και γιατι μιλας για παοκια και τουρκικη γλωσσα?δεν με αφορα η αεκ
τι εννοεις?
οτι τα παοκια καταλαβαινουν τα τουρκικα και οτι ειναι τουρκοι?
και γιατι μιλας για παοκια και τουρκικη γλωσσα?δεν με αφορα η αεκ
οι αριανοι ειναι μια χαρα παλικαρια αλλα εσυκαι τα 2
ρε ηλιθιε....εχεις παει στρατο..?νταβατζης των τουρκων εισαι και θιγεσαι; μαλακας ετων 30 και 150κιλων εισαι και φαινεσαι
Τι αντιδραση να εχω ρε nik30 απορω πως μπορεις να τα περνεις στα σοβαρα αυτα που λεει για τους παοκτζηδες οτι ειναι τουρκοι.μερικα πραγματακια βρασιδα δεν νομιζω οτι σηκωνουν κουβεντα...
και απο εσενα βρασιδα περιμενα διαφορετικη αντιδραση...
τες πα..
ελα ξεκολατε τουρκοι ειναι οι αεκτζηδες,οι παοκτζηδες ειναι πιο διπλαΤι αντιδραση να εχω ρε nik30 απορω πως μπορεις να τα περνεις στα σοβαρα αυτα που λεει για τους παοκτζηδες οτι ειναι τουρκοι.
ξεκολα ρε φιλε,δεν σωζεται η ελλαδα αμα κοψουμε την γηπεδικη πλακα,πολυ τοις μετροιτης τα παιρνεις,χαλαρωσερε συ ακομα και να μην το εννοει ειναι ΕΜΕΤΟΣ να λεγονται τετοια πραγματα....
ΕΜΕΤΟΣ...
δεν μπορω να αδιαφορησω.....
δεν καταλαβαινεις σε τι εποχες ζουμε....?
και μανες βριζουν και νεκρους(οχι ο συγκεκριμενος.) επειδη δεν τα εννοουν τα αφηνουμε να περνανε ντουκου..?
Xρόνια σου πολλά,ρίξε και καμιάλοιπον επειδη σας γραφουν οι γαυροι και οι βαζελοι μην μας τα ζαλιζετε, αλλο εκει αλλο εδω..... αντε βρειτε κανα προπονητη και ασε τις αλλες ομαδες και τις αντιπαλοτητες τους.... ακομα και στην κοντρα μας με τους συμπολιτες εχουμε το αθηναικο κατεστημενο να μας την λεει..... σημερα γιορταζω επειδη εσενα δεν το κοβω να το κανεις καλη συνεχεια.....
λοιπον εχεις μπερδεψει καποια πραγματα,αλλο η πλακα αναμεσα σε ζωντανους και αλλο να βριζεις νεκρους.δεν ειναι το ιδιο και αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω?στην τελικη αν σε πει καποιος τουρκο τι σε πειραζει?εισαι τουρκος?οχι,αρα στα αρχιδια σου.ετσι γραφω στα αρχιδια μου τους βαζελους οταν λενε για απογονους καταλαβες?αυτο να το θυμηθειτε εσεις(βρασιδα και δωρητη) οταν σας ξαναβρισουν νεκρους και τετοια οτασν μιλανε για απογονους του στολου και αλλες τετοιες μαλακιες.....
θα σας πω μην ασχολειστε....πλακα κανουν..
καποια πραγματα ΔΕΝ ειναι πλακα...τουλαχιστον για εμενα..