Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αμα θες τα ονοματακια μας με pm . ενταξει λουλη?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΦΕΡ ΠΛΕΙ ΚΑΝΑΜΕ..................................................................................

Συνημμένα

• goalnews_LARGE_t_1041_685792_type11442.jpg
    goalnews_LARGE_t_1041_685792_type11442.jpg
    116,8 KB · Εμφανίσεις: 26

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μέχρι και ο Πανταζής σας έγραψε στα τέτοια του.....που να πουλήσεις φύλλα στους λίγους

Συνημμένα

• 03atlitiki.jpg
    03atlitiki.jpg
    212,1 KB · Εμφανίσεις: 25

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλό βράδυ...βαρέθηκα να γράφω για τους ελάχιστους που γεμίζουν δεν γεμίζουν το...157

Συνημμένα

• ERPETA_GAY2_resize.jpg
    ERPETA_GAY2_resize.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
τρεχει για υπνο ο wobasor  :grin:

Συνημμένα

• chicken.jpg
    chicken.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
warhol σήμερα μου έσπασαν τα νεύρα οι παοκτσήδες, καθόμουν και υπερασπιζόμουν σήμερα το μεσημέρι στο thread του παοκ, δεν υπερασπιζόμουν τόσο τον παοκ αλλά είχα μια διαφώνία για το βούλγαροι που φωνάζουν κάτω και όλοι έκαναν την πάπια!

Επισκέπτης
warhol σήμερα μου έσπασαν τα νεύρα οι παοκτσήδες, καθόμουν και υπερασπιζόμουν σήμερα το μεσημέρι στο thread του παοκ, δεν υπερασπιζόμουν τόσο τον παοκ αλλά είχα μια διαφώνία για το βούλγαροι που φωνάζουν κάτω και όλοι έκαναν την πάπια!
δηλαδη τι εγινε?

Επισκέπτης
Όταν έχεις χρόνο διάβασε τα δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί συγχύζομαι! Ευτυχώς είχα εφημερία και έφυγα!

Επισκέπτης
Όταν έχεις χρόνο διάβασε τα δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί συγχύζομαι! Ευτυχώς είχα εφημερία και έφυγα!
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει να με φωναζουν βουλγαρο!μαλιστα για σπασιμο εχω φανελα της εθνικης βουλγαριας με τυπωμενο το επιθετο κολτσιδας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!αλλα η αγαπημενη μου ειναι της σοβιετικης ενωσης με το σφυροδρεπανο  :rockon:!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει να με φωναζουν βουλγαρο!μαλιστα για σπασιμο εχω φανελα της εθνικης βουλγαριας με τυπωμενο το επιθετο κολτσιδας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!αλλα η αγαπημενη μου ειναι της σοβιετικης ενωσης με το σφυροδρεπανο  :rockon:!!
Ποιας Βουλγαρίας; Της εποχής Ζίφκοβ η της μετά;  :dancing:

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω γινεται κουβεντα για το επιπεδο των μεν και των δε οπαδων.λες και υπαρχει περιπτωση να βγει ακρη.πρεπει να πω ομως οτι τα ασπονδυλα περα του οτι ειναι συνολο 50000 και αυτοι μεσα στη Σαλονικη, καποτε καναν συνθημα το ατυχημα και την αναπηρια ενος ανθρωπου.μονο και μονο απο αυτο φαινεται ποσο μαλακεςειναι :jerking: αληθευει οτι ο super3 προφερεται σουπερ τρεις?γιατι οταν βλεπω super3 patras μαλλον εννοει τους γνωστους τρεις αρειανους φοιτητες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
βλεπω γινεται κουβεντα για το επιπεδο των μεν και των δε οπαδων.λες και υπαρχει περιπτωση να βγει ακρη.πρεπει να πω ομως οτι τα ασπονδυλα περα του οτι ειναι συνολο 50000 και αυτοι μεσα στη Σαλονικη, καποτε καναν συνθημα το ατυχημα και την αναπηρια ενος ανθρωπου.μονο και μονο απο αυτο φαινεται ποσο μαλακεςειναι :jerking: αληθευει οτι ο super3 προφερεται σουπερ τρεις?γιατι οταν βλεπω super3 patras μαλλον εννοει τους γνωστους τρεις αρειανους φοιτητες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είδες;  σιγά σιγά τα θυμόμαστε όλα...
για το παλικάρι της ΑΕΚ λες, έτσι;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
τις παπαριες σας πειτε τες στο δικο σας thread θελετε να σας το πουμε και στα τουρκικα για να το καταλαβετε; και τωρα το ανεκδοτο: εβγαλε μια ανακοινωση ενας συνδεσμος της τουρκικης ομαδας η οποια λεει: οτι καποιος Κοβασεβιτς χτυπησε αντιαθλητικα τον Μουραφσκι..... εχουμε και λεμε:
Ξαφνικα η Καλαμαρια νταβατζη δεν ειχε και αποκτησε εκτος αν πεταγεται σαν την πουτσα αναμεσα σε αλλες ομαδες η τουρκικη ομαδα και δευτερο καποιος Κοβασεβιτς(!) ενας παιχτης απο τα κορυφαια ονοματα που περασανε απο δω...... ε βεβαια δεν ειναι ολοι οι πασιγνωστοι ...σαλμον
αντε στον αλαχ σας
ΕΛΛΑΣ

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
ΑΛΗΤΗ γχ...
αλήτη σταυριδη..
αλητη γκαγκατση...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χανουμια και Τουρκοι μαζι...μη ξεχναν και την καταγωγη τους

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
γιατι ρε ......μαρτυρες εσεις -η μωαμεθανικη εκδοση του γιατι εσεις ρε .....αγιοι!!!- δεν βριζετε οπως ολοι οι οπαδοι του νεκρους του νταβα σας; τον ξηροκωστα θυμηθηκατε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom