Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
ποιο πολυ και απο τους ακετζηδες γραφεις ρε παπαριδι... προσεξε μην σε βαρεσουν οι γιαννιωτες :grin: αντε και καλη εκδρομη... για Χ σε βλεπω παντως για αποψε...
τι να βαρεσουν ρε...
1,85 92 κιλα με 14%λιπος
αστο...
ασε που ειμαστε και φιλοι με τους γιαννιωτες...
και εγω για χ το βλεπω...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
92 κιλα? πρεπει να σε βαλουν να πληρωσεις δυο εισητηρια εσενα  :2funny:
axaxaxaxaxa
καλα καλα
43 ποντους δικεφαλο...
ε...ψιτ μην τυχον κυκλοφορεισετε σε εγνατια οδο
αφηστε το για αυριο
ηδη 1.000 κομαντα βρισκονται καθοδον

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
axaxaxaxaxa
καλα καλα
43 ποντους δικεφαλο...
αφηστε το για αυριο
τωρα τι να σου πω... εμεις τι δουλεια εχουμε στην εγνατια? προσεξε μην εχουν ερθει τιποτα της Β ιταλιας  :tooth:
τι ωρα παιζει? 9?

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
axaxaxaxaxa
καλα καλα
43 ποντους δικεφαλο...
αφηστε το για αυριο
Πως καταδέχεσαι και έχεις "δικέφαλους" ρε φίλε? Δεν σε αρρωσταίνει αυτό?
43 πόντους? Κόψε κάτι και βάλτο εκεί που σου λείπει και θα είσαι κομπλέ...  :2funny:

1000? Καλά είναι. Έχεις βάλει και το ΦΠΑ βέβαια αλλά ok.
Φέρε 1-1 εσύ και ο ΟΦΗ και ξαναφεύγω για διακοπές...  :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πως και δωσατε τον 3-4 καλυτερο αριστερο μπακ στην Ελλαδα ρε Γαμαικανε;

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλα τα χρηματα αλλα αντικαταστατης..; Παλι ο Νετο που ξεχνα να γυρισει απ την επιθεση; Και τελευταια μερα να δινεις βασικο παικτη χωρις να υπαρχουν καν περιθωρια αλλης μεταγραφης, χμ χμ..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Καλα τα χρηματα αλλα αντικαταστατης..; Παλι ο Νετο που ξεχνα να γυρισει απ την επιθεση; Και τελευταια μερα να δινεις βασικο παικτη χωρις να υπαρχουν καν περιθωρια αλλης μεταγραφης, χμ χμ..
Δεν αντιλέγω, αλλά η κακή διαχείριση πέρυσι, σε συνδυασμό με την μη έξοδο στην Ευρώπη έκανε οικονομική ζημιά στην ομάδα. Και δεν είμαστε πάοκ ή άεκ να μας παγώνουν τα χρέη...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αντιλέγω, αλλά η κακή διαχείριση πέρυσι, σε συνδυασμό με την μη έξοδο στην Ευρώπη έκανε οικονομική ζημιά στην ομάδα. Και δεν είμαστε πάοκ ή άεκ να μας παγώνουν τα χρέη...
Έχει παγωμένα χρέη και η ΑΕΚ? Εγώ ήξερα μόνο αυτά του 44 όπου χαρίστηκαν χρήματα όπως και στον Άρη. Από εκεί και πέρα όλοι χρωστάνε όπως και ο Άρης. Του ΠΑΟΚ τα "παγωμένα" χρέη δεν είναι αυτά για τα οποία εκκρεμούν οι αποφάσεις? Όταν βγουν θα κληθεί να ρυθμίσει ή να...αποπληρώσει.  :2funny:
Μην ακούω για τον τίμιο Άρη όταν παίκτες έχασαν τα χρήματά τους. Αν έμπαινες κι εσύ στην θέση τους θα είχες διαφορετική γνώμη. Αν εξαιτίας ενός άρθρου δεν σε πληρώσει ο εργοδότης σου τότε θέλω να δω αντιδράσεις. Όσο για την κακή διαχείρηση, μήπως όλες οι ομάδες δεν την είχαν? Όλες οι επαγγελματικές ομάδες διοικούνται δυστυχώς από ερασιτέχνες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Ποιος έχασε λεφτά, ο Κάμπορα που είχε υπογράψει λεφτά ότι δεν του χρωστάει ο ΑΡΗΣ; Στο 44 τα χρέη μου τα πληρώνω κανονικά, άλλοι δεν τα πληρώνουν και τους κάνουν αβάντες...

Και για να μπεις στο 44 έπρεπε ένα ποσοστό των πιστωτών να δεχθεί να πάρει μέρος ή καθόλου...Δηλαδή αν ο ΑΡΗΣ έπεφτε Δ' Εθνική τι θα γινόταν; Δεν θα χάνανε ΟΛΟ το ποσό; Με τη Fiorentina θυμάσαι τι έγινε; Serice C1...και όλοι χάσανε τα χρήματά τους και μετά η Fiorentina Δ' Εθνική.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ειστε  η ομαδα που η μεγαλυτερη λιγδα του ελληνικου αθλητισμου περασε νυχτερινη τροπολογια στην βουλη να πληρωθουν πρωην παιχτες του αρουλη

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Αρη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν την Πολιτεία για τις αποφάσεις που πήρε, εξέδωσαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του Αρη στους οποίους οφείλονταν χρήματα.

«Οι Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αρη ευχαριστούν θερμά των Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούδη και την Ελληνική Κυβέρνηση για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, το οποίο αποδείχτηκε με την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας με την οποία έδωσαν λύση σ`ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχόλησε για πολύ καιρό τους παίκτες και τις οικογένειες τους.

Με την πρωτοβουλία τους αυτή απέδειξαν ότι η Πολιτεία και πιο συγκεκριμένα οι δύο Υπουργοί βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν ενεργά, δίκαια και ορθολογικά αιτήματα που έχουν στόχο την εξυγίανση και ένα ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μόνιμη παρουσία του στην κορυφή της Ευρώπης.

Είμαστε κοντά στις προσπάθειες τους για τη νέα εποχή που έχουν χαράξει στον Ελληνικό Επαγγελματικό Αθλητισμό και προσδοκούμε το καλύτερο.

Οι ποδοσφαιριστές: Ν. Παπαδόπουλος, Π. Κατσαρός, Α. Σκέντζος, Α. Διγκόζης, Ι. Μαλλους, Ν. Κυζερίδης, Α. Δέλλιος, Μ. Καραλιόπουλος, Α. Λιολίδης, Γ. Κούσας, Μ. Πανόπουλος, Κ. Λουμπούτης, Χ. Λαμπάκης, Γ. Καζαντζής, Γ. Καρτάλης».

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος έχασε λεφτά, ο Κάμπορα που είχε υπογράψει λεφτά ότι δεν του χρωστάει ο ΑΡΗΣ; Στο 44 τα χρέη μου τα πληρώνω κανονικά, άλλοι δεν τα πληρώνουν και τους κάνουν αβάντες...

Και για να μπεις στο 44 έπρεπε ένα ποσοστό των πιστωτών να δεχθεί να πάρει μέρος ή καθόλου...Δηλαδή αν ο ΑΡΗΣ έπεφτε Δ' Εθνική τι θα γινόταν; Δεν θα χάνανε ΟΛΟ το ποσό; Με τη Fiorentina θυμάσαι τι έγινε; Serice C1...και όλοι χάσανε τα χρήματά τους και μετά η Fiorentina Δ' Εθνική.
Ναι δεν έχασαν χρήματα επειδή όπως έγραψε ο φίλος τους κάλυψε ο Ορφανός. Εσύ τους πιστόλιασες. Άλλος τους έσωσε.
Όχι να μην έπεφτε ο Άρης Δ' Εθνική. Απλά να πλήρωνε τις υποχρεώσεις του. Οι άλλες ομάδες δεν πιστόλιασαν παίκτες.
Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό το κόμπλεξ. Με κεφαλαία γράμματα γράφονται οι ομάδες με ακρωνύμια και όχι ο Άρης. Τα κεφαλαία δεν σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Το τι είσαι φαίνεται από το ότι είσαι ο αιώνιος πεμπτοεκτοέβδομος με 2 επισκέψεις στην Β'.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Είμαι 5ο-6ο-7ος γιατί δεν είμαι ΑΡΜΑ κανενός. Γιατί ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, γιατί είμαι ΑΡΗΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom