pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε παιδια το γκολ του αρη δεν ηταν οφ σαιντ??
ποιό ρε?τα πέναλτυ δεν τα είδες?
ρε παιδια το γκολ του αρη δεν ηταν οφ σαιντ??
αμα ειναι λιγοτερο απο 3 μετρα δεν υπαρχει οφ-σαιντ.ρε παιδια το γκολ του αρη δεν ηταν οφ σαιντ??
Και που δε ποναμε? εχει δεσει η αμυνα και κοροιδευει η επιθεση..και ο καλβος πηρε ποδι ..καινουργια ομαδα χρειαζομαστε..οι νορβηγοι λεγαν στον χαβιτο μπες βαλε γκολ και αυτος επεφτε να παρει φαουλ..ευτυχώς υπαρχει και αυτος ο κοκε και μας ξεκλείδωσε ..παιχτες που να ξερουν το τοπι μπροστα για μεταγραφη χρειαζομαστε...πισω εχω λαζαριδηΤωρα που περασαμε και θα χουμε εξτρα κερδη περιμενω ενισχυση εκει που ποναμε και εμεις και τα ματια μας.Πεταξαμε εξω την Ατλετικο και πηραμε 10 βαθμους σε ομιλο τελειως Τσου Λου,συγχαρητηρια σε Εκτορα και σε οσους αγωνιστηκαν.Μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα αλλα το αγχος ηταν μεγαλο και οι πουστηδες οι Νορβηγοι ορεξατοι να μας την χαλασουν...
Τωρα που περασαμε και θα χουμε εξτρα κερδη περιμενω ενισχυση εκει που ποναμε και εμεις και τα ματια μας.Πεταξαμε εξω την Ατλετικο και πηραμε 10 βαθμους σε ομιλο τελειως Τσου Λου,συγχαρητηρια σε Εκτορα και σε οσους αγωνιστηκαν.Μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα αλλα το αγχος ηταν μεγαλο και οι πουστηδες οι Νορβηγοι ορεξατοι να μας την χαλασουν...
στ αρχιδια μου...αφου περασε η ομαδα μου δεν με ενδιαφερει τιποταμπρβο στον αρη,
υγ ο ντεκερ κλαίει?
καμια Ουκρανια λεει!!! ;)να μην κανουμε και ενα γκαλοπ με τα εξης....1ον με ποια ομαδα γουσταρουμε να κληρωθουμε και 2ον που γουσταρουμε να κανουμε εκδρομη???
μεγαλη προκρισηΗ ροζεμποργκ απεδειξε οτι ειναι ομαδα τσουλου...επαιξε για την νικη...μας γανιασε!
περασε ο παοκ περασε ο αρης.για να δουμε θα χουμε 3 φετος στου 32 του ουεφα?
Τεραστια προκριση,οχι λογω της νικης σημερα φυσικα,αλλα της μεγαλης δυσκολιας του ομιλου..