Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

arnold1

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο ρε μάγκες. μακάρι οι δικές μας μπαλαρίνες να έπαιζαν έτσι και να μην ξεφτιλιζόντουσαν από κάτι κοπεγχάγες.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μαλλον με παρακολουθεις επιλεκτικα σε αυτα που γραφω,ρωτα αλλους πιο αμεροληπτους να σου πουν αν και ποτε σου εδωσα συγχαρητηρια.Περυσι κουραστηκα να σου δινω.αλλα μαλλον θυμασαι αυτα που θες.Και μαλιστα εβγαινα και απο τους πρωτους,οχι σαν εσενα που σου τα βγαζουμε με το τσιγκελι...
Πέρυσι μετά από κάθε ματς έβγαινες να μας πείς για το πόσο ευνοημένοι είμαστε , για τους πουθενάδες του μισό μηδέν, για τους κωλόφαρδους κ.α, μην κάνεις το ασπρο μαύρο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πέρυσι μετά από κάθε ματς έβγαινες να μας πείς για το πόσο ευνοημένοι είμαστε , για τους πουθενάδες του μισό μηδέν, για τους κωλόφαρδους κ.α, μην κάνεις τα ασπρο μαύρο.
Σου ειπα,διαλεγεις τα ποστ μου επιλεκτικα,βγες και πες τι εγραφα μετα τα ματς με γαυρο.Για καποια ματς στην Τουμπα ελεγα απλα την αληθεια,ο,τι εβλεπα(π.χ με γρια),βγες και πες πως παιζατε μπαλαρα εσυ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε μαλακες,στο μπασκετ θα μας τρελλανουν Δαμ και σια?Φεραν Αμερικανο για 2 μηνες?Ω,ρε τι εχουμε να δουμε και φετος...μετα παραπονιουνται για το αδειο παλε...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαλακες,στο μπασκετ θα μας τρελλανουν Δαμ και σια?Φεραν Αμερικανο για 2 μηνες?Ω,ρε τι εχουμε να δουμε και φετος...μετα παραπονιουνται για το αδειο παλε...
Ακουσα οτι γαμει ομως..αν ειναι παιχτουρα καλως να ερ8ει και βλεπουμε..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακουσα οτι γαμει ομως..αν ειναι παιχτουρα καλως να ερ8ει και βλεπουμε..
Αν γαμαει γιατι δεν του κανουν κανονικο συμβολαιο?Αφου ο αλλος ειναι τελειωμενος(ασε που ηταν για πουλο και πριν τα φτυσει)...Τεσπα,θα δουμε και θα κρινουμε,εγω παντως ακουσα πολυ καλα λογια για τον μαυρο που θελαμε να φερουμε απο το NBA.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ασπόνδυλα όχι δεν είμαστε απόντες ούτε έχουμε λουφάξει, απλά αργήσαμε να μπούμε :grin: :grin: :grin: Παρ' ότι παοκτσής & ΦΟΛΑ αντιαρειανός όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι οφείλω να πω πως αυτό που κάνατε χθες στη Μαδρίτη ήταν τεράστια μαγκιά... Πραγματικά ακόμα ψάχνομαι πως μια looser ομάδα που μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να χάσει 4 τελικούς κυπέλλου στην εγχώρια διοργάνωση όχι απλώς πατάει στην έδρα της την περσινή κάτοχο του τροπαίου αλλά με 3 μπαλάκια μάλιστα & με ανατροπή... Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι πάλι δεν μπορώ να χωνέψω πως μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει απέναντι στον Πανσερραϊκό βάζει 3 μες τη Μαδρίτη... Έχω μείνει άφωνος γιατί όσο κομπλεξικός κι αν είμαι μιλάμε για περίπτωση που το βουλώνω & δεν μπορώ να βρω ούτε ένα τόσο δα ψεγάδι για να προσάψω στο Ρούλη... Χθες έφυγα στις 22:00 απ' το σπίτι, ούτε που ασχολήθηκα πόσο ήρθατε, μετά πήγα μπουζούκια & ενώ ήμουν στα μπουζούκια είπα να μπω ο άμοιρος απ' το κινητό μου Internet να δω πόσο ΧΑΣΑΤΕ... Και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι... Εν τέλει στ' αρχίδια μου που κάνατε μια μεγάλη νίκη, το θέμα δεν είναι η ομάδα σας αλλά εσείς οι ίδιοι που επειδή δυστυχώς ξέρω πώς συμπεριφέρεστε σαν οπαδοί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα μας τα πρήζετε γι' αυτό το φετινό τουλάχιστον για μια εικοσαεκαετία... Και θα λέτε "στην Ευρώπη φάνηκε η αξία του Άρεως, στην Ελλάδα που όλο το σύστημα προωθεί τον ΜΠΑΟΚ γι' αυτό δε βλέπουμε χαΐρι", συνομωσιολογία κ.τ.λπ. Άντε να δούμε τί θα κάνουμε κι εμείς σήμερα με την πάλαι ποτέ μεγάλη - νυν καφενείο Μπριζ μη μου έρθει κανένα έμφραγμα...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:rockon:

Συνημμένα

• godofwar.jpg
    godofwar.jpg
    130 KB · Εμφανίσεις: 30

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:ΤΩΡΑ καταλαβα τι παιζει....Η nasa θα ανακοινωσει οτι κατεβαινουν 5000 αρειανοι να πανυγηρισουν τη χτεσινη νικη...και οτι θα συναψει και νεο δανειο ο γιωργακης μακρας διαρκειας με το δντ του ιδιου πλανητη...μπραβο ρε αρειανα παλι σωσατε τη χωρα :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Και τα τρίκαλα κέρδισαν τον Αρη που κέρδισε την Ατλέτικο , που κέρδισε την Ιντερ που πήρε το Champions league.
πολυ δικιο....και οι μπατσοι ειναι οργανα οπως και ο μπαγλαμας αρα οι μπατσοι ειναι μπαγλαμαδες....θα συμπληρωσω!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
τεσπα θα κανω πετρα την καρδια μου και θα πω ενα μπραβο και για τους βαθμους που πηραμε ως χωρα και γιατι μαθανε και εξω οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν μονο οι ομαδες των χοντρων...(οι δικοι μας οι μεσα να δω ποτε θα το μαθουνε)!!!!

osfp45

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς τα παιδιά... Καλώς τα 3-0!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ρε αρειανά σας λυπάμαι... Πάλι τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν που θα δείτε τον Π.Α.Ο.Κ. να προκρίνεται κι εσείς να παίρνετε για μια ακόμη φορά τα 3... "Πατέρα γιατί με έκανες αρειανό να μην μπορώ να πανηγυρίσω ένα κύπελλο - ευρωπαϊκή πρόκριση" κ.λπ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ταβλα εισαι;

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Καλώς τα παιδιά... Καλώς τα 3-0!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ρε αρειανά σας λυπάμαι... Πάλι τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν που θα δείτε τον Π.Α.Ο.Κ. να προκρίνεται κι εσείς να παίρνετε για μια ακόμη φορά τα 3... "Πατέρα γιατί με έκανες αρειανό να μην μπορώ να πανηγυρίσω ένα κύπελλο - ευρωπαϊκή πρόκριση" κ.λπ.
Αυτο το ποστ πρεπει να μπει σε αρχειο για να μην χαθει!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
λενε οι παοκτσηδες σε μας οτι θα μιλαμε για 20 χρονια για ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙ ΟΔΙΠΛΟ,οταν αυτοι ακομα μιλανε για το χ στην αρσεναλ..ΕΛΕΟΣ..ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ οο περναει ο καιρος και τιμωρειται..κλαρινο και σημερα...απο κει που μας πρηζατε οτι μονο εσεις στους 32 μου φαινεται ετοιμαζεστε να κανετε παρεα σε γαυροβαζελους στον καναπε...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ασπόνδυλα όχι δεν είμαστε απόντες ούτε έχουμε λουφάξει, απλά αργήσαμε να μπούμε :grin: :grin: :grin: Παρ' ότι παοκτσής & ΦΟΛΑ αντιαρειανός όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι οφείλω να πω πως αυτό που κάνατε χθες στη Μαδρίτη ήταν τεράστια μαγκιά... Πραγματικά ακόμα ψάχνομαι πως μια looser ομάδα που μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να χάσει 4 τελικούς κυπέλλου στην εγχώρια διοργάνωση όχι απλώς πατάει στην έδρα της την περσινή κάτοχο του τροπαίου αλλά με 3 μπαλάκια μάλιστα & με ανατροπή... Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι πάλι δεν μπορώ να χωνέψω πως μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει απέναντι στον Πανσερραϊκό βάζει 3 μες τη Μαδρίτη... Έχω μείνει άφωνος γιατί όσο κομπλεξικός κι αν είμαι μιλάμε για περίπτωση που το βουλώνω & δεν μπορώ να βρω ούτε ένα τόσο δα ψεγάδι για να προσάψω στο Ρούλη... Χθες έφυγα στις 22:00 απ' το σπίτι, ούτε που ασχολήθηκα πόσο ήρθατε, μετά πήγα μπουζούκια & ενώ ήμουν στα μπουζούκια είπα να μπω ο άμοιρος απ' το κινητό μου Internet να δω πόσο ΧΑΣΑΤΕ... Και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι... Εν τέλει στ' αρχίδια μου που κάνατε μια μεγάλη νίκη, το θέμα δεν είναι η ομάδα σας αλλά εσείς οι ίδιοι που επειδή δυστυχώς ξέρω πώς συμπεριφέρεστε σαν οπαδοί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα μας τα πρήζετε γι' αυτό το φετινό τουλάχιστον για μια εικοσαεκαετία... Και θα λέτε "στην Ευρώπη φάνηκε η αξία του Άρεως, στην Ελλάδα που όλο το σύστημα προωθεί τον ΜΠΑΟΚ γι' αυτό δε βλέπουμε χαΐρι", συνομωσιολογία κ.τ.λπ. Άντε να δούμε τί θα κάνουμε κι εμείς σήμερα με την πάλαι ποτέ μεγάλη - νυν καφενείο Μπριζ μη μου έρθει κανένα έμφραγμα...
τελικα δεν μας ειπες,τι εκανες στα μπουζουκια οταν ειδες το σκορ????ηπιες ολη την καβα για να ξεχαστεις????η εφαγες τοσο μεγαλη ξενερα που αφησες και τα μουνια και πηγες σπιτι για ονειρα φρικτα??? :2funny: :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
λες και κατι αλλο ¨"& ενώ ήμουν στα μπουζούκια είπα να μπω ο άμοιρος απ' το κινητό μου Internet να δω πόσο ΧΑΣΑΤΕ... Και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι... η αγωνια σου(σας) για τον ΑΡΗ δεν θα σταματησει ποτε ουτε στον υπνο σας ουτε στον ξυπνιο σας.τελικα μια ζωη εσεις ασχολειστε με τον αρη παροτι σαν αιωνιοι προπαγανδηστες λετε αλλα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Αυτο το ποστ πρεπει να μπει σε αρχειο για να μην χαθει!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι... Μαζί με όλα τα posts που είχατε κάνει μεσοβδόμαδα που μιξοκλαίγατε για το μαύρο χάλι της ομάδας σας με τον Πανσερραϊκό & τώρα τα ξεχάσατε όλα & νομίζετε πάλι ότι έχετε υπερομάδα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
λενε οι παοκτσηδες σε μας οτι θα μιλαμε για 20 χρονια για ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙ ΟΔΙΠΛΟ,οταν αυτοι ακομα μιλανε για το χ στην αρσεναλ..ΕΛΕΟΣ..ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ οο περναει ο καιρος και τιμωρειται..κλαρινο και σημερα...απο κει που μας πρηζατε οτι μονο εσεις στους 32 μου φαινεται ετοιμαζεστε να κανετε παρεα σε γαυροβαζελους στον καναπε...

Ακόμη το λέω γιατί εκείνη τη χρονιά η Άρσεναλ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μην ανησυχείς, εδώ είμαστε & να μου το θυμηθείς ότι μετά από 13 χρόνια ακόμη θα πιπιλάς το διπλό με Ατλέτικο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
λες και κατι αλλο ¨"& ενώ ήμουν στα μπουζούκια είπα να μπω ο άμοιρος απ' το κινητό μου Internet να δω πόσο ΧΑΣΑΤΕ... Και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι... η αγωνια σου(σας) για τον ΑΡΗ δεν θα σταματησει ποτε ουτε στον υπνο σας ουτε στον ξυπνιο σας.τελικα μια ζωη εσεις ασχολειστε με τον αρη παροτι σαν αιωνιοι προπαγανδηστες λετε αλλα.

Ρε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουμε & σας λέμε κομπλεξάρες & ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκαναν επίσης & όλα τα αδέρφια οι παοκτσήδες που ΔΕΝ μπήκαν να σας συγχαρούν. Εγώ είχα τ' αρχίδια να παραδεχτώ ότι ήταν μαγκιά το διπλό στη Μαδρίτη & δες τί μαλακία βρήκες να πεις... Για να καταλάβεις πόσους τόνους κόμπλεξ έχεις στο κεφάλι σου για τον Π.Α.Ο.Κ. Ούτε να εκτιμάς δεν ξέρεις!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ρε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουμε & σας λέμε κομπλεξάρες & ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκαναν επίσης & όλα τα αδέρφια οι παοκτσήδες που ΔΕΝ μπήκαν να σας συγχαρούν. Εγώ είχα τ' αρχίδια να παραδεχτώ ότι ήταν μαγκιά το διπλό στη Μαδρίτη & δες τί μαλακία βρήκες να πεις... Για να καταλάβεις πόσους τόνους κόμπλεξ έχεις στο κεφάλι σου για τον Π.Α.Ο.Κ. Ούτε να εκτιμάς δεν ξέρεις!
μπα εδω μεσα νομιζω οτι ολοι τις δικες σου μαλακιες κανουν παραθεση και τις κρατανε για αρχειο.αλλα εγω δεν σου ειπα οτι ασχολεισαι με τον αρη επειδη εδωσες συγχαρητηρια. εγω παντως  δεν θα εκοβα την διασκεδαση μου για να μαθω τι εκανες εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom