γίνεται να απαντάς σε εμένα και να μου απαντάς λες και είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Έπειτα ίσως δεν είσαι άρμα κανενός αλλά είσαι ΣΕ άρμα (ρώτα τον Κόντη σε ποιανού). Συνεχίζεις τα κομπλεξικά του με κεφαλαία ο Άρης και με μικρά η ΑΕΚ. Πόσο είσαι φίλε μου? 17 χρονών? Προφανώς αν λάβω υπόψιν μου την εξαιρετική σου απάντηση για το τι γίνεται σε όποιον μιλάει για Β' Εθνική. Τέλος δεν έγραψα ότι δεν ήταν νόμος του κράτους. Έγραψα ότι εκμεταλεύτηκες αυτόν και πιστόλιασες παίκτες τους κάτι που εσύ αρνήθηκες. Ευτυχώς τους έσωσε ο Ορφανός. Ποια άλλη ομάδα φέρθηκε έτσι σε παίκτες της? Στα περί Τούρκων και Εβραίων δεν θα εισέλθω γιατί είναι μαλακίες και των 2 σας. Τώρα θα μου ξαναρχίσεις τις  :jerking: αλλά δεν περιμένω και κάτι διαφορετικό.

Για εσένα με κάλυψε ο vlachodeutsch.
Τουλάχιστον οι άλλοι τα δημοσιεύουν, οι δικοί σου σας έχουν στο δούλεμα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οταν η αεκ σε αγώνα μπάσκετ Μαρούσι - αεκ βγάζει πανό ΑΡΗ ζούμε στη Δ' να σε δούμε, ναι είναι μικρή ομάδα με μικρούς οπαδούς.
Το πόσο έχω κράξει τον Pinokio - Γιάννη - Κόντη (και όχι ΔΗΜΗΤΡΗ) το ξέρουν οι συναρεαινοί μου, και όχι οι αλλόθρησκοι.

Και συμφωνώ ότι έγινε κακοδιαχείριση πέρυσι, κάκιστη μπορώ να πω. Αλλά εγώ δεν ψήφισα Αθανασιάδη, ούτε Σκόρδα στο παρελθόν.

Για τη Β' Εθνική, σου απαντάω με τον ίδιο τρόπο.

Δε μου λες, ξέρεις τι λέει το Αρθρο 44 και τι το Αρθρο 99 (στο οποίο προσπαθεί να ενταχθεί το eshop.gr);

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οταν η αεκ σε αγώνα μπάσκετ Μαρούσι - αεκ βγάζει πανό ΑΡΗ ζούμε στη Δ' να σε δούμε, ναι είναι μικρή ομάδα με μικρούς οπαδούς.
Το πόσο έχω κράξει τον Pinokio - Γιάννη - Κόντη (και όχι ΔΗΜΗΤΡΗ) το ξέρουν οι συναρεαινοί μου, και όχι οι αλλόθρησκοι.

Και συμφωνώ ότι έγινε κακοδιαχείριση πέρυσι, κάκιστη μπορώ να πω. Αλλά εγώ δεν ψήφισα Αθανασιάδη, ούτε Σκόρδα στο παρελθόν.

Για τη Β' Εθνική, σου απαντάω με τον ίδιο τρόπο.

Δε μου λες, ξέρεις τι λέει το Αρθρο 44 και τι το Αρθρο 99 (στο οποίο προσπαθεί να ενταχθεί το eshop.gr);
Ξέρω τι λέει το άρθρο 44 και ξέρω ότι εκμεταλευόμενος αυτό έφαγες λεφτά από εργαζόμεους για αυτό θεωρώ τα περί τίμιου Άρη παπαριές.
Το e-shop υπέβαλε τη αίτηση για το άρθρο 99 ώστε να προστατευτεί από τις απαιτήσεις των πιστωτών του και θα επιδιώξει στο τρίμηνο της συνδιαλλαγής που θα ακολουθήσει - αν ενταχθεί στο άρθρο 99- να έρθει σε συμφωνία με τις τράπεζες και τους προμηθευτές του για την αναδιάρθρωση των χρεών. Η υπαγωγή στο Άρθρο 99 ζητήθηκε ώστε η εταιρεία να ολοκληρώσει το πλάνο αναδιάρθρωσής της χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει τόκους για τις παλαιές της υποχρεώσεις.
Εσύ έφαγες λεφτά από τους παίκτες σου. Όχι απλά από προμηθευτές και τράπεζες.

ΥΓ
Το τι έκαναν οι οπαδοί ττης ΑΕΚ δεν με ενδιαφέρει αλλά το θεωρώ καζούρα. Για τα των "αλλόθρησκων" και της Β' Εθνικής συνεχίζεις τις :jerking: . Θέλεις δεν θέλεις οι τίτλοι είναι μέρος της αρχαίας σου ιστορίας και οι υποβιβασμοί της σύγχρονης.
Μάθε να ζεις με αυτούς.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μεγάλη ομάδα δεν σε κάνουν μόνο οι τίτλοι φίλτατε. Και αν ο ΑΡΗΣ δεν έμπαινε στο 44 τα χρέη θα διαγραφονταν ολοκληρωτικά και οι πιστωτές, παίχτες, δημόσιο, υπάλληλοι της ΠΑΕ κλπ, θα χάνανε ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει ένας διακανονισμός για πληρωμή σε 5-10 χρόνια.

Καζούρα στο Μαρούσι - άεκ; Αυτό φίλε είναι ΚΟΜΠΛΕΞ.

Το eshop ξέρεις πόσα χρωστάει σε προμηθευτές και υπαλλήλους; Αστο φίλε...Σε υπαλλήλους των 500€ έτσι...

Ο ΑΡΗΣ έπεσε στη Β' γιατί δεν ήθελε να χρεωθεί με ακριβές μεταγραφές, όταν η αεκ έκανε μεταγραφές πρωταθλητισμού. Πόσα χρέη έχει τώρα η άεκ και πόσα ο ΑΡΗΣ;

Για να υπαχθείς στο 44 πρέπει να συναινέσουν κάποιοι πιστωτές...Δεν υπάγεσαι έτσι απλά, χρειάζονται προϋποθέσεις...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
drifter71 και εγώ καλυμμένος είμαι άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το πήρα από τους πρώτους το πιστοποιητικό, ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΟΥ

''Φρένο'' σε επτά ομάδες!

Μετά από τον… γολγοθά των αδειοδοτήσεων οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έρχονται αντιμέτωπες με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία σήμερα έκανε γνωστό ότι «έκοψε» επτά από αυτές καθώς δεν συγκεντρώνουν όλες τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα 2011-12.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ εξέτασε τους φακέλους των ομάδων και αυτοί των παοκ, αεκ, κέρκυρας, πας γιάννινα, οφη, καβάλας και oλυμπιακού βόλου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις!

Στον έλεγχο αυτό λαμβάνονται υπόψη χρέη προς άλλες ΠΑΕ, το Δημόσιο, το ΙΚΑ και προς ποδοσφαιριστές, αλλά και μη καταβολή σχεςτικής εγγυητικής επιστολής για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
Οι παραπάνω επτά ομάδες οφείλουν να διορθώσουν τους φακέλους τους μέχρι την Τρίτη, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
drifter71 και εγώ καλυμμένος είμαι άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το πήρα από τους πρώτους το πιστοποιητικό, ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΟΥ

''Φρένο'' σε επτά ομάδες!

Μετά από τον… γολγοθά των αδειοδοτήσεων οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έρχονται αντιμέτωπες με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία σήμερα έκανε γνωστό ότι «έκοψε» επτά από αυτές καθώς δεν συγκεντρώνουν όλες τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα 2011-12.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ εξέτασε τους φακέλους των ομάδων και αυτοί των παοκ, αεκ, κέρκυρας, πας γιάννινα, οφη, καβάλας και oλυμπιακού βόλου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις!

Στον έλεγχο αυτό λαμβάνονται υπόψη χρέη προς άλλες ΠΑΕ, το Δημόσιο, το ΙΚΑ και προς ποδοσφαιριστές, αλλά και μη καταβολή σχεςτικής εγγυητικής επιστολής για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
Οι παραπάνω επτά ομάδες οφείλουν να διορθώσουν τους φακέλους τους μέχρι την Τρίτη, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Τώρα μου βάζεις μέσα και το παόκι που το θέμα ήταν στην αύξηση μετοχικού και στους νέους "επενδυτές" και τις ομάδες των Μπέου και Ψωμιάδη. Δεν είναι αποκλειστικά για χρέη. Και το ότι ένας παίκτης υπογράφει ότι δεν του χρωστάς μόνο και μόνο για να πάρεις την αδειοδότηση δεν σημαίνει και ότι δεν του οφείλεις. Αυτά σε κανέναν άλλον. Εσύ πες μου ότι δεν οφείλεις μία. Εγώ απλά θα γελάσω...

cacofonix εσύ μπήκες γιατί το μεγαλύτερο μέρος ήταν προς αυτούς που έκραζες αλλά αυτοί σε βοήθησαν (Κοντομηνάς, Γράντας κλπ.). Τους εργαζόμενούς σου τους πιστόλιασες. Τώρα για τα του τίμιου Άρη θα σου θυμίσω λίγο πριν υπαχθεί στο 44, τον τότε πρόεδρό Σωτήρη Καραμπέρη να ευχαριστεί τον Βενιζέλο και να εκφράζει την απορία του σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Εμείς στείλαμε άδειο φάκελο, χωρίς ούτε ένα χαρτί μέσα και η ΕΕΑ τον ενέκρινε και μας έδωσε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα!»

Καλημέρα σου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ναι, τότε που κατεβήκαμε με 4 τερματοφύλακες και τη Β' ομάδα...Ασε μας ρε φίλε...Δεν μου είπες, από το να μην λάβουν τίποτα (Δ' Εθνική) τι είναι καλύτερο;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, τότε που κατεβήκαμε με 4 τερματοφύλακες και τη Β' ομάδα...Ασε μας ρε φίλε...Δεν μου είπες, από το να μην λάβουν τίποτα (Δ' Εθνική) τι είναι καλύτερο;
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι απάντηση είναι αυτή σε όλα όσα έγραψα. Τι από όσα έγραψα είναι ψέμματα?
Ο ίδιος σου ο τότε πρόεδρος είπε ότι πήρες χαρτί με άδειο φάκελο ενώ ο ίδιος σου ο προπονητής είπε το περίφημο "Αν κλείσουν τα μικρόφωνα θα σας πω..."
Καμμία ομάδα δεν είναι τίμια όπως το θέτεις εσύ. Μέσα σε αυτές όμως είναι και ο "τίμιος" Άρης που δεν είναι στο άρμα κανενός (ρώτα τον Κόντη).
Και παιχνίδια πήρε με πλάγιο τρόπο (ρώτα τον Χαντζάρα) και αδειοδότηση που δεν άξιζε (ρώτα τον Καραμπέρη) και έφαγε χρήματα από παίκτες (ρώτα τον Ορφανό που καθάρισε για αυτούς).
Δεν λέω ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά ότι και εσύ είσαι στο ίδιο καζάνι. Αν εθελοτυφλείς είναι δικό σου θέμα.
Και όσο για τα περί Δ' Εθνικής έχω απαντήσει προ πολλού: "Όχι να μην έπεφτε ο Άρης Δ' Εθνική. Απλά να πλήρωνε τις υποχρεώσεις του. Οι άλλες ομάδες δεν πιστόλιασαν παίκτες."
Αν δεν σε κάλυψε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά αν κάποιος μου χρωστάει 1000 ευρώ και μου πει πάρε 100 και τα άλλα ξέχασέ τα ναι θα προτιμούσα να πέσει στην Δ'. Ας σου το κάνει αυτό ο εργοδότης σου και να δω τι θα κάνεις. Θα πεις δεν πειράζει μωρέ χάρισμα σου το 90% και με τα λεφτά μου πήγαινε να πληρώσεις καινούριους εργαζόμενους ή θα πεις δεν πας να διαλυθείς ρε παλιόπουστα που μου έφαγες τα χρήματα. Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απλά σκέψου τι θα έκανες εσύ και κράτα την απάντηση για τον εαυτό σου γιατί το να το τραβάμε δεν έχει νόημα.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Kάτι έλεγες πιο πάνω εμείς τα κρίνουμε σε αντίφαση έπεσες πάλι

δεν πιστολιασε παίχτες όπου και να πήγανε δεν δικαιωθήκανε ΞΥΠΝΑ

αν σε χρωστάει 1000 και πει το δικαστήριο 100 τέλος κοίτα τι γίνετε διπλα σου απόλυσης και λοιπά αλλου ζεις εσύ

ξέχασα ο ΑPHΣ πρέπει να είναι ο τύπος και ο υπογραμμός, μήπως θέλετε και τα πρωταθλήματα και τα κυπελα πίσω

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kάτι έλεγες πιο πάνω εμείς τα κρίνουμε σε αντίφαση έπεσες πάλι

αν σε χρωστάει 1000 και πει το δικαστήριο 100 τέλος κοίτα τι γίνετε διπλα σου απόλυσης και λοιπά αλλου ζεις εσύ

ξέχασα ο ΑPHΣ πρέπει να είναι ο τύπος και ο υπογραμμός, μήπως θέλετε και τα πρωταθλήματα και τα κυπελα πίσω
Ποια αντίφαση και ποια "πάλι" ρε φίλε και ποιος κοιμάται για να ξυπνήσει? Σαφώς και δεν δικαιωθήκανε. Ή μάλλον τους δικαίωσε ο Ορφανός. Το ότι δεν δικαιωθήκανε λόγω του πτωχευτικού κώδικα στον οποίον μπήκες δεν σημαίνει και ότι δεν τους πιστόλιασες. Ποια άλλη ομάδα έχει πιστολιάσει παίκτες? Ακόμη και η ΑΕΚ που μπήκε στο 44 δεν νομίζω να έφαγε χρήματα από παίκτες. Σαφώς και αν πει το δικαστήριο τέλος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η απάντησή μου ήταν για το αν ήταν καλύτερο να μην έπαιρναν τίποτα και πάνω σε αυτό εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να βάλει λουκέτο ο πρώην εργοδότης μου από το να μου φάει το 90% των δεδουλευμένων μου και να πάει μετά και να πληρώνει άλλους, στην ουσία με τα δικά μου χρήματα. Δεν είπα να είναι τύπος και υπογραμμός αλλά να μην βάζεις φέσι στους παίκτες σου. Τελείως διαφορετικά πράγματα. Όσο για τα αν θέλουμε πίσω τα πρωταθλήματα δεν είμαι σίγουρος και αν υπάρχουν τα προπολεμικά σου τρόπαια. Μάλλον μόνο αυτό το πριν σπό 41 χρόνια έχει επιζήσει.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δικαιωθηκαν στα ευρωπαικα δικαστηρια
τα δεδουλευμενα δεν μπορεις να τα διαγραψεις επειδη εχεις μπαρμπα στην Κορωνη

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

μάλλον μιλάω με ασκε τους η πλακα με κάνετε και φυσικά δικαιώθηκε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, η παίχτες το ποσο που τους είπανε πως θα πάρουνε τα πήρανε σε δόσης όπως έπρεπε ασκετα μερική ακόμα δεν πήγανε να το πάρουνε να πάτε και να τους ρωτήσετε το γιατί, τι θέλετε ρε να μας κάνετε να ξεχάσουμε και το τι απόφασις βγήκανε

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μάλλον μιλάω με ασκε τους η πλακα με κάνετε και φυσικά δικαιώθηκε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, η παίχτες το ποσο που τους είπανε πως θα πάρουνε τα πήρανε σε δόσης όπως έπρεπε ασκετα μερική ακόμα δεν πήγανε να το πάρουνε να πάτε και να τους ρωτήσετε το γιατί, τι θέλετε ρε να μας κάνετε να ξεχάσουμε και το τι απόφασις βγήκανε

Θα ξεχάσω και τα ελληνικά που ξέρω... : άσκετους, σε δόσης, μερική δεν πήγανε, τι αποφάσις βγήκανε... Κι εγώ ο μαλάκας προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί σου.
Ξεκόλλα και άνοιξε τα μάτια σου. Δεν σου είπα ότι δεν δικαιώθηκες. Ρωτάω τι θα έκανες εσύ αν σου έτρωγε ο εργοδότης σου το 90% των δεδουλευμένων σου και με τα λεφτά που σου έφαγε θα έπαιρνε άλλους. Εσύ θα δεχόσουν το 10% ή θα προτιμούσες να βάλει λουκέτο κι ας μην πάρεις τίποτα? Και βέβαια δεν θα πάω να ρωτήσω τον παίκτη γιατί δεν πήγε να πάρει μόνο το 10% και να χαρίσει το 90%. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Άκου να τους ρωτήσω γιατί δεν τα πήρανε. Επειδή ήθελαν να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, γι'αυτό δεν τα πήρανε. Αντίθετα έχω την εντύπωση (θα έλεγα ότι είμαι σίγουρος) ότι η ΑΕΚ που και εκείνη μπήκε στο 44 δεν έφαγε λεφτά από πρώην παίκτες της. Αυτό ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος οπαδός της ή κάποιος που έχει ασχοληθεί. Όσο για το να έπεφτες στην Δ' όχι να μην έπεφτες. Να τα πλήρωνες, να τα ρύθμιζες και τα υπόλοιπα να πάγωναν μέχρι να βγουν οι αποφάσεις που ίσως εκκρεμούσαν. Οι δικές σου είχαν βγει και ήταν άμεσα απαιτήτες? Τέσπα, δεν θα συννενοηθούμε αφού δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα δεχόντουσαν το 10%. Αυτοί οι άνθρωποι φοράνε παντελόνια και δεν πουλάνε τα ιδανικά τους για ένα 10%. Μην σώσω και πάρω τίποτα παρά να έχω εσένα και να νομίζεις ότι με πλήρωσες κιόλας. Αν ο εργοδότης μου αντί για 3000 ευρώ μου δώσει 300 και μου πει τα άλλα ξέχασέ τα θα του πω να τα βάλει στον κώλο του.
Αν δεν του τα βάλω εγώ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε μαλάκα, παοκτσής έγραψε από τον υπολογιστή σου;

Θα ξεχάσω και τα ελληνικά που ξέρω... : άσκετους, σε δόσης, μερική δεν πήγανε, τι αποφάσις βγήκανε... Κι εγώ ο μαλάκας προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί σου.
Ξεκόλλα και άνοιξε τα μάτια σου. Δεν σου είπα ότι δεν δικαιώθηκες. Ρωτάω τι θα έκανες εσύ αν σου έτρωγε ο εργοδότης σου το 90% των δεδουλευμένων σου και με τα λεφτά που σου έφαγε θα έπαιρνε άλλους. Εσύ θα δεχόσουν το 10% ή θα προτιμούσες να βάλει λουκέτο κι ας μην πάρεις τίποτα? Και βέβαια δεν θα πάω να ρωτήσω τον παίκτη γιατί δεν πήγε να πάρει μόνο το 10% και να χαρίσει το 90%. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Άκου να τους ρωτήσω γιατί δεν τα πήρανε. Επειδή ήθελαν να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, γι'αυτό δεν τα πήρανε. Αντίθετα έχω την εντύπωση (θα έλεγα ότι είμαι σίγουρος) ότι η ΑΕΚ που και εκείνη μπήκε στο 44 δεν έφαγε λεφτά από πρώην παίκτες της. Αυτό ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος οπαδός της ή κάποιος που έχει ασχοληθεί. Όσο για το να έπεφτες στην Δ' όχι να μην έπεφτες. Να τα πλήρωνες, να τα ρύθμιζες και τα υπόλοιπα να πάγωναν μέχρι να βγουν οι αποφάσεις που ίσως εκκρεμούσαν. Οι δικές σου είχαν βγει και ήταν άμεσα απαιτήτες? Τέσπα, δεν θα συννενοηθούμε αφού δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα δεχόντουσαν το 10%. Αυτοί οι άνθρωποι φοράνε παντελόνια και δεν πουλάνε τα ιδανικά τους για ένα 10%. Μην σώσω και πάρω τίποτα παρά να έχω εσένα και να νομίζεις ότι με πλήρωσες κιόλας. Αν ο εργοδότης μου αντί για 3000 ευρώ μου δώσει 300 και μου πει τα άλλα ξέχασέ τα θα του πω να τα βάλει στον κώλο του.
Αν δεν του τα βάλω εγώ...
Μια τύπισσα με χρωστάει 5000€. Εκανε υπαιξέρεση από το Δήμο γύρω στα 600.000 και έφαγε και λεφτά από μαγαζάτορες τους οποίους τους υποσχέθηκε για επιδοτήσεις. Τώρα είναι στον Κορυδαλλό. Στα @@ μου εμένα, εγώ τα λεφτά μου τα χασα. Και δεν είναι μόνο ότι δεν πήρα δεδουλευμένα, είναι ότι πλήρωσα και από την τσέπη μου.
Δεν θα κάτσω να ψάξω να βρω το αρχείο μου για το τι έγινε με το 44. Πες μου όμως, ο ΑΡΗΣ γιατί έκανε μεταγγραφές Β' Εθνικής και η αεκ πρωταθλητισμού;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
cacofonix αφού πέφτω στο επίπεδο τους προσπαθώ να είμαι ακριβώς σαν και αυτούς

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια τύπισσα με χρωστάει 5000€. Εκανε υπαιξέρεση από το Δήμο γύρω στα 600.000 και έφαγε και λεφτά από μαγαζάτορες τους οποίους τους υποσχέθηκε για επιδοτήσεις. Τώρα είναι στον Κορυδαλλό. Στα @@ μου εμένα, εγώ τα λεφτά μου τα χασα. Και δεν είναι μόνο ότι δεν πήρα δεδουλευμένα, είναι ότι πλήρωσα και από την τσέπη μου.
Δεν θα κάτσω να ψάξω να βρω το αρχείο μου για το τι έγινε με το 44. Πες μου όμως, ο ΑΡΗΣ γιατί έκανε μεταγγραφές Β' Εθνικής και η αεκ πρωταθλητισμού;

Δεν μιλάμε το τι έκανε μια τύπισα αλλό το τι ΣΟΥ έκανε ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ σου. Και με τα λεφτά που γλύτωσε από εσένα πήρε καινούριους υπαλλήλους αφού αλλιώς δεν θα είχε. Αν δεν το καταλαβαίνεις τζάμπα μιλάμε. Το τι μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ ούτε που με νοιάζει. Έχω ξαναγράψει όποιος χρωστάει και δεν ρυθμίζει ή πληρώνει ας πάει να πέσει στην Δ'. Πάνω από όλους η ΑΕΚ αφού αυτή κι αν δεν έχει χρέη. Αλλά μην δικαιολογείς το ότι πιστόλιασες τους παίκτες σου με το ότι η ΑΕΚ έκανε μεταγραφές πρωταθλητισμού. Δεν σου φταίνε οι παίκτες σου για το τι μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ. Τι απίστευτη δικαιολογία είναι αυτή. Το ότι αυτό συνέβη έχεις δίκαιο και κακώς έγινε αλλά μην συγχέεις τα πράγματα.

cacofonix αφού πέφτω στο επίπεδο τους προσπαθώ να είμαι ακριβώς σαν και αυτούς

Η διαφορά φίλε είναι ότι μιλάς με εμένα οπότε μάλλον δεν σου φταίει κανένας Παοκτσής. Ακόμη πάντως Παοκτσής δεν με έχει κάνει να σχολιάσω το επίπεδό του. Μας βγήκατε και Άρεια φυλή! Τα νεφρά μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom