Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
μπα εδω μεσα νομιζω οτι ολοι τις δικες σου μαλακιες κανουν παραθεση και τις κρατανε για αρχειο.αλλα εγω δεν σου ειπα οτι ασχολεισαι με τον αρη επειδη εδωσες συγχαρητηρια. εγω παντως  δεν θα εκοβα την διασκεδαση μου για να μαθω τι εκανες εσυ

Sorry αλλά απ' τη στιγμή που πας στην έδρα της Λεβερκούζεν, παίζεις όπως παίζεις & τελικά καταφέρνεις να χάσεις μόνο μαλακία δεν ήταν αυτό που είχα πει! Δεν μπορούσα να υπολογίσω όταν έκανα καζούρα ότι η ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό θα έπαιρνε διπλό στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, εσύ τί λες θα έπρεπε να το φανταστώ; Ούτε ότι ακόμα κι ο ζαβός Π.Α.Ο.Κ. θα κατάφερνε να φέρει "Χ" στην Τούμπα με το καφενείο της Μπριζ... Αλλά μη λαλάτε πολύ γιατί αν δεν πάρετε τη νίκη με Ρόζεμποργκ & εγώ ΔΕ χάσω από Δυναμό αντίο ουεφάκι θα πείτε...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Sorry αλλά απ' τη στιγμή που πας στην έδρα της Λεβερκούζεν, παίζεις όπως παίζεις & τελικά καταφέρνεις να χάσεις μόνο μαλακία δεν ήταν αυτό που είχα πει! Δεν μπορούσα να υπολογίσω όταν έκανα καζούρα ότι η ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό θα έπαιρνε διπλό στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, εσύ τί λες θα έπρεπε να το φανταστώ; Ούτε ότι ακόμα κι ο ζαβός Π.Α.Ο.Κ. θα κατάφερνε να φέρει "Χ" στην Τούμπα με το καφενείο της Μπριζ... Αλλά μη λαλάτε πολύ γιατί αν δεν πάρετε τη νίκη με Ρόζεμποργκ & εγώ ΔΕ χάσω από Δυναμό αντίο ουεφάκι θα πείτε...
ολα τα σεναρια παιζουν,δεν λεει κανεις το αντιθετο.αλλωστε πριν απο αυτη την αγωνιστικη εσυ ησουν φαβορι για προκριση και γω αουτσαιντερ και τωρα οι ρολοι αντιστραφηκαν.αυτη η γαμημενη εναλλαγη συναισθηματων.ολα παιζουν δεν υπαρχουν αχαστα.καλο βραδυ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ολα τα σεναρια παιζουν,δεν λεει κανεις το αντιθετο.αλλωστε πριν απο αυτη την αγωνιστικη εσυ ησουν φαβορι για προκριση και γω αουτσαιντερ και τωρα οι ρολοι αντιστραφηκαν.αυτη η γαμημενη εναλλαγη συναισθηματων.ολα παιζουν δεν υπαρχουν αχαστα.καλο βραδυ.

Καληνύχτα.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Μπραβο πανηγυριζεις για τη νικη επι μιας μετεπειτα πρωταθλητριας,εγω πανηγυριζω για 2 νικες επι της κατοχου ουεφα που ανηκει και σε μια χωρα που δεν ειχε κερδισει ποτε ελληνικη ομαδα εκτος εδρας..κατα τ αλλα εμεις ειμαστε οι κομπλεξικοι..Σημερα η νικη αυτη απο πουλλους θεωρειται η εμγαλυτερη νικη ελληνικης ομαδας στην ευρωπη..ποια αρσεναλ και ξυστα τ αρχιδια σου..αλλα απο ποιον περιμενω να το παραδεχτει?απο καποιον που νομιζει οτι εφερε πρωτος ευρωπαικο στην ελαλδα στο μπασκετ οταν παλευε 10 χρονια να το παρει,κι εγω το πηρα στην πρωτη αποπειρα...ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ..

Μεχρι στιγμης φετος εχετε κτλβι οτι περιμενετε να παρετε χαρα απο ηττες του ΑΡΗ με ξενα κολυβα?γτ στην τουμπα ειχε κλαρινο..στο παλε κλαρινο..και εκει που περνανε μια χαρα απο την ευρωπη..κλαρινα κι εκει..

και για ψαξε πες μας ποια ομαδα εχει δωσει τους περισσοτερους ποντους για φετος στην ΕΛΛΑΔΑ..δεν θελουμε συγχαρητηρια απο μαυοψυχους..εκει αν σκατε απο τη ζηλια σας...

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ειμαι παναθηναικος και δε δινω καθολου σημασια σε αυτα που λενε περι μεγαλυτερης νικης ελληνικης ομαδας στην ευρωπη κι αλλεσ τετοιες βλακειες! απλα απιστευτα πολλα συγχαρητηρια στην αρειαναρα και μη ξαναγκρινιαξετε για την προπονηταρα σας!!! ακους σουπερ 3???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Αλλα απο ποιον περιμενω να το παραδεχτει?απο καποιον που νομιζει οτι εφερε πρωτος ευρωπαικο στην ελαλδα στο μπασκετ οταν παλευε 10 χρονια να το παρει κι εγω το πηρα στην πρωτη αποπειρα...

Χα χα! Πόσο γελοίος είσαι ρε ανιστόρητε... Ποια είναι αυτά τα 10 χρόνια ρε Εβραίε που δεν τα ξέρω εγώ; Ποια είναι η πρώτη απόπειρα που το πήρατε εσείς; Ξεχνάς μάλλον τις πούτσες που έτρωγες στα final four στην Ευρώπη τέλη δεκαετίας '80, έτσι;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ναι...επι Γκαλη , Γιαννακη κ σια, σε Γανδη, Μοναχο, Σαραγοσα...δεν ειχαμε παρει τπτ!
Ιδρωσαμε να δουμε κουπα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Παντως μιλαμε για την πληρη αντιστροφη της τυχης...

Ο Αρης εβαλε 3 γκολ απο αυτα που δεν μπαινουν !!!! Η μαλλον, απο αυτα που τρωγαμε τοσο καιρο (γελοια γκολ οπως αυτο της Λαρισας, του Ηρακλη κατα λαθος κλπ)....Το 1ο, και 3ο ηταν βρε παιδακι μου, ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ...ουτε στο φλιπερ δεν εχει τοσες γκελες...και το χτυπημα πεναλτι ηταν κακιστο!!! σε μεσαιο υψος, στην μεση ακριβως!!! ασε!

Και ο ΠΑΟΚ...που μας εχει συνηθισει να παιρνει στο 90παρά ή στο 90+ νικες αβερτα, τωρα εφαγε στο 89' γκολ απο την απαραδεκτη Μπριζ!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
E αυτα που δεν εβαλε ο Κοκε τοσο καιρο το εβαλε την στιγμη που πρεπει.
Μετα βοηθειας Λαζαριδη βεβαιως βεβαιως.
Και ποιος σου λεει οτι και οι γκελες δεν ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο.
Λιγο γκρινιαζει ο παοκ για τα αποτελεσματα λογω ατυχιας και οτι η μπαλα δεν ηθελε να μπει ή ολα ειναι θεμα ικανοτητων?
Δεν βγαζω και την αφεντια μας απ εξω προς Θεου...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
2m3qjv8.gif

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μπράβο στην ομάδα σας ....πολλά μπράβο .....

...........Αθηναίος....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έστω και λίγο ετεροχρονισμένα,πολλά συγχαρητήρια για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη σας,μια από τις 3-4 μεγαλύτερες νίκες Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακόμη το λέω γιατί εκείνη τη χρονιά η Άρσεναλ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μην ανησυχείς, εδώ είμαστε & να μου το θυμηθείς ότι μετά από 13 χρόνια ακόμη θα πιπιλάς το διπλό με Ατλέτικο.
Ναι,θα το λεμε γιατι κερδισαμε 2 φορες την υπερπρωταθλητρια ευρωπης,αν κι εσυ πλησιασεις κατι τετοιο μετα απο καμια 200αρια χρονια,πες το κι εσυ.Χθες παλι με το αγαπημενο σας μισο μηδεν πηγατε να την βγαλετε αλλα δεν σας εκατσε.Πανω που ημουν ετοιμος να σας δωσω συγχαρητηρια για την μεγαλειωδη εμφανιση και νικη επι αυτου του μεγαθηριου...και μονο απο τα "Ρουλης" και τα υπολοιπα που χρησιμοποιειτε φαινεται ποσο σας ετσουξε,ακου ο αλλος σταματησε τα μπουζουκια για να μαθει μηπως εφαγε ο Θεος εξι γκολ.Μετα ειμαι σιγουρος πως τα πιες μεχρι τελικης πτωσης...Ρε,τι κομπλεξαρες που ειστε τελικα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ναι,θα το λεμε γιατι κερδισαμε 2 φορες την υπερπρωταθλητρια ευρωπης,αν κι εσυ πλησιασεις κατι τετοιο μετα απο καμια 200αρια χρονια,πες το κι εσυ.Χθες παλι με το αγαπημενο σας μισο μηδεν πηγατε να την βγαλετε αλλα δεν σας εκατσε.Πανω που ημουν ετοιμος να σας δωσω συγχαρητηρια για την μεγαλειωδη εμφανιση και νικη επι αυτου του μεγαθηριου...και μονο απο τα "Ρουλης" και τα υπολοιπα που χρησιμοποιειτε φαινεται ποσο σας ετσουξε,ακου ο αλλος σταματησε τα μπουζουκια για να μαθει μηπως εφαγε ο Θεος εξι γκολ.Μετα ειμαι σιγουρος πως τα πιες μεχρι τελικης πτωσης...Ρε,τι κομπλεξαρες που ειστε τελικα...

Κι εσύ να είσαι σίγουρος πως μετά από χρόνια θα το επαναλάβεις. Γιατί ξέρεις πως γνωρίζοντας την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δε θα τις περίμενες αυτές τις δύο νίκες. Όσο για τα "Ρούλης" κ.τ.λπ. δεν κατάλαβα, μήπως πρέπει μετά απ' τις δύο νίκες σας επί της Ατλέτικο να σταματήσουμε μέχρι & τη στοιχειώδη καζούρα μεταξύ μας & να αναφερόμαστε σε εσάς ως "Ο μέγας θεός Άρης";;; Ρε μπας & την ψωνίσατε ελαφρώς;;;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλημερα στο θρεντ!

Αντε να δουμε σημερα!! αντε να δουμε!! ειναι μια σουπερ ευκαιρια να παρει μπρος η μηχανη!!

(στο αλλο θρεντ επεσε απιστευτη μουγκα...πω πωωωω...κανα-δυο ποστς ολο κι ολο χτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ασχημη εμφανιση και χτες...

αλλα, οπως ξαναειπα, πληρης αντιστροφη της τυχης!
Οπως με Ατλετικο βαλαμε χαζα γκολ, που τετοια μόνο τρωγαμε ως τωρα, ΕΤΣΙ και χτες, πηραμε τριποντο με χαλια αποδοση σε αντιδιαστολη με αγωνες που παιζαμε καλα και χαναμε!

αυτα...
προχωραμε!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007