Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κινείται για Κάλβο η Μάλαγα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 12:42

Τον Τόνι Κάλβο του Άρη θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της η Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ψάχνει έναν παίκτη για να αναπληρώσει το κενό του Αντόνιο Απόνο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι αγωνιστικές, λόγω τραυματισμού.

Πρώτος της στόχος ήταν ο Φεντόρ Μικού της Χετάφε, όμως ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν τα βρήκε με τη Μάλαγα και αντιπρότεινε τον Κεπά, ο οποίος δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μάλαγα.

Οι Ανδαλουσιάνοι, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ούτε τον Χοσέ Κάρλος της Σεβίλλης, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Τόνι Κάλβο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ Η ΜΑΝΑ
:( :( :( :( :boobies:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σόρρυ, [glow=red,2,300]αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.[/glow]
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. [glow=red,2,300]Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.[/glow]

Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.

Ρε φιλε, sorry κιολας, ρετσινια για ανοιγμενα ποδια εχουν μονο οι μπαουγκτζηδες και τα παραδειγματα ειναι ΠΑΜΠΟΛΛΑ και ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ....... για εμας που τα ειδες???  :think: :think:

Αν τυχον εννοεις το περσινο 0-1 με τη βαζελα, ε συγνωμμη κιολας, αλλα δε μπορω να κερδιζω ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ τις ομαδες σας με τα 2-3-4πλασια μπατζετ απο μενα +τη διαιτητικη ευνοια ΟΠΟΤΕ χρειαστει.......

Λεγοντας για τσατσακια, θελεις να μιλησουμε για τον προπερσινο τελικο κυπελλου, που παρολο καιγοσουν για τον γαβρααμ, δεν μπηκαμε ΠΟΤΕ στη διαδικασια ανταλλαγης κυπελλου-μεταγραφης γαβρααμ, οπως πολυ ομορφα ειχες κανει με τους ντορκ το 2001 με τις επομενες "περηφανες" πωλησεις οκκα-βενετιδη-γουχου??????

Μπερδευεσαι φιλε, μπερδευεσαι...... στα χρωματα μαυρο-ΚΙΤΡΙΝΟ ειναι εδω, οχι μαυρο-δορυφορος του ΠΟΚ.....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Τον Τόνι Κάλβο του Άρη θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της η Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ψάχνει έναν παίκτη για να αναπληρώσει το κενό του Αντόνιο Απόνο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι αγωνιστικές, λόγω τραυματισμού.

Πρώτος της στόχος ήταν ο Φεντόρ Μικού της Χετάφε, όμως ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν τα βρήκε με τη Μάλαγα και αντιπρότεινε τον Κεπά, ο οποίος δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μάλαγα.

Οι Ανδαλουσιάνοι, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ούτε τον Χοσέ Κάρλος της Σεβίλλης, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Τόνι Κάλβο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ Η ΜΑΝΑ
πολυ δυσκολο Γαμαικανε ειμαστε με το εναμιση ποδι για Ευρωπη και θα το αφησει για να παει στην 16η της Ισπανιας;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ Η ΜΑΝΑ

Ψιτ, μην ψαρωνεις..... αν θελει ας φερει 3 κοντεινερ Euros και βλεπουμε!!!!  :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πολυ δυσκολο Γαμαικανε ειμαστε με το εναμιση ποδι για Ευρωπη και θα το αφησει για να παει στην 16η της Ισπανιας;
Kαιεγω ετσι νομιζω ;)
αδελφε...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΑΡΗ ΟΛΕ
ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ

Επισκέπτης
αργει η Κυριακη.........

Μέχρι να έρθει η Κυριακή να έχουμε ν'ασχολούμαστε με κάτι:

panserraikos.jpg

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μέχρι να έρθει η Κυριακή να έχουμε ν'ασχολούμαστε με κάτι:

panserraikos.jpg
ουτε να το σκεφτεσαι νατσο
το ματς ειναι 2πλο....
το παιξα 50 ευρα στο ιντερνετ
με τρεις δανεικους ειναι τα σερρας

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
τωρα τι να τον κανω.... :- :- :-
εχω τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ
τοτε ηταν ομως ηταν ταμαμ :rockon:
4ος,τριαρα στον μπαοκ και κυπελλακι(μονο που δεν το πηραμε)
Μπορεί να μην το πήρατε αλλά τουλάχιστον το πανυγηρίσατε.
Την παραμονή του τελικου σε όλη την Παπαναστασίου εκτυλισσόταν ένα τρελλό πάρτυ με σούβλες, χαρούμενα πρόσωπα, μπλούζες "Αρης Κύπελλο 2008",χορό , τραγούδι και ατελείωτο κέφι, ενώ το καινούριο χιτ "δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά" δονούσε τον αέρα εκείνη την αξέχαστη ανοιξιάτικη νύχτα.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Την παραμονή του τελικου σε όλη την Παπαναστασίου εκτυλισσόταν ένα τρελλό πάρτυ με σούβλες, χαρούμενα πρόσωπα, μπλούζες "Αρης Κύπελλο 2008",χορό , τραγούδι και ατελείωτο κέφι, ενώ το καινούριο χιτ "δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά" δονούσε τον αέρα εκείνη την αξέχαστη ανοιξιάτικη νύχτα.

κανα πανο πως και δεν ξαναστειλατε;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

φετος δεν θα χει τετοια
κατευθειαν η κουπα στον πυργο
υγ:πανσσεραικαρα βαλε ενα γκολ
ενα γκολ
ενα γκοοοολ

Συνημμένα

• 3692.jpg
    3692.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 20

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχχ....
μαγικες στιγμες..απο το μεσημερι στους δρομους...

φετος βεβαια πετωντας πετρες στο πουλμαν της ομαδας τους,ξεπερασαν καθε προηγουμενο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom