Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχχ....
μαγικες στιγμες..απο το μεσημερι στους δρομους...

φετος βεβαια πετωντας πετρες στο πουλμαν της ομαδας τους,ξεπερασαν καθε προηγουμενο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :humpleg:
ρε ενα στιγμιαιο λαθος ηταν
ξεκολληστε...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
κανα πανο πως και δεν ξαναστειλατε;
Τότε που στείλαμε το πανώ είχε προηγηθεί η Μαρία με τα κίτρινα,  (δεν ξέρω αν σε έχει ανημερώσει ο θείος Σαουρίδης) ενώ τώρα , έχοντας χτίσει μια παράδοση 2 χρόνων, έχετε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του γάβρου.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τότε που στείλαμε το πανώ είχε προηγηθεί η Μαρία με τα κίτρινα,  (δεν ξέρω αν σε έχει ανημερώσει ο θείος Σαουρίδης) ενώ τώρα , έχοντας χτίσει μια παράδοση 2 χρόνων, έχετε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του γάβρου.
και εσεις τα τελευταια χρονια η γιουσουφαρα τους!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σόρρυ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.

Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.
Δεν μπορεις εσυ να μιλας για ανοιγμενα ποδια μετα την περσινη σας ντροπη με τα τυρια...το τι θα γινει την Κυριακη δεν το γνωριζω,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ο Αρης ποτε δεν επαιξε ετσι,ουτε και για να ριξει τον μισητο του αντιπαλο(μπαουγκ) στο μπασκετ...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
και εσεις τα τελευταια χρονια η γιουσουφαρα τους!
Για τα τελευταία χρόνια το ξέρω, είμαστε για τον πούτσο, δεν ζω με μύθους και παραισθήσεις, θεούς του πολέμου , αυτοκράτορες και Ξανθόπουλους (παλιότερα ίσως).
Αλλά ρε φίλε σε 2 χρόνια να το δείτε το έργο γαυροφονιάδες πάει πολύ.
Εμείς τους είχαμε 22 χρόνια παράδοση, και επίσης με 6άρες 4 άρες , 2 κερδισμένους τελικούς  κτλ .
Περασμένα μεγαλεία.
Εσύ ζήσε το μύθο σου. 

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Για τα τελευταία χρόνια το ξέρω, είμαστε για τον πούτσο, δεν ζω με μύθους και παραισθήσεις, θεούς του πολέμου , αυτοκράτορες και Ξανθόπουλους (παλιότερα ίσως).
Αλλά ρε φίλε σε 2 χρόνια να το δείτε το έργο γαυροφονιάδες πάει πολύ.
Εμείς τους είχαμε 22 χρόνια παράδοση, και επίσης με 6άρες 4 άρες , 2 κερδισμένους τελικούς  κτλ .
Περασμένα μεγαλεία.
Εσύ ζήσε το μύθο σου. 
φιλε φασκεις και αντιφασκεις
μας την λες για τους ξανθοπουλους και τις αυτοκρατοριες
αλλα εσυ ζεις με το ενδοξο παρελθον
γιατι το ποκ μεσα στην τουμπα σε εχει ξεφτυλισει

Επισκέπτης
φιλε φασκεις και αντιφασκεις
μας την λες για τους ξανθοπουλους και τις αυτοκρατοριες
αλλα εσυ ζεις με το ενδοξο παρελθον
γιατι το ποκ μεσα στην τουμπα σε εχει ξεφτυλισει
ρε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αρα :idiot:οχι γιατι μηπως τωρα ξαφνικα εγινες γαυροκτονος :2funny: :2funny: :2funny:εκει που επρεπε να παιξεις κοτα..................

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αρα :idiot:οχι γιατι μηπως τωρα ξαφνικα εγινες γαυροκτονος :2funny: :2funny: :2funny:εκει που επρεπε να παιξεις κοτα..................
αυτο εχει πολυ καιρο
και τοτε ειχαμε τρυπιες διοικησεις
τον τζαβελα ποσο τον πουλατε;
ειμαι σιγουρος οτι θα θελει να παιξει ευρωπη

Επισκέπτης
αυτο εχει πολυ καιρο
και τοτε ειχαμε τρυπιες διοικησεις
τον τζαβελα ποσο τον πουλατε;
ειμαι σιγουρος οτι θα θελει να παιξει ευρωπη
α εχει γινει πολυ καιρο :2funny: :2funny: σαν πουτανες κατσατε και χασατε τοτε για να μην ξεχνιομαστε.οσο για τον τζαβελα μηνεισαι σιγουρος οτι δεν θα παιξουμε ευρωπη και στον πρωτο γυρο ησουν 9 βαθμους μπροστα αλλα ειδες τη εγινε.βεβαια αν συνεχισουμε ετσι το εχω πει ουτε 7η δεν θα βγουμε.τωρα για τζαβελα δεν νομιζω να ερθει σε εσας τον ζητανε ομαδες του ποκ οποτε δεν εχεις τυχη εκτος αν μου τα σκασεις χοντρα... :grin: :grin:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
1-5 είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική του 2001-02, και έδωσαν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακό.
Την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ (το παράρτημα του γαύρου)έχασε 6-2 από την ΑΕΚ που ισοβαθμούσε στην κορυφή.

Επισκέπτης
1-5 είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική του 2001-02, και έδωσαν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακό.
Την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ (το παράρτημα του γαύρου)έχασε 6-2 από την ΑΕΚ που ισοβαθμούσε στην κορυφή.
θυμαμαο οτι ειχαν μαζεψει πολλα εχεις δικιο 5 ηταν.ηταν το ευκολοτερο διπλο της χρονιας για τον ολυμπιακο μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαν συμετασχει και στη φιεστα οι οπαδοι του αρεως :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
θυμαμαο οτι ειχαν μαζεψει πολλα εχεις δικιο 5 ηταν.ηταν το ευκολοτερο διπλο της χρονιας για τον ολυμπιακο μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαν συμετασχει και στη φιεστα οι οπαδοι του αρεως :2funny: :2funny:
ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟ
ΤΟ +7 ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ
ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

Συνημμένα

• 3409.jpg
    3409.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΦΕΥΓΑΤΟ
ΤΟ +7 ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ
ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
στο πρωτο γυρο ηταν +9 αλλα μετα τη εγινε...μην βιαζεσεσαι...για την πενταρα που φαγατε και κατσατε σαν τις κοτες κουβεντα μαλακα................ :2funny: :2funny: ετσι μια ζωη εισαστε ανοιγετε τα ποδια και κρινετε πρωταθληματα!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να χάσει μια ομάδα είναι φυσιολογικό να συμβεί (το είπε και ο Ζήκο..χαχαχχα)
το να χάνει με ανοιγμένα πόδια δεν σημαίνει τίποτα για τους φιλάθλους, σημαίνει όμως για τις διοικήσεις.
Το να χάνει με ανοιγμένα πόδια και να μην τρέχει κάστανο από τους φιλάθλους λέει πολλά για τους φιλάθλους.
με τον ΠΑΟ τόσα χρόνια μόνο κάτι κάστανα να ψήνονται βλέπω, να τρέχουνε δεν είδα ποτέ.
και το αντίβαρο τόσα χρόνια ήταν η ευνοϊκή διαιτησία στον ΟΣΦΠ

με άλλα λόγια από τον ΟΣΦΠ δεχόσασταν βιασμούς που δεν σας άρεσαν, με τον ΠΑΟ απλή συνουσία με ταυτόχρονη απόλαυση.

Μιλάω για τη Σαλόνικα
τόσα χρόνια ο ΠΑΟ την πάταγε αλλού...
κάτι Ξάνθες, κάτι Κρήτες, πάντως στη Βόρεια Ελλάδα πήγαινε για αναψυχή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο πρωτο γυρο ηταν +9 αλλα μετα τη εγινε...μην βιαζεσεσαι...για την πενταρα που φαγατε και κατσατε σαν τις κοτες κουβεντα μαλακα................ :2funny: :2funny: ετσι μια ζωη εισαστε ανοιγετε τα ποδια και κρινετε πρωταθληματα!!!!
έλα ρε αδιάφθοροι όλοι...

ακόμα να καταλάβετε πως το μαγαζάκι είναι διάτρητο από παντού και απλά εμείς παρακολουθούμε από τις τρύπες....κρίμα
αλλα δεν περίμενα τίποτα από ανθρώπους που είναι βαμμένοι και στα πολιτικά τους...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ
η πουτσα απο τον κομποτη ηταν μεγαλη...
και αρχισες την παρελθοντολαγνεια;;;;;;
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ωρε τι εχει να γινει οταν θα κατεβουμε....
σμυρνιες πλυθειτε με dettol γιατι ερχεται ο ΑΡΗΣ ο θεος
ε...λογικα θα σας παρουμε
στον θρασο θα πας σημερα;

Επισκέπτης

ακόμα να καταλάβετε πως το μαγαζάκι είναι διάτρητο από παντού και απλά εμείς παρακολουθούμε από τις τρύπες....κρίμα
αλλα δεν περίμενα τίποτα από ανθρώπους που είναι βαμμένοι και στα πολιτικά τους...
εσυ προσωπικα σιγουρα μονο απο εκει μπορεις να παρακολουθεις.οσο για τα πολιτικα εγω δηλωνω τη ειμαι εσυ που το επαιζες αντικειμενικος στο τελος καταντησες να εισαι χειροτερος και απο τον ιδιο σου τον αρχηγο..............................

Επισκέπτης
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ
η πουτσα απο τον κομποτη ηταν μεγαλη...
και αρχισες την παρελθοντολαγνεια;;;;;;
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ωρε τι εχει να γινει οταν θα κατεβουμε....
σμυρνιες πλυθειτε με dettol γιατι ερχεται ο ΑΡΗΣ ο θεος
ε...λογικα θα σας παρουμε
στον θρασο θα πας σημερα;
οπως με κερδισες και πανω αλλο τοσο θα με κερδισεις και εδω!!ειπαμε εδω οταν κατεβαινεις εχει  :fuck1: :fuck1:δεν το βλεπω να πηγαινω δεν προλαβαινω ;)

Επισκέπτης

Άντε να κλαφτείς με τους Λαρισαίους τώρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom