petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
σε ζηλευω για κει που εισαι φιλε.Κατάλαβα τι εννοείς Πετραν.
Πλάκα κάνω..
εμεις εδω λιωνουμε και σε λιγες μερες ερχονται ακομα χειροτερες ζεστες.
σε ζηλευω για κει που εισαι φιλε.Κατάλαβα τι εννοείς Πετραν.
Πλάκα κάνω..
Άρχοντας είναι εκεί.σε ζηλευω για κει που εισαι φιλε.
εμεις εδω λιωνουμε και σε λιγες μερες ερχονται ακομα χειροτερες ζεστες.
Σταματά κλαίωοχι φιλε μου.
απλα αναρωτιεμαι αν βρεχει εξω ή την φτυνουν και δεν το καταλαβαινει.
μπηκε,καλησπερισε κι εκανε το παγωνι η κοπελλα παλι.
κοινως ''στο μουνι της'' για οσα γραφονται
σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Όλα όσα γράφεις σωστά για μένα. Εγώ αν έκλεινα ποτέ ραντεβού μαζί της θα το έκλεινα για μια συγκεκριμένη ώρα και θα πήγαινα μια έως μιάμιση ώρα αργότερα. Όχι για να την πληρώσω με το ίδιο νόμισμα, αλλά για να μη γίνουν τα νεύρα μου τσατάλια από την αργοπορία της. Αν 1 στις 100 έφτανε πριν από μένα, εννοείται ότι δεν θα το πιστόλιαζα το ραντεβού, απλά θα της έγραφα "βγήκα για λίγο έξω, γιατί κάτι έτυχε, πάρε δωμάτιο και σε 10λ θα είμαι εκεί" και θα πήγαινα. Αν πάλι ακόμα και μετά από 1,5 ώρα δεν εμφανιζόταν, τότε θα είχα έτοιμη μια καβάτζα και θα έστελνα μνμ στην Αριάδνη ότι "δεν μπορούσα να σε περιμένω άλλο κι έφυγα". Τι θα σου πει, θα σε βρίσει μήπως;Ακριβώς αυτό. Αυτό ειναι και η όλη ουσία του θέματος. Απο εμάς ξεκινάνε ολα. Εαν έβλεπε οτι δεν την περιμένει κανείς θα βλέπαμε όλοι για ποτε θα άλλαζε και θα ερχόταν στην ώρα της . Αλλά δυστυχώς σε πολλούς απο εμάς μιλάει το κάτω κεφάλι εκείνη την ώρα ( βαζω και τον εαυτό μου μέσα) και λέμε ας την περιμένουμε αφού λέει οτι έρχεται, και που θα βρεις άλλη τώρα σύντομα και έχω πληρώσει δωμάτιο μη φύγω χωρις να κανω τιποτα και πολλά άλλα. Και φυσικά αυτό το ξέρει η κοπέλα, δεν ειναι χαζή και πατάει πάνω σε αυτό.
Ο καθένας πάντως επιλέγει ελεύθερα τι θα κάνει και αν θέλει να περιμένει και έχει τόση υπομονή, μπράβο του, ας το κάνει . Εγώ πάντως οπως και άλλοι, επιλέγουμε ανεξάρτητες που έρχονται στην ώρα τους και δεν έχουμε τέτοιο θέμα μαζί τους . Και αν τυχον καθυστερήσουν 10-15 λεπτά , θα σε ειδοποιήσουν νωρίτερα , αλλά και θα σου ζητήσουν συγνώμη οταν έρθουν παρόλα αυτά.
Άλλο λέω.. που χάθηκε σήμερα.. δεν είπε καλησπέρα..Στον δρόμο είναι, σε 10 λεπτά το πολύ θα είναι εκεί.
Τι τους ανοίγεις τα μάτια, άστους να κοιμούνται...Δεν γράφω καιρο λόγω των αγαπουληδων αλλά και αντι-αγαπουληδες είστε για ειστε.
Ελληνίδα είναι με 100% ελληνικό ονοματεπώνυμο, όχι ότι έχει σημασια. Απλά κάποιοι είναι και σίγουροι κιόλας
θα ερθει και θα πει εδω οτι την στηνουν οι πελατες.Αν πάλι ακόμα και μετά από 1,5 ώρα δεν εμφανιζόταν, τότε θα είχα έτοιμη μια καβάτζα και θα έστελνα μνμ στην Αριάδνη ότι "δεν μπορούσα να σε περιμένω άλλο κι έφυγα". Τι θα σου πει, θα σε βρίσει μήπως;
ΕυχαριστώΔεν γράφω καιρο λόγω των αγαπουληδων αλλά και αντι-αγαπουληδες είστε για ειστε.
Ελληνίδα είναι με 100% ελληνικό ονοματεπώνυμο, όχι ότι έχει σημασια. Απλά κάποιοι είναι και σίγουροι κιόλας
Δεν είναι Ελληνίδα....
Όχι ....
Η σιγουριά σας τύποι με εντυπωσιάζει! Ειδήμονες από τα LIDL!Καταγωγή από Αλβανια...έζησε κάποια χρόνια και Γερμανία.
Ελληνίδα δεν είναι,όλοι το ξέρουν.
Η Αριάνδη είναι Ελληνίδα.. Έλεος πια.. αν δεν θέλετε να την συναντησετε μην ασχολείστε καθόλου.Ευχαριστώ
τι, μόνο με Ελληνίδες πάνε εδώ τα μαστορια???Η Αριάνδη είναι Ελληνίδα.. Έλεος πια.. αν δεν θέλετε να την συναντησετε μην ασχολείστε καθόλου.
Ακριβώς την έλυσες την εξίσωση μόνο που δεν το κάνει η ίδιαολα αυτα εχουν ακουστει απειρες φορες......δεν εχω συναντησει την κοπελα αλλα απο οτι εχω καταλαβει διπλο-τριπλο βαζει τα ραντεβου της με αποτελεσμα να αργει (αν τα κανονιζει αυτη και οχι καποιο αλλο ατομο). οποτε εκει ειναι το φαουλ της υποθεσης. για παραδειγμα εσυ θες μια ωρα στις 8 στο μπιλ και ο ψ θελει μια ωρα στις 8 και μιση στο madison. μια ωρα το ενα ραντεβου συν η μετακινηση (και η κινηση απο το κεντρο προς το madison) μιαμιση ωρα αργοποριας τουλαχιστον. καπως ετσι φανταζομαι οτι κλεινει τα ραντεβου της
!Η Αριάνδη είναι Ελληνίδα.. Έλεος πια.. αν δεν θέλετε να την συναντησετε μην ασχολείστε καθόλου.
Hello ... μάλλον αντί για φωτογραφία θα πρέπει να ανεβάσεις επίσημο έγγραφο που να αναφέρεται η εθνικότητα....κάποιους αυτό τους φτιάχνει περισσότερο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χελλοοο!
!
Το εχω να μου το μεταφράσουν από τα αλβανικά στα ελληνικά για αυτό και δεν έχω κάνει ακόμα σχετική ανάρτηση χαχαχχαψαψψαHello ... μάλλον αντί για φωτογραφία θα πρέπει να ανεβάσεις επίσημο έγγραφο που να αναφέρεται η εθνικότητα....κάποιους αυτό τους φτιάχνει περισσότερο...
Καλησπερα , εχω μια μεγαλη απορια προς ολους , οταν γαματε ενα μουνι και τον εχετε μεσα εκει και τοτε καταλαβαινετε απο που ειναι , εαν ειναι Ελληνκο - Βουλγαρικο -Αλβανικο -η Ρουμανικο !!!Απορια και μονο .Ευχαριστω .
Χελλοοο!
!