pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
ένα μονόκλινο θέλω εγώ και να δέχεται ταμείο ανεργίαςΜη βιαστείς να ξενοικιάσεις.Απ'ότι κατάλαβα θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση.Ειδικά στο Παγκράτι που είναι κοντά ο Ευαγγελισμός.
ένα μονόκλινο θέλω εγώ και να δέχεται ταμείο ανεργίαςΜη βιαστείς να ξενοικιάσεις.Απ'ότι κατάλαβα θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση.Ειδικά στο Παγκράτι που είναι κοντά ο Ευαγγελισμός.
Φίλε κούρασες.Δεν σχοκιασα την κοπελα. Τον αγαπουλη σχολιασα.
καλημέρα καλό μαςΚαλημέρα και καλό σκ!!!! Σήμερα υπάρχει διαθεσιμότητα ωσ αργά !!
Ενω το καλημερα καλησπερα δεν σε κουρασε ε?????Φίλε κούρασες.
...ρε μαγκα, τι ζορια κ νταλκαδες ειναι αυτοι που εχεις με το κοριτσι! Καλα σου λεει, αμα δν γουσταρεις μη συμμετεχεις!Ενω το καλημερα καλησπερα δεν σε κουρασε ε?????
Καλησπέρα αγάπη χαθηκεσ μόνο εδώ μου γραφεισ πια σε περιμένω να σε χαλαρώσω και εσένα γιατί σε βρίσκω λίγο τεντωμένο ! Σε φιλώ γλυκάΕνω το καλημερα καλησπερα δεν σε κουρασε ε?????
Ε μα πεσ ταδε νομίζω ότι έχει σημασία αυτό και επίσης δε νομίζω να την "κράζουν"... ούτε φυσικά "πολλοί"... οι περισσότεροι λένε καλά λόγια και υπάρχει μόνο μία κριτική σχετικά με τις καθυστερήσεις... Ε, ας έχει και ένα ελάττωμα, χωρίς "ψεγάδι" θα ήταν βαρετή...
βρε, εγώ τα λέω αλλά μερικοί δεν ακούνε... χαχαΕ μα πεσ τα
αχ και εσύ... το "καλησπέρα" τι το έβαλες στη πρόταση;Καλησπέρα αγάπη χαθηκεσ μόνο εδώ μου γραφεισ πια σε περιμένω να σε χαλαρώσω και εσένα γιατί σε βρίσκω λίγο τεντωμένο ! Σε φιλώ γλυκά
Περναω περιεργη φαση, αλλα θα επανελθω....Καλησπέρα αγάπη χαθηκεσ μόνο εδώ μου γραφεισ πια σε περιμένω να σε χαλαρώσω και εσένα γιατί σε βρίσκω λίγο τεντωμένο ! Σε φιλώ γλυκά
Καλή δύναμη!Περναω περιεργη φαση, αλλα θα επανελθω....
βρε γιατρίνα, άλλο έπρεπε να πεις: έλα να σε "βοηθήσω"...Καλή δύναμη!
Από κοντά είμαι πολύ καλύτερη ;)Περιμενουμε νεες φωτο σου καυλιαρα
εεε, μην ψωνίζεσαι... χαχαχαΑπό κοντά είμαι πολύ καλύτερη ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σασ περίμενω να περάσουμε όμορφα και αυτό το σκ ωσ τισ 5 το πρωί
Άσε την να εκφραστεί όπως θέλει. Και εδώ και κυρίως στα ραντεβού...εεε, μην ψωνίζεσαι... χαχαχα
είπαμε η τελευταία φώτο φοβερή, δεν είπαμε ότι είσαι εσύ φοβερή... χαχαχα
εγώ την περιορίζω;;; ιιιιι.... μίλα Ariadnaki, μου την είπανε!!! Σώσε με!!!Άσε την να εκφραστεί όπως θέλει. Και εδώ και κυρίως στα ραντεβού...
Βγάζει νέα φωτογραφία τώρα. Δεν μπορεί.εγώ την περιορίζω;;; ιιιιι.... μίλα Ariadnaki, μου την είπανε!!! Σώσε με!!!