Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλά...σκέφτεσαι να είναι ένας σκα-σκα-σκατζόχοιρος που χορεύει σκα-σκα-σκα-σουσου;;ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ
έλεος...
καλά...σκέφτεσαι να είναι ένας σκα-σκα-σκατζόχοιρος που χορεύει σκα-σκα-σκα-σουσου;;ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΚΑ ΣΟΥ ΣΟΥ
ρε ενα στιγμιαιο λαθος ητανααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχχ....
μαγικες στιγμες..απο το μεσημερι στους δρομους...
φετος βεβαια πετωντας πετρες στο πουλμαν της ομαδας τους,ξεπερασαν καθε προηγουμενο!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε που στείλαμε το πανώ είχε προηγηθεί η Μαρία με τα κίτρινα, (δεν ξέρω αν σε έχει ανημερώσει ο θείος Σαουρίδης) ενώ τώρα , έχοντας χτίσει μια παράδοση 2 χρόνων, έχετε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του γάβρου.κανα πανο πως και δεν ξαναστειλατε;
και εσεις τα τελευταια χρονια η γιουσουφαρα τους!Τότε που στείλαμε το πανώ είχε προηγηθεί η Μαρία με τα κίτρινα, (δεν ξέρω αν σε έχει ανημερώσει ο θείος Σαουρίδης) ενώ τώρα , έχοντας χτίσει μια παράδοση 2 χρόνων, έχετε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του γάβρου.
Δεν μπορεις εσυ να μιλας για ανοιγμενα ποδια μετα την περσινη σας ντροπη με τα τυρια...το τι θα γινει την Κυριακη δεν το γνωριζω,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ο Αρης ποτε δεν επαιξε ετσι,ουτε και για να ριξει τον μισητο του αντιπαλο(μπαουγκ) στο μπασκετ...σόρρυ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν αποδεικνύουνε τα λεγόμενά σου.
Μακάρι να παίξετε σοβαρά όχι για την πάρτη μας, άλλωστε σαν Ολυμπιακός πιστεύω πως θα στραβοψωλιάσουμε και σε άλλα ματς εμείς μέχρι το τέλος και δυστυχώς βλέπω να μας περνάει και ο Μπαούκης, αλλά για εσάς. Είναι κρίμα να ζείτε με τη ρετσινιά των ανοιγμένων ποδιών.
Και φυσικά εμείς θα σας το χτυπάμε σε κάθε ευκαιρία αν γίνει.
Για τα τελευταία χρόνια το ξέρω, είμαστε για τον πούτσο, δεν ζω με μύθους και παραισθήσεις, θεούς του πολέμου , αυτοκράτορες και Ξανθόπουλους (παλιότερα ίσως).και εσεις τα τελευταια χρονια η γιουσουφαρα τους!
φιλε φασκεις και αντιφασκειςΓια τα τελευταία χρόνια το ξέρω, είμαστε για τον πούτσο, δεν ζω με μύθους και παραισθήσεις, θεούς του πολέμου , αυτοκράτορες και Ξανθόπουλους (παλιότερα ίσως).
Αλλά ρε φίλε σε 2 χρόνια να το δείτε το έργο γαυροφονιάδες πάει πολύ.
Εμείς τους είχαμε 22 χρόνια παράδοση, και επίσης με 6άρες 4 άρες , 2 κερδισμένους τελικούς κτλ .
Περασμένα μεγαλεία.
Εσύ ζήσε το μύθο σου.
ρε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αραφιλε φασκεις και αντιφασκεις
μας την λες για τους ξανθοπουλους και τις αυτοκρατοριες
αλλα εσυ ζεις με το ενδοξο παρελθον
γιατι το ποκ μεσα στην τουμπα σε εχει ξεφτυλισει
αυτο εχει πολυ καιρορε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αραοχι γιατι μηπως τωρα ξαφνικα εγινες γαυροκτονος
![]()
![]()
εκει που επρεπε να παιξεις κοτα..................
α εχει γινει πολυ καιροαυτο εχει πολυ καιρο
και τοτε ειχαμε τρυπιες διοικησεις
τον τζαβελα ποσο τον πουλατε;
ειμαι σιγουρος οτι θα θελει να παιξει ευρωπη
1-5 είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική του 2001-02, και έδωσαν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακό.ρε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αραοχι γιατι μηπως τωρα ξαφνικα εγινες γαυροκτονος
![]()
![]()
θυμαμαο οτι ειχαν μαζεψει πολλα εχεις δικιο 5 ηταν.ηταν το ευκολοτερο διπλο της χρονιας για τον ολυμπιακο μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαν συμετασχει και στη φιεστα οι οπαδοι του αρεως1-5 είχαν χάσει την τελευταία αγωνιστική του 2001-02, και έδωσαν το πρωταθλημα στον Ολυμπιακό.
Την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ (το παράρτημα του γαύρου)έχασε 6-2 από την ΑΕΚ που ισοβαθμούσε στην κορυφή.
ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟθυμαμαο οτι ειχαν μαζεψει πολλα εχεις δικιο 5 ηταν.ηταν το ευκολοτερο διπλο της χρονιας για τον ολυμπιακο μαλιστα θυμαμαι οτι ειχαν συμετασχει και στη φιεστα οι οπαδοι του αρεως![]()
![]()
στο πρωτο γυρο ηταν +9 αλλα μετα τη εγινε...μην βιαζεσεσαι...για την πενταρα που φαγατε και κατσατε σαν τις κοτες κουβεντα μαλακα................ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΦΕΥΓΑΤΟ
ΤΟ +7 ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ
ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
το να χάσει μια ομάδα είναι φυσιολογικό να συμβεί (το είπε και ο Ζήκο..χαχαχχα)ρε μαλακα γαιμακανο για θυμησε μου πριν 4-5 χρονια δεν ειχες το γαυρο τελευταια αγωνιστικη στο χαριλαου που παιζοταν το πρωταθλημα και ειχες ανοιξει τα ποδια σου και σας ειχαν ριξει μια ξεγυρισμενη 3αραοχι γιατι μηπως τωρα ξαφνικα εγινες γαυροκτονος
![]()
![]()
έλα ρε αδιάφθοροι όλοι...στο πρωτο γυρο ηταν +9 αλλα μετα τη εγινε...μην βιαζεσεσαι...για την πενταρα που φαγατε και κατσατε σαν τις κοτες κουβεντα μαλακα................![]()
ετσι μια ζωη εισαστε ανοιγετε τα ποδια και κρινετε πρωταθληματα!!!!
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχστο πρωτο γυρο ηταν +9 αλλα μετα τη εγινε...μην βιαζεσεσαι...για την πενταρα που φαγατε και κατσατε σαν τις κοτες κουβεντα μαλακα................![]()
ετσι μια ζωη εισαστε ανοιγετε τα ποδια και κρινετε πρωταθληματα!!!!
εσυ προσωπικα σιγουρα μονο απο εκει μπορεις να παρακολουθεις.οσο για τα πολιτικα εγω δηλωνω τη ειμαι εσυ που το επαιζες αντικειμενικος στο τελος καταντησες να εισαι χειροτερος και απο τον ιδιο σου τον αρχηγο..............................έλα ρε αδιάφθοροι όλοι...
ακόμα να καταλάβετε πως το μαγαζάκι είναι διάτρητο από παντού και απλά εμείς παρακολουθούμε από τις τρύπες....κρίμα
αλλα δεν περίμενα τίποτα από ανθρώπους που είναι βαμμένοι και στα πολιτικά τους...
οπως με κερδισες και πανω αλλο τοσο θα με κερδισεις και εδω!!ειπαμε εδω οταν κατεβαινεις εχειωχχχχχχχχχχχχχχχχχ
η πουτσα απο τον κομποτη ηταν μεγαλη...
και αρχισες την παρελθοντολαγνεια;;;;;;
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ωρε τι εχει να γινει οταν θα κατεβουμε....
σμυρνιες πλυθειτε με dettol γιατι ερχεται ο ΑΡΗΣ ο θεος
ε...λογικα θα σας παρουμε
στον θρασο θα πας σημερα;
έλα ρε αδιάφθοροι όλοι...
ακόμα να καταλάβετε πως το μαγαζάκι είναι διάτρητο από παντού και απλά εμείς παρακολουθούμε από τις τρύπες....κρίμα
αλλα δεν περίμενα τίποτα από ανθρώπους που είναι βαμμένοι και στα πολιτικά τους...