πάνω κάτω τα ίδια σκατά. Έκανε και ωραίο κούρεμα αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααΧειρότερος από χθες??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παιδια παντως η ομαδα
που την ειδα και δια ζωσης ηταν μετρια
αλλα και ο πας εκανε το καλυτερο του παιχνιδι
με αλλαγη ψυχολογιας λογου αναστο κτλ.....
Επισκέπτης
πάνω κάτω τα ίδια σκατά. Έκανε και ωραίο κούρεμα αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
Κοντό καρεδάκι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αμ'αυτός ο Ντέϊλι,τι είν'τούτος ρε??
Εγώ στο κρίκετ πρέπει να είμαι καλύτερος απ'ότι αυτός στη μπάλα!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Μέτριοι είμαστε γενικά αδελφέ. Απλά αρχίσαμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Θα δείξειπαιδια παντως η ομαδα
Άλλος φλώρος και αυτός. Έχεις δει πολλους ψηλούς να βαράνε κόρνερ? Τι φοβάται, μήπως χαλάσει βαφή στην κεφαλιά?Κοντό καρεδάκι![]()
![]()
![]()
Αμ'αυτός ο Ντέϊλι,τι είν'τούτος ρε??
Εγώ στο κρίκετ πρέπει να είμαι καλύτερος απ'ότι αυτός στη μπάλα!![]()
![]()
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ποιές φάσεις ωρέ χαμόρ????Επίσης και ο Κάμπορα μέσα στις φάσεις ακόμα και τις χαμένες!
Υ.Γ. Το μπαστόπιασμα ο Χελάκης,γράφει σήμερα ότι οπαδοί του ΠΑΣ είχαν στήσει ενέδρα στα πούλμαν του Αρη
Δημοσιγράφοι της πούτσας γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει,μάλιστα βάζουν στον ίδιο τρουβά τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες με αυτά που έγιναν στη Καβάλα
Ρε μουνόπανο Χελάκη...ουτε καν στον κόπο να διασταυρώσεις την εγκυρότητα της πηγής σου δεν μπήκες...
Ναι τους στήσαμε ενέδρα και αφού τελικά έφτασα στην πόλη μας είπαμε να πιούμε μαζί τους και κανα καφεδάκι-τσιπουράκι...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εγώ ξέρω ότι 4.000 Γιαννιώτες από τη μεγάλη κερκίδα βγήκαν από το ίδιο σημείο με τους 600 αρειανούς που ήταν στην Θ1 και δεν έγινε απολύτως τίποτα...
Αν θέλαμε να τους στήσουμε ενέδρα "κύριε" Χελάκη δεν ήταν ανάγκη να τρέχουμε στην Εγνατία...μέσα στην πόλη υπήρχαν παντού διάσπαρτα αυτοκίνητα Αρειανών!!!
Και στην τελική σσάλτα και γαμήσου "κύριε"Χελάκη...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν κάναμε σε καμία περίπτωση το καλύτερό μας παιχνίδι χτες...παιδια παντως η ομαδα
Κάναμε φάσεις,κυρίως από στημένα,δείξαμε μεγάλο πάθος και φοβερή αγωνιστικότητα...
Αυτά κρατάω και το ότι αντιδράσαμε μετά το γκολ και δεν καταρρεύσαμε...
Επισκέπτης
Αυτή τη μία φάση ρε
Ο πληθυντικός ήταν γενικολογία
Σ'είχα και για γάτουρα ρε ταυρί κι εσύ κάθεσαι κι ασχολείσαι με το Χελάκη!
Αφού το άτομο είναι για τομπούτσο τι να λέμε τώρα!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Ποιές φάσεις ωρέ χαμόρ????![]()
![]()
Υ.Γ. Το μπαστόπιασμα ο Χελάκης,γράφει σήμερα ότι οπαδοί του ΠΑΣ είχαν στήσει ενέδρα στα πούλμαν του Αρη![]()
![]()
Δημοσιγράφοι της πούτσας γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει,μάλιστα βάζουν στον ίδιο τρουβά τα επεισόδια στους Ζωσιμάδες με αυτά που έγιναν στη Καβάλα![]()
![]()
![]()
Ρε μουνόπανο Χελάκη...ουτε καν στον κόπο να διασταυρώσεις την εγκυρότητα της πηγής σου δεν μπήκες...
Ναι τους στήσαμε ενέδρα και αφού τελικά έφτασα στην πόλη μας είπαμε να πιούμε μαζί τους και κανα καφεδάκι-τσιπουράκι...
Εγώ ξέρω ότι 4.000 Γιαννιώτες από τη μεγάλη κερκίδα βγήκαν από το ίδιο σημείο με τους 600 αρειανούς που ήταν στην Θ1 και δεν έγινε απολύτως τίποτα...
Αν θέλαμε να τους στήσουμε ενέδρα "κύριε" Χελάκη δεν ήταν ανάγκη να τρέχουμε στην Εγνατία...μέσα στην πόλη υπήρχαν παντού διάσπαρτα αυτοκίνητα Αρειανών!!!
Και στην τελική σσάλτα και γαμήσου "κύριε"Χελάκη...
ελα ρε μπουλαρα μην δινεις σημασια
αυτη την στιγμη στο Αρης fm μιλαει στελεχος των blue vayeros
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε μαλάκα βγαίνω από τα ρούχα μου όταν βλέπω τους ρουφιάνους να δημιουργούν εντυπώσεις με τέτοιες μαλακίες...Αυτή τη μία φάση ρε
Ο πληθυντικός ήταν γενικολογία
Σ'είχα και για γάτουρα ρε ταυρί κι εσύ κάθεσαι κι ασχολείσαι με το Χελάκη!
Αφού το άτομο είναι για τομπούτσο τι να λέμε τώρα!
Ούτε μια ααφορά δεν υπήρχε πουθενά για το άριστο κλίμα και πριν και μετά τον αγώνα αλλά και μέσα στο γήπεδο...
Ρε μαλέα στο πάνω πέταλο δεν υπήρχαν ούτε κιγκληδώματα ούτε τίποτα και καθόταν και δίπλα δίπλα δικοί μας και δικοί σας...
Αν ήταν όπως τα παρουσιάζουν οι ρουφιάνοι θα είχαν μπουκάρει ΕΥΚΟΛΑ και οι του πάνω πετάλου όπως και οι δικοί μας απ'τη μεγάλη και θα γινόταν της Βαγδάτης...
Αλλά ξέχασα,τα 5-10 ζώα πουλάνε πολύ περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους!!!
Επισκέπτης
Δεν το ξέρεις ρε ταυρί??Αλλά ξέχασα,τα 5-10 ζώα πουλάνε πολύ περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους!!!
Για μας τι θα πουν?? Ωραία ατμόσφαιρα,τσίπουρα στο μώλο παρέα και τέλος.
Ενώ τώρα έχουν να λένε......
Α..και βέβαια για όλα φταίνε οι μετακινήσεις,πονάει δόντι-κόβει κεφάλι δλδ.
Όχι 200 χρόνια πίσω είμαστε αλλά ζούμε στο μεσαίωνα χωρίς φως για παραπέρα!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν το ξέρεις ρε ταυρί??
Για μας τι θα πουν?? [size=20pt]Ωραία ατμόσφαιρα,τσίπουρα στο μώλο παρέα και τέλος.[/size]
Ενώ τώρα έχουν να λένε......
Α..και βέβαια για όλα φταίνε οι μετακινήσεις,πονάει δόντι-κόβει κεφάλι δλδ.
Όχι 200 χρόνια πίσω είμαστε αλλά ζούμε στο μεσαίωνα χωρίς φως για παραπέρα!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Γι'αυτό είμαι σκασμένος ρε φίλε...από το πρωϊ μέχρι και να φύγετε είχε γεμίσει η πόλη χρώμα μπλε,ασπρο,κίτρινο,μαύρο...γέλια,χαβαλές...
Και τα μουνιά κολήσαν στα 15' των ζώων!!!
ΟΥΣΤ...
τι κανουν τα φιλαρακια μου τα αρειανα?
επειδη βαριεμαι να διαβαζω οσα γραψατε απο χθες,τι ειπατε?
οτι παιξατε παλι μπαλαρα?
εγω σας ειδα λιγο κωλοφαρδους....
επισης θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα ξαναγραψω στο θεμα σας κ μαλλον ουτε στου ΠΑΟΚ γιατι απο χθες με εχει πιασει ενα σιχαμα,ενα δεν ξερω πως να το πω που με κανει να θελω να μην ξαναδω ελληνικο ποδοσφαιρο.γηπεδακι στον ΠΑΟΚ μου κ ουτε ραδια ουτε εφημεριδες ουτε σχολια ουτε τιποτα.αυτα απο μενα κυριοι.ελπιζω να μπειτε στα πλει οφ να γουσταρουμε κ οι δυο αλλα δυο ντερμπυ κ να κερδισει ο καλυτερος δηλαδη ο ΠΑΟΚ
επειδη βαριεμαι να διαβαζω οσα γραψατε απο χθες,τι ειπατε?
οτι παιξατε παλι μπαλαρα?
εγω σας ειδα λιγο κωλοφαρδους....
επισης θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα ξαναγραψω στο θεμα σας κ μαλλον ουτε στου ΠΑΟΚ γιατι απο χθες με εχει πιασει ενα σιχαμα,ενα δεν ξερω πως να το πω που με κανει να θελω να μην ξαναδω ελληνικο ποδοσφαιρο.γηπεδακι στον ΠΑΟΚ μου κ ουτε ραδια ουτε εφημεριδες ουτε σχολια ουτε τιποτα.αυτα απο μενα κυριοι.ελπιζω να μπειτε στα πλει οφ να γουσταρουμε κ οι δυο αλλα δυο ντερμπυ κ να κερδισει ο καλυτερος δηλαδη ο ΠΑΟΚ
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Γιατι ρε ψηλε σιχαμαρα? Τι σε χαλασε? Η αντικειμενικη και χωρις σκοπιμοτητες σχολιαση των αγωνων?
Ετσι. Σιχαμα ειναι τα στρακια. Εχε την αποψη σου, και γραψτους ολους. Κανε και καμια κουβεντα με το αντιπαλο δεος και εχεις μια επικοδομητικη συζητηση που μονο καλιο γενναει.
Και για τα πλει οφφς μιλα μετα το Κλ. Βικελιδης...
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
Ετσι. Σιχαμα ειναι τα στρακια. Εχε την αποψη σου, και γραψτους ολους. Κανε και καμια κουβεντα με το αντιπαλο δεος και εχεις μια επικοδομητικη συζητηση που μονο καλιο γενναει.
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
για πολλους λογους....κ για σχολιασμους αγωνων κ για μετακινησεις οπαδων κ δεν μιλαω για την δικια σας κ για πολλα αλλα.Γιατι ρε ψηλε σιχαμαρα? Τι σε χαλασε? Η αντικειμενικη και χωρις σκοπιμοτητες σχολιαση των αγωνων?
![]()
στο χαριλαου μην εισαι σιγουρος οτι θα κερδισεις....
αυτα κυριοι.καλα να περνατε
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ουτε και συ
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε μαλάκα...τι ψάχνεις τώρα...αφού η πολιτεία ..[γαμώ το μουνί τους] ....δεν κάνει τίποτα τι περιμένεις...πάντα υπάρχουν 10 ΖΩΑ....ΠΑΝΤΟΥ....άμα τους πιάνανε και τους χώνανε μέσα 2-3 χρονακια να γίνει ο κώλος τους τριαντάφυλλο θα σούλεγα εγώ μετά....αλλά ο κάθε καριόλης πρόεδρας έχει τον στρατό του και τον προστατεύει......να πάνε να γαμηθούνε όλοι λοιπόν....σπίτι και τουβου....άντε με τον κάθε πούστη ...κυβέρνηση και επενδυτή.....Ρε μαλάκα βγαίνω από τα ρούχα μου όταν βλέπω τους ρουφιάνους να δημιουργούν εντυπώσεις με τέτοιες μαλακίες...
Ούτε μια ααφορά δεν υπήρχε πουθενά για το άριστο κλίμα και πριν και μετά τον αγώνα αλλά και μέσα στο γήπεδο...
Ρε μαλέα στο πάνω πέταλο δεν υπήρχαν ούτε κιγκληδώματα ούτε τίποτα και καθόταν και δίπλα δίπλα δικοί μας και δικοί σας...
Αν ήταν όπως τα παρουσιάζουν οι ρουφιάνοι θα είχαν μπουκάρει ΕΥΚΟΛΑ και οι του πάνω πετάλου όπως και οι δικοί μας απ'τη μεγάλη και θα γινόταν της Βαγδάτης...
Αλλά ξέχασα,τα 5-10 ζώα πουλάνε πολύ περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους!!!
τι σφαγή ήταν αυτή...το πέναλτυ στο 90 ήταν ο ορισμός του πέναλτυ,πιο καθαρό δεν έχω δει στην ζωή μου
δεν πειράζει,άστους να νομίζουνε ότι κάνανε ομάδα!!!....τα κλαρίνα είναι κοντά...
άραγε θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ μαζί με το υπόλοιπο οπτικό υλικό από τις αδικίες εις βάρος του άρεως?...
δεν πειράζει,άστους να νομίζουνε ότι κάνανε ομάδα!!!....τα κλαρίνα είναι κοντά...
άραγε θα σταλεί στην ΟΥΕΦΑ μαζί με το υπόλοιπο οπτικό υλικό από τις αδικίες εις βάρος του άρεως?...
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
κουκλαρινατι σφαγή ήταν αυτή...το πέναλτυ στο 90 ήταν ο ορισμός του πέναλτυ,πιο καθαρό δεν έχω δει στην ζωή μου
ο φακελος με τον σταυριδη εσταλει στην ουεφα;
πες την ραφτρα την μοδιστρα να μην ερθει στου χαριλαου
γιατι θα της ανοιξουμε τον κωλο σαν γαρουφαλο
Επισκέπτης
τι σφαγή ήταν αυτή...το πέναλτυ στο 90 ήταν ο ορισμός του πέναλτυ,πιο καθαρό δεν έχω δει στην ζωή μου
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.informecanica.gr/filox-xs15-big.jpg[/img[/URL]])
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K