Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
θα χασετε...σπυριαρα..
θα χασετε...σπυριαρα..
Ναι..έχεις να προτείνεις κάτι άλλο για κουβέντα??
σόρρυ, [glow=red,2,300]αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.[/glow]
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. [glow=red,2,300]Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.[/glow]
Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.
Δεν υπάρχουν αυτά κύριε..σπυριαρα..
πολυ δυσκολο Γαμαικανε ειμαστε με το εναμιση ποδι για Ευρωπη και θα το αφησει για να παει στην 16η της Ισπανιας;Κινείται για Κάλβο η Μάλαγα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 12:42
Τον Τόνι Κάλβο του Άρη θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της η Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ψάχνει έναν παίκτη για να αναπληρώσει το κενό του Αντόνιο Απόνο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι αγωνιστικές, λόγω τραυματισμού.
Πρώτος της στόχος ήταν ο Φεντόρ Μικού της Χετάφε, όμως ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν τα βρήκε με τη Μάλαγα και αντιπρότεινε τον Κεπά, ο οποίος δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μάλαγα.
Οι Ανδαλουσιάνοι, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ούτε τον Χοσέ Κάρλος της Σεβίλλης, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Τόνι Κάλβο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ Η ΜΑΝΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κινείται για Κάλβο η Μάλαγα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 12:42
Τον Τόνι Κάλβο του Άρη θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της η Μάλαγα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ψάχνει έναν παίκτη για να αναπληρώσει το κενό του Αντόνιο Απόνο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι αγωνιστικές, λόγω τραυματισμού.
Πρώτος της στόχος ήταν ο Φεντόρ Μικού της Χετάφε, όμως ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν τα βρήκε με τη Μάλαγα και αντιπρότεινε τον Κεπά, ο οποίος δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μάλαγα.
Οι Ανδαλουσιάνοι, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ούτε τον Χοσέ Κάρλος της Σεβίλλης, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Τόνι Κάλβο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ Η ΜΑΝΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαιεγω ετσι νομιζω ;)πολυ δυσκολο Γαμαικανε ειμαστε με το εναμιση ποδι για Ευρωπη και θα το αφησει για να παει στην 16η της Ισπανιας;
Και μόνο σε 500άρικα ;)Ψιτ, μην ψαρωνεις..... αν θελει ας φερει 3 κοντεινερ Euros και βλεπουμε!!!!![]()
αργει η Κυριακη......... με το διαρκειας αγκαλια ειμαστε!!!Kαιεγω ετσι νομιζω ;)
αδελφε...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΑΡΗ ΟΛΕ
ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ
αργει η Κυριακη.........
ουτε να το σκεφτεσαι νατσοΜέχρι να έρθει η Κυριακή να έχουμε ν'ασχολούμαστε με κάτι:
![]()
Δε μπορώ να παίξω κόντρα Άρη και πρίμα ζμπάουγκ..ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!ουτε να το σκεφτεσαι νατσο
το ματς ειναι 2πλο....
το παιξα 50 ευρα στο ιντερνετ
με τρεις δανεικους ειναι τα σερρας
ΑΡΗ, δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝΔε μπορώ να παίξω κόντρα Άρη και πρίμα ζμπάουγκ..ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
Μπορεί να μην το πήρατε αλλά τουλάχιστον το πανυγηρίσατε.τωρα τι να τον κανω.... :- :- :-
εχω τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ
τοτε ηταν ομως ηταν ταμαμ
4ος,τριαρα στον μπαοκ και κυπελλακι(μονο που δεν το πηραμε)
κανα πανο πως και δεν ξαναστειλατε;Μπορεί να μην το πήρατε αλλά τουλάχιστον το πανυγηρίσατε.
Την παραμονή του τελικου σε όλη την Παπαναστασίου εκτυλισσόταν ένα τρελλό πάρτυ με σούβλες, χαρούμενα πρόσωπα, μπλούζες "Αρης Κύπελλο 2008",χορό , τραγούδι και ατελείωτο κέφι, ενώ το καινούριο χιτ "δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά" δονούσε τον αέρα εκείνη την αξέχαστη ανοιξιάτικη νύχτα.
φετος δεν θα χει τετοιαΜπορεί να μην το πήρατε αλλά τουλάχιστον το πανυγηρίσατε.
Την παραμονή του τελικου σε όλη την Παπαναστασίου εκτυλισσόταν ένα τρελλό πάρτυ με σούβλες, χαρούμενα πρόσωπα, μπλούζες "Αρης Κύπελλο 2008",χορό , τραγούδι και ατελείωτο κέφι, ενώ το καινούριο χιτ "δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά" δονούσε τον αέρα εκείνη την αξέχαστη ανοιξιάτικη νύχτα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχχ....Μπορεί να μην το πήρατε αλλά τουλάχιστον το πανυγηρίσατε.