Επισκέπτης
ασε ρε τη να κλαφτει αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες στα χρωστουμενα παιχνιδια!!!!Άντε να κλαφτείς με τους Λαρισαίους τώρα..
ασε ρε τη να κλαφτει αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες στα χρωστουμενα παιχνιδια!!!!Άντε να κλαφτείς με τους Λαρισαίους τώρα..
γρια ειναι ο μοικανος;;;ασε ρε τη να κλαφτει αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες στα χρωστουμενα παιχνιδια!!!!
Αυτό εννοώασε ρε τη να κλαφτει αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες στα χρωστουμενα παιχνιδια!!!!
και σου το ξαναλέω και εδώ αν και οφφ τόπικ.εσυ προσωπικα σιγουρα μονο απο εκει μπορεις να παρακολουθεις.οσο για τα πολιτικα εγω δηλωνω τη ειμαι εσυ που το επαιζες αντικειμενικος στο τελος καταντησες να εισαι χειροτερος και απο τον ιδιο σου τον αρχηγο..............................
γαυρος ειναι ρε μαλακα!!!!!γρια ειναι ο μοικανος;;;
λογικά τον Πανιώνιο τον έχετε, αυτό είναι αλήθειαωχχχχχχχχχχχχχχχχχ
η πουτσα απο τον κομποτη ηταν μεγαλη...
και αρχισες την παρελθοντολαγνεια;;;;;;
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ωρε τι εχει να γινει οταν θα κατεβουμε....
σμυρνιες πλυθειτε με dettol γιατι ερχεται ο ΑΡΗΣ ο θεος
ε...λογικα θα σας παρουμε
στον θρασο θα πας σημερα;
δεν το έπιασα...με τους Λαρισαίους γιατί να κλαφτώ;;;;Άντε να κλαφτείς με τους Λαρισαίους τώρα..
ρε τελικα εισαι πολυ χαζος εσυ δεν μας ελεγες οτι ψηφιζες ν.δ!!!αλλα ειπαμε ειμαστε εκτος!!!αλλα η ηλιθιοτητα σου φαινεται που κρινεις καποιον χωρις να εχει κυβερνησει ουτε 3μηνες. ετσι φαινεσαι το τη εισαι αλλα ειπαμε η πουτανα θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει....................και σου το ξαναλέω και εδώ αν και οφφ τόπικ.
πάλι μου βάζεις ταμπέλα που δεν είμαι.
δεν πειράζει...
επειδή εσύ είσαι γκάβακας δεν σημαίνει πως είναι όλος ο κόσμος.
εγώ αρχηγό δεν έχω
ούτε είμαι γραμμένος κάπου ούτε και ψηφίζω κανένα κόμμα μονοκούκι.
σου το είπα άλλωστε πως προ 3 εκλογικών αναμετρήσεων τον είχα ψηφίσει τον Γιωργάκη, αλλά η ηλιθιότητά του δεν παλεύεται.
ζείστε με τις αυταπάτες σας σε ένα κράτος που ακόμα και η αναψυχη, η διασκέδαση που θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο, δημιουργεί τυφλοπόντικες και θύματα.
οντως οπως περσι και φετος στη σαλονικη!!εσενα παντως εκει σου σκισανε την το δαφνοστεφανωμενο και πρωταθλημα γιοκ!!!!!περαστικα!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και μην ξεχνας οτι στο μπασκετ σου εκοψα οτι ελπιδα ειχες για τιτλο!!!λογικά τον Πανιώνιο τον έχετε, αυτό είναι αλήθεια
λογικο ειναι αλλωστε θελει πολυ σκεψη για να το καταλαβεις!!!!!!!δεν το έπιασα...με τους Λαρισαίους γιατί να κλαφτώ;;;;
γιατι περσυ δωσατε το ματς με το τυρι μες το τηγανιδεν το έπιασα...με τους Λαρισαίους γιατί να κλαφτώ;;;;
αφου δεν καταλαβαινει τη του το λες!!!ετσι μαλακα για το ευχαριστω που τους ειχατε κανει δωρο πρωταθλημα!!!!!γιατι περσυ δωσατε το ματς με το τυρι μες το τηγανι
καλα στηνει παιχνιδια ο ολυμπιακος;γιατι περσυ δωσατε το ματς με το τυρι μες το τηγανι
ρε μποντο μιλας και συ τωρα με τον μπεο και τα στημενααφου δεν καταλαβαινει τη του το λες!!!ετσι μαλακα για το ευχαριστω που τους ειχατε κανει δωρο πρωταθλημα!!!!!
ρε μαλακα ο μπεος εστηνε τα ματσακια για να κονομαει ο ιδιος και τα εκανε εκτος ελλαδας.εδω μιλαμε οτι υπαρχει παραποιηση πρωταθληματος απο μια ομαδα που ο προεδρος της εκανε σημαια ''τα παιχνιδια κερδιζονται στο γηπεδο''ο μπεος τον κηνυγησαμε και κατεληξε γυρολογος της επαρχιας αντιθετα ο κοκκαλης συνεχισε το εργο του αλλαζοντας τους νομους οπως γουσταρε!!!ρε μποντο μιλας και συ τωρα με τον μπεο και τα στημενα
αστο να παει στο διαλο
τρυπιες διοικησεις
όχιρε τελικα εισαι πολυ χαζος εσυ δεν μας ελεγες οτι ψηφιζες ν.δ!!!αλλα ειπαμε ειμαστε εκτος!!!αλλα η ηλιθιοτητα σου φαινεται που κρινεις καποιον χωρις να εχει κυβερνησει ουτε 3μηνες. ετσι φαινεσαι το τη εισαι αλλα ειπαμε η πουτανα θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει....................
μην λες μαλακιες, ο νιωνιοςόχι
κρίνω κάποιον που λέει ψέματα
και πριν τις εκλογές
και μετά τις εκλογές
όπως έκρινα και τους άλλους μαλάκες 5 χρόνια και
και όχι...ξαναδιάβασε το θρεντ, θα δεις τι έχω ψηφίσει, όπως θα δεις πως ΝΔούλα δεν ψήφισα
κλάψε που είσαι Πανιώνιος.
κλάψε που ακόμα και με παικταράδες παλεύεις με τις λάσπες
κλάψε και φάε κανα γαριδάκι
το είπα και πιο πάνω...γιατι περσυ δωσατε το ματς με το τυρι μες το τηγανι
εμεις ποτε απο οτε που εφυγαν τα λαμογια(ζαχουδανηδες,κοντομηναδες κτλ)το είπα και πιο πάνω...
το μαγαζάκι είναι διατρητο από παντού...
μόνο οι φίλαθλοι δεν το καταλαβαίνουνε, βλέπουνε μόνο τις τούμπες των άλλων, τις δικές τους ποτέ.
ιδιοσυγκρασία του Έλληνα
δεν είπα πως δεν τα παλεύειμην λες μαλακιες, ο νιωνιος
ειναι καθαρη ομαδα πλεον και τα παλευει ολα τα ματς σαν και εμας
το μονο που του λειπει ειναι ο ογκος λαου