Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αμα, λεω, αμα
φερουν κανα διπλο αυριο στην Μαδριτη ή εστω κανα Χι με γκολ (1-1, 2-2), δεν ξερω αν ειναι για χειροκροτημα ή για ντοματες!!!!

θα μας σκασουν εδω μεσα....αν παιξουν εξω, θα σκασω πάλι!!! :headbang: :headbang:

Καλα εκανε και αφησε Καλβο εδω! αμα δεν ιδρωνει την φανελα να παιζει φεισμπουκ!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Οτι και να φερουν αυριο η ντροπη της μεχρι τωρα πορειας δεν ξεπλενεται..
Το μονο σιγουρο ομως ειναι,οτι αν παιξουμε καλα,μεχρι και υποδοχη στο αεροδρομιο θα ετοιμασουν παλι αρκετα βοδια,που απο σποντα δεν υποστηριζουν τον Απολλων Καλαμαριας(οπως θα επρεπε)και δυστυχως ειναι οπαδοι του Αρη..

Παντως αυριο δεν γλυτωνουμε πιστευω..Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια ηταν στο Λεβερκουζεν..
Με κανα 3-0 ευχαριστω θα λεμε..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Οτι και να φερουν αυριο η ντροπη της μεχρι τωρα πορειας δεν ξεπλενεται..
Το μονο σιγουρο ομως ειναι,οτι αν παιξουμε καλα,μεχρι και υποδοχη στο αεροδρομιο θα ετοιμασουν παλι αρκετα βοδια,που απο σποντα δεν υποστηριζουν τον Απολλων Καλαμαριας(οπως θα επρεπε)και δυστυχως ειναι οπαδοι του Αρη..

Παντως αυριο δεν γλυτωνουμε πιστευω..Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια ηταν στο Λεβερκουζεν..
Με κανα 3-0 ευχαριστω θα λεμε...

Καλώς τα παιδιά... Καλώς τα 3-0!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ρε αρειανά σας λυπάμαι... Πάλι τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν που θα δείτε τον Π.Α.Ο.Κ. να προκρίνεται κι εσείς να παίρνετε για μια ακόμη φορά τα 3... "Πατέρα γιατί με έκανες αρειανό να μην μπορώ να πανηγυρίσω ένα κύπελλο - ευρωπαϊκή πρόκριση" κ.λπ.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Με τον ομιλο που σου λαχε μονο εσυ θα μπορουσες κ θα τα καταφερεις να αποκλειστεις..
Αντε και του χρονου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σε ομιλο σαν τον φετινο του Μπαοκ δεν εχω πεσει στις 2 φορες που μετειχα σε ομιλους..
είναι τοις πάσης γνωστό ότι ο Αρης εχει ομάδες σαν την Μπριζ, Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεαλ για πρωινό

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
είναι τοις πάσης γνωστό ότι ο Αρης εχει ομάδες σαν την Μπριζ, Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεαλ για πρωινό
Απο το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που χεις καταφερει εσυ την τελευταια δεκαετια οσο να ναι εχω κανει περισσοτερα πραγματα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Απο το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που χεις καταφερει εσυ την τελευταια δεκαετια οσο να ναι εχω κανει περισσοτερα πραγματα.

Η IFFHS γνωστοποίησε τη λίστα με την κατάταξη των συλλόγων από το 2001 μέχρι και το 2010 στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Τα κριτήρια στα οποία βασίζεται η κατάταξη των ομάδων είναι οι βαθμοί που συγκεντρώνουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος και η παρακάτω λίστα αποτελεί την κατάταξη της τελευταίας δεκαετίας, από το 2001-2010. Να τονίσουμε ότι τα εκάστοτε εθνικά πρωταθλήματα και οι διενθείς διοργανώσεις χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. Ο ΠΑΟΚ είναι την δεδομένη στιγμή στην 97η θέση στην Ευρώπη και 114η καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Στις πέντε πρώτες θέσεις στην βαθμολογία των ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκονται οι: Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Ίντερ

Αναλυτικά η κατάταξη των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη σύμφωνα με την IFFHS :

Παναθηναϊκός (22ος)

Ολυμπιακός (32ος),

ΑΕΚ (48η),

ΠΑΟΚ (97ος),

Άρης (135ος),

Πανιώνιος (168ος),

στην χειροτερη δεκαετια του συλλογου

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Τριτη η Λιβερπουλ... :headbang:
Τεταρτη η Αρσεναλ... :headbang:
Αρκετα αξιοπιστη και αυτη η καταταξη.. :jerking:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Ρε μη λέτε μαλακίες & εκτίθεστε... Τί περισσότερο έχεις κάνει ρε κακομοίρη; Έχει παίξει μήπως ποτέ ο Ρούλης σου πρωταθλήτρια Αγγλίας στα ίσα & να προκριθεί όπως έκανα εγώ το '97; Και μην πεις καμιά παπαριά για τη φετινή φωτοβολίδα με την Ατλέτικο στο Χαριλάου, μιλάω για πρόκριση όχι για ομίλους... Γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα έχει τα αρχίδια & ποια όχι.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Ρε μη λέτε μαλακίες & εκτίθεστε... Τί περισσότερο έχεις κάνει ρε κακομοίρη; Έχει παίξει μήπως ποτέ ο Ρούλης σου πρωταθλήτρια Αγγλίας στα ίσα & να προκριθεί όπως έκανα εγώ το '97; Και μην πεις καμιά παπαριά για τη φετινή φωτοβολίδα με την Ατλέτικο στο Χαριλάου, μιλάω για πρόκριση όχι για ομίλους... Γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα έχει τα αρχίδια & ποια όχι.
Ποιος εκτιθεται ρε μεγαλε?? :2funny:
Για τελευταια δεκαετια εγραψα και μου αναφερεις το 97.. :2funny:
Οκ,κι εγω γαμησα Περουτζια και Μπενφικα πριν 30 χρονια.. :dancing:

Οσο για τον ομιλο σου..
Επεσες με Βιγιαρεαλ που φετος αποδυναμωθηκε και σε επιπεδο μπατζετ εχει το 1/3 απο αυτο της Ατλετικο..Μην κοιτας την βαθμολογια στην Ισπανια..Θα ξεφουσκωσει συντομα..
Η Μπριζ ειναι δεκατη στο Βελγιο!!! :headbang:..Κι εγω επεσα με Λεβερκουζν απο αυτο το γκρουπ που ειναι τριτη στην Γερμανια..
Η Ντιναμο Ζαγκρεμπ ναι μεν ειναι ανεβασμενη αλλα οταν κληρωθηκες μαζι της ειχε πολλα προβληματα..Αλλαξε προπονητη και καπως ισιωσε κανα μηνα τωρα..Εγω εχω Ροζενμποργκ που ειναι ισαξια της και πρωταθλητρια Νορβηγιας..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ποιος εκτιθεται ρε μεγαλε?? :2funny:
Για τελευταια δεκαετια εγραψα και μου αναφερεις το 97.. :2funny:
Οκ,κι εγω γαμησα Περουτζια και Μπενφικα πριν 30 χρονια.. :dancing:

Οσο για τον ομιλο σου...
Επεσες με Βιγιαρεαλ που φετος αποδυναμωθηκε και σε επιπεδο μπατζετ εχει το 1/3 απο αυτο της Ατλετικο..Μην κοιτας την βαθμολογια στην Ισπανια..Θα ξεφουσκωσει συντομα...
Η Μπριζ ειναι δεκατη στο Βελγιο!!! :headbang:..Κι εγω επεσα με Λεβερκουζν απο αυτο το γκρουπ που ειναι τριτη στην Γερμανια...
Η Ντιναμο Ζαγκρεμπ ναι μεν ειναι ανεβασμενη αλλα οταν κληρωθηκες μαζι της ειχε πολλα προβληματα...Αλλαξε προπονητη και καπως ισιωσε κανα μηνα τωρα...Εγω εχω Ροζενμποργκ που ειναι ισαξια της και πρωταθλητρια Νορβηγιας...

Άσε το "όταν κληρώθηκα"! Με βάση τα πραγματικά δεδομένα μιλάμε ή με αυτά που περιμέναμε; Αποδείχτηκε τελικά ότι η Δυναμό είναι μια πολύ δυνατή ομάδα... Τη Βιγιαρεάλ ολόκληρη Μπάρτσα & τρόμαξε να την κερδίσει!  Μόνο η Μπριζ είναι για τον πούτσο... Και δε σου είπα ότι δεν είσαι φέτος σε δύσκολο όμιλο, αν είναι δυνατόν, αλλά μη μου λες ότι εσύ έχεις μεγαλουργήσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη ενώ εγώ έχω πάρει τ' αρχίδια μου γιατί αυτό δεν προκύπτει από πουθενά! Άσε που δυο φορές έχω παίξει & με ομάδες επιπέδου Champions' League με αποκορύφωμα τα φετινά παιχνίδια με Άγιαξ - Φενέρ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φτιαξε μας μωρη πουτανα αρειαναρα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.015
Πόντοι
1.486
Θα μας τρελλάνετε ρε σεις????2-3 στη Μαδρίτη??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και χάνετε από τις ...ΣΕΡΡΕΣ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλώς τα παιδιά... Καλώς τα 3-0!!! :2funny: :2funny: :2funny: Ρε αρειανά σας λυπάμαι... Πάλι τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν που θα δείτε τον Π.Α.Ο.Κ. να προκρίνεται κι εσείς να παίρνετε για μια ακόμη φορά τα 3... "Πατέρα γιατί με έκανες αρειανό να μην μπορώ να πανηγυρίσω ένα κύπελλο - ευρωπαϊκή πρόκριση" κ.λπ.
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom