Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πάντως θα έχει πολύ γέλιο αν τελικά καταφέρετε κι αποκλειστείτε :2funny: :2funny: :2funny:
Αν επαιζα το ποδοσφαιρο που επαιξες εσυ χθες και νικουσα το λιγοτερο θα ντρεπομουν.Το ηξερα οτι θα περασετε γιατι ειστε μαστορια στην καταστροφη του παιχνιδιου,το ματς ηταν στα μετρα σας.Ξυλο,ξυλο,ξυλο και 2 αντεπιθεσεις...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αν επαιζα το ποδοσφαιρο που επαιξες εσυ χθες και νικουσα το λιγοτερο θα ντρεπομουν.Το ηξερα οτι θα περασετε γιατι ειστε μαστορια στην καταστροφη του παιχνιδιου,το ματς ηταν στα μετρα σας.Ξυλο,ξυλο,ξυλο και 2 αντεπιθεσεις...

Συνημμένα

• ξυδι.jpg
    ξυδι.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 19

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που ειστε μωρη φιλεναδες?
αντε κ με πηρε τηλ ο επιτιμος να μου πει οτι σας ευχεται καλη επιτυχια βρε....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ κλαμαααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αφηστε τις μαλακιες και παραθεστε επιχειρηματα,αν σας αρεσε ο τροπος που παιξατε χθες.Εμενα δεν θα μου αρεζε η ομαδα μου να παιξει ετσι,ειδικα με μετριοτητες οπως η Δυναμο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αφηστε τις μαλακιες και παραθεστε επιχειρηματα,αν σας αρεσε ο τροπος που παιξατε χθες.Εμενα δεν θα μου αρεζε η ομαδα μου να παιξει ετσι,ειδικα με μετριοτητες οπως η Δυναμο...
ρε πας καλα?
ποσο κομπλεξ θα βγαλεις?
το ειπα κ στο θεμα μας
ο ΠΑΟΚ μετριος αλλα ειναι μπαλα....μετραει το αποτελεσμα οχι το ποιος παιζει πιο καλα
ξυπνα,πηγαμε εκει να καταστρεψουμε το παιχνιδι κ να παιξουμε με αντεπιθεσεις γιατι ετσι θα παιρναμε αυτο που θελαμε κ το πετυχαμε.
τι ηθελες δηλαδη?να παμε μεσα στο παγοδρομιο κ να παιζουμε με τριγωνακια κ να βγαζουμε τα μπακ για να εχουμε 5 παικτες στην επιθεση?
να κανουμε παιχνιδι κατοχης κ να τρωγαμε ενα μπαλακι κ να μεναμε απ εξω?
κλαψε τωρα γιατι ετσι πρεπει.κ ασε τους παπαδες εγω δεν θα ηθελα να δω ετσι την ομαδα μου κτλ κτλ.
παρακαλας να παρεις το 3ποντο το βραδυ εστω κ με αντιποδοσφαιρο

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αν θελεις επιχειρήματα θυμήσου τις αντιδράσεις σου (και των συνοπαδών σου) μετά την νίκη του Αρη στην Τούμπα. Πανυγήρια , πουτσαααααααααα, αχαχαχαχαχα, και άλλες μαλακίες.
Ετσι είναι αυτά , το αποτέλεσμα μετράει.
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός στο Α ημίχρονο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε πας καλα?
ποσο κομπλεξ θα βγαλεις?
το ειπα κ στο θεμα μας
ο ΠΑΟΚ μετριος αλλα ειναι μπαλα....μετραει το αποτελεσμα οχι το ποιος παιζει ποιο καλα
ξυπνα,πηγαμε εκει να καταστρεψουμε το παιχνιδι κ να παιξουμε με αντεπιθεσεις γιατι ετσι θα παιρναμε αυτο που θελαμε κ το πετυχαμε.
τι ηθελες δηλαδη?να παμε μεσα στο παγοδρομιο κ να παιζουμε με τριγωνακια κ να βγαζουμε τα μπακ για να εχουμε 5 παικτες στην επιθεση?
να κανουμε παιχνιδι κατοχης κ να τρωγαμε ενα μπαλακι κ να μεναμε απ εξω?
κλαψε τωρα γιατι ετσι πρεπει.κ ασε τους παπαδες εγω δεν θα ηθελα να δω ετσι την ομαδα μου κτλ κτλ.
παρακαλας να παρεις το 3ποντο το βραδυ εστω κ με αντιποδοσφαιρο
Γιατι ρε μαλακα με λες κομπλεξικο αφου τα ιδια λεμε??Ειπα κατι αλλο?Βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματια.Αν εχανες χθες θα μας τα πρηζες με το ποσο αθλια παιζατε περιμενοντας το μοιραιο,αντε μαθετε μπαλα,δεν ειναι μονο ο οπαδισμος το ποδοσφαιρο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση που επετεύχθη,ακόμα και παίζοντας με αυτόν τον τρόπο.ολόκληρη Ιντερ πέρσι κάθησε 90+΄ άμυνα για να προκριθεί!!Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία σε Αρη και ΑΕΚ..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση που επετεύχθη,ακόμα και παίζοντας με αυτόν τον τρόπο.ολόκληρη Ιντερ πέρσι κάθησε 90+΄ άμυνα για να προκριθεί!!Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία σε Αρη και ΑΕΚ..
Ναι,σωστα,καθησε γιατι ειχε απεναντι την μεγαλη Μπαρτσα οχι αυτο το χαλι που ειδαμε χθες το βραδυ.Οι Κροατες πηγαν να το παρουν με τον εξωαγωνιστινο τσαμπουκα γιατι απο ομαδα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μαγκες, καλη μας τυχη...
εγω ετοιμαζομαι σιγα σιγα
θα ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΜΕ !!! -1 εχει και ακομα 5μιση ειναι
Ευχομαι να ζεσταθουμε αλλιως!
Θεε του πολεμου ερχομαιιιιιιιι

ραντεβου στην 9!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ !!!!

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ρε παιδια το γκολ του αρη δεν ηταν οφ σαιντ??

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
εγω ετσι ειδα

παντως αυτοι οι νορβηγοι ειναι αστα να πανε τα δινουν ολα πολυ επικινδυνοι
λες και θα παρουν πριμ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μπρβο στον αρη,

υγ ο ντεκερ κλαίει?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
περασε ο παοκ περασε ο αρης.για να δουμε θα χουμε 3 φετος στου 32 του ουεφα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom