Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο ρε . αναμασας την μαλακια 3-5 ηλιθιων και το χτυπας λες και ολοι ετσι ειναι. αν θεωρεις οτι ειμαστε τετοιοι και μας μιλας ακομα, και συ ενας με μας εισαι.

Μην την ψαχνεις φιλε, με τετοια προβατα ακρη δεν προκειται να βγαλεις ΠΟΤΕ, ας τους να ξεφτυλιζονται και οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ που εχουν λιγη νοημοσυνη να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ με κατι ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ σαν τη σημερινη.....  ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ενώ φυσικά κανένας από εσάς δεν αναφέρθηκε σε κανένα μεμονωμένο περιστατικό που το προκάλεσαν ανοήτοι συνοπαδίτες μου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aμπαλογλου,ο εκτελεστης με τα ξανθα μαλλια...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Μάξιμε αγόρι μου αποφάσισε. Αλλαξοκωλιά ήταν ή σπρώξιμο;;;;;;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ενώ φυσικά κανένας από εσάς δεν αναφέρθηκε σε κανένα μεμονωμένο περιστατικό που το προκάλεσαν ανοήτοι συνοπαδίτες μου
Αρα ενταξει. ολοι καφροι και ηλιθιοι ειμαστε αρα οκ να συνεχισουμε απο εκει που μειναμε.
τι λες ρε φιλε τωρα...
επειδη σου την ειπα δικαιολογεισαι με το αν κανουμε και μεις το ιδιο? ωραια λογικη ρε...
εμεις δεν παμε να σε αγωνες U21 να δερνουμε γονεις και κοριτσακια.
σ αρεσε?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρα ενταξει. ολοι καφροι και ηλιθιοι ειμαστε αρα οκ να συνεχισουμε απο εκει που μειναμε.
τι λες ρε φιλε τωρα...
επειδη σου την ειπα δικαιολογεισαι με το αν κανουμε και μεις το ιδιο? ωραια λογικη ρε...
εμεις δεν παμε να σε αγωνες U21 να δερνουμε γονεις και κοριτσακια.
σ αρεσε?
Οι περισσότεροι εδω μέσα όμως προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη μαλακία των δικών τους λέγοντας πως οι άλλοι κάνουν χειρότερα. Εγώ τους βρίζω όλους το ίδιο, είτε αρειανό είτε ΠΑΟΚτση αν κάνουν τέτοιες παπαριές.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γαβροι και γαβροι του βορρα οι χειροτεροι ολων
θραυδειλα πουστρακια..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι μονο ΜΙΑ ειναι η πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ της Μακεδονιας.......... εκτος αν καθησα και "στηθηκα" για να περασει ο γαυρος στον τελικο του κυπελλου......

Αντε γιατι πολλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ διαβασα στις προηγουμενες δυο σελιδες........ :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χάσατε την πρόκριση στον α' αγώνα στο ΣΕΦ, όπου στο τελευταίο λεπτό φάγατε καμιά 10αριά πόντους

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Νταρίο Φερνάντες δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε ο γιατρός του Αρη, Βαγγέλης Πανταζης. «Είχε υποστεί μια θλάση τετρακεφάλου και κάθε μέρα ακολουθούσε ειδική θεραπεία. Δυστυχώς, δε θα είναι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε κάνει ένα αιμάτωμα και η θλάση ήταν εκτεταμένη. Είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και πιστεύαμε ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Από 'δω και πέρα, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη».

Για τον επίσης τραυματία Ίαν Ντέϊλι, ανέφερε: «Είχε σοβαρό τραυματισμό, αλλά έχει καλή εξέλιξη ως τώρα η κατάστασή του. Πάει καλά, αλλά όλο αυτό θα χρειαστεί ένα με ενάμιση μήνα. Ο Βαγγέλη, είναι καλά και ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Φυσικά, κάποιες ενοχλήσεις όλοι μπορεί να έχουν κάποια στιγμή, αλλά αυτά είναι μέσα στην καθημερινότητα και αντιμετωπίζονται».

Λόντσαρ: "Πάντα θα έχω μνήμες από τον Αρη"
Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα Στην Ενημέρωση», φιλοξενήθηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αρη, κατά τη δεκαετία του '90, Ζόραν Λόντσαρ.

Στην αρχή της συνέντευξης, είπε: «Ο Aρης πηγαίνει καλά σε όλα τα επίπεδα. Έχω δει ορισμένα παιχνίδια και παρατήρησα ότι είναι πολύ ανεβασμένος και έχει πολύ μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πάντα όταν μιλάω με κάποιον από την Ελλάδα, πάντα φροντίζω να μαθαίνω για τον Αρη. Έχει γίνει μεγάλη ομάδα και γίνονται ακόμη μεγάλες προσπάθειες. Όταν έρχομαι εκεί, το πρώτο μέρος που θα πάω είναι στο γήπεδο. Μάλιστα, η γυναίκα μου όταν ήρθε πριν λίγους μήνες, έβγαλε φωτογραφίες από το γήπεδο και μου τις έφερε».

Για την προσωπική του πορεία αυτή τη στιγμή, είπε: «Τώρα βρίσκομαι σε μία ομάδα γ' εθνικής εδώ στη Σερβία και προσπαθούμε να ανέβουμε στη β'. Στη ζωή μου είχα δύο αγάπες, η μία εκ των οποίων είναι ο Αρης. Δεν έχω αλλάξει πολλές ομάδες».

Αναφορικά με το νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Κούπερ, προσέθεσε: «Είναι πολύ μεγάλο όνομα και τα τελευταία χρόνια γενικά, η ομάδα έχει καλά ονόματα. Τέτοια ομάδα, όπως ο Αρης πρέπει να έχει μεγάλες προσωπικότητες.

Για μένα, είναι όνειρο να πάρει ο Αρης ένα πρωτάθλημα. Είναι όνειρό μου να τον δω στο Champion's League».

Ερωτηθείς για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε ο Σέρβος: «Τέτοια παιχνίδια, ταιριάζουν στο στυλ του Αρη. Η ομάδα πάντα μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα σε αγώνες όπως με τον Παναθηναϊκό και με άλλες μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες νιώθουν ότι μπορούν να τα δώσουν όλα σε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος, συμπλήρωσε ο Ζόραν Λόντσαρ: «Όλα τα παιχνίδια, ειδικά στο Χαριλάου, έχουν μείνει στη μνήμη μου. Ακόμη κι όταν πηγαίνω για ύπνο, έρχονται μνήμες από το γήπεδο. Οι οπαδοί της ομάδας, παρουσιάζουν μια εικόνα που δείχνει ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Αρης, όπου κι αν παίζει. Aλλωστε, ποτέ δεν έλειπε η ατμόσφαιρα και η υποστήριξη. Ο κόσμος δίνει και πάντα θα δίνει το 100%».
οχι ρε πουστη
ολα για την βαζελα...
γαμω την σουφρα σου ρε νιοπλια
γαμω το μουνι που σε γλιστραγε νιοπλια
γαμω την μανα σου την ξεσκισμενη νιοπλια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μακαρι να συνεχισουν οπως στο ποδοσφαιρο με την ελευση του προπονηταρα που αντικατεστησε τον φλωρο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
χάσατε την πρόκριση στον α' αγώνα στο ΣΕΦ, όπου στο τελευταίο λεπτό φάγατε καμιά 10αριά πόντους

Οντως, γαμω τον κατσικακι μου γαμω.... αν και πιστευω οτι ο γιαννακης ηρθε ψιλοχαλαρος, πατησε στο +14 και γι αυτο πηγε να την πατησει.... αλλιως θα ερχοταν με ενα πιθανο +6,+8.... ισως και τα κορακια να ερχοταν αλλιως.....

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Οι περισσότεροι εδω μέσα όμως προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη μαλακία των δικών τους λέγοντας πως οι άλλοι κάνουν χειρότερα. Εγώ τους βρίζω όλους το ίδιο, είτε αρειανό είτε ΠΑΟΚτση αν κάνουν τέτοιες παπαριές.
:thumbsup: Μακαρι να εισαι παντα ετσι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μακαρι να συνεχισουν οπως στο ποδοσφαιρο με την ελευση του προπονηταρα που αντικατεστησε τον φλωρο...

πλάκα πλάκα στους πάγκους αυτή τη στιγμή έχετε δύο από τις από τις πιο αναγνωρίσιμες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ προσωπικότητες των δύο αθλημάτων

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πλάκα πλάκα στους πάγκους αυτή τη στιγμή έχετε δύο από τις από τις πιο αναγνωρίσιμες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ προσωπικότητες των δύο αθλημάτων
Το θεμα ειναι κατα ποσο θα ειμαστε αρκετα εξυπνοι να τους αφησουμε να δουλεψουν...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι κατα ποσο θα ειμαστε αρκετα εξυπνοι να τους αφησουμε να δουλεψουν...
γιατι βλεπεις μεχρι τωρα σκοπελους απο πλευρας διοικησης-οπαδων
η αλλων εξωγενων παραγοντων :huh: :huh: :huh:
ο κοντης παραμερισθηκε οσο δεν παει αλλο
ο εγωπαθης τζεβελεκης που με τα καμωματα του κοντεψε να διαλυσει τη κ.α.ε
εχει πλεον δευτερο ρολο
η μονη απειλη: οι βλεψεις του ποκ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατι βλεπεις μεχρι τωρα σκοπελους απο πλευρας διοικησης-οπαδων
η αλλων εξωγενων παραγοντων :huh: :huh: :huh:
ο κοντης παραμερισθηκε οσο δεν παει αλλο
ο εγωπαθης τζεβελεκης που με τα καμωματα του κοντεψε να διαλυσει τη κ.α.ε
εχει πλεον δευτερο ρολο
η μονη απειλη: οι βλεψεις του ποκ
Δεν ξερω,τι να σου πω...στην ομαδα μας τα εχω δει ολα...μακαρι να τους κρατησουμε για αρκετα χρονια για να αφησουν εργο...παντως μου αρεσε που ξεκολλησαμε επιτελους απο τα ματς με τους 50-60 ποντους γιατι τελευταια ειχα την εντυπωση οτι εβλεπα γυναικειο μπασκετ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ξερω,τι να σου πω...στην ομαδα μας τα εχω δει ολα...μακαρι να τους κρατησουμε για αρκετα χρονια για να αφησουν εργο...παντως μου αρεσε που ξεκολλησαμε επιτελους απο τα ματς με τους 50-60 ποντους γιατι τελευταια ειχα την εντυπωση οτι εβλεπα γυναικειο μπασκετ.
εχεις δικιο
στο μπασκετ η κατασταση ηταν αποκαρδιωτικη
αν παιζει η ομαδα ετσι θα παει πολυ καλα
το νου ολων μας
το τορινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom