Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμεις ποτε απο οτε που εφυγαν τα λαμογια(ζαχουδανηδες,κοντομηναδες κτλ)
στησαμε ματς;;;;
άκου λίγο...
από θεωρίες μπορεί να πει ο καθείς τόσες που να ξημεροβραδιαζόμαστε.
από τη στιγμή που στοιχεία δεν υπάρχουνε, μπαρμπούτσαλα.
αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσεις πως υπάρχει έστω και μία καθαρή ομάδα στην Ελλάδα.
μα ούτε μία.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν είπα πως δεν τα παλεύει
είπα πως παλεύει όμως με τις λάσπες του πάτου διαρκώς

εσείς κάνατε μια μαγκιά και αυτό σας κάνει δυνατούς.
Πέσατε στη βου
και αυτό ήταν πολύ σημαντικό

Το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και ο Πανιώνιος, το ίδιο και η ΑΕΚ
αλλά αυτοί γλείφουνε μην τυχόν και πέσουνε
φιλε η βου που κολλαει τωρα;
δεν ηταν μαγκια
μαλακια μεγιστη ηταν....
και δεν πεσαμε λογω οικονομικων προβληματων η διαπλοκης
αλλα εξαιτιας της καζανοκεφαλας μας

Επισκέπτης
όχι
κρίνω κάποιον που λέει ψέματα
και πριν τις εκλογές
και μετά τις εκλογές
όπως έκρινα και τους άλλους μαλάκες 5 χρόνια και
και όχι...ξαναδιάβασε το θρεντ, θα δεις τι έχω ψηφίσει, όπως θα δεις πως ΝΔούλα δεν ψήφισα

κλάψε που είσαι Πανιώνιος.
κλάψε που ακόμα και με παικταράδες παλεύεις με τις λάσπες
κλάψε και φάε κανα γαριδάκι
εσυ εκρινες εδω γελαμε!!!!!!στο ειχα ξαναπειντρεπεσαι να πεις τη εισαι!!οσο για το να κλαψω που ειμαι πανιωνιος αυτο δειχνει ποσο ασχετος εισαι!!!ειμαι περηφανος για την ομαδα μου αυτη που εχει αναδειξει τους καλυτερους παιχτες στην ελλαδα απο αυτην που ψωνιζεις για να μπορεις να περνεις τα πρωταθληματα που εχεις. εγω τουλαχιστον δεν ντραπηκα ποτε για την ομαδα μου οταν πρεπει να χανω χανω οταν πρεπει να πεσω πεφτω κατηγορια.εσυ οταν δεν πρεπει να κερδιζεις κερδιζεις οταν δεν πρεπει να παρεις πρωταθλημα περνεις γιατι απλα εισαι βουτηγμενος στη βρωμια και τη σαπιλα που καταγγελεις για τα πολιτικα.εισαι το αντιστοιχο κομματι στο ποδοσφαιρο που αλλαζεις νομους οποτε γουσταρεις και εχεις εναν προεδρο που κανει κωλοτουμπες με αυτα που λεει.συνεχισε να μας λες για το μεγαλειο λοιπον της ομαδας σου!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Λεγοντας για τσατσακια, θελεις να μιλησουμε για τον προπερσινο τελικο κυπελλου, που παρολο καιγοσουν για τον γαβρααμ, δεν μπηκαμε ΠΟΤΕ στη διαδικασια ανταλλαγης κυπελλου-μεταγραφης γαβρααμ, οπως πολυ ομορφα ειχες κανει με τους ντορκ το 2001 με τις επομενες "περηφανες" πωλησεις οκκα-βενετιδη-γουχου??????

Μπερδευεσαι φιλε, μπερδευεσαι...... στα χρωματα μαυρο-ΚΙΤΡΙΝΟ ειναι εδω, οχι μαυρο-δορυφορος του ΠΟΚ.....
δλδ εφαγε 4 στο τελικο ο γαυρος και μετα χρυσοπληρωσε και τον Βενετιδη
και τον επομενο χρονο πηρε Οκκα και ΓΧ με προσφυγες λες και δεν μπορουσαν να υπογραψουν καπου αλλου
καλη η προπαγανδα αλλα θελει και στεγανο παραμυθι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και τον επομενο χρονο πηρε Οκκα και ΓΧ με προσφυγες λες και δεν μπορουσαν να υπογραψουν καπου αλλου
βλαχο αρχιζει σε λιγο η πανσσεραικαρα
θα το παρουμε;
παιζουμε με τον δυναστη της μακεδονιας

Επισκέπτης
δεν είπα πως δεν τα παλεύει
είπα πως παλεύει όμως με τις λάσπες του πάτου διαρκώς

εσείς κάνατε μια μαγκιά και αυτό σας κάνει δυνατούς.
Πέσατε στη βου
και αυτό ήταν πολύ σημαντικό

Το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και ο Πανιώνιος, το ίδιο και η ΑΕΚ
αλλά αυτοί γλείφουνε μην τυχόν και πέσουνε
συνεχισε να δειχνεις ποσο ασχετος εισαι!!!!εγω εχω πεσει κατηγορια .εσυ που επρεπε να εχεις πεσει επι κοσκοτα μπορεις να μας πεις γιατι δεν επεσες; αλλα ειπαμε ειστε κρατος!!!!αν εσυ καταλαβεις οτι ειστε η πιο διαπλεκομενη ομαδα την τελευταια 15ετια τοτε συζηταμε.αλλα ειπαμε εσεις ολα με την αξια σας!!!!

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: σωστος ο γαιμακανος και μπραβο που δεν λες σαν μερικους οτι σας ριξανε δηθεν τα συμφεροντα!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: σωστος ο γαιμακανος και μπραβο που δεν λες σαν μερικους οτι σας ριξανε δηθεν τα συμφεροντα!!!!!!
κοιτα μποντο
την προσφατη φορα
φταιγαμε εμεις
αλλα το 97'
το ζητημα ειχε πολιτικες,κοινωνικες προεκτασεις και τρυπηθηκαμε εκ των εσω απο επιπλαστες διοικησεις(το θεμα με τα δελτια)ηταν πολυπαραγοντικο το ζητημα
καποια ποντικια βρηκαν ευκαιρια να διαλυσουν τον ΑΡΗ
αλλα δεν τα καταφεραν εν τελει
και τωρα που ρθε ο general

Συνημμένα

• 3704.jpg
    3704.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 20

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
συνεχισε να δειχνεις ποσο ασχετος εισαι!!!!εγω εχω πεσει κατηγορια .εσυ που επρεπε να εχεις πεσει επι κοσκοτα μπορεις να μας πεις γιατι δεν επεσες; αλλα ειπαμε ειστε κρατος!!!!αν εσυ καταλαβεις οτι ειστε η πιο διαπλεκομενη ομαδα την τελευταια 15ετια τοτε συζηταμε.αλλα ειπαμε εσεις ολα με την αξια σας!!!!
αυτο ειναι το κακο με τους γαυρους
ακομη και οι βαζελοι οταν εκανε κουμαντο ο καπετανιος, δεν τα γουσταραν αυτα
ενω οι γαυροι την πουστια την εχουν  για καμαρι

Επισκέπτης
αυτο ειναι το κακο με τους γαυρους
ακομη και οι βαζελοι οταν εκανε κουμαντο ο καπετανιος, δεν τα γουσταραν αυτα
ενω οι γαυροι την πουστια την εχουν  για καμαρι
φιλε κοιταξε αυτο φαινεται και απο εδω μεσα.απλα δεν οτι κανενας τος δεν μπορει να δει τα πραγματα οπως ειναι.οσο για το βαρδινογιαννη σιγουρα δεν ηταν και αυτος οτι καλυτερο περασε αλλα μπροστα στον κοκκαλη ειναι απλα νηπιαγωγειο.και θα πω κατι για να δεις τη εννοω μολις ο ολυμπιακος βρει τα σκουρα ολοι λενε τωρα θα δειτε τη θα κανει ο κοκκαλης.ΟΧΙ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!! απλα γιατι ετσι εχουν μαθει τοσα χρονια.δυστυχως δεν θυμουνται τα δικα τους τα λεγομενα πετρινα χρονια και τωρα ολα τους φαινονται φυσιολογικα!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μετά από 2 χρόνια έφυγαν γου χου και καφες ούτε καν 1.  :2funny:

Μιλάμε για ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ......

Επισκέπτης
κοιτα μποντο
την προσφατη φορα
φταιγαμε εμεις
αλλα το 97'
το ζητημα ειχε πολιτικες,κοινωνικες προεκτασεις και τρυπηθηκαμε εκ των εσω απο επιπλαστες διοικησεις(το θεμα με τα δελτια)ηταν πολυπαραγοντικο το ζητημα
καποια ποντικια βρηκαν ευκαιρια να διαλυσουν τον ΑΡΗ
αλλα δεν τα καταφεραν εν τελει
και τωρα που ρθε ο general
γαιμακανο ακομα και τοτε δικα σας λαθη ηταν ολα δεν σας εφταιγε κανενας!!ας μην τα αφηνατε να γινουν .και εγω την πρωτη φορα θυμασαι πως επεσα.με εστησε η λαρισα και σωθηκε η ξανθη.αλλα τη μεγαλυτερη ευθυνη την ειχα εγω που αφησα την κατασταση να την κρινει αλλος και οχι η ομαδα μου!!!ακομα και ο σπανεας ο πασιγνωστος που με ειχε κατακρεουργησει τοτε με το βαζελο το ηξερα και δεν θα επρεπε να περιμενω αυτο το παιχνιδι να σωθω.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μετά από 2 χρόνια έφυγαν γου χου και καφες ούτε καν 1.  :2funny:

Μιλάμε για ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ......
[move]ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
[/move]

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move]ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ
[/move]
Ούτε να το γραφεις δεν ξέρεις κομπλεξικακο. Μακάρι αν με το καλο πάμε τελικό να είστε εκεί. Αλλά πάλι κανένα καημένο σκυλάκι θα την πληρώσει τη νύφη  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσε το οτι έχεις πέσει. Ξυνά σταφύλια όταν στην ελλάδα λειτουργούσανε κάποια πράγματα. Και δεν σου μιλάω να πέσεις λόγω βαθμολογίας.
Για να μην πέσεις άλλαξες όνομα σε μια νύχτα.
το είπα και πιο πάνω, δεν έβγαλα καμία ομάδα έξω...μηπως δεν ξέρεις να διαβάζεις τελικά; Πού σου έγραψα κάτι για τον Ολυμπιακό;
έτσι ψηφίζεις και πΑΣΟΚ, τα μισά ακούς. Όπως και οι άλλοι βαμμένοι της άλλης μεριάς.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ούτε να το γραφεις δεν ξέρεις κομπλεξικακο. Μακάρι αν με το καλο πάμε τελικό να είστε εκεί. Αλλά πάλι κανένα καημένο σκυλάκι θα την πληρώσει τη νύφη  ;)
και τα δικα μας μουνοπανα δεν κανανε κατι παρομοιο;
παντως αν βρεθω μπροστα σε τετοιο σκηνικο ειμαι ετοιμος να ριξω πολυ ξυλο(και να φαω)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτα ειναι βλακειες
παρτο πισω αμεσως
κανενα σκυλακι δεν καηκε
μιλας εσυ
που χαρακωνετε στο προσωπο κοπελιτσες συνδεσμιτων
γιατι δεν εχετε τα αρχιδια να ρθετε στα ισα
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Συνημμένα

• 3685.jpg
    3685.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
άσε το οτι έχεις πέσει. Ξυνά σταφύλια όταν στην ελλάδα λειτουργούσανε κάποια πράγματα. Και δεν σου μιλάω να πέσεις λόγω βαθμολογίας.
Για να μην πέσεις άλλαξες όνομα σε μια νύχτα.
το είπα και πιο πάνω, δεν έβγαλα καμία ομάδα έξω...μηπως δεν ξέρεις να διαβάζεις τελικά; Πού σου έγραψα κάτι για τον Ολυμπιακό;
έτσι ψηφίζεις και πΑΣΟΚ, τα μισά ακούς. Όπως και οι άλλοι βαμμένοι της άλλης μεριάς.
συνεχισε ετσι να εκτιθεσαι!!!!ξινα σταφυλια αλλα εγω οταν επρεπε να πεσω επεσα εσυ οταν λειτουργουσαν καποια πραγματα δεν ειδα να πεφτεις διακανονισμους εκανες με το κρατος!!!!!επισης δεν ειδα ποτε να γραφεις κατι εναντιον σε αυτα που εχει κανει ο ολυμπιακος [τα ωραια πραγματα] εκει παντα εβλεπα πηγαινες με το τη λεει ο νομος αλλα οταν γυριζανε τουμπα την κανατε αβαβα!!!!οσο για το ονομα που αλλαξα σε ενα βραδυ μου δωσανε το δικαιωμα να το κανω οπως το δωσανε σε εσενα χωρις να αλλαξεις ονομα και σε αλλους επισης.πες μας τωρα οτι ο πανιωνιος και ο ολυμπικος εχουν ιδια μεταχειρειση.η σαπιλα σας και η βρωμια σας φανηκε στην υποθεση μαντζαβελακη που σωσατε τον δηθεν εχθρο σας!!αλλα ειπαμε κορακας κορακου ματι βγαζει;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΣΦΑΓΗ των ακανεδων στο βωμο του κατεστημενου...... συνεχιστε ετσι αδερφες του κερατα...... οσο θα σας σπρωχνουν αλλο τοσο θα σας γαμανε χωρις ελεος......

ΟΥΣΤ ρε λαμογια, ελληνικο ποδοσφαιρο του κωλου.....

Για πρωταθληματα με στησιμο του ΑΡΗ δε σχολιαζω το παραμικρο, ενας μπαγλαμας να μου πει οτι εκεινη η ομαδα του ΑΡΗ μπορουσε το 2000-2001 να παρει ΕΣΤΩ ΚΑΙ Χ απο το γαυρο, ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα...... θυμηθειτε ροστερ και πειτε μου.....

ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ THREAD ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
μπραβο ρε . αναμασας την μαλακια 3-5 ηλιθιων και το χτυπας λες και ολοι ετσι ειναι. αν θεωρεις οτι ειμαστε τετοιοι και μας μιλας ακομα, και συ ενας με μας εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom