petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
με συγχωρεις.Όσο υπάρχουν κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?
στο εσιαξα λιγο.
με συγχωρεις.Όσο υπάρχουν κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?
Προφανώς αυτός που χειρίζεται το τηλέφωνο κλείνει ραντεβού μέσα στο ραντεβού με αποτέλεσμα να λιμνάζουνΣοβαρά, γιατί αργεί πάντα, όχι μόνο λίγο, αλλά για 1 ή 2 ώρες; Δυσκολεύομαι να σκεφτώ έναν λόγο.
Προφανώς αυτός που χειρίζεται το τηλέφωνο κλείνει ραντεβού μέσα στο ραντεβού με αποτέλεσμα να λιμνάζουν
Σαν γνήσιος ντετέκτιβ του bou όλα τα ξέρωΔηλαδή δεν χειρίζεται η ίδια το τηλέφωνο; Πώς το ξέρετε αυτό;
Παιδιά ούτε προμότορας της είμαι ,ούτε κολλητός της ,ούτε προστάτης της .Στο θέμα των κανονισμένων ραντεβού όντως υπάρχει πρόβλημα από το αξιαγάπητο κορίτσι . Όμως στο τλφ η ίδια το σηκώνει και απαντάει . Και τις 4 φορές που τηλεφώνησα με την ίδια μίλησα ,τώρα αν κάποιος άλλος φίλος έχει αντίθετη εμπειρία ας το γράψει υπεύθυνα και όχι αερολογίες .Δηλαδή δεν χειρίζεται η ίδια το τηλέφωνο; Πώς το ξέρετε αυτό;
Ε ναι η κοπελα εχει θεμα και δεν λυνεται το ξερω ετσι οπως εγραψα και πιο πριν ειχα υπαλληλο και εκανε ακριβως το ιδιο ετσι εχει μαθει τελος οποιος θα κλεισει ραντεβου καφεδακι μετα ντελιβερι μασα μετα ποτακι και περιμενει μεχρι να ερθει μονο μην τον παρει ο υπνος και ξεχαστει στο χοτελ και μετα πεσει παντοφλα στο σπιτιΠαιδιά ούτε προμότορας της είμαι ,ούτε κολλητός της ,ούτε προστάτης της .Στο θέμα των κανονισμένων ραντεβού όντως υπάρχει πρόβλημα από το αξιαγάπητο κορίτσι . Όμως στο τλφ η ίδια το σηκώνει και απαντάει . Και τις 4 φορές που τηλεφώνησα με την ίδια μίλησα ,τώρα αν κάποιος άλλος φίλος έχει αντίθετη εμπειρία ας το γράψει υπεύθυνα και όχι αερολογίες .
Ακριβώς αυτό. Αυτό ειναι και η όλη ουσία του θέματος. Απο εμάς ξεκινάνε ολα. Εαν έβλεπε οτι δεν την περιμένει κανείς θα βλέπαμε όλοι για ποτε θα άλλαζε και θα ερχόταν στην ώρα της . Αλλά δυστυχώς σε πολλούς απο εμάς μιλάει το κάτω κεφάλι εκείνη την ώρα ( βαζω και τον εαυτό μου μέσα) και λέμε ας την περιμένουμε αφού λέει οτι έρχεται, και που θα βρεις άλλη τώρα σύντομα και έχω πληρώσει δωμάτιο μη φύγω χωρις να κανω τιποτα και πολλά άλλα. Και φυσικά αυτό το ξέρει η κοπέλα, δεν ειναι χαζή και πατάει πάνω σε αυτό.Όσο υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?
Αυτοι φιλε μου ειναι μαζοχες και κοπροσκυλα !!Όσο υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν 1 - 2 ωρες γιατί να αλλάξει?
ολα αυτα εχουν ακουστει απειρες φορες......δεν εχω συναντησει την κοπελα αλλα απο οτι εχω καταλαβει διπλο-τριπλο βαζει τα ραντεβου της με αποτελεσμα να αργει (αν τα κανονιζει αυτη και οχι καποιο αλλο ατομο). οποτε εκει ειναι το φαουλ της υποθεσης. για παραδειγμα εσυ θες μια ωρα στις 8 στο μπιλ και ο ψ θελει μια ωρα στις 8 και μιση στο madison. μια ωρα το ενα ραντεβου συν η μετακινηση (και η κινηση απο το κεντρο προς το madison) μιαμιση ωρα αργοποριας τουλαχιστον. καπως ετσι φανταζομαι οτι κλεινει τα ραντεβου τηςΑκριβώς αυτό. Αυτό ειναι και η όλη ουσία του θέματος. Απο εμάς ξεκινάνε ολα. Εαν έβλεπε οτι δεν την περιμένει κανείς θα βλέπαμε όλοι για ποτε θα άλλαζε και θα ερχόταν στην ώρα της . Αλλά δυστυχώς σε πολλούς απο εμάς μιλάει το κάτω κεφάλι εκείνη την ώρα ( βαζω και τον εαυτό μου μέσα) και λέμε ας την περιμένουμε αφού λέει οτι έρχεται, και που θα βρεις άλλη τώρα σύντομα και έχω πληρώσει δωμάτιο μη φύγω χωρις να κανω τιποτα και πολλά άλλα. Και φυσικά αυτό το ξέρει η κοπέλα, δεν ειναι χαζή και πατάει πάνω σε αυτό.
Ο καθένας πάντως επιλέγει ελεύθερα τι θα κάνει και αν θέλει να περιμένει και έχει τόση υπομονή, μπράβο του, ας το κάνει . Εγώ πάντως οπως και άλλοι, επιλέγουμε ανεξάρτητες που έρχονται στην ώρα τους και δεν έχουμε τέτοιο θέμα μαζί τους . Και αν τυχον καθυστερήσουν 10-15 λεπτά , θα σε ειδοποιήσουν νωρίτερα , αλλά και θα σου ζητήσουν συγνώμη οταν έρθουν παρόλα αυτά.
…Σαν γνήσιος ντετέκτιβ του bou όλα τα ξέρω
Καψημερα αγάπηΚαλησπέρα αγάπες!!
Έχεις παραισθησεις Πέτραν ????βρεχει ή μηπως συμβαινει κατι αλλο?
οχι φιλε μου.Έχεις παραισθησεις Πέτραν ????
Κατάλαβα τι εννοείς Πετραν.οχι φιλε μου.
απλα αναρωτιεμαι αν βρεχει εξω ή την φτυνουν και δεν το καταλαβαινει.
μπηκε,καλησπερισε κι εκανε το παγωνι η κοπελλα παλι.
κοινως ''στο μουνι της'' για οσα γραφονται
σαν να μην συμβαινει τιποτα.