GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αν μη τι αλλο, θα περασετε καλα!!!Πάμε με αξιοπρέπεια!
Και εδω τυχεροι σταθηκατε!!!
αν μη τι αλλο, θα περασετε καλα!!!Πάμε με αξιοπρέπεια!
Μεσα σ'ολα εισαι!!! ;)Δύσκολες κληρώσεις αλλά ωραίες πορνοεκδρομές για όσους πάνε.
Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες της πόλης.
Το ξέρω,ΔΥΣΤΥΧΩΣΜεσα σ'ολα εισαι!!! ;)
το της πολης ειναι πλεονασμος....δεν εχει κι αλλη Ελληνικη πόλη εκπροσωπο.. ;)
Το βρωμοστομα μου..
Ισοφαριζει χθες στο 88 η Σιτι την Γιουβε και με αυτο το αποτελεσμα επαιρνε την πρωτη θεση στον ομιλο..Σπαζομαι που θα ειναι στους πιθανους αντιπαλους..Μετα σκεφτομαι πιο ρεαλιστικα και ειπα οτι σιγα μην ειναι αυτη που θα μας τυχει απο τις 16..
Η πλουσιοτερη ομαδα στην διοργανωση και αναμεσα στις 3-4 πλουσιοτερες του κοσμου..
Εκει που ελπιζω ειναι η απειρια της στην Ευρωπη και ο μυρωδιας Μαντσινι..
Ενα σωρο ομαδες υπηρχαν ρε πουστη μου..
file grapseoti xereis nwritera an ginetaiΠάντως το Μάντσεστερ είναι μεγάλη μασαζούπολη!!!
Όταν φτάσει ο καιρός,θα γράψω αναλυτικό οδηγό πόλης με ξενοδοχεία,αξιοθέατα και διεθύνσεις-τηλέφωνα!
file grapseoti xereis nwritera an ginetai
Ω ναι..θα συμφωνησω μαζι σου!Απλά τα λεφτά δεν αγοράζουν τη φανέλα
αραγε οι εκδρομες απο δω θα ειναι για Μαντσεστερ ή για Λονδινο?
αν ειναι 2μιση ωρες με τρενο, παιζει 2ημερη διαμονη Λονδινο και πηγαινε ελα Μαντσεστερ μονο για αγωνα...
κατι αναλογο με Σαρλερουα....ουδεις εμεινε εκει...ουτε καν Λιεγη...9 στους 10 Αμστερνταμ μεινανε και λιγοι Βρυξελες
δεν κρατιεσαι ετσι???? ;) ;) ;)file grapseoti xereis nwritera an ginetai
ρε συ λες να ειμασταν και στο ιδιο ξενοδοχειο???λες????αμστελ καπως λεγοταν το χοτελιαραγε οι εκδρομες απο δω θα ειναι για Μαντσεστερ ή για Λονδινο?
αν ειναι 2μιση ωρες με τρενο, παιζει 2ημερη διαμονη Λονδινο και πηγαινε ελα Μαντσεστερ μονο για αγωνα...
κατι αναλογο με Σαρλερουα....ουδεις εμεινε εκει...ουτε καν Λιεγη...9 στους 10 Αμστερνταμ μεινανε και λιγοι Βρυξελες
λεω να παω νωριτερα για "αναγνωριση εδαφους"Γιατί?Ξεκίνησες ήδη?