Καλημέρα γλυκέ μου νομίζω ο καθένας έχει την ικανότητα και την αντίληψη να δει τι συμβαίνει δεν χρειάζονται διερμηνέα η ειδική επεξήγηση για να κατατοπιστουν ...γίνεται λίγο γραφικό αυτό
Μα εγω δεν σχολιασα αυτο που ρωτησε. Του ειπα να ψαξει μονος του γιατι ειναι ενα προβλημα που εχεις εδω και μηνες, το οποιο δεν προσπαθεις να διορθωσεις ενω γνωριζεις τον τροπο απλα ειναι δαπανηρος γιατι, κοινως προτειμας να βγαζεις περισσοτερα λεφτα , απτο να σεβεσαι τον χρονο των πελατων σου. Και αυτος ειναι και ο λογος που δεν σε εχω συναντησει το τελευταιο διμηνο.
Γιατι η δικαιολογια της κινησης μετα απο 2 μηνες , παβει να ειναι δικαιολογια.
Επισης, στελνεις συνεχεια μηνυματα ,το οποιο ειναι ακρως αντιεπαγγελματικο το οποιο δεν γραφεται συνεχεια , αλλα θα πρεπει να το γνωριζουν ολοι οι πιθανοι πελατες.
Αλλα το θεμα της καθυστερησης ειναι ασεβεια και αυτο διοτι γινεται συστηματικα. Εαν γινοταν μια στις 5 δεν θα ηταν αξιοο αναφορας σε καθημερινη βαση.
Το site ειναι για ενημερωση του κοσμου και κριτικη με σκοπο την βελτιωση των υπηρεσιων προς οφελος ολων., οχι για να χαιδευουμε αυτια.
Αυτα,
Με ολο το σεβασμο....