Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι ένας μυστήριος τύπος που φροντίζει να αναιρεί τον εαυτό του. Τη μια βδομάδα ενημερώνει το φιλοθεάμον κοινό ότι "Ο Κούπερ είναι ένας προπονητής που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του" και την άλλη μας αποκαλύπτει ότι "Ο Κούπερ είναι ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό". Για να μην σας κουράζω, ο ίδιος είναι που είχε τις "αποκλειστικές πληροφορίες" ότι ο Μπάγιεβιτς έχει κλείσει στο βάζελο. Και σκεφτείτε ότι τον πληρώνουμε εμείς τον κύριο...

Γαμώ το ξευτιλισμένο σκυλόμουνο της καριόλας που σε γλίστρησε και τη βρωμοκωλοτρυπίδα του μπινέ που σ'έσπειρε γαμιόλη πουρουπουπου!
Το μόνο που σου αξίζει είναι το τούρκικο βασανιστήριο με το αγκαθωτό στην κωλοτρυπίδα!!
Γαμώ όλη τη φάρα σου 14 γενιές πίσω και 14 γενιές μπροστά!!!!!!!!!

[move][size=30pt]ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!!!!!!!![/size][/move]

Καλημέρα σας!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΤ
κόφτε τα ληγμένα εκεί πάνω.
τι φαντασιοπληξία είναι αυτή που σας δέρνει ρε σεις;;;;
γιατί τρώγεστε με τα ρούχα σας;;;;
είναι δυνατόν να φύγει ο Κούπερ;; Το γεγονος πως αναγνωρίζουμε το έργο του και την προπονητική του ικανότητα (κάτι που γινότανε και πριν πάει στον Άρη, δεν σημαίνει ούτε πως θέλουμε ούτε πως θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός την πόρτα του. Και από όσο μπορώ να κρίνω καμία ομάδα δεν μπορεί να το κάνει τώρα.
Συμβόλαιο έχει ο άνθρωπος, καλά τα πάει, τα λεφτά του τα παίρνει, γιατί να θέλει να φύγει;;;

ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μόνοι σας δημιουργείτε αντιπαλότητες που δεν υπάρχουνε.

α, και πού είστε...βλέπω για τον ΠΑΟ γαργαρούλες, ε;; Ούτε φανατίλες, ούτε τίποτα...αρνάκια...
προσέξτε μη διασυρθείτε μόνο....
είναι άλλο να ανοίγεις τα πόδια, κι αλλο να τον αφήνεις να βγάζει τα σπασμένα του επάνω σου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,ναι...και καλημέρα σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
είναι δυνατόν να φύγει ο Κούπερ;; Το γεγονος πως αναγνωρίζουμε το έργο του και την προπονητική του ικανότητα (κάτι που γινότανε και πριν πάει στον Άρη, δεν σημαίνει ούτε πως θέλουμε ούτε πως θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός την πόρτα του. Και από όσο μπορώ να κρίνω καμία ομάδα δεν μπορεί να το κάνει τώρα.
Συμβόλαιο έχει ο άνθρωπος, καλά τα πάει, τα λεφτά του τα παίρνει, γιατί να θέλει να φύγει;;;

α, και πού είστε...βλέπω για τον ΠΑΟ γαργαρούλες, ε;; Ούτε φανατίλες, ούτε τίποτα...αρνάκια...
είναι άλλο να ανοίγεις τα πόδια, κι αλλο να τον αφήνεις να βγάζει τα σπασμένα του επάνω σου...
Το αν υπαρχει φανατιλα θα το δεις στο γηπεδο,εδω μεσα ακολουθουμε την τακτικη "λιγα λογια" που εχει αποδωσει τις τελευταιες 4 αγωνιστικες και εχει βγει σε καλο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Φιλε μου, αν εσενα σε εκφραζει ο πουρουπουπου και αλλοι τετοιοι "εγκριτοι δημοσιογραφοι" :jerking: :jerking: :jerking: που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ με τα λεφτα ΜΟΥ-ΣΟΥ-ΜΑΣ, δικαιωμα σου, το προβλημα μας δεν ειναι επειδη ο συγκεκριμενος ΓΕΛΟΙΟΣ ειναι γαυρος, δικαιωμα του, ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφραζεται και οι τακτικες του στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι που ενοχλουν το ΣΥΝΟΛΟ πιστευω αυτων που παρακολουθουν τη συγκεκριμενη εκπομπη, εγω πλεον οχι. Φαντασου δε εναν αντιστοιχο πρππ αλλου χρωματισμου, ποσο θα σε εκνευριζε και θα σε εξοργιζε..... το προβλημα ξαναλεω δεν εχει να κανει με τον ολυμπιακο αυτον καθεαυτω, με το ανυπαρκτο πλεον επιπεδο καποιων ανθρωπων που με ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ συνεχιζουν να ρυπαινουν την τηλεοραση......

Ο Κουπερ ΑΝ υπηρχε-υπαρχει περιπτωση να φυγει καποτε δε θα φυγει εξ αιτιας αυτων που λεει ο καθε πρππ, ΑΛΛΑ ο αδαης-ασχετος-ευκολοπιστος φιλαθλος που στη στραβη θα αναφωνησει "αντε ρε Κουπερ, που τα εχεις κανει μανταρα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ-ΒΑΖΕΛΟ κ.λ.π." θα εχει επηρεαστει απ αυτον..... και δυστυχως υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ......  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δεν καταλαβα που ακριβως ακους και βλεπεις "γαργαρουλες, μη φανατιλες, τιποτα" αλλα σου θυμιζω οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στην πορεια των ομαδων εμεις παιζουμε παντα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ και μονο.... αν κατσει το ματσακι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, οτι θα σκιστουμε ΚΑΙ γι αυτο το ματσακι γιατι καιγομαστε για βαθμους ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ..... χωρια που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τη ΣΦΑΓΗ στο παιχνιδι του πρωτου γυρου........

Αυτα για ανοιγμα ποδιων και αλλα..... διπλα.... σ' αυτο το, ξερεις ποιο,μπαουγκ φορεβερ..... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε μου, αν εσενα σε εκφραζει ο πουρουπουπου και αλλοι τετοιοι "εγκριτοι δημοσιογραφοι" :jerking: :jerking: :jerking: που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ με τα λεφτα ΜΟΥ-ΣΟΥ-ΜΑΣ, δικαιωμα σου, το προβλημα μας δεν ειναι επειδη ο συγκεκριμενος ΓΕΛΟΙΟΣ ειναι γαυρος, δικαιωμα του, ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφραζεται και οι τακτικες του στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ειναι που ενοχλουν το ΣΥΝΟΛΟ πιστευω αυτων που παρακολουθουν τη συγκεκριμενη εκπομπη, εγω πλεον οχι. Φαντασου δε εναν αντιστοιχο πρππ αλλου χρωματισμου, ποσο θα σε εκνευριζε και θα σε εξοργιζε..... το προβλημα ξαναλεω δεν εχει να κανει με τον ολυμπιακο αυτον καθεαυτω, με το ανυπαρκτο πλεον επιπεδο καποιων ανθρωπων που με ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ συνεχιζουν να ρυπαινουν την τηλεοραση......

Ο Κουπερ ΑΝ υπηρχε-υπαρχει περιπτωση να φυγει καποτε δε θα φυγει εξ αιτιας αυτων που λεει ο καθε πρππ, ΑΛΛΑ ο αδαης-ασχετος-ευκολοπιστος φιλαθλος που στη στραβη θα αναφωνησει "αντε ρε Κουπερ, που τα εχεις κανει μανταρα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ-ΒΑΖΕΛΟ κ.λ.π." θα εχει επηρεαστει απ αυτον..... και δυστυχως υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ......  ;)
ρε πάτε καλά;;;
ποιον πιστεύετε πως εκφράζει ο πουρουπούτσας;;;
Πες μου έναν άνθρωπο που να τον ακούει, εγώ δεν ξέρω κανέναν!
Γιαυτό σου λέω πως βλέπετε φαντάσματα!
Το οτι ένας μαλάκας δημοσιογράφος είναι ολυμπιακός (δεν ξέρω-έτσι λέτε), δεν σημαίνει πως εκφράζουν αυτά που λέει τα αισθήματα ή τις σκέψεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, τα φυτοζωούντα όντα που λυμαίνονται όλες τις ΕΡΤ (και την ΕΤ3) δεν εκφράζουν κατά βάση κανέναν και δεν αποτελούνε καν βάση για συζητηση. Ούτε καν ο Μίχος που και καλά είναι προσκαλεσμένος κάθε φορά για να σχολιάζει τα του Ολυμπιακού.

Ομοίως ελπίζω να μην σας εκφράζουνε όλα τα παπαγαλάκια της Σαλόνικας, αλλά δυστυχώς τόσο εύπιστοι που είστε εκεί πάνω, βλέπω πως τα έχετε ταμαμ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν καταλαβα που ακριβως ακους και βλεπεις "γαργαρουλες, μη φανατιλες, τιποτα" αλλα σου θυμιζω οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στην πορεια των ομαδων εμεις παιζουμε παντα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ και μονο.... αν κατσει το ματσακι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, οτι θα σκιστουμε ΚΑΙ γι αυτο το ματσακι γιατι καιγομαστε για βαθμους ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ..... χωρια που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τη ΣΦΑΓΗ στο παιχνιδι του πρωτου γυρου........

Αυτα για ανοιγμα ποδιων και αλλα..... διπλα.... σ' αυτο το, ξερεις ποιο,μπαουγκ φορεβερ..... :2funny:
σόρρυ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.

Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε πάτε καλά;;;
Το οτι ένας μαλάκας δημοσιογράφος είναι ολυμπιακός (δεν ξέρω-έτσι λέτε), δεν σημαίνει πως εκφράζουν αυτά που λέει τα αισθήματα ή τις σκέψεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, τα φυτοζωούντα όντα που λυμαίνονται όλες τις ΕΡΤ (και την ΕΤ3) δεν εκφράζουν κατά βάση κανέναν και δεν αποτελούνε καν βάση για συζητηση. Ούτε καν ο Μίχος που και καλά είναι προσκαλεσμένος κάθε φορά για να σχολιάζει τα του Ολυμπιακού.

Ομοίως ελπίζω να μην σας εκφράζουνε όλα τα παπαγαλάκια της Σαλόνικας, αλλά δυστυχώς τόσο εύπιστοι που είστε εκεί πάνω, βλέπω πως τα έχετε ταμαμ.
ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ........ :boobies:

Επισκέπτης
ρε πάτε καλά;;;

Ναι φιλαράκο κι εγώ στον πουρουπουπου τα έχωσα όχι στους ολυμπιακούς,άρα άκυρο το ότι είπες!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σόρρυ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.

Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.
ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επειδη ειπε ο πρπππ οτι ο κουπερ θα ηταν καλη λυση για τον οσφπ λεγονται ολα αυτα??
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom