Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δευτερη ηλιθια αποβολη μετα του Μισελ,το ματς το εχασε πρωτιστως ο Κουπερ με την συνθεση που παρεταξε.Καποιοι παικτες της 11αδας ευχομαι με τον νεο χρονο να κουραζουν την μπαλα αλλου.Τα κορακια ειναι τα γνωστα,η σταση τους απεναντι στον Θεο παντα η ιδια,του δωσαμε και αφορμη του παλιοβλαχου...Δεν με πειραζει τοσο που χασαμε οσο που κερδισε η πουτανοξανθη.ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Πονάει ακόμα το χουνέρι που σου είχε κάνει το 2005, έτσι; Μάλλον όμως θα πρέπει να αναζητήσεις τους υπεύθυνους για εκείνο το ματς στη δική σου οικογένεια...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πονάει ακόμα το χουνέρι που σου είχε κάνει το 2005, έτσι; Μάλλον όμως θα πρέπει να αναζητήσεις τους υπεύθυνους για εκείνο το ματς στη δική σου οικογένεια...
Καμια σχεση,δεν εχω αναφερθει ποτε σε εκεινο το ματς,μαλλον το οτι ζεις μακρια απο Θεσσαλονικη δεν σου επιτρεπει να ξερεις καλα την νοοτροπια της γριας.Απυθμενο κομπλεξ,να νικαμε παοκ και Αρη,να σωζουμε αυτους που θελουμε γιατι θα τους χρειαστουμε στο μελλον κτλ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δευτερη ηλιθια αποβολη μετα του Μισελ,το ματς το εχασε πρωτιστως ο Κουπερ με την συνθεση που παρεταξε.Καποιοι παικτες της 11αδας ευχομαι με τον νεο χρονο να κουραζουν την μπαλα αλλου.Τα κορακια ειναι τα γνωστα,η σταση τους απεναντι στον Θεο παντα η ιδια,του δωσαμε και αφορμη του παλιοβλαχου...Δεν με πειραζει τοσο που χασαμε οσο που κερδισε η πουτανοξανθη.ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ερχεται ο λεοναρτο να σας σωσει,μην μασας.δωστε μας εμας τον καλβο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καμια σχεση,δεν εχω αναφερθει ποτε σε εκεινο το ματς,μαλλον το οτι ζεις μακρια απο Θεσσαλονικη δεν σου επιτρεπει να ξερεις καλα την νοοτροπια της γριας.Απυθμενο κομπλεξ,να νικαμε παοκ και Αρη,να σωζουμε αυτους που θελουμε γιατι θα τους χρειαστουμε στο μελλον κτλ...

Ρε συ AGNIUS πόσο ακόμα θα συνεχίσεις αυτόν το "ρατσισμό" εναντίον μου επειδή μένω στην Αθήνα; Στο έχω ξαναπεί ότι ΚΑΙ Θεσ/νίκη έχω ζήσει, και συχνά ανεβαίνω και ακούω πολύ συχνά αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης... Νομίζεις ότι ξεχνάω το πρήξιμο των αρχιδιών μου απ' τους μουλωχτούς & κομπλεξικούς Ηρακλειδείς που μέχρι τότε μας έγλειφαν το χειμώνα του 2002 που έμενα Θεσ/νίκη & μας είχε κερδίσει τότε η γριά; Μιλάω για τη χρονιά που είχαν τερματίσει 3οι ή 4οι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος... Στο παρελθόν έχω τσακωθεί κιόλας με άλλους παοκτζήδες που με έκραζαν όταν έλεγα ότι πολύ θα γούσταρα να πέσει η γριά Β' Εθνική... Ή μήπως να αναφερθώ στο απίστευτο μίσος που βγάζουν για τον Π.Α.Ο.Κ. όσον αφορά τον υποβιβασμό τους τότε με τη δωροδοκία ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; Αλλά πλέον μου είναι πραγματικά αδιάφοροι... Σπάζομαι μόνο που έχω χρόνια να πάρω αποτέλεσμα μες το Καυταντζόγλειο...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Λοιπον σημερα γιναμε ξανα μαρτυρες μιας ''ποδοσφαιρικης'' παρωδιας απο την αηδια του Πανοπουλου που ειχε φυσικα και την ανοχη του ρεφερι για να δεσει το γλυκο..

Ομαδουλα που εδω και χρονια εχει κανει επαγγελμα το ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αλλα να ''αγωνιζεται'' μονο με πουστικους τροπους αδιαφορωντας προκλητικα για το θεαμα και τον κοσμο που παει στα γηπεδα..Ο μονος σκοπος τους σημερα ηταν να εκνευρισουν τους παικτες του Αρη απο το πρωτο λεπτο κιολας..Επεσαν γυρω στις 6-7 φορες κατω σφαδαζοντας και χωρις φυσικα να τους ακουμπησει κανεις...Το κορακι εκανε το χρεος του,απεβαλλε δικο μας παικτη και αυτοι οι θεατρινοι ολοκληρωσαν με 11 παιρνοντας και ευσημα ισως απο ρεφερι για τον ''εξυπνο'' τροπο παιχνιδιου τους που φυσικα εξυψωνει το ποδοσφαιρο..

Στα δικα μας τωρα..

-Η ποιοτητα των παικτων μας ειναι για τον πουτσο..
-Το IQ των παικτων μας ειναι για τον πουτσο και σιγουρα το χαμηλοτερο απο ολες τις αλλες ομαδες..
-Αυτοι οι μετριοι και χαζοι παικτες διαλεγουν παιχνιδια..
-Ειμαστε δικαιοτατα στην μεση της βαθμολογιας..

Ο Κουλοχερης δεν πρεπει να κατσει καν στον παγκο ξανα,ειναι επικινδυνη ακομα και η πιθανοτητα να μπει να ξαναπαιξει σαν αλλαγη,ο Μενδρινος και ο Χαβιτο αξιζουν να παιζουν βασικοι μονο σε ομαδες που παλευουν να σωθουν και επ ουδενι σε ομαδα με σοβαρους στοχους...

Η ομαδα πασχει απο πολλα..Επιβαλλονται να γινουν συγκεκριμενες διορθωτικες και σοβαρες κινησεις και οχι ξανα να φερουμε στρατιες παικτων αμφιβολου αξιας..

Τ απεριθωρια στενεψαν..Πηραμε 20 μολις βαθμους σε ενα ολοκληρο γυρο,εχουμε σκοραρει 10 γκολ σε 15 αγωνες,η πορεια ειναι τραγικη..
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε συ AGNIUS πόσο ακόμα θα συνεχίσεις αυτόν το "ρατσισμό" εναντίον μου επειδή μένω στην Αθήνα; Στο έχω ξαναπεί ότι ΚΑΙ Θεσ/νίκη έχω ζήσει, και συχνά ανεβαίνω και ακούω πολύ συχνά αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης... Νομίζεις ότι ξεχνάω το πρήξιμο των αρχιδιών μου απ' τους μουλωχτούς & κομπλεξικούς Ηρακλειδείς που μέχρι τότε μας έγλειφαν το χειμώνα του 2002 που έμενα Θεσ/νίκη & μας είχε κερδίσει τότε η γριά; Μιλάω για τη χρονιά που είχαν τερματίσει 3οι ή 4οι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος... Στο παρελθόν έχω τσακωθεί κιόλας με άλλους παοκτζήδες που με έκραζαν όταν έλεγα ότι πολύ θα γούσταρα να πέσει η γριά Β' Εθνική... Ή μήπως να αναφερθώ στο απίστευτο μίσος που βγάζουν για τον Π.Α.Ο.Κ. όσον αφορά τον υποβιβασμό τους τότε με τη δωροδοκία ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; Αλλά πλέον μου είναι πραγματικά αδιάφοροι... Σπάζομαι μόνο που έχω χρόνια να πάρω αποτέλεσμα μες το Καυταντζόγλειο...
Αυτα που γραφεις εγραψα κι εγω περι κομπλεξ και εσυ αναφερθηκες στο "χουνερι" του 2005...καμια σχεση.Μιλαω για την συμπεριφορα αυτης της αθλιας ομαδας χρονια τωρα και οχι για ενα ματς.Οσο για τον ρατσισμο που τον ειδες ρε φιλε?Αναφερθηκα στο οτι μενεις μακρια και καποια πραγματα τα βλεπεις αλλιως.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αυτα που γραφεις εγραψα κι εγω περι κομπλεξ και εσυ αναφερθηκες στο "χουνερι" του 2005...καμια σχεση.Μιλαω για την συμπεριφορα αυτης της αθλιας ομαδας χρονια τωρα και οχι για ενα ματς.Οσο για τον ρατσισμο που τον ειδες ρε φιλε?Αναφερθηκα στο οτι μενεις μακρια και καποια πραγματα τα βλεπεις αλλιως.

Απλά είχα την εντύπωση ότι η εμπάθειά σου για τον Ηρακλή πηγάζει κυρίως από εκείνο το καταραμένο για εσάς παιχνίδι του 2005.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
-Αυτοι οι μετριοι και χαζοι παικτες διαλεγουν παιχνιδια..
ohhh yes!
θα συμφωνησω απόλυτα
αηδια καταντησε το θεμα πια...
Δλδ αν παιζαμε με την Μαντσ.Σιτυ αυτην την Τεταρτη και τους ριχναμε μια 4άρα, δεν θα με παρεξενευε καθολου!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τρεις ειναι τελικα οι βλακωδεις αποβολες φετος,ξεχασα και του Ναφτι με νιονιο,αν υπηρχε βλακομετρο θα ειμασταν σε θεση Τσαμπιονς Λιγκ ανετα...δεν υπαρχει καποιος να τους βαλει τον διαολο μεσα τους?Κατι Μανιατηδες,Ζαλικες και μαρτσελινιοι θα μας κανουν χαζους καθε Κυριακη?Αποβολη απο το 35 ρε Βαγκελι?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Ιμπαγασα πλακωθηκε με σεκιουριτα της Αελ που μπηκε μεσα και ο Σπαθας εκανε τον Κινεζο,σε τι μπουρδελοχωρα ζουμε ρε πουστη μου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ο Ιμπαγασα πλακωθηκε με σεκιουριτα της Αελ που μπηκε μεσα και ο Σπαθας εκανε τον Κινεζο,σε τι μπουρδελοχωρα ζουμε ρε πουστη μου...

Ρε σεις για εξηγήστε μου κάτι... Πώς είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός & ο διαιτητής να είναι απ' το σύνδεσμο Πειραιά;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε σεις για εξηγήστε μου κάτι... Πώς είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός & ο διαιτητής να είναι απ' το σύνδεσμο Πειραιά;;;
Δεν ξερω πως γινεται,παντως το εσφαξε το τυρι και μαλλον οι αποβολες για χτυπηματα σε ανθρωπους που εισερχονται στον αγωνιστικο χωρο ισχυουν μονο για τον Αρη...Να θυμισω πως ο Μισελ εφαγε 2 αγωνιστικες στο κεφαλι ενω ο Ι μπαγασας την εβγαλε καθαρη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η ιστοσελίδα voria.gr που είχε ανακαλύψει το ενδιαφέρον των Αράβων επενδυτών για τον ΠΑΟΚ, σήμερα αναφέρει:
«Όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών, που εκπροσωπείται από Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ενδιαφέρεται να εξαγοράσει «πακέτο» μπάσκετ και ποδόσφαιρο του Άρη!
Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες, επενδυτικός όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών αναμένεται να κάνει την πρώτη κρούση εντός του επόμενου δεκαημέρου στη λέσχη φίλων Άρη, προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ του κιτρινόμαυρου Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου είναι Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του».

Αντε επιτελους να μπει χρημα και να χει ταυτοτητα η ομαδα,αρκετα με τους μανατζερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom