Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
υ.γ. προς οπαδους αθηναικοπειραιωτικων ομαδων..... μεχρι -που δεν το βλεπω- το μπουρδελοκρατος σας τιμωρησει που μας λετε βουλγαρους με την ανοχη τους φυσικα μη μπερδευεστε ομαδες της πολης ειμαστε εμεις ο Ηρακλης ο Απολλων Καλαμαριας Αγροτικος Αστερας κτλ.... τους αλλους τουρκους να λετε. μας τα εχουν ζαλισει να πανε να παιξουν μια μερα στην Αγια Σοφια μπαλα....μονο μην βγει κανας χοτζας και τους μαλωσει γιατι θα σπασουν κανα τζαμι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Φιλαρακι μου ηταν εκει μεσα (Αρειανος), στο πρωτο χερι του ξεφευγει "χερι", τον κοιτανε, λεει "δεν ητανε?", λενε "ηταν, ευτυχως δεν το δωσε".... ευτυχως δεν τον καταλαβαν, φευγουν στο τελος, τα μεγαφωνα "ευχαριστουμε το μεγαλο λαο που ηταν και παλι εδω σημερα" και αλλες μπουρδες και οι παοκτζηδες "καλα αφηστε τον προλογο και φτιαξτε ομαδα"!

Ηλιθιοι υπαρχουν παντου, αλλα υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν τι τους γινεται, παρα το οπαδικο...... ισως απλα να εχουν πιο πολλους ηλιθιους!!!!! :grin: :grin:
δεν με νοιαζει που εχασα παλι τα παπαρια μου κοιτανε και παλι εγω θα παω ευρωπη.... η καλαμαρια και ο ολυμπιακος να τους κερδισει να βγαλουμε γουστα αυτο να γινει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δε φταιει αυτος,τη δουλιτσα του εκανε (και μαλιστα καλα)φταινε αυτοι που τον εβαλαν να παιξει,οπως εκαναν με Βασαρα,χρονια τωρα προστατευουν αυτη την ομαδα,ως και στο μπασκετ οπου ο προεδρος του ΕΣΑΚΕ(υποτιθεται προεδρος ολων των ΚΑΕ)τα εβαλε με τους διαιτητες σε αγωνα της ομαδας του μπας και τη σωσει απο την Α2(κατα τα αλλα αυτοι δε κλαιγονται ποτε).Μα τη Παναγια ρε παιδια,ειμαι πολυ περηφανος που μισω αυτη την πεταμενη ομαδα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δε φταιει αυτος,τη δουλιτσα του εκανε (και μαλιστα καλα)φταινε αυτοι που τον εβαλαν να παιξει,οπως εκαναν με Βασαρα,χρονια τωρα προστατευουν αυτη την ομαδα,ως και στο μπασκετ οπου ο προεδρος του ΕΣΑΚΕ(υποτιθεται προεδρος ολων των ΚΑΕ)τα εβαλε με τους διαιτητες σε αγωνα της ομαδας του μπας και τη σωσει απο την Α2(κατα τα αλλα αυτοι δε κλαιγονται ποτε).Μα τη Παναγια ρε παιδια,ειμαι πολυ περηφανος που μισω αυτη την πεταμενη ομαδα.

Εννοειται ρε σεις, το συζητατε?? Τιποτα δεν ειναι τυχαιο,ολη τους η ιστορια ειναι βουτηγμενη στο ψεμα, αν και οι δικοι μας μερικες φορες υπερβαλουν, αλλα αυτοι μια ζωη ψεμα. Γιγαντωθηκαν 30 χρονια πανω στην ανυπαρξια μας και την προπαγανδα του ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μπουζα, που "επαιζε" μονος στα μμε της πολης και ευτυχως ειχαμε το μπασκετ να μας κρατησει, αφου ειχαμε ανυπαρκτους διοικουντες στο ποδοσφαιρο και καποια στιγμη το super3 να συσπειρωσει εναν πυρηνα οπαδικο.

Το μεγαλυτερο δε ψεμα τους????? Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΥΔΑ-Ο.Σ.Φ.Π. και η υποτιθεμενη αντιπαλοτητα απο τοτε με ολυμπιακο!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παληκαρια καληνυχτα απο μενα και..... ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
ξεχνας τον τελικο με οσφπ το 81; ποιος κουδας βρε; ο μισθοφορος; ο μεγας αλεξανδρος του κωλου; καληνυχτα VAMOS ΑΡΗΣ περαστικα ΝΙΚΟΛΑΡΕ ετοιμασου να τους γαμησεις αντρικια και παλι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εννοειται ρε σεις, το συζητατε?? Τιποτα δεν ειναι τυχαιο,ολη τους η ιστορια ειναι βουτηγμενη στο ψεμα, αν και οι δικοι μας μερικες φορες υπερβαλουν, αλλα αυτοι μια ζωη ψεμα. Γιγαντωθηκαν 30 χρονια πανω στην ανυπαρξια μας και την προπαγανδα του ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μπουζα, που "επαιζε" μονος στα μμε της πολης και ευτυχως ειχαμε το μπασκετ να μας κρατησει, αφου ειχαμε ανυπαρκτους διοικουντες στο ποδοσφαιρο και καποια στιγμη το super3 να συσπειρωσει εναν πυρηνα οπαδικο.

Το μεγαλυτερο δε ψεμα τους????? Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΥΔΑ-Ο.Σ.Φ.Π. και η υποτιθεμενη αντιπαλοτητα απο τοτε με ολυμπιακο!
στον Ολυμπιακο το ξερουν?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μιλησα με εναν ελληνα παικτη του ΑΡΗ σημερα και μου ειπε επι λεξη " δεν ειδα το χτυπημα ενω ημουν κοντα, αλλα εχασα τη στιγμη που τον πατησε, νομιζα οτι μονο φαουλ δυνατο ηταν, αν ειχα δει τη φαση ακριβως live, θα τον κουτουλουσα ΚΑΝΟΝΙΚΑ μα τη παναγια και ας μου εκοβαν τη μπαλα, στα παπαρια μου, τον πουσταρα" και επειδη τον ξερω τον παικτη, δε νομιζω να μου ελεγε παπαριες, μαλλον το εννοουσε.
Μαλλον, παρολο που εχθες ηταν στον κοσμο τους οι παικτες μας, δεν πρεπει να το ειδανε live, εδω και εμεις στην tv στο replay ειδαμε τι εγινε....
ελληνας παικτης του αρη.εχουμε και λεμε:χαλκιας(δεν ηταν κοντα)οι αλλοι δυο ειναι8 εξισου ξυλοκοποι.ποιος ηταν;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
απο την ολη φαση αυτο σου εκανε εντυπωση?τι να πω...θυμησου μονο τον Τσιριλλο και τι λεγατε τοτε(αν και μετα ως συνηθως αλλαξατε και τον θελατε στην ομαδα σας)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κλεμενο απ τον πακαρα....

επισκεψη χτες το απογευμα σε στουντιο στην οδο μικρας ασιας, κοντα στο γηπεδο του παοκ.
κοστος 20€ το απλο, 40€ το σπεσιαλ.
η γκομενα ψιλη,με κιτρινα εσωρουχα, αρκετα φιλοτιμη και ακαποτη πιπα.
τρεις εκτονωσεις
το κακο ειναι οτι φευγει και θα ξαναρθει του χρονου.μεχρι τοτε υπομονη.

υ.γ. οποιαδηποτε σχεση με προσωπα ή καταστασεις ειναι πραγματικη

μπουχαχαχαχαχαχαα
και ομως μου εστειλαν 3πμ για  να δωχω πληροφοριες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φαντασου αγαμια που υπαρχει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχετε πολύ πλάκα πραγματικά
Εδώ ένα ολόκληρο γήπεδο κοπανούσε τους παίχτες του Ηρακλή πρόπερσι, μέλη της διοίκησής σας έδερναν αθλητές στην προθέρμανση, στα αποδυτήρια πετάξατε καπνογόνα και παραλίγο να πνιγούν οι γριές παίχτες, ο μαλλιάς το δεξί μπακ (αυτός που πήρατε απ τον Αγρ. Αστέρα) βάρεσε στα πρώτα λεπτά τον Στεφανή για να του κόψει τη μπάλα, μπήκατε όλοι μέσα στο γήπεδο και χτυπούσατε αυτούς που είχαν αποφασίσει να σας δώσουν τον αγώνα, και μιλάτε και αππό πάνω;

Ναι, ο Γεωργιάδης είναι κατακριτέος, 9 στους 10 ΠΑΟΚτσήδες τον κράζουν, κι εγώ μαζί, η υγεία πάνω απ' όλα, αλλά αυτή την υποκρισία δεν την ανέχομαι.

Βρίζετε τον Πετρουλάκη.  Ξεχνάτε τί στήριξη σας παρείχε τότε μετά το ματς με τις γριές;

Ξεχνάτε που βάλατε φωτιά στο σπίτι του Αλβανού παίχτη της γριάς, 2 μέρες πριν το μεταξύ σας ματς;

Οπως σας συμφέρει τα λέτε

Ο άλλος ο βλάκας έχει το σκορδόψωμο αβατάρ.  Ξεχνάει ποιός τον έριξε στη Β' Εθνική, δεύτερη φορά στην ιστορία του...

Ο ηλίθιος και οι πανηλίθιοι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πραγματικά είστε για λύπηση...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν δεν το έκανε το τάκλιν ο Γεωργιάδης θα μιλούσατε για τα πέναλτι
Αν δεν υπήρχαν τα πέναλτι (αστεία και τα 2, μόνο φλώροι ζητούν πέναλτι με χέρι κολλητό) θα βρίσκατε τον αέρα, τη βροχή που δεν έπεσε, το χορτάρι που είχε λακούβες και τραυμάτισε τον Γκαρσία, την κακή βραδιά του Χαλκιά, τις αμυγδαλιές που δεν άνθησαν ακόμη, τον Αμορούζο που πήγε μποουζουκια Σαββατο βράδυ κι άλλα....

Κρίμα στο παιδί που τραυματίστηκε, είναι ο μόνος που μίλησε σωστά...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε συ αλανι εμεις τοτε παιζαμε κατηγορια,χαναμε και ειχαμε τις γριες να μας βριζουν μπροστα στα μουτρα μας,τι συγκρινεις τωρα?Ο δολοφονος τι ζορι ειχε να κανει αυτο που εκανε?Μηπως καποιος τον εβαλε?Αυτος που μετα εσπευσε να μας πει για το ηθος του και κουραφεξαλα(εγω παντα προκλητικο τον θυμαμαι)Αντε και κεδισατε,οπως κερδισατε δηλαδη,ε και?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε συ αλανι εμεις τοτε παιζαμε κατηγορια,χαναμε και ειχαμε τις γριες να μας βριζουν μπροστα στα μουτρα μας,τι συγκρινεις τωρα?Ο δολοφονος τι ζορι ειχε να κανει αυτο που εκανε?Μηπως καποιος τον εβαλε?Αυτος που μετα εσπευσε να μας πει για το ηθος του και κουραφεξαλα(εγω παντα προκλητικο τον θυμαμαι)Αντε και κεδισατε,οπως κερδισατε δηλαδη,ε και?
Εγώ δεν δίνω δίκιο στο Γεωργιάδη, εσύ δίνεις στα δικά σας...
Συγχαρητήρια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο κατσιαμπης οταν τον ρωτησαν στο δικαστηριο ποιος τον κλοτσησε, ξερετε τι απαντησε;
ενα ποδι ηταν, δεν ειδα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν τους δινω δικιο αλλα και δε συγκρινω τις καταστασεις,καμια σχεση.Ηταν ενα παιχνιδι γοητρου και για τους δυο που δε κρινει τιποτα.Επειτα εσυ αναφερεσαι σε μαζα φιλαθλων,εγω σε επαγγελματια 36αρη παιχτη,σοβαρεψου και μην τυφλωνεσαι.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
δεν τους δινω δικιο αλλα και δε συγκρινω τις καταστασεις,καμια σχεση.Ηταν ενα παιχνιδι γοητρου και για τους δυο που δε κρινει τιποτα.Επειτα εσυ αναφερεσαι σε μαζα φιλαθλων,εγω σε επαγγελματια 36αρη παιχτη,σοβαρεψου και μην τυφλωνεσαι.
μάζα φιλάθλων; 
Για ξαναδιάβασε το ποστ μου...
Επιλεκτικά διαβάζετε μου φαίνεται
Ετσι σας δασκαλεύουν στο σολ;

Επισκέπτης
Πραγματικά είστε για λύπηση...
στο ματς με τον ηρακλη οταν πεσαμε πηγαν οι παιχτες του στον αθλητικο δικαστη με μπαταρισμενα κεφαλια λεγοντας οτι τους χτυπησαν ασχημα και πηγαν νοσοκομειο,εχοντας τραυματα και διασειση!2 μερες μετα αυτοι οι παιχτες παιξαν κανονικαν χωρις επιδεσμους!
οσον αφορα τις δικαιολογιες που λες οτι γραφουμε ,ολοι εδω μεσα ειπαμε οτι παιξαμε χαλια και κερδισατε δικαια!καναμε αυτο που εσεις δεν κανατε στον πρωτο γυρο,αυτο που εσεις δεν κανατε στο μπασκετ που ψαχνατε δικαιολογιες για να μην ασχολιθητε καν!και αναφερομαστε στον γεωργιαδη γιατι εσυ ειχες πει κατι για το επιπεδο και το πολιτισμο της ομαδας μας!και σε ρωταω τωρα!!αν στο τελος του πρωταθληματος εγω ειμαι παλι ευρωπη και εσυ στην απ εξω τι πρεπει να γραψω εδω μεσα?και τελος,3 σου ριξα στην εδρα μου,3 μου ριξες στην εδρα σου!εγω ειμαι 4ος και εσυ 8ος ομως!φτασατε το ταβανι για φετος!συγχαρητηρια!εσεις ειστε επομενως για λυπηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom