Επισκέπτης
Ντόιτσλαντ ούμπερ άλλες
Υπήρξα πάντα Γερμανόφιλος σε όλα τα μουντιάλια..
Αυτή τη φορά όμως Ολλανδία.
Ντόιτσλαντ ούμπερ άλλες
Δεν είμαι Γερμανόφιλος αλλά χθες παίξανε ωραία μπαλίτσα.Υπήρξα πάντα Γερμανόφιλος σε όλα τα μουντιάλια..
που είσαι εσύ ωρέ ξενιτεμένε?καλημερα βουβουζελες?
τι κανετε?
σας ελειψα?
ψημένες σοκολάτες περίεργε? ;)αστα ρε μπρο!
χαλια στο αμστερνταμ. βροχη κρυο σοκολατες και πουτανες.
...
χαλια χαλια...
ζμπούτσαμ'Δεν είμαι Γερμανόφιλος αλλά χθες παίξανε ωραία μπαλίτσα.
μπαλκονάκι σαρμαδάκια και τσίπ'ρο. Μέχρι και την γυναίκα έβαλα στο κόλποζμπούτσαμ'
έπινα μπυρόνια στο δροσό..
πεθαμενοι ομως και οι αλλοι....Δεν είμαι Γερμανόφιλος αλλά χθες παίξανε ωραία μπαλίτσα.
Αν σε ειχα ειχα εκει θα ξεχνουσες και μπυρονια και θα επινες αλλααααααααααζμπούτσαμ'
έπινα μπυρόνια στο δροσό..
θα δείξει αδελφέ. ήταν πάντως ματσάκι-ευχαρίστησηπεθαμενοι ομως και οι αλλοι....
διπλοφουρνιστες αβγανικες! απο τις καλυτερες αγελαδες και τα καλυτερα κακαοδεντρα!!!!!!ψημένες σοκολάτες περίεργε? ;)
να χαρώ εγώ ομορφιέςδιπλοφουρνιστες αβγανικες! απο τις καλυτερες αγελαδες και τα καλυτερα κακαοδεντρα!!!!!!
Αν σε ειχα ειχα εκει θα ξεχνουσες και μπυρονια και θα επινες αλλαααααααααα
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Διπλοφουρνιστή και τριπλοκατουρημένηΣοκολατίτσα,πεσκέσι απ'τον Οσάμα??
Καλημέρα αγαπητέ. Πως ήταν η απόδραση?Ειναι ο κρυφος καημος μου
Να εχει βγαλει τοσους θεους και να μην εχει παρει Μουντιαλ
Γιόνγκμπλοντ, Σουρμπίρ, Χάαν, Ρίσμπεργκερ, Κρολ, Γιάνσεν, Φαν Χάνεγκεμ, Νέεσκενς, Ρεπ,
Κρόϊφ, Ρέζεμπρινγκ
Αλλα το '74 επεσε πανω στην Γερμανια των Μάγερ, Φόγκτς, Μπράιτνερ, Σβάρτσενμπεργκ, Μπεκενμπάουερ, Μπόνωφ, Χένες,
Γκαρμπόφσκι, Όφερατ, Μύλερ, Χόλτσενμπαϊν (δεν μου αρεσε ,αλλα ηταν πολυ καλη ΟΜΑΔΑ..)και το '78 πανω στην
Αργεντινη των Ουμπάντο Φιλό,Χόρχε Ολγκούιν,Λουίς Γκαλβάν,Ντάνιελ Πασαρέλλα,Αλμπέρτο Ταραντίνι,Αμέρικο Γκαλέγκο
Οσβάλντο Αρντίλες ,Μάριο Κέμπες,Ντάνιελ Μπερτόνι,Λεοπόλντο Λούκ,Όσκαρ Αλμπέρτο Όρτιζ...
Ισως αν εμπαινε εκεινο το πλασε του Ρεζενμπρικ στο τελος της κανονικης διαρκειας του τελικου....
Καλημερες Αρειαναρες
Καλημέρα αγαπητέ. Πως ήταν η απόδραση?