Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξαφνικα η Καλαμαρια νταβατζη δεν ειχε και αποκτησε εκτος αν πεταγεται σαν την πουτσα αναμεσα σε αλλες ομαδες η τουρκικη ομαδα και δευτερο καποιος Κοβασεβιτς(!) ενας παιχτης απο τα κορυφαια ονοματα που περασανε απο δω...... ε βεβαια δεν ειναι ολοι οι πασιγνωστοι ...σαλμον
αντε στον αλαχ σας
ΕΛΛΑΣ
:idiot: :idiot: :idiot:
:headbang: :headbang: :headbang:
γιατι θεε μου δεν καταλαβαινω.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην τυχον ξερεις και σε ποιο?(ρητορικη η ερωτηση)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Εχθές το παλικάρι (ο Γιώργος Γεωργιάδης) κοιμήθηκε σε ξενοδοχείο. Δεν είναι ωραίο πράγμα να γίνονται αυτά. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο».

axaxxaaxxa ετσι κωλοπεδι!! Στο κηνυγι θα σαι!!
Επετε συνεχεια...
αντε παλι π.γ. και οχι γ.χ. αφησες τα τσαντιροτζαμια σου και πηγες σε χοτελ..... κανα της εγνατιας σε κοβω.......

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι αρειανοι οταν αποκαλουν τουρκους δυο ομαδες που εχουν για σημα τους το συμβολο του ορθοδοξου ελληνισμου ειναι τουλαχιστον γραφικοι.τα παοκια φταινε που δε σας εχουν πεταξει στο θερμαικο,δεκαπεντα μαλακες που ειστε.σκουληκια!ακομα και απο τους ιωνικους εχουν φαει τρεξιμο.αιντε!μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι!τα ατομα καψανε σκυλο επειδη ηταν ασπρομαυρος!!!τι αλλο να πεις?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
στο θερμαικο πεταξαν οι γαυροι εσας, αυτοι 60 εσεις 100 σε αγωνα πολο στο ποσειδωνιο....αν ξερεις η αν θυμασαι καλυτερα..... εντος εδρας ξυλο φαγατε κοτοπουλα!!! η αεκ εχει το συμβολο της εκκλησιας η τουρκικη ομαδα μια παραλλαγη της, η οποια οταν ιδρυθηκε ηθελε τα κιτρινομαυρα χρωματα...... αλλα μαλλον και εσυ δεν ξερεις τι σχημα εχει η μπαλα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοψε τις μεσημεριανες εκπομπες και περιορισε λιγακι τη μαλακια που σε δερνει

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο θερμαικο πεταξαν οι γαυροι εσας, αυτοι 60 εσεις 100 σε αγωνα πολο στο ποσειδωνιο....αν ξερεις η αν θυμασαι καλυτερα..... εντος εδρας ξυλο φαγατε κοτοπουλα!!! η αεκ εχει το συμβολο της εκκλησιας η τουρκικη ομαδα μια παραλλαγη της, η οποια οταν ιδρυθηκε ηθελε τα κιτρινομαυρα χρωματα...... αλλα μαλλον και εσυ δεν ξερεις τι σχημα εχει η μπαλα
καραγκιοζακο η ομαδα μου δεν εχει πολο.τι αλλο να σου πω?αρουλη.ασπονδυλο.δολωμα.τσουτσουνι.λαε της φαπας.ανυπαρκτε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ας μη γενικευσω γιατι υπαρχουν και σωστοι αεκτσηδες(βλεπε ταρατσας)αλλα αυτος ειναι και πολυ νουμερο...

Επισκέπτης
ο ξηροκωστας αγαπητε αντρικο τραυματιστηκε απο λαθος της αστυνομιας που εβαλε υπεραριθμους οπαδους σε μια θυρα!ποτε μα ποτε δεν εχει βγει συνθημα για τον ξηροκωστα απο μας!και οταν καποιοι στο παρελθον πηγαν να πουν κατι για το παιδι φαγαν και φαπες!
και επειδη μου φαινεσαι για φιλαρακι των παοκτσηδων να σου υπενθυμισω οτι εκεινοι βγαλαν συνθημα για τον φονο στη λαρισα!
ο λογος που τους αποκαλουμε τουρκους ειναι γιατι ενω μιλανε για χαμενες πατριδρε ,παιζουν φιλικα με τουρκικες ομαδες ανημερα της γενοκτονιας των τουρκων!
μηπως γνωριζεις γιατι ο ΑΡΗΣ εχει κιτρινομαυρα χρωματα?μηπως θυμασαι τι εγινε στον αγωνα με την τοφας στο μπασκετ?
και για πηγαινε στο θρεντ της αεκ και ρωτα γιατι ενω στην αρχη αποκαλουσαν τους παοκτσηδες ξαδελφια τους τωρα τους φωναζουν παραρτημα.....

Επισκέπτης
πδοσφαιρο,3-1 νικη στην εδρα μας,3-0 ηττα στη τουμπα!
μπασκετ νικη επι της παοκ με διαφορα 10 ποντων!
βολευ,νικη με 3-2 σετ!
ποδοσφαιρο 4η θεση εμεις ,8η αυτοι
μπασκετ 3η θεση εμεις,σε αγνωστη θεση η παοκ μιας και δεν ασχολουμαι με ομαδουλες επιπεδου μακεδονικου!επιπλεον στις 16 καλυτερες ομαδες της ευρωπης ο ΑΡΗΣ,στο τσαμπιονς καπ η παοκ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!και τωρα ας φωναζετε ουγκα μπουγκα οσο θελετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ προτείνω αυτό που είπε κάποιος σε ένα thread το οποίο δεν θυμάμαι πού ήταν, να βάλουμε σε ένα γήπεδο φιλάθλους παοκ-αρη π.χ καυτατζόγλειο και σε ένα άλλο γήπεδο αεκ-παο η παο-οσφπ στο οακα χωρίς σίδερα, χωρίς αστυνομία και με σφραγισμένες πόρτες, να μπούνε τα ασθενοφόρα μετα απο 24 ώρες να μαζέψουν τα πτώματα και να μπορούμε κάποιοι υγιείς φίλαθλοι να μπορούμε να ξαναδούμε μπάλα σαν άνθρωποι όπως έκανα οι πατεράδες μας που έβλεπαν τα παιχνίδια παρέα στο γήπεδο αλλά αντί να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα μας στην ζωή σκοτωνόμαστε στα γήπεδα σαν ζώα, μισουμε κάποιον επειδή είναι αρης παοκ παο οσφπ αεκ και πάει λεγοντας!

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εγω το ειπα αδερφε αλλα με κραξανε μερικοι. αλλα δε θα λυθει το προβλημα γιατιοι χουλιγκαν δεν γεννιουνται ,γινονται στην πορεια. η απο τη μια το κρατος που τα εχει κανει μπουρδελο σε ολους τους τομεις που δεν μπορει ενας μεροκαματιαρης να ζησει αξιοπρεπως αν δεν ειναι λαμογιο ,απο την αλλη το "κρατος" του αθλητισμου ειτε αυτο λεγεται διαιτησια , ειτε επο , ειτε κοκκαλης ειτε βαρδινογιαννης ειτε οπως θες. και να θες δεν μπορεις να αγιασεις.εχω παει γηπεδο 1000 φορες , τουμπα , καραισκακη , οακα , επαρχια οπου θες. δεν εχω μπλεξει σε φασαρια ποτε.  ε προχτες αμα ημουνα θεσ/νικη και πετυχαινα τον γχ θα γινομουνα χουλιγκανος κ εγω. αφου δεν τιμωρειται κανεις και απο κανεναν κατι πρεπει να γινει . δεν λεω οτι ειναι σωστο σου εξηγω πως ξεκινα η διαδικασια μεταλλαξης απο φιλαθλο σε καφρο.

Επισκέπτης
Το ξέρεις ότι κυκλοφόρησε στο ιντερνετ η διεύθυνση του Γεωργιάδη? Ημαρτον ρε πούστη μου ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν γίνει τάκλιν στην καρωτίδα απο παίκτες απο όλες τις ομάδες! Απειλούν τον ίδιο και τα παιδιά του για ένα τάκλιν? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

Επισκέπτης
Το ξέρεις ότι κυκλοφόρησε στο ιντερνετ η διεύθυνση του Γεωργιάδη? Ημαρτον ρε πούστη μου ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν γίνει τάκλιν στην καρωτίδα απο παίκτες απο όλες τις ομάδες! Απειλούν τον ίδιο και τα παιδιά του για ένα τάκλιν? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
μεγαλη μαλακια που κυκλοφορησε η διευθυνησ του στο ιντερνετ!αλλα ταρατσα πολλες φορες μιλας σαν συνδεσμιτης παοκτσης,χωρις να γραφεις με αντικειμενικοτητα!δικαιωμα σου ομως....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
καταρχην οποιοι και αν τον απειλουνε δεν προκειται να γινει τιποτα, γιατι η ευθυνη θα πεσει κατευθειαν σε μας οποτε ξεχνα το δεν θα τον πειραξει κανεις. ο μαλακας αυτος χτες κοιμηθηκε σε ξενοδοχειο γιατι ειναι χεστης και πανω απο ολα ενοχος. αν δεν τιμωρηθει απο τον αθλητικο δικαστη δεν προκειται να ηρεμησουν τα πραγματα.

Επισκέπτης
καταρχην οποιοι και αν τον απειλουνε δεν προκειται να γινει τιποτα, γιατι η ευθυνη θα πεσει κατευθειαν σε μας οποτε ξεχνα το δεν θα τον πειραξει κανεις. ο μαλακας αυτος χτες κοιμηθηκε σε ξενοδοχειο γιατι ειναι χεστης και πανω απο ολα ενοχος. αν δεν τιμωρηθει απο τον αθλητικο δικαστη δεν προκειται να ηρεμησουν τα πραγματα.
τσαμπα μαγκας......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ένα τάκλιν μα τι τάκλιν!
Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα να κυκλοφορεί η διεύθυνση του ΓΧ στο ίντερνετ.
Αλλά πρέπει να τιμωρηθεί ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ απο την αθλητική δικαιοσύνη.
Υποθέτω οτι συμφωνείς,

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το θεμα μας ειναι ο ανωνυμος-ανεγκεφαλος που εβγαλε το τηλ του μαλακα στο ιντερνετ ή ο επωνυμος πρωην διεθνης ποδοσφαιριστης , πρωταθλητης ευρωπης 2004 , που πηγε να κοψει τη μπαλα σε ενα 22χρονο παιδι? να ξερω τι συζηταμε δηλαδη. και στα @@ μου εχω δει χειροτερα κλαδεματα. μα τον κλωτσαει , ακουγεται το ουρλιαχτο στην τηλεοραση μεσα απο τοσες φωνες και δεν εχει τη στοιχειωδη ευαισθησια να παει απο πανω του να δει τι επαθε , γα τα ματια του κοσμου. ο παικτης γινεται αλλαγη , παει νοσοκομειο , γινεται ντορος ολο το βραδυ και μετα απο 24 ωρες αφου τον εχουνε ξεχεσει ολοι βγαζει και καλα ανακοινωση. ποιον κοροιδευεις ρε μαλακα? κοιμησου στο ξενοδοχειο τωρα και πηγαινε για καφε με κουκουλα οπως σημερα για να μαθεις να φορας παντελονια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το θεμα μας ειναι ο ανωνυμος-ανεγκεφαλος που εβγαλε το τηλ του μαλακα στο ιντερνετ ή ο επωνυμος πρωην διεθνης ποδοσφαιριστης , πρωταθλητης ευρωπης 2004 , που πηγε να κοψει τη μπαλα σε ενα 22χρονο παιδι? να ξερω τι συζηταμε δηλαδη. και στα @@ μου εχω δει χειροτερα κλαδεματα. μα τον κλωτσαει , ακουγεται το ουρλιαχτο στην τηλεοραση μεσα απο τοσες φωνες και δεν εχει τη στοιχειωδη ευαισθησια να παει απο πανω του να δει τι επαθε , γα τα ματια του κοσμου. ο παικτης γινεται αλλαγη , παει νοσοκομειο , γινεται ντορος ολο το βραδυ και μετα απο 24 ωρες αφου τον εχουνε ξεχεσει ολοι βγαζει και καλα ανακοινωση. ποιον κοροιδευεις ρε μαλακα? κοιμησου στο ξενοδοχειο τωρα και πηγαινε για καφε με κουκουλα οπως σημερα για να μαθεις να φορας παντελονια.
Εν θερμώ η άποψη του φίλου, αλλά έχει δίκιο στα βασικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom