Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δίνεις δίκιο στους δικούς σας γιατί λέει παίζατε την παραμονή σας.  Οπότε όποιος παίζει παραμονή μπορεί να δέρνει και να βάζει φωτιά σπίτια των αντιπάλων.  Και κάθομαι και συζητώ μαζί σου τόση ώρα...

Εσείς τέλικά δεν είστε για σοβαρή συζήτηση, μόνο για καζούρα...
Super 3άρες...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην απολογείστε ρε...είδατε κανένα γαύρο να λέει ντροπή στον Ανατολάκη ή στον Ζε Ελίας...τους αποθέωναν μόνο...μια φάση ήταν πάνω στην ένταση...
αυτοί είναι επαγγελματίες της κλάψας.έτοιμες ανακοινώσεις έχουν πριν τους αγώνες και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ...με τον παο ξεσήκωσαν τον κόσμο για ένα οφσαιντ λίγων εκατοστών,από αυτά που γίνονται δεκάδες σε κάθε ματς...αφήστε στη μιζέρια του το ΜΙΚΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
στο ματς με τον ηρακλη οταν πεσαμε πηγαν οι παιχτες του στον αθλητικο δικαστη με μπαταρισμενα κεφαλια λεγοντας οτι τους χτυπησαν ασχημα και πηγαν νοσοκομειο,εχοντας τραυματα και διασειση!2 μερες μετα αυτοι οι παιχτες παιξαν κανονικαν χωρις επιδεσμους!
οσον αφορα τις δικαιολογιες που λες οτι γραφουμε ,ολοι εδω μεσα ειπαμε οτι παιξαμε χαλια και κερδισατε δικαια!καναμε αυτο που εσεις δεν κανατε στον πρωτο γυρο,αυτο που εσεις δεν κανατε στο μπασκετ που ψαχνατε δικαιολογιες για να μην ασχολιθητε καν!και αναφερομαστε στον γεωργιαδη γιατι εσυ ειχες πει κατι για το επιπεδο και το πολιτισμο της ομαδας μας!και σε ρωταω τωρα!!αν στο τελος του πρωταθληματος εγω ειμαι παλι ευρωπη και εσυ στην απ εξω τι πρεπει να γραψω εδω μεσα?και τελος,3 σου ριξα στην εδρα μου,3 μου ριξες στην εδρα σου!εγω ειμαι 4ος και εσυ 8ος ομως!φτασατε το ταβανι για φετος!συγχαρητηρια!εσεις ειστε επομενως για λυπηση!

Καλά που εκείνο το ματς το είχε δείξει και τη τηλεόραση και τα είδαμε με τα ματάκια μας...

Οσον αφορά τις δικαιολογίες, όχι ρε, το παραδέχεστε οτι χάσατε δίκαια, απλά βγάλατε καμιά 10ρια ανακοινώσεις, έτσι για να περνάει η ώρα...

Επισκέπτης
Δίνεις δίκιο στους δικούς σας γιατί λέει παίζατε την παραμονή σας.  Οπότε όποιος παίζει παραμονή μπορεί να δέρνει και να βάζει φωτιά σπίτια των αντιπάλων.  Και κάθομαι και συζητώ μαζί σου τόση ώρα...

Εσείς τέλικά δεν είστε για σοβαρή συζήτηση, μόνο για καζούρα...
Super 3άρες...
εσεις δεν χτυπησατε παναθηναικους στο fainal 4 της θεσσαλονικης επειδη πανηγυριζαν το τροπαιο?και μαλιστα οικογενειες με παιδια?
εσεις δεν εχετε δολοφονησει οπαδο της λαρισα?
εσεις δεν κανατε ντου σε αυρωπαικο παιχνιδι και ειχατε τιμωρηθει κιολας?
εσεις δεν πεταγατε πατατε με ξυραφακια?
μου φαινετε τα εχετε ξεχασει και το παιζετε ιστορια.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε wob, εγώ δεν είμαι τραμπούκος να αποθεώσω τον Γεωργιάδη, αλλά δεν δέχομαι ηθικολογίες από τους Αρειανούς, για τον λόγο οτι έχουν δείξει το ποιόν τους στο παρελθόν (αυτά που έγραψα παραπάνω)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για αλλη μια φορα σου επαναλαμβανω οτι παιζαμε τη σωτηρια μας και σε ολο τον πλανητη παιχνιδια τετοιας σημασιας ειναι και ςκληρα και αντιαθλητικα και ο,τι αλλο θες.Ο δικος σας τι λογο ειχε να το κανει?Εγω λεω οτι ηθελε να δυναμιτισει το κλιμα,να κανει τους δικους μας να παρεκτραπουν και γενικα εχω το δικαιωμα να υποθετω ο,τι θελω.Δε με ικανοποιει η συγνωμη του ετσι οπως βγηκε προς τα εξω,πολυ ψευτικη,για τους τυπους.Και παλι ομως σε παραπεμπω στις υποθεσεις Τσιριλλο,Καρεμπε(με σχεδον καθολου θυματα)τι λεγατε τοτε και πως αλλαξατε μετα(Ο Οκκας εγινε αλητης που επαιζε στον Ολυμπιακο,ενω ο Τσιριλλο που θα ερχοταν σε σας "χρησιμος"

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσεις δεν χτυπησατε παναθηναικους στο fainal 4 της θεσσαλονικης επειδη πανηγυριζαν το τροπαιο?και μαλιστα οικογενειες με παιδια?
ασε,εχουν επιλεκτικη μνημη,μη τους βαζεις δυσκολα τετοια ωρα

Επισκέπτης
Καλά που εκείνο το ματς το είχε δείξει και τη τηλεόραση και τα είδαμε με τα ματάκια μας...

Οσον αφορά τις δικαιολογίες, όχι ρε, το παραδέχεστε οτι χάσατε δίκαια, απλά βγάλατε καμιά 10ρια ανακοινώσεις, έτσι για να περνάει η ώρα...
ειχες πει για επιπεδο και πολιτισμο!!που ειναι λοιπον το επιπεδο του προεδρο σου που βλεπει για 2η φορα τον ιδιο παιχτη να προσπαθει να τραυτισει αντιπαλο?εβγαλε μια ανακοινωση του κωλου και τον υπερασπιστηκε!
παλι καλα που διαβασαμε τις καταθεσεις των παιχτων του ηρακλη και παλι καλα που η τηλεοραση τους εδειξε 2 μερες μετα να παιζουν κανονικα!
μην απολογείστε ρε...είδατε κανένα γαύρο να λέει ντροπή στον Ανατολάκη ή στον Ζε Ελίας...τους αποθέωναν μόνο...μια φάση ήταν πάνω στην ένταση...
αυτοί είναι επαγγελματίες της κλάψας.έτοιμες ανακοινώσεις έχουν πριν τους αγώνες και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ...με τον παο ξεσήκωσαν τον κόσμο για ένα οφσαιντ λίγων εκατοστών,από αυτά που γίνονται δεκάδες σε κάθε ματς...αφήστε στη μιζέρια του το ΜΙΚΡΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ...
γαυρος και παοκ το ιδιο και το αυτο!ειμαι στην απο πανω παντου,εχω τα διπλασια τροπαια απο σενα και λες εμας μικρο σωματειο?α ρε κομπλεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τις 3 προηγουμενες φετινες συναντησεις μας τις ποσταρα λιγες σελιδες πριν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Οτι ναναι είσαι
Σου απαντώ

1) Πάνε πανηγύρισε εσύ το τρόπαιο (άν ποτέ κερδίσεις) στην Ομόνοια, όπως πανηγύριζαν αυτοί στο κέντρο της Θεσ/νίκης
2) Ο Μπλιόνας έφαγε φωτοβολίδα, από αυτές που μέχρι πέρυσι έβλεπες κατά δεκάδες στα γήπεδα...
3)Το ντού έγινε για να φύγει ο Βουλινός, δεν πειράξαμε κανένα παίχτη...
4)που ρε;

Ακόμη δεν έχεις καταλάβει που το πάω,
Οι αντιδράσεις των ΠΑΟΚτσήδων είναι αυθόρμητες φιλαράκι, ενώ των δικών σας φιλάθλων υποθάλπονται από αυτούς που όλοι ξέρετε (και για τους οποίους έχω στοιχεία να φαν κι οι κότες αλλά δεν μπορώ να τ' αποδείξω...)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οσο για τα πεναλντι και μονο ο,τι πηγατε να βγειτε και απο πανω αδικημενοι(αλλος ενας μιμητισμος απο γαβρους)τα λεει ολα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οτι ναναι είσαι
Σου απαντώ

1) Πάνε πανηγύρισε εσύ το τρόπαιο (άν ποτέ κερδίσεις) στην Ομόνοια, όπως πανηγύριζαν αυτοί στο κέντρο της Θεσ/νίκης
2) Ο Μπλιόνας έφαγε φωτοβολίδα, από αυτές που μέχρι πέρυσι έβλεπες κατά δεκάδες στα γήπεδα...
3)Το ντού έγινε για να φύγει ο Βουλινός, δεν πειράξαμε κανένα παίχτη...
4)που ρε;

Ακόμη δεν έχεις καταλάβει που το πάω,
Οι αντιδράσεις των ΠΑΟΚτσήδων είναι αυθόρμητες φιλαράκι, ενώ των δικών σας φιλάθλων υποθάλπονται από αυτούς που όλοι ξέρετε (και για τους οποίους έχω στοιχεία να φαν κι οι κότες...)
και οι επιθεσεις στη Παπαναστασιου αυθορμητες ηταν?Τι ακουω πρωι πρωι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και οι επιθεσεις στη Παπαναστασιου αυθορμητες ηταν?Τι ακουω πρωι πρωι...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ  ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
(τι κρατάει ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ;)

Οταν πέσατε στη Β' εθνική και ανεβήκατε (πρώτη φορά) ήρθατε στο 1-4 και τα κάνατε π@@τάνα στη διαδρομή, μέχρι και σπίτια κάψατε.  Αυτά τα ξεχνάτε βέβαια, αλλά γνωρίζω οτι ήταν αυθόρμητες ενέργειες φιλάθλων που μισούν τον αντίπαλο.
Τα τελευταία 3-4 χρόνια όμως, στην σκορδογειτονιά συμβαίνουν άλλα πράγματα... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε μεγαλε για ολους τους τραμπουκισμους καποιος κρυβεται και παρασυρει τους υπολοιπους και για τους δικους σας και για τους δικους μας και για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ,εσυ πες πως ειναι ο Σκορδας,εμενα με ενδιαφερει οτι γινονται τραμπουκισμοι.

Επισκέπτης
οταν ο μπατατουδης ηρθε τον ειχατε σαν μεσσια!υποστηριζατε οτι μαζι του νιωθετε δυνατοι και σιγουροι!αυτα τα λεγατε σε συνεντευξεις σας!βεβαια εγω καθως και μεγαλο μερος της πολης γνωριζε τι εστι μπατατουδης!γνωριζε οτι τα γραφεια του δεν ειχαν ουτε καρεκλα να κατσεις και οτι ηταν αεριτζης!και οταν τα λεγαμε μας βριζατε κομπλεξικους!το ποιος ειχε δικιο φανηκε στο τελος!
μιλας για υποκινουμενους αρειανους!ποιους?αυτους που ανεβηκαν στην διοικηση για να μην διαλυθει το μπασκετ?αυτους που τρεχαν στο αεροδρομιο να παραλαβουν τους καινουργιους παιχτες γιατι η διοικηση ηταν αφαντη?αυτους που τους εστελναν μπραβους στα γραφεια του συνδεσμου?αυτους μου μαζευαν λεφτα για να πληρωθουν οι παιχτες?

1)δικαιολογεις τα αισχη σας στη θεσσαλονικη!αυτοι ειναι οι πραγματικοι παοκτσηδες που γνωριζουμε!
2)οταν ριχνετε φωτοβολιδες στοχευοντας αντιπαλους ειστε ζωα!
3)κλασικη δικαιολογια!εχετε κανει τοσα ντου στο γηπεδο που εχετε ξεχασει το γαιτι!ισως γιατι δεν υπαρχει απαντηση!
4)ρωτα κανεναν αντιπαλο που εχει ερθει τουμπα αν λεω ψεμματα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και φυσικά να μην ξεχνάμε, οτι το τελευταίο πρωτάθλημα στην πόλη μας το έχει φέρει η ένδοξη ομάς της Παπαναστασίου, το σωτήριο έτος 1999. 

Πλάκα πλάκα, που το έχετε αυτό το κύπελλο;  Σε καμιά βιτρίνα στου Χαριλάου;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
γιατί το έσβησες το μηνυματάκι σου war?

Επισκέπτης
μην ξεχναμε και την μοδα με τα  κρανη που εφεραν οι παοκτσηδες....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
το μηνυματάκι του war Που έσβησε ο ίδιος είναι το εξής:

οταν ο μπατατουδης ηρθε τον ειχατε σαν μεσσια!υποστηριζατε οτι μαζι του νιωθετε δυνατοι και σιγουροι!αυτα τα λεγατε σε συνεντευξεις σας!βεβαια εγω καθως και μεγαλο μερος της πολης γνωριζε τι εστι μπατατουδης!γνωριζε οτι τα γραφεια του δεν ειχαν ουτε καρεκλα να κατσεις και οτι ηταν αεριτζης!και οταν τα λεγαμε μας βριζατε κομπλεξικους!το ποιος ειχε δικιο φανηκε στο τελος!
μιλας για υποκινουμενους αρειανους!ποιους?αυτους που ανεβηκαν στην διοικηση για να μην διαλυθει το μπασκετ?αυτους που τρεχαν στο αεροδρομιο να παραλαβουν τους καινουργιους παιχτες γιατι η διοικηση ηταν αφαντη?αυτους που τους εστελναν μπραβους στα γραφεια του συνδεσμου?αυτους μου μαζευαν λεφτα για να πληρωθουν οι παιχτες?

1)δικαιολογεις τα αισχη σας στη θεσσαλονικη!αυτοι ειναι οι πραγματικοι παοκτσηδες που γνωριζουμε!
2)οταν ριχνετε φωτοβολιδες στοχευοντας αντιπαλους ειστε ζωα!
3)κλασικη δικαιολογια!εχετε κανει τοσα ντου στο γηπεδο που εχετε ξεχασει το γαιτι!ισως γιατι δεν υπαρχει απαντηση!
4)ρωτα κανεναν αντιπαλο που εχει ερθει τουμπα αν λεω ψεμματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom