thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
κλαψ, λυγμ
δεν εσβησα τιποτα!γιατί το έσβησες το μηνυματάκι σου war?
χαμενες πατριδες,μακεδονομαχοι κτλ κτλΚαι φυσικά να μην ξεχνάμε, οτι το τελευταίο πρωτάθλημα στην πόλη μας το έχει φέρει η ένδοξη ομάς της Παπαναστασίου, το σωτήριο έτος 1999.
Πλάκα πλάκα, που το έχετε αυτό το κύπελλο; Σε καμιά βιτρίνα στου Χαριλάου;
το μηνυμα μου δεν σβηστηκε!κοιτα λιγο πιο πανω και μην βιαζεσαι να γραφεις για να πετας μπηχτες....το μηνυματάκι του war Που έσβησε ο ίδιος είναι το εξής:
οταν ο μπατατουδης ηρθε τον ειχατε σαν μεσσια!υποστηριζατε οτι μαζι του νιωθετε δυνατοι και σιγουροι!αυτα τα λεγατε σε συνεντευξεις σας!βεβαια εγω καθως και μεγαλο μερος της πολης γνωριζε τι εστι μπατατουδης!γνωριζε οτι τα γραφεια του δεν ειχαν ουτε καρεκλα να κατσεις και οτι ηταν αεριτζης!και οταν τα λεγαμε μας βριζατε κομπλεξικους!το ποιος ειχε δικιο φανηκε στο τελος!
μιλας για υποκινουμενους αρειανους!ποιους?αυτους που ανεβηκαν στην διοικηση για να μην διαλυθει το μπασκετ?αυτους που τρεχαν στο αεροδρομιο να παραλαβουν τους καινουργιους παιχτες γιατι η διοικηση ηταν αφαντη?αυτους που τους εστελναν μπραβους στα γραφεια του συνδεσμου?αυτους μου μαζευαν λεφτα για να πληρωθουν οι παιχτες?
1)δικαιολογεις τα αισχη σας στη θεσσαλονικη!αυτοι ειναι οι πραγματικοι παοκτσηδες που γνωριζουμε!
2)οταν ριχνετε φωτοβολιδες στοχευοντας αντιπαλους ειστε ζωα!
3)κλασικη δικαιολογια!εχετε κανει τοσα ντου στο γηπεδο που εχετε ξεχασει το γαιτι!ισως γιατι δεν υπαρχει απαντηση!
4)ρωτα κανεναν αντιπαλο που εχει ερθει τουμπα αν λεω ψεμματα!
Συμφωνώ...Όσοι επικροτούν το δολοφονικό τάκλιν του ΓΧ στον Καράμπελα είναι για τα μπάζα.
την μιζερια και την βρωμικη ιστορια της ομαδουλας σου τις εχω ποσταρει σε φωτογραφιες!για να μην ξεχασει κανεις την ελλειψη αξιοπρεπειας που χαρακτηριζει αυτη την ομαδιτσα !Συμφωνώ...
Απλά μερικοί στέκονται εκεί και δεν τους τιμάει
Πουλάνε και ψεύτικες ηθικολογίες...
Και πάλι περαστικά στο παλικάρι
Πραγματικά θεωρώ κρίμα παλικάρια με τόσο ήθος να παίζουν σε τόσο μίζερες ομάδες...
την επιλογη μας την καναμε!!καλυτερα β εθνικη παρα ρουφιανοι και γιουσουφακια!Sorry για το ποστ σου,
Εκανα λάθος
Περιμένω όμως απάντηση για το ΠΟΥ βρίσκεται το κύπελλο του πρωταθλητή 1999.
Δεν ξέρεις;
Δεν έχεις επισκευτεί την αίθουσα τροπαίων του βικελίδη;
Αληθεύει οτι έχει συγχωνευτεί με αυτής της ΚΑΕ Γκάλης;