Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μήπως η καταστροφολαγνεία μας έχει καταντήσει γραφική?

Μήπως ο σύντροφους Μάξιμους έχει δίκιο?

μπαααααααααααααααααααααααααα  εμείς έχουμε δίκιο  :2funny:

Δεν ξερουμε ποιος εχει δικιο, δε διεκδικει κανεις τα πρωτεια σ' αυτο, αλλα αυτη η βιασυνοκαχυποψιοκαταστροφολαγνεια ειναι το DNA μας, οχι αδικα, δεν εχουμε παθει και λιγα, αλλα και λιγη-ελαχιστη εμπιστοσυνη ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Πουθενα δεν ανεφερε κανενας απο τη διοικηση για μειωση μπατζετ, τα παπαγαλακια ερμηνευσαν την ατακα του Αθανασιαδη "οι καιροι ειναι δυσκολοι" ως "πισωγυρισμα" και "καταστροφη".....   ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξερουμε ποιος εχει δικιο, δε διεκδικει κανεις τα πρωτεια σ' αυτο, αλλα αυτη η βιασυνοκαχυποψιοκαταστροφολαγνεια ειναι το DNA μας, οχι αδικα, δεν εχουμε παθει και λιγα, αλλα και λιγη-ελαχιστη εμπιστοσυνη ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Πουθενα δεν ανεφερε κανενας απο τη διοικηση για μειωση μπατζετ, τα παπαγαλακια ερμηνευσαν την ατακα του Αθανασιαδη "οι καιροι ειναι δυσκολοι" ως "πισωγυρισμα" και "καταστροφη".....   ;)
δεν είπε ότι θα κάνουμε ποιοτικές μεταγραφές με χαμηλό κόστος? Αν όχι, πάω πάσο. Αν το είπε είναι μαλάκας

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν είπε ότι θα κάνουμε ποιοτικές μεταγραφές με χαμηλό κόστος? Αν όχι, πάω πάσο. Αν το είπε είναι μαλάκας

Ανεφερε επι λεξη, οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τα οικονομικα, αλλα θα κανουμε ποιοτικη ομαδα, πιστευουμε καλυτερη απο την περσινη.

Αυτο ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει, εγω προσωπικα ειμαι απο τους ανθρωπους που θελει να βλεπει το "ποτηρι μισογεματο", οχι "μισοαδειο". Κραταμε παντα φυσικα πισινη, αλλα το να ψαχνουμε να πιαστουμε απο μια εκφραση και να δωσουμε αρνητικη εννοια για να ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ, δε με εκφραζει καθολου. Παλι εκει θα ειμαι. Αν εκανα λαθος που εχω ανανεωσει το διαρκειας μου, συγνωμη. Και σε καμια περιπτωση το 1996 δεν ημουν ..... βρεφος..... θα ηθελα, αλλα ειχα πατημενα τα 24 τοτε... νομιζω... δε θυμαμαι.... γαμημενο αλτσχαιμερ......  :2funny:

Και για να δωσω ενα παραδειγμα, η μεταγραφη τοτε, του Κοκε, με 70.000-80.000 δεν ηταν "ποιοτικη μεταγραφη, με χαμηλο κοστος"???? Δε λεω οτι γινεται παντα ετσι, αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις.........

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ανεφερε επι λεξη, οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τα οικονομικα, αλλα θα κανουμε ποιοτικη ομαδα, πιστευουμε καλυτερη απο την περσινη.

Αυτο ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει, εγω προσωπικα ειμαι απο τους ανθρωπους που θελει να βλεπει το "ποτηρι μισογεματο", οχι "μισοαδειο". Κραταμε παντα φυσικα πισινη, αλλα το να ψαχνουμε να πιαστουμε απο μια εκφραση και να δωσουμε αρνητικη εννοια για να ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ, δε με εκφραζει καθολου. Παλι εκει θα ειμαι. Αν εκανα λαθος που εχω ανανεωσει το διαρκειας μου, συγνωμη. Και σε καμια περιπτωση το 1996 δεν ημουν ..... βρεφος..... θα ηθελα, αλλα ειχα πατημενα τα 24 τοτε... νομιζω... δε θυμαμαι.... γαμημενο αλτσχαιμερ......  :2funny:

Και για να δωσω ενα παραδειγμα, η μεταγραφη τοτε, του Κοκε, με 70.000-80.000 δεν ηταν "ποιοτικη μεταγραφη, με χαμηλο κοστος"???? Δε λεω οτι γινεται παντα ετσι, αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις.........
μακάρι να βγω ο μαλάκας που γκρίνιαζε άδικα. Δεν το βλέπω όμως

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κωλοτρίβεσαι πεοεπαίτη?

Τελικά η περίπτωση του Αλέκου Αλεξανδρή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού
δείχνει να υποχωρεί και στο προσκήνιο επανέρχεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μακάρι να βγω ο μαλάκας που γκρίνιαζε άδικα. Δεν το βλέπω όμως

Δεν υπαρχει λογος καποιος να βγει μαλακας και καποιος σωστος, απλα δεν υπαρχει λογος να χαλιομαστε και να αγχωνομαστε.......... συντομα θα ξερουμε..... και φυσικα στο χορταρι θα φανουν ολα και θα κριθουν ΟΛΟΙ. (Εκτος απο αλλους που θα εξαρτωνται παντα στα συρταρια διαφορων γραφειων και σε δοσοληψιες κατω απο το τραπεζι..........)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε μπορώ να σου πω,οπότε νικάς..

Λεγε ρε, μη μασας, προσπαθω απλα να δω την αξιοπιστια της "πηγης"..... γιατι ο τοπος ειναι γεματος αναξιοπιστους, οχι μονο στο ποδοσφαιρο.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά η περίπτωση του Αλέκου Αλεξανδρή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού
δείχνει να υποχωρεί και στο προσκήνιο επανέρχεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρακαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι δεν παιρνει ο gay, τον υπερπροπονητη της 2ης ομαδας του πρωταθληματος που ειναι και ελευθερος????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom