Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• forlan.jpg
    forlan.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 14

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πειραζει που ο ΑΡΗΣ εγινε η πρωτη ελληνικη ομαδα που φευγει με διπλο απο την ισπανια???? Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
και οχι οποιοδηποτε διπλο αν αναλογιστουμε τι εκανε περσυ η ατλετικο και σε ποιο επιπεδο ειναι αυτη την στιγμη το ισπανικο ποδοσφαιρο....αν δεν ειναι αυτη η μεγαλυτερη νικη στο ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε ποια ειναι???δεν μενουμε ομως εδω ....εξαλλου δευτερη φορα την κερδιζαμε την ατλετικο ,μας εγινε συνηθεια....παμε για αλλα ,πρωτα 16/12  και μετα βλεπουμε.....
Ειναι φιλε,κερδισαμε την κατοχο του τροπαιου 2 φορες,αυτο τα λεει ολα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, όντως πολύ μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στον Άρη.
Αν όμως αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, το διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ το '96, τι ήταν;
Που έγινε μάλιστα και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Άγιαξ εκείνη τη χρονιά σήκωσε και την κούπα.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν όμως αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, το διπλό του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ το '96, τι ήταν;
Που έγινε μάλιστα και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Άγιαξ εκείνη τη χρονιά σήκωσε και την κούπα.
ειναι πολυ μεγαλη νικη και ειδικα για τον αρη και την πηρε και πολυ αξια!!!!πρωτη νικη ελληνικης ομαδας στην ισπανια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φιλε,κραταω αποψε μονο την πρωτη φραση,στα αλλα εισαι εκτος θεματος...Δες μονο τα μπατζετ Αρη και Ατλετικο να καταλαβεις τη διαφορα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Εντος εχασε 0-3 και πηρε πουλο..
Εγω κερδισα 2 φορες την Ατλετικο και οσο αυτοκαταστροφικος και να ειμαι θα την πεταξω στανταρ εξω απο τον ομιλο..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην ξεχναμε τρια πραγματα
1)Η Ατλετικο καιγοταν για την νικη
2)Ηθελε να παρει ρεβανς για το πατατρακ στο Βικελιδης
3)Πηγαμε με την χειροτερη δυνατη ψυχολογια μετα τα ασχημα αποτελεσματα στο πρωταθλημα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αμα, λεω, αμα
φερουν κανα διπλο αυριο στην Μαδριτη
ή εστω κανα Χι με γκολ (1-1, 2-2), δεν ξερω αν ειναι για χειροκροτημα ή για ντοματες!!!!

θα μας σκασουν εδω μεσα....αν παιξουν εξω, θα σκασω πάλι!!! :headbang: :headbang:

Καλα εκανε και αφησε Καλβο εδω! αμα δεν ιδρωνει την φανελα να παιζει φεισμπουκ!
ΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ Π...ΣΤΗ ΜΟΥ....ΤΟ ΕΙΠΑ!!!
Θα το κανουν και θα μας τρελλανουν τα σκατοπαιδα!!!!!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ιστορικη νικη για το συλλογο μας!!

Γερα για τη νικη προκριση στον τελευταιο αγωνα στην εδρα μας!!

Υπαρχει θεος και ειναι ΑΡΗΣ !!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ Π...ΣΤΗ ΜΟΥ....ΤΟ ΕΙΠΑ!!!
Θα το κανουν και θα μας τρελλανουν τα σκατοπαιδα!!!!!
Συνεβαλες αποφασιστικα στο διπλο,η παρεμβαση σου ηταν καταλυτικη.Πες και για το πρωταθλημα τιποτα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Έχει παίξει μήπως ποτέ ο Ρούλης σου πρωταθλήτρια Αγγλίας στα ίσα & να προκριθεί όπως έκανα εγώ το '97; Και μην πεις καμιά παπαριά για τη φετινή φωτοβολίδα με την Ατλέτικο στο Χαριλάου, μιλάω για πρόκριση όχι για ομίλους... Γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα έχει τα αρχίδια & ποια όχι.
πρωτη φορα ακουσα (δεν το ηξερα) κερδιζει ελληνικη ομαδα στην Ισπανια...
Δικαιωμα στο ονειρο εχουν ολοι....και να, εγινε το ονειρο πραγματικοτητα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εντος εχασε 0-3 και πηρε πουλο..
Εγω κερδισα 2 φορες την Ατλετικο και οσο αυτοκαταστροφικος και να ειμαι θα την πεταξω στανταρ εξω απο τον ομιλο..

Ναι ρε μεγάλε, αλλά άλλο ρώτησα.
Χαλάρωσε.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Συνεβαλες αποφασιστικα στο διπλο,η παρεμβαση σου ηταν καταλυτικη.Πες και για το πρωταθλημα τιποτα...
ασε ρε!!! με εκνευρισαν τωρα!!!! μεσα στην χαρα μου, ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ!!! κερκυρα, τρικαλα, λαρισα, σερρες....και κοιτα δω!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συγχαρητηρια στον αρη αν και παναθηναικος σημερα μπορω να πω οτι κανατε περηφανο καθε ελληνα οπαδο και σας ευχομαι τα καλυτερα
το θετικο ειναι οτι κερδισατε και εντος αλλα και εκτος και στο σημερινο εκτος το θεμα ειναι οτι η αθλετικο δεν ηταν αδιαφορη ηθελε τους βαθμους και θα εκανε τα παντα για να τους παρει και επαιζε και στην εδρα της δεν ηταν σα το πρωτο παιχνιδι που σας ειχε σαν το απολυτο αουτσαιντερ και νομιζε οτι θα κανει περιπατο κριμα που χασατε απο τη λεβερκουζεν στο 89 για να ειχατε προκριθει απο σημερα

οφοιλω να παραδεχτω οτι μολις ειδα την κληρωση ειπα ωραια ο αρης αποκλειστηκε ουτε βαθμο δεν προκειτε να παρει ομως με ευχαριστο τροπο διαψευστηκα και παλι συγχαρητηρια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κανα παοκι δεν θα δωσει συγχαρητηρια?Μονο ο βλαχογερμανος εχει αντερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom