kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.304
- Πόντοι
- 456
ας επιστρεψουμε στις φωτογραφιες της κοπελας. αφου δεν μπορουμε να τη δουμε απο κοντα για καποιο διαστημα , ας μας κανει μια νεα ενεση ανυψωσης του ηθικου.
Καλημερα![]()
Ξάδερφε...μην τον παρεξηγείς! Είναι διακοπές σε άλλη χώρα και όταν έγραψε "καλημέρα" ήταν 7 το πρωί εκεί!!Καλησπέρα λέμε τέτοια ώρα ξάδερφε![]()
Και ομως επεσες μεσα για την ωρα που μαζευτηκαΞάδερφε...μην τον παρεξηγείς! Είναι διακοπές σε άλλη χώρα και όταν έγραψε "καλημέρα" ήταν 7 το πρωί εκεί!!![]()
Κορίτσια;Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά όποτε δεν έχει νόημα να συνεχιστεί, πόσο μάλλον στο νήμα της Μαλβίνας.
Καταρχάς αδυνατώ να κατανοήσω και να αντιληφθώ τι κάνεις σε αυτό το νήμα αλλά επί της ευκαιρίας να σου πω ότι ο μόνος που είναι λάθος εδώ είσαι εσύ.Εδώ είσαι 100% λάθος.
Ο Εισαγγελέας, ο οποίος είναι Δικαστικός λειτουργός και ΑΠΌΛΥΤΑ ισότιμος με τους τακτικούς Δικαστές, βάση Νόμου μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.
Επίσης ο Εισαγγελέας, είναι πάλι βάση Νόμου, η μοναδική ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΑΡΧΉ, το ακριβώς αντίθετο δλδ του συνηγόρου υπεράσπισης.
Πλέον στην χώρα μας, κοντά το 40% των Εισαγγελέων είναι γυναίκες, στα δε Εφετεία σχεδόν οι μισοί πια.
ΥΓ. Η φράση "καλά με αυτά τα ρούχα, πως και δεν σε βιασανε?", είναι χαλαρά μέσα στις Τοπ πιο ουμπερ μαλακίες εβερ, αλλά ΔΕΝ αλλάζει αυτά που έγραψα πιο πάνω.
Τουτέστιν, έτερον εκατερον.
ομολογω αγαπητε πως συμφωνω αναφανδον μαζι σου. και εγω αυτη τη σκεψη ειχα . προσπερνω τα σεντονια επιχειρηματων ή προστριβων (σχετικα με τα οποια πρεπει να πω πως ο καθενας μας , τουλαχιστον εγω σαν ενηλιξ πια , εχει τη δικη του οπτικη και θα ηταν πολυ δυσκολο να πεισθει απο αυτα ,ειδικα σε ενα νημα που προωθει τη δουλεια, οπως εγραψες, μιας συμπαθεστατης και θελκτικης ,ετσι οπως τη βλεπω και μου παρουσιαζεται σε εμενα, κοπελας )θελοντας να φτασω στο ζουμι .που δεν ειναι αλλο απο αυτο που εγραψες πιο πανωΈχω και γω 2-3 πράγματα να αναφέρω σχετικά με τα γραφόμενα των 2-3 τελευταίων ημερών, δε θα τα πάρω με χρονολογική σειρά. Κάνει ένας ένα επαίσχυντο σχόλιο, που βασίζεται σε στερεότυπα και πρότυπα συμπεριφοράς άλλων εποχών. Μετά ξεκινάει μια ατέρμονη διαμάχη, ποιου η άποψη είναι η ορθή και που συμφωνεί ο ένας με τον άλλο.
Εγώ είμαι ένας από τους άτυχους της γρίπης που χτύπησε τη Μαλβίνα, η ατυχία με χτύπησε και το ραντεβού ακυρώθηκε -μαύρη μέρα για μένα η περασμένη Τρίτη- γιατί πλέον θα πρέπει να κάνω υπομονή έως ότου επιστρέψω πάλι στην Ελλάδα (μαύρη , κακούργα ξενιτιά!).
Σ' ένα νήμα που μια κοπέλα προωθεί τη δουλειά της, να πρέπει εσχάτως να μάθω και τους Κανόνες Δικονομίας ή να περνάω από ένα ακατάσχετο κατεβατό σχολίων όπου ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, για να δω εν τέλει ΑΝ έχει ανέβει κάποιο υλικό ή κάποιο σχόλιο από συναντήσεις συναγωνιστών με τη νεαρή κορασίδα! Συγγνώμη αν κούρασα και ολοκληρώνω με κάτι που με βασανίζει βλέποντας πάλι τα εξαιρετικά βίντεο της Μαλβίνας, ΜΙΑ και μόνη ένσταση έχω, γιατί ρε κοπέλα μου κάνεις στο ένα βίντεο μόνο στρόφή 90 μοιρών; Εμείς που είμαστε του κώλου οπαδοί μείναμε για 90 ακόμα μοίρες παραπονεμένοι (sic)
Γυναικάρα να την έχεις κορόναΈνα τελευταίο για καληνύχτα..
υγεια και σε σενα Μαλβινα ! χρονια καλα και πολλα !Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολαΕύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Χρόνια πολλά κουκλάρα , να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Καλά Χριστούγεννα σε εσένα και σε όλο τον κόσμο.....να υπάρχει υγεια και όλα τα υπόλοιπα είναι εφικτά!!!!Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Καλά Χριστούγεννα σε εσένα και σε όλο τον κόσμο με υγεια..Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Εεεεεπ! Ένας είναι ο Διανοούμενος εδώ μέσα...!Η ώρα της διανοούμενης Μαλβίνας, πέρασε! Τώρα αρχίζει η ώρα της ερωτικής-σεξουαλικης!
Ανταποδίδω με όλη μου την αγάπηΕύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Να είσαι πάντα υγιής! Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο για το νέο έτος!Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά, υγεία και πολλή αγάπη..![]()
Wellcome baby!Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να μου είστε καλά..
Διαθέσιμη από 7 του Γενάρη.![]()