Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο οποιος Φερερ ηρθε μεσω Κοντη. ;)

Για το μπασκετ εχεις δικιο, αλλα οσοι ξερουν-ξερουν τι γινοταν το καλοκαιρι με Δαμιανιδη-Ματσον-Τζεβελεκη, εγκληματα εγιναν και δυστυχως τα λαθη συνεχισαν ολη τη χρονια.....

Για τον Κουπερ εχουν διαψευσει ΚΑΙ η διοικηση ΚΑΙ ο Κουπερ ΚΑΙ ο μανατζερ του, αν μας πουλανε ολοι παπα, ολοι τους θα ΚΡΙΘΟΥΝ οταν ερθει η ωρα........
το μονο καλο που εκανε στη ζωη του.Για τα αλλα,εδω ειμαστε και θα δουμε τι θα γινει...Φερτε Γιαντση που ειναι και ελευθερος ρεεεεε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στις 20 του μηνός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αρχίσει προετοιμασία με τον Άρη, είναι το μήνυμα που διαμηνύουν οι άνθρωποι της ομάδας των «κίτρινων».

Τα αυτιά τους στις σειρήνες... από Πειραιά μεριά αναφορικά με τον Έκτορ Κούπερ, φαίνεται πως κλείνουν στον Άρη μιας και εντός ομάδας το κλίμα και το δεδομένο που βγαίνει είναι ότι ο Λατίνος κόουτς, ενημέρωσε την ΠΑΕ να του βγάλει εισιτήρια για τις 19 του μήνα προκειμένου να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου.

Ο προγραμματισμός του Αργεντίνου τεχνικού για τη νέα σεζόν είναι ο πρώτος στόχος στην ομάδα μιας και τα πάντα δείχνουν ότι ο Κούπερ πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα του Άρη για άλλες πολιτείες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Kούπερ: "Είμαι προπονητής του Αρη"
εκτύπωσέ το
Ο τεχνικός του Αρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία του με τον Αρη και διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε μορφή συζήτησης και επαφής με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη...

"Είμαι προπονητής του Αρη και θα έρθω για να δουλέψω κανονικά στην ομάδα μου. Θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαι προπονητής του Αρη και έχω συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο", τόνισε ο 55χρονος προπονητής και πρόσθεσε: "Γνωρίζω για όσα γράφονται στην Ελλάδα, με έχουν ενημερώσει. Αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε έχω καμία πρόταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι προπονητής του Αρη και θα έρθω για να δουλέψω κανονικά στην ομάδα μου. Εχω μιλήσει με τη διοίκηση για τις μεταγραφές και την προετοιμασία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο".
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
στις μικρες φευγουν πχ παε τουρκος 1924

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μετά τις ανακοινώσεις των Τσεσνάουσκις και Λαζαρίδη, οι οποίοι και άνοιξαν… τον χορό των μεταγραφών, νέο κύμα ανακοινώσεων έρχεται από αύριο στον Άρη. Οι δύο παραπάνω κινήσεις ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες να γίνουν, μιας και τα συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών «έπαιζαν» εδώ και αρκετό διάστημα, για να έρθει η επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ για επιβεβαίωση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την περίπτωση δύο ακόμη παικτών.
Οι Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός, είναι προ των πυλών να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να ανακοινωθεί επίσημη η απόκτησή τους από τον Άρη. Θεωρητικά λοιπόν αμφότεροι είναι «κλεισμένοι», όμως κάποιες λεπτομέρειες στα συμβόλαιά τους –κυρίως με τις πρώην ομάδες τους- απέτρεψαν μέχρι τώρα τις ανακοινώσεις τους. Όπως όλα δείχνουν όμως οι συγκεκριμένες διευθετήθηκαν και εντός της εβδομάδας οι Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Το γεγονός μάλιστα πως αμφότεροι είναι θεωρητικά παίκτες των «κίτρινων», επιβεβαιώνεται από το ότι βρέθηκαν προ ημερών στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται ήδη τη νέα τους στέγη.

Πιέζει για να κάνει το «μπαμ»

Παρά την σφιχτή οικονομική πολιτική που προανήγγειλε πως θα ακολουθήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο -στην γενική συνέλευση της Λέσχης- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει μία μεταγραφή έκπληξη, η οποία σε περίπτωση που επιτευχθεί αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Το τελευταίο διάστημα, πιο συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί όμως, αφού «δένεται» με συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια με τον σύλλογο, όπου και ανήκει. Για αυτό το λόγο, ο Άρης διαπραγματεύεται σκληρά προκειμένου να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Οι πρώτες επαφές έχουνε γίνει, όμως ακόμη οι «κίτρινοι» δεν έχουν πάρει το O.K., κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, καταλήγοντας σε συμφωνία.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά τις ανακοινώσεις των Τσεσνάουσκις και Λαζαρίδη, οι οποίοι και άνοιξαν… τον χορό των μεταγραφών, νέο κύμα ανακοινώσεων έρχεται από αύριο στον Άρη. Οι δύο παραπάνω κινήσεις ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες να γίνουν, μιας και τα συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών «έπαιζαν» εδώ και αρκετό διάστημα, για να έρθει η επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ για επιβεβαίωση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την περίπτωση δύο ακόμη παικτών.
Οι Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός, είναι προ των πυλών να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να ανακοινωθεί επίσημη η απόκτησή τους από τον Άρη. Θεωρητικά λοιπόν αμφότεροι είναι «κλεισμένοι», όμως κάποιες λεπτομέρειες στα συμβόλαιά τους –κυρίως με τις πρώην ομάδες τους- απέτρεψαν μέχρι τώρα τις ανακοινώσεις τους. Όπως όλα δείχνουν όμως οι συγκεκριμένες διευθετήθηκαν και εντός της εβδομάδας οι Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Μενδρινός θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Το γεγονός μάλιστα πως αμφότεροι είναι θεωρητικά παίκτες των «κίτρινων», επιβεβαιώνεται από το ότι βρέθηκαν προ ημερών στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται ήδη τη νέα τους στέγη.

Πιέζει για να κάνει το «μπαμ»

Παρά την σφιχτή οικονομική πολιτική που προανήγγειλε πως θα ακολουθήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο -στην γενική συνέλευση της Λέσχης- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει μία μεταγραφή έκπληξη, η οποία σε περίπτωση που επιτευχθεί αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Το τελευταίο διάστημα, πιο συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί όμως, αφού «δένεται» με συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια με τον σύλλογο, όπου και ανήκει. Για αυτό το λόγο, ο Άρης διαπραγματεύεται σκληρά προκειμένου να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Οι πρώτες επαφές έχουνε γίνει, όμως ακόμη οι «κίτρινοι» δεν έχουν πάρει το O.K., κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, καταλήγοντας σε συμφωνία.
αυτους θα τους υποδεχτειτε στα κτελ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom