Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πλάκα πλάκα στους πάγκους αυτή τη στιγμή έχετε δύο από τις από τις πιο αναγνωρίσιμες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ προσωπικότητες των δύο αθλημάτων

Οντως, απο 'κει που δεν το περιμεναμε...... φετος τουλαχιστον.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι κατα ποσο θα ειμαστε αρκετα εξυπνοι να τους αφησουμε να δουλεψουν...

ΣΤΗΡΙΞΗ φιλε μου, πρωτα απ ολα ΛΕΣΧΗ(ελαχιστο κοστος) και απο κει και περα οποιος μπορει,πιστευω πολλοι περισσοτεροι απο οσοι ειμαστε τωρα, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(υπαρχει πολυ καλη εκπτωση 15% στα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, ουσιαστικα σχεδον βγαινουν τα 100 Ευρω της ετησιας συνδρομης) και ακομη περισσοτεροι στο γηπεδο........

Και ακομα πιο σημαντικο, να αποβαλουμε επιτελους αυτα που μας τρωνε, σουπεραδες-αντισουπεραδες, λαμπροι-αντιλαμπροι, κουπερ-αντικουπερ, καταλαβαινουμε ολοι τι εννοω.... και φυσικα να αποβαλουμε και να μην ΤΣΙΜΠΑΜΕ στα καθε λογης ζιζανια που ΠΑΝΤΑ καποιοι προσπαθουν να σπερνουν στο σωματειο......... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ οποτε χρειαζεται, αλλα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ παντα.........

Εγω τουλαχιστον αυτα πιστευω και ετσι λειτουργω και στα καλα και στις στραβες.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι βλεπεις μεχρι τωρα σκοπελους απο πλευρας διοικησης-οπαδων
η αλλων εξωγενων παραγοντων :huh: :huh: :huh:
ο κοντης παραμερισθηκε οσο δεν παει αλλο
ο εγωπαθης τζεβελεκης που με τα καμωματα του κοντεψε να διαλυσει τη κ.α.ε
εχει πλεον δευτερο ρολο
[glow=red,2,300]η μονη απειλη: οι βλεψεις του ποκ[/glow]

Αφησε τους να ξερογλειφονται.... οσο τους δινουμε σημασια παιρνουν και αξια...... αν ερθει η "απειλη" βλεπουμε τι κανουμε, εχω εμπιστοσυνη μεχρι τωρα σ' αυτους που εδωσα τα Ευρω μου, μ' εχουν αποζημιωσει..... κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι....  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αφησε τους να ξερογλειφονται.... οσο τους δινουμε σημασια παιρνουν και αξια...... αν ερθει η "απειλη" βλεπουμε τι κανουμε, εχω εμπιστοσυνη μεχρι τωρα σ' αυτους που εδωσα τα Ευρω μου, μ' εχουν αποζημιωσει..... κατι παραπανω θα ξερουν αυτοι....  ;)

έχετε καταλάβει ότι απαιτούνται και χρήματα, γιατί με πορδές δεν βάφονται αυγά;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
έχετε γαμηθεί να λέτε ότι θα μας σκίσετε όμως
α...βαζελα εισαι
οχι ρε φιλε
δεν ξεσκιστηκε κανεις
ο βαζελος φετος εχει πολυ καλη ομαδα
εγω κανα Χ βλεπω
παντως κριμα που δεν θα ανεβετε
θα ειχε φανταστικη ατμοσφαιρα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έχετε γαμηθεί να λέτε ότι θα μας σκίσετε όμως

Αυτο το λεμε και το ΘΕΛΟΥΜΕ με καθε αντιπαλο, με το γαυρο λεγαμε και τα ιδια, μας εκατσε και η νικη ολα ΟΚ, αυτο θελουμε και την Κυριακη και πιστευω οτι μπορουμε, αλλα υπαρχει και το Χ και η ηττα στη μπαλα.......

Πριμ δεν ταζουμε, απ οσο ξερω, για νικη σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, πριμ τιτλων-ευρωπης υπαρχουν......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έχετε καταλάβει ότι απαιτούνται και χρήματα, γιατί με πορδές δεν βάφονται αυγά;

Δεν εχεις αδικο, αλλα δεν ειναι νομος ΜΟΝΟ το χρημα, παιζει ρολο και η σωστη διαχειρηση καθως και οι διασυνδεσεις σε αγορες που μπορεις να βρεις καλα παικτακια σε νορμαλ τιμες..... τουλαχιστον για το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος και τα ορια που μπορουν να κινηθουν ομαδες εκτος γαυρου και βαζελου......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Στην τιμητική 18η θέση της λίστας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) σχετικά με τους κορυφαίους προπονητές στον πλανήτη βρίσκεται ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Oπως ανακοίνωσε χθες (20/1) ο διεθνής οργανισμός, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από τη FIFA, ο Αργεντινός έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς (η συγκέντρωση των βαθμών είναι ανάλογα με τους τίτλους και τις νίκες που έχουν κατακτήσει οι τεχνικοί) και βρίσκεται σε ψηλότερη θέση από συναδέλφους του, όπως ο Ζεράρ Ουγιέ, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, αλλά και ο «δικός μας» Οτο Ρεχάγκελ.
Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ακολουθούν οι Μαρσέλο Λίπι και Αρσέν Βενγκέρ (ισόβαθμοι στη δεύτερη θέση), ενώ ο Γκούους Χίντινκ κλείνει την τριάδα των κορυφαίων.

Άντε Γαμαικανέ εγώ θα τα βάζω? :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε μαλακα γατο,θυμασαι τις δηλωσεις του μακαρου οτι ο ΚΑΦΕ_ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ηταν στο τοπ 5 του κοσμου οταν ηρθε?? :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Στην τιμητική 18η θέση της λίστας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) σχετικά με τους κορυφαίους προπονητές στον πλανήτη βρίσκεται ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Oπως ανακοίνωσε χθες (20/1) ο διεθνής οργανισμός, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από τη FIFA, ο Αργεντινός έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς (η συγκέντρωση των βαθμών είναι ανάλογα με τους τίτλους και τις νίκες που έχουν κατακτήσει οι τεχνικοί) και βρίσκεται σε ψηλότερη θέση από συναδέλφους του, όπως ο Ζεράρ Ουγιέ, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, αλλά και ο «δικός μας» Οτο Ρεχάγκελ.
Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ακολουθούν οι Μαρσέλο Λίπι και Αρσέν Βενγκέρ (ισόβαθμοι στη δεύτερη θέση), ενώ ο Γκούους Χίντινκ κλείνει την τριάδα των κορυφαίων.

Άντε Γαμαικανέ εγώ θα τα βάζω? :2funny:
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
gatto εβιβα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ρε μαλακα γατο,θυμασαι τις δηλωσεις του μακαρου οτι ο ΚΑΦΕ_ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ηταν στο τοπ 5 του κοσμου οταν ηρθε?? :2funny: :2funny:
Μην γελάς με τον Μάκαρο!Ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα από τους γιάπηδες που έχεις μαζέψει τώρα και από τους 5% παραπάνω! :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην γελάς με τον Μάκαρο!Ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα από τους γιάπηδες που έχεις μαζέψει τώρα και από τους 5% παραπάνω! :grin:
ερχεται ο τιμωρος κουφαλες..εχει να πεσει κλαμα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin: :grin:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σπαθας το στραγαλι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ω ρε τί έχει να ακουστεί στον ΚΛΑΨΑ FM...

ο γιος του έχει πράσινο ποδήλατο
πριν 30 χρόνια ο παππούς του είχε ένα πράσινο ΟΠΕΛ Ασκόνα

κλπ από τους γραφικούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom