Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εν θερμω μετα απο 3 σχεδον μερες δεν ειμαι . και σε 1 μηνα να με ρωτησεις δεν θα αλλαξει η γνωμη μου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εν θερμω μετα απο 3 σχεδον μερες δεν ειμαι . και σε 1 μηνα να με ρωτησεις δεν θα αλλαξει η γνωμη μου.
Η γνώμη μου πάντως είναι οτι το να δημοσιοποιηθεί η διεύθυνση και το τηλέφωνο του ΓΧ είναι αλητεία.
Και το λέω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ αλητεία στο γήπεδο.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ειδες να λεω πουθενα οτι συμφωνω? απλα στα @@ μου και αν το εγραψε ενας χαζος. το προβλημα μου ειναι ο μαλακας.

Επισκέπτης
warhol στο πρώτο σχόλιο σου για τον αγώνα δεν αναφέρεις πουθενά για το τακλιν του Γεωργιάδη (απαντηση 1990) δες το πρώτο δικό μου σχόλιο για τον αγώνα (απάντηση 1994) αν θεωρείς ότι συμπεριφέρομαι σαν συνδεσμίτης επείδη έγραψα το σχόλιο για το ότι η διεύθυνση του Γεωργιάδη κυκλοφόρησε στο ιντερνετ πάω πάσο, και όσες φορές υπερασπισθηκα τον παοκ και το έχω κάνει το παραδέχομαι είναι όταν μπλέχτηκαν κάποια συγκεκριμένα άτομα στο thread! Eδω και 3 μέρες λέω στους φίλους μου πως δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζουν για την νίκη με τον τρόπο που την πήραν, όταν παίζει σκληρά μια ομάδα απο την αρχή και βλέπεις τον διαιτητή να παίζει 80-20 σου κόβονται τα πόδια άσχετα που πρέπει οι ομάδες να κερδίζουν και τον διαιτητή ορισμένες φορές!
Οσο αφορά μια φωτογραφία του Κούδα που είχε βάλει κάποια ποστ πιο πίσω και ζήτησες το σχόλιο 
είπα και μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν θές πως τον Κούδα δεν τον άφησαν να πάει στον οσφπ και όχι πως δεν ήθελε ο ίδιος, αντιθέτως είχε σκυλιάσει για να πάει!!!

Επισκέπτης
δεν τον άφησε να πάρει έναν απο τους καλύτερους παίκτες(βλέπε Κουδας) λογικό είναι να μην τον συμπαθεί!

Αυτό ήταν το σχόλιο μου για τον Κούδα warhol

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ που κυκλοφορησε το τηλ. του ΑΛΗΤΗ στο διαδυκτιο, αλλα δε σημαινει και πολλα αυτο. Αν ηθελε καποιο "ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ" να του κανει οτιδηποτε, μπορουσε να τα μαθει οπουδηποτε τα στοιχεια αυτα. Και βεβαια εννοειται οτι ειναι μεγαλη μαλακια να του πειραξουν εστω και μια τριχα, γιατι θα τον κανουνε και μαγκα, θα βγουν και ολοι οσοι ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και θα μας ξεσκισουν. Η μεγαλυτερη τιμωρια του ειναι η ξεφτιλα που τρωει 3 μερες τωρα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και φυσικα το γεγονος οτι κρυβεται και θα κρυβεται για καιρο ακομη, αλλα και η ενδεχομενη τιμωρια του αγωνιστικα ακομη και για 12 αγωνιστικες, απ οτι συζητιεται, μετα απο παρεμβαση του αθλ. δικαστη. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, αν φορας παντελονια, γιατι εβγαλες ανακοινωση, του κωλου, μετα απο 24 ωρες, για τα ματια του κοσμου? Αν εισαι αντρακι και εχεις ηθος, χαχα, δηλωσε οτι δεν εκανα κατι κακο, μεσα στο παιχνιδι ειναι αυτα, δεν ηθελα να τον χτυπησω τοσο, ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, κλπ κλπ, αυτα που σκεφτεσαι και πιστευεις δηλαδη. Οχι να βαζεις τα παπαγαλακια σου να "καθαριζουν τη μπουγαδα" στα ραδιοφωνα! ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ.....

Επισκέπτης
Οι 12 αγωνιστικές είναι λίγες, επιμένω στην αρχική μου θέση να του απαγορευτεί η μπάλα δια παντός το έχει ξανακάνει στο ματς του πρώτου γύρου στον Αουρελιο αν θυμάμαι καλά!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχετε πολύ πλάκα πραγματικά
Εδώ ένα ολόκληρο γήπεδο κοπανούσε τους παίχτες του Ηρακλή πρόπερσι, μέλη της διοίκησής σας έδερναν αθλητές στην προθέρμανση, στα αποδυτήρια πετάξατε καπνογόνα και παραλίγο να πνιγούν οι γριές παίχτες, ο μαλλιάς το δεξί μπακ (αυτός που πήρατε απ τον Αγρ. Αστέρα) βάρεσε στα πρώτα λεπτά τον Στεφανή για να του κόψει τη μπάλα, μπήκατε όλοι μέσα στο γήπεδο και χτυπούσατε αυτούς που είχαν αποφασίσει να σας δώσουν τον αγώνα, και μιλάτε και αππό πάνω;

Ναι, ο Γεωργιάδης είναι κατακριτέος, 9 στους 10 ΠΑΟΚτσήδες τον κράζουν, κι εγώ μαζί, η υγεία πάνω απ' όλα, αλλά αυτή την υποκρισία δεν την ανέχομαι.

Βρίζετε τον Πετρουλάκη.  Ξεχνάτε τί στήριξη σας παρείχε τότε μετά το ματς με τις γριές;

Ξεχνάτε που βάλατε φωτιά στο σπίτι του Αλβανού παίχτη της γριάς, 2 μέρες πριν το μεταξύ σας ματς;

Οπως σας συμφέρει τα λέτε

Ο άλλος ο βλάκας έχει το σκορδόψωμο αβατάρ.  Ξεχνάει ποιός τον έριξε στη Β' Εθνική, δεύτερη φορά στην ιστορία του...

Ο ηλίθιος και οι πανηλίθιοι...

Η διαφορα μας ειναι οτι ΤΑ ΛΑΘΗ που καναμε τα ξερουμε, τα παραδεχομαστε εστω και αργα και κυριως ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ με τον υποβιβασμο. Και προσπαθουμε να μαθουμε απο τα λαθη και να βελτιωνομαστε στο μελλον. Φυσικα θα γραψεις και υπερβολες, για φωτιες και μαλακιες που μονο εσυ "ξερεις", γιατι το μισος σου σε τυφλωνει. Για τον Πετρουλακη μη μιλας σε μας, εμεις τον μαθαμε καλα πλεον, κοιταξτε εσεις να ξυπνησετε, ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ τι κανει στην ομαδα σου πισω απο την πλατη σας και ποσο βαθια χωμενος ειναι, μεχρι φυσικα να μην εχει συμφερον και να σας γυρισει την πλατη.
Προσεχε τους χαρακτηρισμους σου.......
Φιλοξενουμενος εισαι στο thread μας και απο βιτσιο μπαινεις και μας διαβαζεις, μη με αναγκαζεις να σου θυμιζω οτι εισαι και φιλοξενουμενος σ' αυτη την πολη.

Επισκέπτης
ταρατσα ειχες κανει καποια σχολια για τον ΑΡΗ ακρως υποτιμητικα!και μαλιστα εχεις δηλωσει το "θαυμασμο" σου για τον παοκ ουκ ολιγες φορες!και παλι δικαιωμα σου ομως!
τη αποψη σου για το προχτεσινο παχνιδι πρωτη φορα την ειδα!γιατι τοσες μερες οι φιλοι μας παοκτσηδες μας κατηγορτουν για γκρινια ενω ειδες και μονος σου τι εγινε στο παιχνιδι!αυτο ενισχυει την αποψη μου οτι αυτη η ομαδα κανει τα παντα μεσα και εξω απο το γηπεδο για να κερδισουν!δεν εχουν ηθικους φραγμους!και οι οποαδοι τους το ξερουτν και το επικροτουν!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ταρατσα ειχες κανει καποια σχολια για τον ΑΡΗ ακρως υποτιμητικα!και μαλιστα εχεις δηλωσει το "θαυμασμο" σου για τον παοκ ουκ ολιγες φορες!και παλι δικαιωμα σου ομως!
τη αποψη σου για το προχτεσινο παχνιδι πρωτη φορα την ειδα!γιατι τοσες μερες οι φιλοι μας παοκτσηδες μας κατηγορτουν για γκρινια ενω ειδες και μονος σου τι εγινε στο παιχνιδι!αυτο ενισχυει την αποψη μου οτι αυτη η ομαδα κανει τα παντα μεσα και εξω απο το γηπεδο για να κερδισουν!δεν εχουν ηθικους φραγμους!και οι οποαδοι τους το ξερουτν και το επικροτουν!
Ηθικοι φραγμοι φιλε μου δεν υπαρχουν σε ολη την κοινωνια, εδω θα βρουμε?

Ειδικα τωρα, κανουν τα παντα για να κερδισουν, γιατι εχουν προβληματα, ο κοσμος τους ειναι ετοιμος να εκραγει, ο Ζαγ. εχει καταλαβει οτι δεν εχει και πολλα περιθωρια ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, πουλανε φυλλα, τρεχουν οι γραμμες και τα SMS στα ραδιοφωνα τους και φυσικα τα προβατα....... ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ. Ενας χαρτινος πυργος που ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να κρατηθει ορθιος γιατι αλλιως, πολλοι θα χασουν τον ΥΠΝΟ τους και πανω απο ολα τη ΜΑΡΜΙΤΑ.

Επισκέπτης
warhol είδες πως την βρήκαν την λύση με την απεργία στην μετάδοση των αγώνων ενώ στον Αρη μούγκα?

gavliaris99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
162
Πόντοι
281
"Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαιτίας της αδικαιολόγητης επίθεσης του ΠΣΑΠ στον Γ. Γεωργιάδη και με αφορμή την βράβευση του Λ. Χριστοδουλόπουλου ως MVP της 20ης αγωνιστικής μέσω της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠ, έχουν να δηλώσουν τα εξής:

- Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την "βίαιη" και "αντισυναδελφική" ανακοίνωση του ΠΣΑΠ εναντίον του αρχηγού μας, Γ. Γεωργιάδη, που ουσιαστικά στιγματίζει την καριέρα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή.

- Σεβόμαστε την επί πληρωμή ψήφο του φίλαθλου κόσμου και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραλάβει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

- Ζητούμε από τον ΠΣΑΠ στο εξής να εξαιρούμαστε από τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες, μέχρι να ανακαλέσει την ανακοίνωση εναντίον του Γ. Γεωργιάδη.

- Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του ΠΣΑΠ. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Στ' @ρχίδι@ μας......
Καλά ποιοι νομίζουν ότι είναι?
Είναι και πανύβλακες εκτός από όλα τα άλλα, θέλω να δω αν τραυματιστεί στο μέλλον κάποιος δικός τους παίκτης, τι θα λένε μετά...
αλλά τι περιμένεις από τους ανύπαρκτους αλλόθρησκους

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
αδελφε καυλιΑΡΗ οντως τι να τους πεις απλα οταν θες αυτα που γραφεις να τα καταλαβαινουν παρακαλω γραψτα στα τουρκικα..... καλη επιτυχια στον απολλων καλαμαριας και την επομενη αγωνιστικη στον ολυμπιακο τουλαχιστον αυτες ειναι Ελληνικες ομαδες

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αδελφε καυλιΑΡΗ οντως τι να τους πεις απλα οταν θες αυτα που γραφεις να τα καταλαβαινουν παρακαλω γραψτα στα τουρκικα..... καλη επιτυχια στον απολλων καλαμαριας και την επομενη αγωνιστικη στον ολυμπιακο τουλαχιστον αυτες ειναι Ελληνικες ομαδες
ελα......ντροπη!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
ναι οντως ντροπη ακου εκει να υποστιριζω τις αλλες ομαδες.....

Επισκέπτης
Εχεις την ίδια γνώμη και για την ΑΕΚ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom