Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αριάδνη ....Φοβερο αρχαίο Ελληνικό ονομα
Εξακολουθούν να διαγράφονται αυτόματα μετά λίγα δευτερόλεπτα ή τώρα παραμένουν σαν δώρο στους θαυμαστές σου Ariadnaki ??Καλησπέρα στέλνω στο βαιμπερ
Για τους θαυμαστές , πόστερ υπογεγραμμένο μετά το ραντεβού.Εξακολουθούν να διαγράφονται αυτόματα μετά λίγα δευτερόλεπτα ή τώρα παραμένουν σαν δώρο στους θαυμαστές σου Ariadnaki ??
Μάλλον Γιαυτο αργεί στα ραντεβού της … κρατάει πολλά πόστερ !!Για τους θαυμαστές , πόστερ υπογεγραμμένο μετά το ραντεβού.
Και πολλές υπογραφές... γραφειοκρατία...Μάλλον Γιαυτο αργεί στα ραντεβού της … κρατάει πολλά πόστερ !!
Καλησπέρα όμορφηΚαλησπέρα!!
Πώς απο εδω?Καλησπέρα!!
Τι ρωτας ρε φιλε. Υμαρτον δηλαδη..... ρωτα κιολας αν μπορεις να της χαιδεψεις το νινι.....Αριαδνακι βαθιά γλωσσόφιλα και 69 έχει το μενού???
Φίλε μου Καλημερα. Δεν το ρώτησα γιατί το θεώρησα δεδομένο.Τι ρωτας ρε φιλε. Υμαρτον δηλαδη..... ρωτα κιολας αν μπορεις να της χαιδεψεις το νινι.....
Αχ , εσύ είσαι διαθέσιμη αλλά εμείς παντρευτηκαμε νωρίς. Καλή σου μέρα .Καλημέρα και καλή Κυριακή!!!! Και σήμερα είμαι εδώ διαθεσιμη σασ περίμενω να κλείσουμε τα ραντεβού μασ
λεπτομεριες......Αχ , εσύ είσαι διαθέσιμη αλλά εμείς παντρευτηκαμε νωρίς. Καλή σου μέρα .
Αυτό λέω και εγώ . Η γυναίκα μου έχει άλλη άποψη.λεπτομεριες......
Γιατί,τη ρωτάς;Αυτό λέω και εγώ . Η γυναίκα μου έχει άλλη άποψη.
Οχι ρε φίλε, πλάκα κάνω. Από θέμα ελεύθερου χρόνου το λέω.Γιατί,τη ρωτάς;