Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν ειμαι πουθενά  :grin:
αλλα παιδιά ηταν άθλος αυτό που έκανε ο Αρης και ήταν, με εξαίρεση τον Φίλαθλο, σε ίδια "μοίρα" με την ΑΕΚ
αν νικούσε ο βάζελος η ο γαύρος στην Ισπανία θα είχαμε εθνική  γιορτή

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν ειμαι πουθενά  :grin:
αλλα παιδιά ηταν άθλος αυτό που έκανε ο Αρης και ήταν, με εξαίρεση τον Φίλαθλο, σε ίδια "μοίρα" με την ΑΕΚ
αν νικούσε ο βάζελος η ο γαύρος στην Ισπανία θα είχαμε εθνική  γιορτή
ναι ρε παιχτη,συμφωνω,απλα σκεψου οτι αν ειχαν τον αρη πρωτοσελιδο οι αθηναικες,τι πωλησεις θα ειχαν στην αθηνα;ενω οι δικες σας εγραψαν εστω κατι για την αεκ στο πρωτοσελιδο;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ναι ρε παιχτη,συμφωνω,απλα σκεψου οτι αν ειχαν τον αρη πρωτοσελιδο οι αθηναικες,τι πωλησεις θα ειχαν στην αθηνα;ενω οι δικες σας εγραψαν εστω κατι για την αεκ στο πρωτοσελιδο;
οι αθηναϊκές εφημερίδες είναι πανελλήνιες, μερικές οπαδικές άλλες αντικειμενικές
οι θεσσαλονικιώτικες είναι τοπικές και οπαδικές
υπάρχει διαφορά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
συγχαρητηρια στον ΑΡΗ!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στον τεράστιο Άρη συγχαρητήρια ! Πάντα τέτοια !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μπράβο ρε σκώληκες.. τα συγχαρητήρια μου... άντε να τα πουμε τα δυό μας στον τελικό  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε παιδιά, όντως πολύ μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στον Άρη.
Αν όμως αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, το διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ το '96, τι ήταν;
Που έγινε μάλιστα και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Άγιαξ εκείνη τη χρονιά σήκωσε και την κούπα.
τι συγκρινεις ρε νουμερο;;;μια παλληκαρισια εμφανιση με αντροπη αποτελεσματος με παιξιμο στα ισα με τρια πεντακαθαρα γκολ....
με ενα κλεψιμο σε ενα παιχνιδι οπου παιζανε ''παιδια'' με ''αντρες'', με ενα παιχνιδι μαγικη εικονα που κοιμηθηκε ο θεος και ο παρα παρα παρα πολυ χειροτερος κερδισε τον απιστευτα καλυτερο του;;;;
με ενα απαιχνιδι οπου οποιοσδηποτε αγαπουσε το ποδοσφαιρο βλαστημαγε για την αδικια;;;
συγκρινεις μια περηφανη αντρικια πεντακαθαρη νικη που εισεπραξε τον σεβασμο των αντιπαλων με
μια κλοπη;;;;με ενα κωλοφαρδιστικο διπλο και εντελως αδικο;;;;
ποσο θρασος εχεις ρε;;;;λιγο φιλοτιμο τελικα δεν υπαρχει;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπραβο μωρη αρειαναρα....πραγματικα ειχα καιρο να πανηγυρισω γκολ αλλης ομαδας πλην θρυλου γαμω την αρωστια μας γαμω...
πεταχτηκα μεσα στην νυχτα και ουρλιαζα...
μπραβο...τιποτα αλλο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελειωσαμε τα πανηγυρια,κοιταμε το επομενο ματς τωρα με την Ατλετικο Τριπολη(Σε καθε ομαδα θα βαζουμε το "Ατλετικο"μπροστα μπας και γυαλιζει το ματι των παικτων μας...)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Κανα παοκι δεν θα δωσει συγχαρητηρια?Μονο ο βλαχογερμανος εχει αντερα...
Είδες τους κομπλεξικούς , δεν βγήκαν να δώσουν συγχαρητήρια.
Κανένας όμως δεν προσπάθησε να απαξιώσει την  μεγάλη νίκη του Αρη.
Ενώ εσύ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Πόλη βγήκες να μας πείς ότι η γιαγκελόνια ήταν καλύτερη ομάδα από Αγιαξ και Φενερ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είδες τους κομπλεξικούς , δεν βγήκαν να δώσουν συγχαρητήρια.
Κανένας όμως δεν προσπάθησε να απαξιώσει την  μεγάλη νίκη του Αρη.
Ενώ εσύ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Πόλη βγήκες να μας πείς ότι η γιαγκελόνια ήταν καλύτερη ομάδα από Αγιαξ και Φενερ.
Ειπα πως ειναι σημαντικο να πετυχαινεις τις μεγαλες ομαδες στις κακες τους περιοδους,οσο για την Γιαγκελονια μιλας για κατι που-ειμαι σιγουρος-δεν ειδες,οποτε δεν εχει αξια να το συζηταμε.Δεν απαξιωσα τιποτα και οι 2 προκρισεις ηταν πολυ σημαντικες.Απλα,ετυχε να δω ολα τα ματς για τα οποια μιλησα και εχω αποψη...συγχαρητηρια θα δωσεις η μπηκες να κραξεις σα γνησιος οπαδος της ομαδας σου?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η γιαγκελονια πντως ειναι πρωτοπορος στην πολωνια κι εχει κερδισει ηδη 2 φορες την λεχ ποζναν που χτες πεταξε εξω τη γιουβε κι εχει ριξει κ μια 3αρα στη σιτυ....

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ειπα πως ειναι σημαντικο να πετυχαινεις τις μεγαλες ομαδες στις κακες τους περιοδους,οσο για την Γιαγκελονια μιλας για κατι που-ειμαι σιγουρος-δεν ειδες,οποτε δεν εχει αξια να το συζηταμε.Δεν απαξιωσα τιποτα και οι 2 προκρισεις ηταν πολυ σημαντικες.Απλα,ετυχε να δω ολα τα ματς για τα οποια μιλησα και εχω αποψη...συγχαρητηρια θα δωσεις η μπηκες να κραξεις σα γνησιος οπαδος της ομαδας σου?
Συγχαρητήρια φυσικα και δίνω στον Αρη, όπως εσυ δεν έχεις κάνει ποτέ για τον ΠΑΟΚ σαν γνήσιος οπαδός της ομάδας σου.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
η γιαγκελονια πντως ειναι πρωτοπορος στην πολωνια κι εχει κερδισει ηδη 2 φορες την λεχ ποζναν που χτες πεταξε εξω τη γιουβε κι εχει ριξει κ μια 3αρα στη σιτυ....
Και τα τρίκαλα κέρδισαν τον Αρη που κέρδισε την Ατλέτικο , που κέρδισε την Ιντερ που πήρε το Champions league.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια φυσικα και δίνω στον Αρη, όπως εσυ δεν έχεις κάνει ποτέ για τον ΠΑΟΚ σαν γνήσιος οπαδός της ομάδας σου.
Μαλλον με παρακολουθεις επιλεκτικα σε αυτα που γραφω,ρωτα αλλους πιο αμεροληπτους να σου πουν αν και ποτε σου εδωσα συγχαρητηρια.Περυσι κουραστηκα να σου δινω.αλλα μαλλον θυμασαι αυτα που θες.Και μαλιστα εβγαινα και απο τους πρωτους,οχι σαν εσενα που σου τα βγαζουμε με το τσιγκελι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και τα τρίκαλα κέρδισαν τον Αρη που κέρδισε την Ατλέτικο , που κέρδισε την Ιντερ που πήρε το Champions league.
Το βασικο σου λαθος ειναι οτι εχεις αποψη για μια ομαδα που ποτε δεν ειδες.Γιατι,αν εβλεπες και εχεις στοιχειωδεις γνωσεις απο ποδοσφαιρο θα γραφες αλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom