Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.375
- Πόντοι
- 446
Καλημερα αγαπη…..Καλημερα αγάπες !!!
Καλημερα αγαπη…..Καλημερα αγάπες !!!
<3Καλημερα αγαπη…..
Καλή σου μέρα όμορφη...Καλημερα αγάπες !!!
Καλημερα γλυκέ μου!!!Καλή σου μέρα όμορφη...
Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που περνάς ομορφα! Προσπαθώ όσο μπορώ να το λύσω το θέμα των καθυστερήσεων ωστόσο δυστυχώς δεν τα έχω καταφερει εντελώς ! Σε φιλώ γλυκά αγαπημένε!Με μένα έγινε το εξής ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! στέλνω μήνυμα 20:40 "γεια σου όμορφη είσαι διαθέσιμη άμεσα για ραντεβού?" μου απαντάει "ναι αμέ, πότε θες"?? της λέω " τώρα!"...ώρα 20:50 εντωμεταξύ επειδή δεν απαντούσε αμέσως... "ok μου λέει, έρχομαι, σε 20 λεπτά στο διαμέρισμά σου όπως πάντα"..."ok λέω....για να δούμε..." και μάγκες κόντεψα να πάθω καρδιακό από τ συγκίνηση... 21:35 μήνυμα από τη νεαρά..."αγάπη έφτασα"...καλά λέω να παίξω τζόκερ...απίστευτη συνάντηση για πολλοστή φορά...σούπερ ένταση κ χημεία, γλειψίματα, φιλιά τέλειο σεξ όπως κ όσο θέλω, δε λέει όχι πουθενα...ευγενική αρκετά υποτακτική κ σου κάνει τα γούστα και σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο...
Θα μας δροσισεις ή θα μας κάψεις περισσότερο???Αγάπες εργάζομαι κανονικά σήμερα όποτε σας περιμένω να δροσιστούμε παρεα
Πρώτα θα σας κάψω και μετά θα σας δροσίζω ;)Θα μας δροσισεις ή θα μας κάψεις περισσότερο???
Σωστή σειρά...Πρώτα θα σας κάψω και μετά θα σας δροσίζω ;)
Κοπελα μου γλυκια και χαριτωμενη , ποσους μηνες το προσπαθεις , ξερεις οτι ενα 5% εισαι στην ωρα σου !!!! Εγω θα σε ειχα παρει για ραντεβου εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν το τολμω γιατι δεν αντεχω τις πολυωρες και χαζες δικαιολογιες σου καθυστερησεις !! θα ξερεις βεβαια οτι χανεις ενα μεγαλο ποσοστο πελατων , αλλαξε τακτικη και θα δεις ποσο πολυ θα το εκτιμησουμε ολοι.Φιλια !!!!Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που περνάς ομορφα! Προσπαθώ όσο μπορώ να το λύσω το θέμα των καθυστερήσεων ωστόσο δυστυχώς δεν τα έχω καταφερει εντελώς ! Σε φιλώ γλυκά αγαπημένε!
Καλημερα αγάπες
Όμορφη Γυναίκα.. Όμορφη Ψυχή.Καλημερα αγάπες !!!
Καλημερα αγάπες !!!
Καλημερα γλυκέ μου ευχαριστώ και ανταποδίδωΌμορφη Γυναίκα.. Όμορφη Ψυχή.
Όσο υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?Κοπελα μου γλυκια και χαριτωμενη , ποσους μηνες το προσπαθεις , ξερεις οτι ενα 5% εισαι στην ωρα σου !!!! Εγω θα σε ειχα παρει για ραντεβου εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν το τολμω γιατι δεν αντεχω τις πολυωρες και χαζες δικαιολογιες σου καθυστερησεις !! θα ξερεις βεβαια οτι χανεις ενα μεγαλο ποσοστο πελατων , αλλαξε τακτικη ςω δεις ποσο πολυ θα το εκτιμησουμε ολοι.Φιλια !!!!
Καλημερα και καλή Κυριακή ;)
μπουαχαχαχα τι μαλακες ειναι αυτοι στο μισαωρο θα ειχα κλεισει ραντεβου με γραφειο η αλλη κοπελα που μπορει να ερθει .Όσο υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?
Καλημερα και καλή Κυριακή ;)