Π
Ου είσαι χαθηκεσΚαλημέρα μωράκι!
Ου είσαι χαθηκεσΚαλημέρα μωράκι!
Δουλειά και οικογένεια μωρό.... Αλλά θα τα πούμε...Π
Ου είσαι χαθηκεσ
Να περνασ όμορφα και μιλάμε σε φιλώΔουλειά και οικογένεια μωρό.... Αλλά θα τα πούμε...
Καλησπέρα ! Μπορείσ να μου στείλει σ προσωπικό μήνυμα και θα τα πούμε ολαΚαλησπερα ! Θα μπορουσε καποιος να μ πει ποσο ειναι το δωρακι της κοπελας ?
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Σε φιλώ γλυκά !!Δεν είναι τόσο εύκολο φίλε βάλε και αεροπορικά στη μέση και άδεια που χρειάζεται. Δεν είναι αυτό το νόημα που προσπάθησα να παραθέσω ήθελα απλώς να πω ότι η κοπέλα αξίζει τα λεφτά της (προσωπική εκτίμηση πάντα) και να βοηθήσω όποιον επιθυμεί να τη συναντήσει.
Γιατί απλά δε δοκιμάζεις ??Όντως ισχύουν αυτά; γιατί σκεφτόμουν για δοκιμή;!
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως πράγματι υπάρχει δυσκολία λόγω μεταφορικό και κινησησ που πλέον είναι φορητή ... Ωστόσο κάνω ότι μπορώ...!!θα πρέπει η ίδια να μας απαντήσει εκτός αν δεν διαχειρίζεται η ίδια τον λογαριασμό της
Πρωτοτυπησε σημερα, πεσε για υπνο νωρις. Ευκαιρια να κανεις και εκκρεμοτητες γραφειου κλπΚαι σήμερα ωσ τισ 5 το πρωί είμαι διαθεσιμη για εσάς !!!
Αριαδνη παρε ενα σκουτερ,και θα πας σφαιρα,στα ραντεβου!Κατόπιν συνεννόησης θα εξυπηρετώ και γύρω περιοχές ωσ και μακρινές αποστάσεις
Καλημέρα στείλε μου σε παρακαλώ βαιμπερΜωρο καλησπερα !! προγραμματακι και τιμουλες μπορω να εχω σε πμ ευχαριστω φιλια !!
Με αυτή τη φώτο θα είναι σίγουρα. Καλή μέρα και σε σένα.Καλημέρα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα σασ !! Περιμένω να κλείσουμε τα ραντεβού μασ
Καλημέρα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα σασ !! Περιμένω να κλείσουμε τα ραντεβού μασ
εγώ αναφέρω προσωπική μου εμπειρία. είμαι σε δίλημμα εάν αξίζει επανάληψηΌντως ισχύουν αυτά; γιατί σκεφτόμουν για δοκιμή;!
υπηρεσιες μετριες προς το καλο, ομορφια μετρια προς το καλο , επικοινωνια φλυαρη και βαρετη, κλεβει χρονο στις παυσεις και καθυστερει υπερβολικα στα ραντεβου. μασαζ επιεικώς χαλια. αυτα.Γράψε λεπτομέρειες αν θες.