Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κόντης:"Ο κόσμος θα μας δώσει τη νίκη"

Δημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2010 10:33

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα επεισόδια στα Γιάννενα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 για τα γεγονότα στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννενα ανέφερε: «Ο Άρης αποκτά το μέταλλο του νικητή. Θέλει και μπορεί να κερδίζει».

Αναφορικά με συμβάντα στο γήπεδο των Ιωαννίνων σημείωσε: «Ενημερώθηκα από φίλους μου για την εκπομπή της ΝΕΤ, όμως δεν συνηθίζω να εκφέρω γνώμη για κάτι που δεν έχω παρακολουθήσει. Εγώ παρακολούθησα την εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης και εκεί δεν υπήρχε κανένα θέμα απαξίωσης της νίκης του Άρη».

Αναφορικά με την προώθηση της ιδέας ότι ο Άρης δεν άξιζε τη νίκη που παρουσιάστηκε από μερίδα των ΜΜΕ τόνισε: «Ο Άρης δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι εμφανιστήκαμε ευνοημένοι από τα ΜΜΕ.

Θα πω λοιπόν ότι όσες προσπάθειες έγιναν,  έχουν το ξεκίνημά τους στον καινούριο προπονητή και  τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μας. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις. Το γκολ των Ιωαννίνων είναι καθαρότατα οφ σάιντ. Πήραμε αυτό το παιχνίδι γιατί αξίζαμε.

Όσον αφορά τα επεισόδια, έχω να σημειώσω ότι ο κόσμος του Άρη ήταν υπόδειγμα ψυχραιμίας. Ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν που έληξε μέσα σε πέντε λεπτά. Προσπαθούν να παραλληλίσουν ότι έγινα τα ίδια επεισόδια με αυτά της Καβάλας. Δεν έχει καμία σχέση το δικό μας περιστατικό με όσα συνέβησαν εκεί».

Σε ερώτηση για πιθανές μεταγραφικές ανανεώσεις τόνισε: «Ότι μεταγραφές γίνουν θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδος. Η ομάδα λειτουργεί χωρίς να ζημιώνεται».

Τέλος για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπογράμμισε πως: <ι>«Νομίζω ότι θα γίνει ρεκόρ εισιτηρίων. Με τον κόσμο μας θα παλέψουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε αδικήσει τον εαυτό μας θα ήμασταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

καλα δεν υπαρχει ενας στην διοικηση να απαγορεψει στον βλακα να κανει δηλωσεις;
οτι χτιζετε το γκρεμιζει ο μαλακας με την αλλαζονια του και την μπουρδολογια
μονο αν φυγει πιστευω θα δειτε ασπρη μερα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εσυ παλι τι θες και τον ακους?Εδω δεν τον παιρνουμε εμεις στα σοβαρα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμείς τώρα κάνουμε την πάπια....να ερθουμε ήρεμα και απλά και να φύγουμε με 2πλούλι ή χου.....ήρεμαααααα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα επεισόδια στα Γιάννενα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 για τα γεγονότα στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννενα ανέφερε: «Ο Άρης αποκτά το μέταλλο του νικητή. Θέλει και μπορεί να κερδίζει».

Αναφορικά με συμβάντα στο γήπεδο των Ιωαννίνων σημείωσε: «Ενημερώθηκα από φίλους μου για την εκπομπή της ΝΕΤ, όμως δεν συνηθίζω να εκφέρω γνώμη για κάτι που δεν έχω παρακολουθήσει. Εγώ παρακολούθησα την εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης και εκεί δεν υπήρχε κανένα θέμα απαξίωσης της νίκης του Άρη».

Αναφορικά με την προώθηση της ιδέας ότι ο Άρης δεν άξιζε τη νίκη που παρουσιάστηκε από μερίδα των ΜΜΕ τόνισε: «Ο Άρης δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι εμφανιστήκαμε ευνοημένοι από τα ΜΜΕ.

Θα πω λοιπόν ότι όσες προσπάθειες έγιναν,  έχουν το ξεκίνημά τους στον καινούριο προπονητή και  τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μας. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις. Το γκολ των Ιωαννίνων είναι καθαρότατα οφ σάιντ. Πήραμε αυτό το παιχνίδι γιατί αξίζαμε.

Όσον αφορά τα επεισόδια, έχω να σημειώσω ότι ο κόσμος του Άρη ήταν υπόδειγμα ψυχραιμίας. Ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν που έληξε μέσα σε πέντε λεπτά. Προσπαθούν να παραλληλίσουν ότι έγινα τα ίδια επεισόδια με αυτά της Καβάλας. Δεν έχει καμία σχέση το δικό μας περιστατικό με όσα συνέβησαν εκεί».

Σε ερώτηση για πιθανές μεταγραφικές ανανεώσεις τόνισε: «Ότι μεταγραφές γίνουν θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδος. Η ομάδα λειτουργεί χωρίς να ζημιώνεται».

Τέλος για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπογράμμισε πως: <ι>«Νομίζω ότι θα γίνει ρεκόρ εισιτηρίων. Με τον κόσμο μας θα παλέψουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε αδικήσει τον εαυτό μας θα ήμασταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

[glow=red,2,300]μονο αν φυγει πιστευω θα δειτε ασπρη μερα[/glow]

Δεν καταλαβα τι σε χαλασε, μαλλον καταλαβαινω οτι σε χαλαει να ακους οτιδηποτε ΚΑΛΟ και ΘΕΤΙΚΟ ακουγεται για τον ΑΡΗ, οπως φυσικα και εμας για τον μπαογκ.... αλλα γιατι καθεσαι και ΑΚΟΥΣ λοιπον???? Και τα ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ κιολας?????

Οκ, ειπες και συ την αποψη σου..... εγω ο "αθωος" φιλος του ΑΡΗ γιατι να πιστεψω οτι ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ και το λες αυτο???????? Εσυ και ολα τα τουρκομμε της πολης που αναπαραγουν αναλογες μπουρδες???????

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 3256.jpg
    3256.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 29

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εμείς τώρα κάνουμε την πάπια....να ερθουμε ήρεμα και απλά και να φύγουμε με 2πλούλι ή χου.....ήρεμαααααα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και με Χκακι αρχοντας θα εισαι..... αλλα εγω καιγομαι να κερδισω και για τα 3 πονταλακια και για τους...... περιεργους ψιθυρους εκει κατω αλλα και εδω πανω...... ιδωμεν......

Με χαλαει παντως η φαση που δε θα ερθουν τελικα τα 900 "κομματια" σας, οχι για κανεναν αλλο λογο, εχετε και σεις τα "λουλουδια" σας, με τα "στυλο" κ.λ.π.(ποσο μαλακας ειναι παρεπιπτοντως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ με στυλο προς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΑΛΛΑ επειδη ειναι ΑΔΙΚΙΑ, στον πρωτο γυρο ηρθαν 1000 "κομματια" δικοι μας, δικαιουσασταν να ειστε και σεις μεσα.......(φυσικα δεν υπαρχει υπαιτιοτητα κανενος αλλου εκτος του ΜΑΛΑΚΑ του χρυσοχοιδη και σια-ποναειδαχτυλοκοψειποδι και του καθε χρυσοχοιδη :jerking:)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
1] αφού γαμιέται το κράτος και  δεν μπορεί να προσέξει 100 μαλάκες...
2] βολεύομαι κάργα και με χου....
3] τόπι σε γήπεδο χωρίς αντιπάλους είναι...θυμιατό χωρίς λιβάνι....να μανουριάσεις,να βριστεις..[μέχρι εκεί]....να την βρείς ρε παιδί μου.....γαμώ τα μυαλά όλων των υπευθύνων καθώς και των άμυαλων [σικ] ...οπαδών....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
3] τόπι σε γήπεδο χωρίς αντιπάλους είναι...θυμιατό χωρίς λιβάνι....να μανουριάσεις,να βριστεις..[μέχρι εκεί]....να την βρείς ρε παιδί μου.....γαμώ τα μυαλά όλων των υπευθύνων καθώς και των άμυαλων [σικ] ...οπαδών....
κριμα που δεν ανεβειτε
πραγματικη  αδικια
δεν φταιτε για τιποτα
γιατι να τιμωρειθητε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δυστυχως το κρατος - υπο οποιουδηποτε χρωματος κυβερνηση - γαμιεται πατοκορφα στα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ζητηματα, δε θα γαμιοταν στα δευτερευοντα θεματα της ζωης μας και της κοινωνιας???? (Δεν εννοω δευτερευον τη ΒΙΑ σε οποια μορφη της, τον αθλητισμο και τις ομαδες εννοω οτι ερχονται δευτερα, μπροστα σε ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ γενικοτερα και ενα σωρο αλλα....)

Εννοειται, αλλα δε σου το ευχομαι, θελω οπωσδηποτε να κερδισω οσο δυσκολο κι αν ειναι ΚΑΙ αυτο το ματσακι......  ;)  ;)

Επειδη προλαβα τις "αγνες" εποχες, δεν αλλαζω με τιποτα τις εποχες των ΑΡΗΣ-μπαογκ και μπαογκ-ΑΡΗΣ στο παλαι, με διαχωριστικο ενα σκοινι-μια σειρα ματ και 5-10 σειρες καθισματα και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ μου να ειναι απεναντι, να κανουμε καζουρα 2 ωρες πριν το ματς, στη διαρκεια του και μετα να βρισκομαστε διακριτικα εξω και να πηγαινουμε τη βραδυνη μας βολτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....... υπηρχαν και τοτε καποια στραβα.... αλλα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους δολοφονους που κυκλοφορουν σημερα εκει εξω.....

Τεσπα, δεν το συνεχιζω, θα χαλαστω, δυστυχως τα πραγματα χειροτερευουν και δε βλεπω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ πριν να ειναι αργα......

Επισκέπτης

Νσι εντάξει κατά καιρούς έχει πει διάφορα που μ'έχουν εκνευρίσει..
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση τι είναι αυτό που είπε και δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου?
Γιατί εγώ δε βρίσκω κάτι λάθος!

Επισκέπτης
Δύσκολο για κάτι διαφορετικό από Χ το ματσάκι.
Αν δεν είχα το κόλημα να μην παίζω ποτέ κόντρα τον Άρη (γιατί και το Χ κόντρα το θεωρώ) θα τα'σπρωχνα στο Χ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

συγχώρεσε τον...είναι εκνευρισμένος γιατί αργούνε τα 700 χιλ. της Σανταντέρ για τον Βιτόλο...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Νσι εντάξει κατά καιρούς έχει πει διάφορα που μ'έχουν εκνευρίσει..
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση τι είναι αυτό που είπε και δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου?
Γιατί εγώ δε βρίσκω κάτι λάθος!
«Ο Άρης δεν ασχολείται με τη διαιτησία.
Όσον αφορά τα επεισόδια, έχω να σημειώσω ότι ο κόσμος του Άρη ήταν υπόδειγμα ψυχραιμίας. Ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν που έληξε μέσα σε πέντε λεπτά.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Χωρίς φιλάθλους θα ταξιδέψει τελικά ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Μετά την οριστική απόφαση για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επιστρέψει τα 900 εισιτήρια που είχε συμφωνήσει να πάρει από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και φυσικά τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν πλέον στους οπαδούς του Άρη που θα έχουν δικό τους ολόκληρο το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δύσκολο για κάτι διαφορετικό από Χ το ματσάκι.
Αν δεν είχα το κόλημα να μην παίζω ποτέ κόντρα τον Άρη (γιατί και το Χ κόντρα το θεωρώ) θα τα'σπρωχνα στο Χ.
Εμάς ο Παππά-ρα-ς μας έσφαξε στο γόνα(καθότι άπειρος και δεν ξέρει ακόμα απο μικροχειρουργική)
Εσύ ετοιμάσου για χειρουργείο επαγγελματικό... :zfuck:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εμάς ο Παππά-ρα-ς μας έσφαξε στο γόνα(καθότι άπειρος και δεν ξέρει ακόμα απο μικροχειρουργική)
Εσύ ετοιμάσου για χειρουργείο επαγγελματικό... :zfuck:
Ο χειρουργος βγηκε?Ποιος εχει καιρο να παραπεμφθει?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Είναι ένας μυστήριος τύπος που φροντίζει να αναιρεί τον εαυτό του. Τη μια βδομάδα ενημερώνει το φιλοθεάμον κοινό ότι "Ο Κούπερ είναι ένας προπονητής που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του" και την άλλη μας αποκαλύπτει ότι "Ο Κούπερ είναι ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό". Για να μην σας κουράζω, ο ίδιος είναι που είχε τις "αποκλειστικές πληροφορίες" ότι ο Μπάγιεβιτς έχει κλείσει στο βάζελο. Και σκεφτείτε ότι τον πληρώνουμε εμείς τον κύριο...

Είναι ένας άλλος πάλι, (πέρασε και αυτός από τον κρατικό κορβανά στο παρελθόν), που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να βρει ένα παιχνίδι που θα ευνοηθεί ο ΑΡΗΣ από τη διαιτησία. Και επειδή το πιο πιθανό είναι να πάρει σύνταξη και ακόμα να περιμένει, άρχισε να τα φτιάχνει από το κεφάλι του. Τί αδικία του Λεβαδειακού βλέπει στον ύπνο του, τί σφαγή της γριάς. Ότι νάναι.

Ένας μέγας μακεδονομάχος εκδότης που μιλάει με ανοιχτά τα μικρόφωνα μας αποκάλυψε (ρε το μπαγάσα, πότε το πρόλαβε) ότι ο Τζόνσον και ο Αντού δεν έχουν καλές σχέσεις.

Δεν ξεχνάω και τον "καημό" που τους είχε πιάσει τους καλούς μας δημοσιογράφους για τους "πολλούς ξένους του ΑΡΗ". Βεβαίως όταν κατέβηκαν άλλες ομάδες με 11 ξένους παίκτες όλοι αυτοί οι "Ελληνολάτρες" ξέχασαν να το σχολιάσουν. Και πόσα ακόμα παραδείγματα...

Θα μου πείτε, τί κάθομαι και ασχολούμαι με όλους αυτούς τους ανύπαρκτους, που ζήτημα είναι αν ξέρουν τί σχήμα έχει η μπάλα. Θα σας εξηγήσω:

Εδώ μέσα, και σε άλλους χώρους, στο γήπεδο, στη Λέσχη, είμαστε οπαδοί συνειδητοποιημένοι, που ξέρουν ποιά είναι η ομάδα που υποστηρίζουν και γιατί την υποστηρίζουν. Που κανένας...πουρουπουπού δε μπορεί να τους επηρεάσει. Ο ΟΠΑΔΟΣ του ΑΡΗ σκληραγωγήθηκε μέσα από μάχες, συλλαλητήρια, καταλήψεις, εράνους, αγώνες επιβίωσης και η σχέση του πλέον με την ομάδα είναι μοναδική. Κανείς και τίποτα σε αυτό τον κόσμο δε μπορεί να την αλλοιώσει.

Δεν είναι όμως παντού το ίδιο. Καλώς ή κακώς (έτσι γίνεται σε όλες τις ομάδες) υπάρχει και μία μεγάλη μάζα απλών φιλάθλων που συμπαθούν ή υποστηρίζουν τον ΑΡΗ χωρίς όμως να έχουν το βάθος της γνώσης και της ενασχόλησης με τα ζητήματα της ομάδας. Και βέβαια όλοι αυτοί επηρεάζονται από τους διάφορους δήθεν "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους και τα γραφόμενά τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάθε έναν οπαδό που μπορεί να σου αραδιάσει νεράκι τα δέκα πέναλτι που μας έχουν αρνηθεί τα κοράκια ως τώρα, υπάρχουν και είκοσι φίλαθλοι που μπαίνουν στη συμψηφιστική λογική "ναι αλλά και ο ΑΡΗΣ ευνοήθηκε στη Λιβαδειά", και ας μην έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Για κάθε έναν που μπορεί με επιχειρήματα να αντιτάξει ότι ο λόγος Ελλήνων/ξένων στον ΑΡΗ δε διαφέρει από τον αντίστοιχο των άλλων ομάδων, υπάρχουν πολλοί που θα φάνε τον παπά του "αφελληνισμού". Και δεν ξεχνώ τα μικρά παιδάκια που δεν έχουν ακόμα την κριτική ικανότητα να "φιλτράρουν" την κάθε είδηση ή "άποψη" και γίνονται έρμαια του κάθε φερέφωνου.

Δίπλα στην αγωνιστική ανάταση του συλλόγου, τη βελτίωση των υποδομών και όλες τις άλλες κινήσεις ενδυνάμωσης του συλλόγου είναι σημαντικό να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια ανατροπής αυτής της κατάστασης και στο επικοινωνιακό επίπεδο. Ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται ρήξεις. Η Λέσχη Φίλων Άρη και η διοίκηση της Π.Α.Ε. θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το θέμα και να μην αφήνουν τίποτα αναπάντητο, ακόμα και αν θα χρειαστεί να κακοκαρδίσουν κάποιους. Το παράδειγμα των οπαδών της Α.Ε.Κ. που συγκέντρωσαν 9.000 υπογραφές διαμαρτυρίας για την - όντως προκλητική - μετάδοση του αγώνα της ομάδας τους με το γαύρο θα πρέπει να ακολουθηθεί και από εμάς και από όλες τις άλλες ομάδες που νοιώθουν ότι αδικούνται (και όντως αυτό συμβαίνει) από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα κρατικά.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα και όχι μονοπώλιο οποιουδήποτε. Και πρέπει να γίνει βίωμα σε όλους ότι τον ΑΡΗ αν δεν τον σέβονται θα τον φοβούνται.

Και α-δικαστές

Άλλο μεγάλο ζήτημα, που και αυτό σε συνάρτηση με όλα τα υπόλοιπα δείχνει πόσο άσχημα "κάθεται" σε ορισμένους κύκλους η μοναχική αλλά ανεξάρτητη και αγέρωχη πορεία του ΑΡΗ μας είναι η επιβολή της αθλητικής "δικαιοσύνης".

Από την εποχή που ένας κουμπάρος του μπατζανάκη του Γκαγκάτση περνούσε έξω από το Χαριλάου και άκουσε να τον βρίζουν - και στάθηκε αυτό αρκετό για να τιμωρηθούμε ως τα χρόνια που 'Ο Σκόρδας είχε τσακωθεί με όλους" και για αυτό δεν μας άφηναν σε χλωρό κλαρί έως και σήμερα τίποτε δεν έχει αλλάξει. Τα πρόστιμα για ανύπαρκτους λόγους και με γελοίες αφορμές (ποιός ξεχνά το περίφημο...σακουλάκι με τα σπόρια στο Παλέ) εξακολοθούν να πέφτουν βροχή και να εξουθενώνουν οικονομικά το σύλλογο.

Για όλους εμάς που γνωρίζουμε πόσος χρόνος, πόσος κόπος, πόση αφοσίωση χρειάστηκε για να φτιαχτεί αυτή η υπέροχη και μοναδική στην Ελλάδα γηπεδική ατμόσφαιρα που εκθειάζεται από τους πάντες όχι μόνο στην χώρα μας αλλά ακόμα και στο εξωτερικό. Για όλους εμάς επίσης που ξέρουμε πόση υπομονή, πόση πειστικότητα, πόση αποφασιστικότητα απαιτήθηκε για να αλλάξει άρδην η οπαδική νοοτροπία του λαού του ΑΡΗ και να μην εμφανίζονται πια φαινόμενα που στο παρελθόν πληρώσαμε ακριβά. Αλλά και για οπαδούς πολλών άλλων ομάδων που είδαν στο Χαριλάου ποδοσφαιρικό πολιτισμό που δεν είχαν δει πουθενά αλλού, όλα αυτά μοιάζουν εξαιρετικά παράλογα.

Δεν είναι όμως. Κάθε άλλο. Έχουν όλα την εσωτερική λογική τους. Το σάπιο σύστημα που καρπώνεται και καταλεηλατεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλει οπαδούς στα γήπεδα. Θέλει κάφρους και λυσασμένα σκυλιά που θα του δίνουν το απαραίτητο άλλοθι για να συνεχίσουν το πλιάτσικο τους. Ο ΑΡΗΣ τους χαλάει τη μανέστρα και προσπαθούν να τον χτυπήσουν με κάθε τρόπο.

Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο...

Ο Αμετανόητος
Ο ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΤ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Φόλα Σιδηρόκαστρο είμεθα

Τελικά καλά σας λένε βλάκες. Τόσα χρόνια αναρωτιόμουν μπας και είμαστε υπερβολικοί, μήπως είναι κάποιου είδους ελιτισμός από πλευράς μας όλα αυτά που λέμε για το λειψό iq σας. Αλλά μόνοι σας έρχεστε και τα επιβεβαιώνετε. Τί νομίζετε δηλαδή; Ότι έτσι θα αποθαρρύνετε κανέναν; Ότι θα διώξετε κόσμο από το γήπεδο ή από τους συνδέσμους; Σας έχω νέα. Τέτοια πούστικα χτυπήματα όχι μόνο δεν μας φοβίζουν, αλλά μας κάνουν πιο πολλούς, πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους. Πάτε να παλέψετε με τα στόρια, με κλειστούς συνδέσμους και με καμιά γριούλα που γυρνάει από τη λαϊκή. Εμείς σας ξέρουμε χρόνια τώρα. Σας έμαθαν και οι υπόλοιποι. Για αυτό σας λένε κότες και ντροπή των οπαδών.

Είναι μεγάλη κατάκτηση του οπαδικού κινήματος του ΑΡΗ το γεγονός ότι αποφάσισε να μη λάβει μέρος σε τέτοιες άνανδρες και θρασύδειλες ενέργειες. Και συνειδητοποιημένη απόφασή του να μην εκχωρήσει ούτε ένα εκατοστό από το χώρο του, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει μεθόδους καταδικασμένες στη συνείδηση κάθε σωστού και παντελονάτου οπαδού. Προσέξτε μόνο γιατί η ζωή κρύβει εκπλήξεις. Καμία φορά πας να μαλώσεις με τζαμαρίες και βρίσκεις μπροστά σου ανθρώπους. Και τότε κάνεις επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του ΕΣΥ, σαν άλλος Υπουργός Υγείας....

Στα δικά μας τώρα: Το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο και μεγαλύτερο από ένα οπαδικό site. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας που ενώνει Αρειανούς και μία ζωντανή κοινότητα αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης. Δεν θα ήταν δυνατόν να μείνει αμέτοχο στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του συνδέσμου του Σιδηρόκαστρου. Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε με το άνοιγμα λογαριασμού οικονομικής βοήθειας και θα ακολουθήσουν και άλλες. Για όλους εμάς είναι ζήτημα τιμής το Σιδηρόκαστρο να ξανανοίξει πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο συσπειρωμένο. Και η τιμή για τον Αρειανό είναι πάνω από όλα. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Μέχρι να ξανακυματίσει περήφανα η σημαία του ΑΡΗ στην κεντρική πλατεία του Σιδηρόκαστρου, όλες μας οι σκέψεις, όλες μας οι προσπάθειες θα πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτό τον στόχο. Είμαστε όλοι από το Σιδηρόκαστρο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Ο αμετανόητος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom