θυμήσου. Ο Νάτσο είχε μιλήσει πρώτος για κούπερ, κανα δυο βδομάδες πριν σκάσει μύτη ;)Λεγε ρε, μη μασας, προσπαθω απλα να δω την αξιοπιστια της "πηγης"..... γιατι ο τοπος ειναι γεματος αναξιοπιστους, οχι μονο στο ποδοσφαιρο.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θυμήσου. Ο Νάτσο είχε μιλήσει πρώτος για κούπερ, κανα δυο βδομάδες πριν σκάσει μύτη ;)
Τεσπα, δεν εχει νοημα, οτι ειναι να γινει ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αλλα το σεναριο Κουπερ-gay, δεν εχει καμια βαση, τελειως ψυχρα-επαγγελματικα να το δεις, δεν κολλαει πουθενα, αναλυοντας ΟΛΑ τα δεδομενα. ;)
αν φύγει, δεν θα παει στον γαυροΤεσπα, δεν εχει νοημα, οτι ειναι να γινει ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αλλα το σεναριο Κουπερ-gay, δεν εχει καμια βαση, τελειως ψυχρα-επαγγελματικα να το δεις, δεν κολλαει πουθενα, αναλυοντας ΟΛΑ τα δεδομενα. ;)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αν φύγει, δεν θα παει στον γαυρο
Στο ειπε ο κουπερ ή το εβγαλες απο το μυαλο σου?
Ο Αλεξανδρής μου το είπεΣτο ειπε ο κουπερ ή το εβγαλες απο το μυαλο σου?
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Αλεξανδρής μου το είπε
Και γω που νομιζα οτι σου το ειπε ο μπερετα.... (αντε να χαλαρωσουμε λιγο με τις μπριζες, οι αλλοι διπλα και παραδιπλα εχουν περισσοτερο γελιο)
Επισκέπτης
Τεσπα, δεν εχει νοημα, οτι ειναι να γινει ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αλλα το σεναριο Κουπερ-gay, δεν εχει καμια βαση, τελειως ψυχρα-επαγγελματικα να το δεις, δεν κολλαει πουθενα, αναλυοντας ΟΛΑ τα δεδομενα. ;)
Ρε παίδαρε,ποτέ μου δεν το'χω παίξει προφήτης ούτε έχω γράψει ποτέ κάτι χωρίς να το'χω διασταυρώσει. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να μου αναγνωριστεί.
Εύχομαι πραγματικά η πληροφόρηση που έτυχε να έχω να είναι εντελώς λάθος.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε παίδαρε,ποτέ μου δεν το'χω παίξει προφήτης ούτε έχω γράψει ποτέ κάτι χωρίς να το'χω διασταυρώσει. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να μου αναγνωριστεί.
Εύχομαι πραγματικά η πληροφόρηση που έτυχε να έχω να είναι εντελώς λάθος.
Δεν αντιλεγω, ουτε σε αμφισβητω, απλα και γω χωρις να εχω καποια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ πληροφορηση, εκτος απο 2-3 ανθρωπους μεσα, πραγματικα "δικους" μου, απλα αμφισβητω την πιθανοτητα να ζυγισει ο Κουπερ την περιπτωση αυτου του γαυρου, με τη τωρινη δικη μας, ειναι η μερα με τη νυχτα οι καταστασεις.
Στον Αρη ειναι 100% ΑΔΡΑ πληρωμενος και το ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικο.(Αυτα ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ. ;))
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν αντιλεγω, ουτε σε αμφισβητω, απλα και γω χωρις να εχω καποια ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ πληροφορηση, εκτος απο 2-3 ανθρωπους μεσα, πραγματικα "δικους" μου, απλα αμφισβητω την πιθανοτητα να ζυγισει ο Κουπερ την περιπτωση αυτου του γαυρου, με τη τωρινη δικη μας, ειναι η μερα με τη νυχτα οι καταστασεις.
Στον Αρη ειναι 100% ΑΔΡΑ πληρωμενος και το ΑΠΟΛΥΤΟ αφεντικο.(Αυτα ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ. ;))
ποιοι ειναι? θελω ονοματα μην μασας μεταξυ μας ειμαστε.
ονοματα απο μεσα;ποιοι ειναι? θελω ονοματα μην μασας μεταξυ μας ειμαστε.
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ονοματα απο μεσα;
σκοτωνεσαι στην δουλεια βλεπω
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ονοματα απο μεσα;
δεν παρατας τον γερο σου εκει
να ερθεις στην σινδο να παμε
σε κανα κουτουκι εδω να
χτυπησουμε την ψαριά της ημερας!!
Επισκέπτης
Λοιπόν άκου..
Η περίπτωση του Κούπερ είναι λίγο πιο περίπλοκη,κάτι σαν ιδιότυπη καραμπόλα ας πούμε όπου ενέχονται πάνω από 2 ομάδες και πάνω από 1 προπονητής.
Άλλη μία φορά σαν ομάδα έχουμε προσλάβει παγκοσμίου φήμης προπονητή ο οποίος έφυγε για συγκεκριμένη ήπειρο.
Σε αυτήν την ήπειρο πάει ο Κούπερ κι ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ.
(Αν από την άλλη δεν πήγαινε εκεί,θα πήγαινε στο γαύρο,σε μας δε θα έμενε).
Η πηγή μου είναι κάποιος με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά κι εμπλέκεται στην καραμπόλα αυτή.
Όπως θα'λεγε κι ο περσόνας,κάνε τις αναγωγές σου..
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ποιοι ειναι? θελω ονοματα μην μασας μεταξυ μας ειμαστε.
Λογω επαγγελματικης δραστηριοτητας καποιοι απο τη διοικηση ειναι γνωστοι και φιλοι, περα απο το οτι γνωριζομαστε και 15αρια χρονια λογω Αρη.
Και μη μασας, εχω γνωστους και στο δικο σας το μαχαλα, λιγο πολυ ολοι εχουμε σ' αυτη την πολη, δεν ειμαστε μονο ομαδες, ειμαστε και επαγγελματιες. ;)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λοιπόν άκου..
Η περίπτωση του Κούπερ είναι λίγο πιο περίπλοκη,κάτι σαν ιδιότυπη καραμπόλα ας πούμε όπου ενέχονται πάνω από 2 ομάδες και πάνω από 1 προπονητής.
Άλλη μία φορά σαν ομάδα έχουμε προσλάβει παγκοσμίου φήμης προπονητή ο οποίος έφυγε για συγκεκριμένη ήπειρο.
Σε αυτήν την ήπειρο πάει ο Κούπερ κι ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ.
(Αν από την άλλη δεν πήγαινε εκεί,θα πήγαινε στο γαύρο,σε μας δε θα έμενε).
Η πηγή μου είναι κάποιος με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά κι εμπλέκεται στην καραμπόλα αυτή.
Όπως θα'λεγε κι ο περσόνας,κάνε τις αναγωγές σου..
Εχω μαθει να περιμενω το "απιθανο" και να πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, γι αυτο δε ν ειπα ποτε οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ και ο καθε Κουπερ, γι αυτο εστιασα και ανελυσα τις παραμετρους και τα δεδομενα σε σχεση με τις "πληροφοριες", δημοσιοκαφρων και πρωτοσελιδων....... δεν αντικρουω τις δικες σου πληροφοριες, ολοι μας εχουμε γνωστους και φιλους παντου, λογικο ειναι να μαθαινουμε πραγματα.........
Οπως θα ελεγες και συ, μακαρι ο γνωστος σου να κανει λαθος, αλλα και να μην κανει, κανενας Αρης (και καμια αλλη ομαδα) δεν προκειται ΠΟΤΕ να χαθει απο εναν παικτη, εναν προπονητη κ.λ.π. κ.λ.π.
παλι θα φας ρε βατραχανθρωπε;δεν παρατας τον γερο σου εκει
να ερθεις στην σινδο να παμε
σε κανα κουτουκι εδω να
χτυπησουμε την ψαριά της ημερας!!
πολυ ζεστη εχει
Εχω μαθει να περιμενω το "απιθανο" και να πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, γι αυτο δε ν ειπα ποτε οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ και ο καθε Κουπερ, γι αυτο εστιασα και ανελυσα τις παραμετρους και τα δεδομενα σε σχεση με τις "πληροφοριες", δημοσιοκαφρων και πρωτοσελιδων....... δεν αντικρουω τις δικες σου πληροφοριες, ολοι μας εχουμε γνωστους και φιλους παντου, λογικο ειναι να μαθαινουμε πραγματα.........
Οπως θα ελεγες και συ, μακαρι ο γνωστος σου να κανει λαθος, αλλα και να μην κανει, κανενας Αρης (και καμια αλλη ομαδα) δεν προκειται ΠΟΤΕ να χαθει απο εναν παικτη, εναν προπονητη κ.λ.π. κ.λ.π.
Συμφωνουμε......
Ρε Αρειανακια μου τρελαμενα, μην τρωτε ετσι αμασητο σαν τους μουσαφηριδες..... ΨΑΧΤΕΙΤΕ λιγο.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θεμα..... το δημοσιευμα του αλγερινου ρεπορτερ αναφερει χαρακτηριστικα "συμφωνα με πληροφοριες απο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ".... ψαχτειτε λιγο πριν ανησυχησετε.......... ειναι τυχαιο αλλωστε οτι οταν στους μουσαφηριδες γινεται ΤΟ μπαχαλο, τους παραταει ο προπονητης τους, δεν εχουν εναλλακτικη, τους φτυνει ακομα και ο σουλης παπαδοπουλος της πορτογαλιας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ μαζι τους, ακουγεται μεχρι και το ονομα του προπονητη του ανθρακικου............. "βγαινει" ξαφνικα "θεμα" για τον Αρη?????? (Ολως τυχαιως ΑΡΝΗΤΙΚΟ??????)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συμφωνουμε......
Ρε Αρειανακια μου τρελαμενα, μην τρωτε ετσι αμασητο σαν τους μουσαφηριδες..... ΨΑΧΤΕΙΤΕ λιγο.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θεμα..... το δημοσιευμα του αλγερινου ρεπορτερ αναφερει χαρακτηριστικα "συμφωνα με πληροφοριες απο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ".... ψαχτειτε λιγο πριν ανησυχησετε.......... ειναι τυχαιο αλλωστε οτι οταν στους μουσαφηριδες γινεται ΤΟ μπαχαλο, τους παραταει ο προπονητης τους, δεν εχουν εναλλακτικη, τους φτυνει ακομα και ο σουλης παπαδοπουλος της πορτογαλιας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ μαζι τους, ακουγεται μεχρι και το ονομα του προπονητη του ανθρακικου............. "βγαινει" ξαφνικα "θεμα" για τον Αρη?????? (Ολως τυχαιως ΑΡΝΗΤΙΚΟ??????)
ρε συ λελε, φασκεις και αντιφασκεις!!
γιατι ετσι?
την μια ετσι την αλλη γιουβετσι!!
ζηταω ταπεινα συγνωμη για ολο αυτο το μπερδεμα που εχω προκαλεσειρε συ λελε, φασκεις και αντιφασκεις!!
γιατι ετσι?
την μια ετσι την αλλη γιουβετσι!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K