Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να έρθουν οι διακοπές να βάλουμε τα καινούρια μας μαγιό

b158d9b2ae5344078814395.jpg

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
χαχαχαααχαχαχαχαχαχααχαχα
θα εχει στο νουμερο μου αραγε;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άντε να έρθουν οι διακοπές να βάλουμε τα καινούρια μας μαγιό

b158d9b2ae5344078814395.jpg

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

απίστευτα πράγματα...

Στο Πλαντανίτσι είσαι εκεί??? :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ ετοιμάζομαι να κάνω το dj το απόγευμα :2funny:
προτείνω ένα ρεπερτόριο από Γενιά του Χάους, Αντίδραση, Εκτός Ελέγχου και Χαοτική Διάσταση. Εγγυημένο κέφι και επιτυχία της εκδήλωσης

Επισκέπτης
προτείνω ένα ρεπερτόριο από Γενιά του Χάους, Αντίδραση, Εκτός Ελέγχου και Χαοτική Διάσταση. Εγγυημένο κέφι και επιτυχία της εκδήλωσης

Κι εγώ αυτά ήθελα,αλλά πρέπι να περιοριστώ στο καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά" και τα συναφή..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι εγώ αυτά ήθελα,αλλά πρέπι να περιοριστώ στο καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά" και τα συναφή..
Θέλω να μου τραγουδήσεις το "φιλαράκι" για να σοβατίσω όλο το νηπιαγωγείο

αααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ανεφερε επι λεξη, οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τα οικονομικα, αλλα θα κανουμε ποιοτικη ομαδα, πιστευουμε καλυτερη απο την περσινη.

Αυτο ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει, εγω προσωπικα ειμαι απο τους ανθρωπους που θελει να βλεπει το "ποτηρι μισογεματο", οχι "μισοαδειο". Κραταμε παντα φυσικα πισινη, αλλα το να ψαχνουμε να πιαστουμε απο μια εκφραση και να δωσουμε αρνητικη εννοια για να ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ, δε με εκφραζει καθολου. Παλι εκει θα ειμαι. Αν εκανα λαθος που εχω ανανεωσει το διαρκειας μου, συγνωμη. Και σε καμια περιπτωση το 1996 δεν ημουν ..... βρεφος..... θα ηθελα, αλλα ειχα πατημενα τα 24 τοτε... νομιζω... δε θυμαμαι.... γαμημενο αλτσχαιμερ......  :2funny:

Και για να δωσω ενα παραδειγμα, η μεταγραφη τοτε, του Κοκε, με 70.000-80.000 δεν ηταν "ποιοτικη μεταγραφη, με χαμηλο κοστος"???? Δε λεω οτι γινεται παντα ετσι, αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις.........
Ο Κοκε ηρθε επι Φερρερ,τωρα εχουμε Κοντη.Απο τους παικτες που εφερε περσυ,οσους εχουν μεινει ψαχνουμε να βρουμε τροπο να τους ξεφορτωθουμε η κανω λαθος?Να σου θυμισω Μαξιμε οτι και στο μπασκετ με το "περιμενε να δεις" εχουμε φτασει απο σιγουροι τριτοι στην απολυτη απαξιωση.Οσον αφορα τον Κουπερ,αν πραγματι αποδειχθει εμπλοκη του γαβρου η διοικηση οφειλει να προβει σε επισημη καταγγελια αφου ειναι δεμενος με συμβολαιο,απλα κατι μου λεει πως ψαχνομαστε να βγαλουμε φραγκα κι απο κει,θα δειξει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Κοκε ηρθε επι Φερρερ,τωρα εχουμε Κοντη.Απο τους παικτες που εφερε περσυ,οσους εχουν μεινει ψαχνουμε να βρουμε τροπο να τους ξεφορτωθουμε η κανω λαθος?Να σου θυμισω Μαξιμε οτι και στο μπασκετ με το "περιμενε να δεις" εχουμε φτασει απο σιγουροι τριτοι στην απολυτη απαξιωση.Οσον αφορα τον Κουπερ,αν πραγματι αποδειχθει εμπλοκη του γαβρου η διοικηση οφειλει να προβει σε επισημη καταγγελια αφου ειναι δεμενος με συμβολαιο,απλα κατι μου λεει πως ψαχνομαστε να βγαλουμε φραγκα κι απο κει,θα δειξει...

Ο οποιος Φερερ ηρθε μεσω Κοντη. ;)

Για το μπασκετ εχεις δικιο, αλλα οσοι ξερουν-ξερουν τι γινοταν το καλοκαιρι με Δαμιανιδη-Ματσον-Τζεβελεκη, εγκληματα εγιναν και δυστυχως τα λαθη συνεχισαν ολη τη χρονια.....

Για τον Κουπερ εχουν διαψευσει ΚΑΙ η διοικηση ΚΑΙ ο Κουπερ ΚΑΙ ο μανατζερ του, αν μας πουλανε ολοι παπα, ολοι τους θα ΚΡΙΘΟΥΝ οταν ερθει η ωρα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom