Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο bou αλλά διαβάζω κάμποσο καιρό τα φόρουμ. Έχω συναντηθεί με την Αριάδνη αρκετές φορές έως τώρα από το καλοκαίρι και πρεπει να πω τα εξής: είναι υπέροχη ως παρουσία, εμένα που ήμουν πολύ αγχωμενος ( πρώτη φορά με επαγγελματια του χώρου) με έκανε να αισθάνομαι άνετα και να περάσω πολύ καλά και να επιδιώκω να την ξανασυνάντησω. Μένω μόνιμα και δουλεύω Αγγλία κι έρχομαι κάθε περίπου δίμηνο Ελλάδα για δουλειά και υποχρεώσεις και κάθε φορά βρισκόμαστε τουλάχιστον 2 φορές με απόλυτη επιτυχία. Ισχύει βρε παιδιά ότι αργεί αλλά εγώ πλέον το έμαθα και δε με νοιάζει . Με το στόμα της είναι εξαιρετική και φαίνεται ότι της αρέσει και σκοπεύει να ευχαριστηθεί ο άνδρας, ξέρει και DT εως ένα βαθμό, συμμετοχή πολύ καλή και οποία στάση θέλεις, τελείωμα όπου θέλεις. Εγώ θα τη συναντώ οπότε έρχομαι όσο εργάζεται καθώς περνάω πολύ καλά. Συνήθως στη δεύτερη φορά μας με στοματικό με περιποιείται και με παιδεύει μέχρι να με τελιωσει καλύτερα από οποία γυναίκα είχα έως τώρα. Αυτά από μένα το νέο!
Σε ευχαριστώ Αριάδνη θα τα (ξανά)πουμε λίαν συντόμως