You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 6.495
Δεν υπαρχει κοουτς Ντρουκερ..
Ο τυπος ειναι πιο επικινδυνος και απο Χερμπερτ-Ματσον...Αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια μας..Ο βαζελος πριν 45 ωρες επαιξε 45 λεπτα αγωνα,ειχε και απουσιες Μπατιστ-Μαριτς αλλα δεν μπορουσαμε ουτε την αξιοπρεπεια μας να περισωσουμε..Δεν μας εκανε το καλοκαιρι ο Μπαρτζωκας ας πουμε..Θελαμε μυρωδια ολκης..
Οσο για τη μπαλα..Δεν περιμενα τπτ καλυτερο..Βασικα δεν περιμενα ουτε καν να παρουμε βαθμο σημερα(που δεν αξιζαμε βεβαια)..
Ο τυπος ειναι πιο επικινδυνος και απο Χερμπερτ-Ματσον...Αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια μας..Ο βαζελος πριν 45 ωρες επαιξε 45 λεπτα αγωνα,ειχε και απουσιες Μπατιστ-Μαριτς αλλα δεν μπορουσαμε ουτε την αξιοπρεπεια μας να περισωσουμε..Δεν μας εκανε το καλοκαιρι ο Μπαρτζωκας ας πουμε..Θελαμε μυρωδια ολκης..
Οσο για τη μπαλα..Δεν περιμενα τπτ καλυτερο..Βασικα δεν περιμενα ουτε καν να παρουμε βαθμο σημερα(που δεν αξιζαμε βεβαια)..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Με την ομαδα του μπασκετ δεν ειναι ν'ασχολεισαι καν,οι Δαμιανιδηδες την εχουν σβησει απο τον χαρτη.Στην μπαλλα,αυτοι που εδιωξαν τον Χαβιε να κρεμαστουν εξω απο το γηπεδο για παραδειγματισμο...τραγικοι στο α',απλα διεκπαιρεωτικοι στο β',γλυωσαμε απο θαυμα τον ποντο...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Με αυτον τον Σηφακη τι θα γινει ρε παιδια?
Ολο μαλακιες κανει! με εχει κουρασει πια!
Και δεν ειναι ντροπη να το λεμε....! απλα ο ανθρωπος ειναι εντελως αλλου!
Ελεος!!! 2 ποντους χασαμε εξαιτιας του!
Διωξτην την κωλομπαλα! Διωξτην να παει στο διαολο!
Ολο μαλακιες κανει! με εχει κουρασει πια!
Και δεν ειναι ντροπη να το λεμε....! απλα ο ανθρωπος ειναι εντελως αλλου!
Ελεος!!! 2 ποντους χασαμε εξαιτιας του!
Διωξτην την κωλομπαλα! Διωξτην να παει στο διαολο!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Παλι φαση δεν καναμε, να το λεμε και αυτο...
οι αλλοι ειχαν και δοκαρι και οτι θες...
εμεις, οπως με Σερρες με Ηρακλη ειμαστε ανυπαρκτοι!
και το γκολ του Νετο ειναι απο αυτα που θα μεινουν στα χαιλαιτς εβερ.....αυτα δεν μπαινουν!
οι αλλοι ειχαν και δοκαρι και οτι θες...
εμεις, οπως με Σερρες με Ηρακλη ειμαστε ανυπαρκτοι!
και το γκολ του Νετο ειναι απο αυτα που θα μεινουν στα χαιλαιτς εβερ.....αυτα δεν μπαινουν!
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 6.495
Μια φορα βαλαμε ενα κουφο γκολ κι εμεις και αμεσως να ανταποδωσουμε μην και παρεξηγηθει η πουτανα η μοιρα μας..
Ο φετινος Σηφακης ειναι για κλωτσιες..Αλλα οταν τοσα χρονια δεν εχεις δευτερο κιπερ δεν κανει και καμια προσπαθεια ο πρωτος σου να βελτιωθει..Απο την στιγμη που καθιερωθηκε ας πουμε στην Εθνικη πηρε την κατω βολτα..Και δεν ειναι 2 οι βαθμοι που μας εχει στοιχισει..Ειναι πολλοι περισσοτεροι..
Παντως σημερα σε σχεση με αλλα του ματς ηταν καλυτερος..
Αφου πηραμε και τον βαθμο ευχαριστημενοι ειμαστε..
Ο φετινος Σηφακης ειναι για κλωτσιες..Αλλα οταν τοσα χρονια δεν εχεις δευτερο κιπερ δεν κανει και καμια προσπαθεια ο πρωτος σου να βελτιωθει..Απο την στιγμη που καθιερωθηκε ας πουμε στην Εθνικη πηρε την κατω βολτα..Και δεν ειναι 2 οι βαθμοι που μας εχει στοιχισει..Ειναι πολλοι περισσοτεροι..
Παντως σημερα σε σχεση με αλλα του ματς ηταν καλυτερος..
Αφου πηραμε και τον βαθμο ευχαριστημενοι ειμαστε..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μεγαλη κουβεντα ειπες...τελικα ο αρης ειναι χειροτερος και απο την ΑΕΚ
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το προβλημα μας το μεγαλο δεν ειναι η αμυνα και ο Σηφακης,ειναι το οτι ακομα και στα γελοια γκολ που δεχομαστε δεν εχουμε απαντηση,η ομαδα ειναι φτιαγμενη για μισο μηδεν,ειναι παραδεκτο επι Κουπερ να παιζουμε τη χειροτερη μπαλλα της 5ετιας.Δυο-τρεις φασεις τραβηγμενες απο τα μαλλια,καμια οργανωμενη προσπαθεια και πασες σε αντιπαλο μονιμως απο το μισο μετρο...Κοντευουμε μισο πρωταθλημα και οι 2 στους 3 επιθετικους δεν εχουν σκοραρει!!Για Φαμπιανο και σια τα λεγαμε οταν ηρθαν στην ομαδα,μια ματια στα βιογραφικα τους φτανει να καταλαβεις πως δεν θ'ακουμπησουν μπαλα.Εκει στη διοικηση σοβαρευτειτε και τουλαχιστον τον Γεναρη ξεστραβωθειτε να φερετε παικτες.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ετσι...
μηδεν φασεις...
Τωρα στην Ευρωπη πως κανουμε τελικες προσπαθειες ειναι αποριας αξιο...Με Ατλετικο εκτος καναμε ενα σωρο...το ιδιο με Λεβερκουζεν και Ροζενμποργκ...τι να πω? πως γινεται αυτο? εκει πως δουλευουν τα συστηματα?
μηδεν φασεις...
Τωρα στην Ευρωπη πως κανουμε τελικες προσπαθειες ειναι αποριας αξιο...Με Ατλετικο εκτος καναμε ενα σωρο...το ιδιο με Λεβερκουζεν και Ροζενμποργκ...τι να πω? πως γινεται αυτο? εκει πως δουλευουν τα συστηματα?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αφου νικησα την πρωταθλητρια ευρωπηςτελικα ο αρης ειναι χειροτερος και απο την ΑΕΚ
εσυ την νικησες;
αρα ειμαι αν οχι καλυτερος
σιγουρα στα ιδια
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
αφου νικησα την πρωταθλητρια ευρωπης
εσυ την νικησες;
αρα ειμαι αν οχι καλυτερος
σιγουρα στα ιδια
σιγουρα τεραστια νικη.και φυσικα ρισπεκτ στον αρη γιαυτο.εγω καβλωσα με την νικη σας!μπραβο!!!
αλλα στο ελληνικο πρωτάθλημα δεν σας βλεπω καλα.μια νικη ποτε δεν εκανε μια ομαδα υπερδυναμη ;)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Και στην Ευρωπη στο μονο ματς που καναμε πολλες τελικες ηταν στο Λεβερκουζεν,εκει πραγματι ετριβα τα ματια μου και κοιτουσα συνεχεια την οθονη να σιγουρευτω οτι η φιλοξενουμενη ομαδα ηταν ο Αρης.Στα υπολοιπα ματς καναμε τις τελικες που κανουμε και στο πρωταθλημα,ισως λιγες παραπανω στα ματς με Ατλετικο οταν οι αλλοι ανοιχτηκαν σαν τρελλοι προς το τελος.Το προβλημα ειναι υπαρκτο,ειναι εκει και φωναζει!Θελουμε οπωσδηποτε ενα παικταρα αριστερα,και καποιον να μοιραζει παιχνιδι αξιοπιστα.Αυτες οι δυο για μενα πρεπει να ναι οι προτεραιοτητες στις μεταγραφες του Γεναρη,οχι ο,τι μεινει ελευθερο στην αγορα οπως εγινε το καλοκαιρι..ετσι...
μηδεν φασεις...
το ευρωπαικο που κατεκτησες κομπλεξικε ηταν το κυπελλουχων..στο οποιο αγωνιζοσουν επι μαι δεκαετια ως δευτερος,οσο εγω επαιζε στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ...την πρωτη χρονια που δεν πηρα το πρωταθλημα γτ σαν καλη κοτουλα δεν με ηθελες στον τελικο και επαιξα κυπελλουχων,την αμεσως επομενη δλδ απο την κατακτηση σας,το σηκωσα..ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...Χα χα! Πόσο γελοίος είσαι ρε ανιστόρητε... Ποια είναι αυτά τα 10 χρόνια ρε Εβραίε που δεν τα ξέρω εγώ; Ποια είναι η πρώτη απόπειρα που το πήρατε εσείς; Ξεχνάς μάλλον τις πούτσες που έτρωγες στα final four στην Ευρώπη τέλη δεκαετίας '80, έτσι;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
το ευρωπαικο που κατεκτησες κομπλεξικε ηταν το κυπελλουχων..στο οποιο αγωνιζοσουν επι μαι δεκαετια ως δευτερος,οσο εγω επαιζε στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ...την πρωτη χρονια που δεν πηρα το πρωταθλημα γτ σαν καλη κοτουλα δεν με ηθελες στον τελικο και επαιξα κυπελλουχων,την αμεσως επομενη δλδ απο την κατακτηση σας,το σηκωσα..ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...
Πάψε να μου πρήζεις τα αρχίδια μεταμεσονύχτια απαντώντας μου & στα δύο thread γιατί συν τοις άλλοις γίνεσαι & γελοίος. Τόσο περήφανος είσαι που χρόνια έτρωγες πούτσες στα Final Four του Πρωταθλητριών & τελικά σήκωσες στη δύση σου ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά ένα Κυπελλούχων που εσύ ο ίδιος το υποτιμάς σαν τίτλο;;; Και μη μου πεις για μια ακόμη φορά ότι το σήκωσες μες την Προύσσα... Στον τίτλο αναφέρομαι που ήρθε για 'σένα μετά από αλλεπάλληλες σφαλιάρες που είχε φάει η υπερομάδα σου στην Ευρώπη...
συγνωμμη πυο δεν μπαινω ολη μερα στο μπουρδελα..εχω και δουλειες...μην μιλας για φαπες ρε ανυπαρκτε..οταν εγω ετρωγα φαπες απο τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης εσυ ετρωγες φαπες στην δευτερη διοργανωση και ετρωγες και φαπες στα μεταξυ μας..τον μπαμπακα σου τον ξεχασες?η αληθεια σ ενοχλει?σαν να μοπυ λες οτι παλευα 10 χρονια να παρω τσαμπιον λιγκ εσυ 10 χρονια να παρεις το ουεφα και μολις ακτεβηκα κι εγω στο ουεφα το σηκωσα για πλακα..
κι αμα θες να συγκριοθουμε ρε ανυπαρκτε..21-7...ΚΟΥΠΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
κι αμα θες να συγκριοθουμε ρε ανυπαρκτε..21-7...ΚΟΥΠΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Η Μεγαλη Μερα ειναι η αυριανη...
Η Αρειαναρα στους 32?!!!
Η τυχη ειναι στα χερια μας! εχουμε τον αγωνα, εχουμε τον κοσμο, εχουμε την εδρα, και κανενα αλλο αποτελεσμα δεν μας επηρεαζει.
Μονο το ψοφοκρυο σκεφτομαι...θα το δαγκωσουμε...και στην 9 που παω θελει οπωσδηποτε 1μιση ωρα πριν αν θες να κατσεις παρεα με φιλους και οχι σκορπια (να βρεις 3 συνεχομενες εννοω)...θα χει και χιονια λενε!
αυτα!
Καλη μας τυχη
Η Αρειαναρα στους 32?!!!
Η τυχη ειναι στα χερια μας! εχουμε τον αγωνα, εχουμε τον κοσμο, εχουμε την εδρα, και κανενα αλλο αποτελεσμα δεν μας επηρεαζει.
Μονο το ψοφοκρυο σκεφτομαι...θα το δαγκωσουμε...και στην 9 που παω θελει οπωσδηποτε 1μιση ωρα πριν αν θες να κατσεις παρεα με φιλους και οχι σκορπια (να βρεις 3 συνεχομενες εννοω)...θα χει και χιονια λενε!
αυτα!
Καλη μας τυχη
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
συγνωμμη πυο δεν μπαινω ολη μερα στο μπουρδελα..εχω και δουλειες...μην μιλας για φαπες ρε ανυπαρκτε..οταν εγω ετρωγα φαπες απο τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης εσυ ετρωγες φαπες στην δευτερη διοργανωση και ετρωγες και φαπες στα μεταξυ μας..τον μπαμπακα σου τον ξεχασες?η αληθεια σ ενοχλει?σαν να μοπυ λες οτι παλευα 10 χρονια να παρω τσαμπιον λιγκ εσυ 10 χρονια να παρεις το ουεφα και μολις ακτεβηκα κι εγω στο ουεφα το σηκωσα για πλακα..
Δε σε πειράζει να χύσω στη μάπα σου φαντάζομαι, έτσι;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Η Μεγαλη Μερα ειναι η αυριανη...
Η Αρειαναρα στους 32?!!!
αυτα!
Καλη μας τυχη
Πάντως θα έχει πολύ γέλιο αν τελικά καταφέρετε κι αποκλειστείτε
γτ μπορεις?χαχαχαχαχαχαχΔε σε πειράζει να χύσω στη μάπα σου φαντάζομαι, έτσι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις