Αυτό ναι ισχύειΟ καθενας οπως γουσταρει κι οτι αντεχει η τσεπη του (ακριβο-φθηνο= υποκειμενικο θεμα)
Ο καθένας έχει δικό του μετρό.
Αλήθεια η τιμή για μια ώρα πόσο;
Αυτό ναι ισχύειΟ καθενας οπως γουσταρει κι οτι αντεχει η τσεπη του (ακριβο-φθηνο= υποκειμενικο θεμα)
Όταν στο mamba π.χ. ζητάνε τα ίδια κάτι πενηταρες και εξηνταρες , για μια εικοσοπενταρα μου φαίνεται τίμιο. Ολα σχετικά είναι στο χώρο και το γνωρίζεις καλά φαντάζομαι.Τυπε χαλάνε την πιάτσα....
Τι είναι το Art;Ήταν στο Art, νομίζω έφυγε και από εκεί...
Τι είναι το Art;
Η επαναληπτική τώρα πρόσφατα (που δήλωσε ανεξάρτητη) ? ή από γραφείο ? για να δω αν όντως με το που άνοιξε νήμα της την πέσανε ή όχι...Επαναληπτική συνάντηση με το κορίτσι συνολικά πέρασα καλύτερα.
Κάθισε όλη την ώρα και αφιέρωσε όσο χρειάστηκε για να με κάνει με το μασάζ να χαλαρώσω μετά την πρώτη μας ένταση.
Φερθείτε καλά και δεν θα χάσετε.
Καλημέρα. Δουλεύεις στα νότια προάστια; ΕυχαριστώΕίναι στο προφίλ μου
ΜαλιδταΚαλημέρα. Δουλεύεις στα νότια προάστια; Ευχαριστώ
Τώρα πρόσφατα. Είχα το νούμερο από πριν...Η επαναληπτική τώρα πρόσφατα (που δήλωσε ανεξάρτητη) ? ή από γραφείο ? για να δω αν όντως με το που άνοιξε νήμα της την πέσανε ή όχι...
Έχω την αίσθηση πως περιλαμβάνει ένα + μασάζ αλλά καλύτερα ας επιβεβαιώσει η ίδια.... δεν ρωτησα αν στην τιμη ειναι δυο τελειωματα.
Σωστά τα λες φίλε. Συμφωνώ απολύτως.Το λοιπον μαγκες, πρωτη επαφη μου με μασαζοκοριτσι. Η @Ariadnaki ειναι ενα ομορφο καθημερινο κοριτσι, ξανθουλικο με τα γυαλακια του που σου βγαιζει κατι σε να το βαλεις κατω και να δωσεις πονο! Κοριτσι της διπλανης πορτας, χαλαρο κ ανετο στην κουβεντα ωραιο σωματακι, βυζακι μικρο ομορφο, μουνακι καθαρο κ προσεγμενο και τελος ενα κωλαρακι μικρο κ ομορφο (δεν το δινει ομως δυστυχως ).
Στο μασαζ ασχοληθηκε με το λαδακι της κ με χαλαρωσε αρκετα. Δεν αντεξα ομως πολυ κ ξεκινησε ο αγωνας. Καλη πιπα το παλευει, γουσταρει γλειφομουνι κ παιξιμο με τα δαχτυλα και γενικα καβλωνει ομορφα. Την δοκιμασα σε 69, cow κ πισωκολληττο και σε ολα ανταποκριθηκε αψογα. Κραυγουλες κ βογγητα της βγαινουν αυθορμητα (πιστευω) γιατι εχει στενουλικο μουνακι κ το σφυροκοπημα δυνατο. Δεκτικη σε ολα, εκανε κ μασαζ προστατη κ τελος τελειωμα στο στοματακι της.
Ενα μειον μονο μια καθυστερηση στο ραντεβου που ομως ειχε ενημερωσει νωριτερα. Τελικη εντυπωση θετικη κ θα την ξαναδω με την πρωτη ευκαιρια. Κοστος 120€ (μασαζ+full extra) η ωρα.
Ενα τελειωμα γτ δεν μας επαιρνε στην ωρα, δεν ρωτησα αν στην τιμη ειναι δυο τελειωματα.
Καλωςσηρθες Αριαδνη, ειμαι ο Johnny87, χαρηκα !! Απο τι βλεπω δεν μπορω να σου στειλω μηνυμα , μονο απο το τηλεφωνο να μαθω καποια πραγματα για σενα πχ, υπηρεσιες!Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
Μια ερώτηση ρε φίλε..Αφού στο μασάζ από ότι είπες δεν μείνατε και πολύ μετά έκανες μια εκτονωση αλλά δεν προλάβατε για άλλη..Δεδομένου ότι η συνάντηση είναι μία ώρα 120 ευρώ όπως λες πως και δε σου έφτασε για δεύτερη ? Εκτός πια και αν γαμαγες κάνα 40λεπτο οπότε πάσο..Αλλά αν μιλάμε για ένα γαμησι της τάξης του 15-20 λεπτά. + 10 το μασάζ φαντάζομαι είχατε θεωρητικά άλλο ένα μισάωρο ..όχι ?Το λοιπον μαγκες, πρωτη επαφη μου με μασαζοκοριτσι. Η @Ariadnaki ειναι ενα ομορφο καθημερινο κοριτσι, ξανθουλικο με τα γυαλακια του που σου βγαιζει κατι σε να το βαλεις κατω και να δωσεις πονο! Κοριτσι της διπλανης πορτας, χαλαρο κ ανετο στην κουβεντα ωραιο σωματακι, βυζακι μικρο ομορφο, μουνακι καθαρο κ προσεγμενο και τελος ενα κωλαρακι μικρο κ ομορφο (δεν το δινει ομως δυστυχως ).
Στο μασαζ ασχοληθηκε με το λαδακι της κ με χαλαρωσε αρκετα. Δεν αντεξα ομως πολυ κ ξεκινησε ο αγωνας. Καλη πιπα το παλευει, γουσταρει γλειφομουνι κ παιξιμο με τα δαχτυλα και γενικα καβλωνει ομορφα. Την δοκιμασα σε 69, cow κ πισωκολληττο και σε ολα ανταποκριθηκε αψογα. Κραυγουλες κ βογγητα της βγαινουν αυθορμητα (πιστευω) γιατι εχει στενουλικο μουνακι κ το σφυροκοπημα δυνατο. Δεκτικη σε ολα, εκανε κ μασαζ προστατη κ τελος τελειωμα στο στοματακι της.
Ενα μειον μονο μια καθυστερηση στο ραντεβου που ομως ειχε ενημερωσει νωριτερα. Τελικη εντυπωση θετικη κ θα την ξαναδω με την πρωτη ευκαιρια. Κοστος 120€ (μασαζ+full extra) η ωρα.
Ενα τελειωμα γτ δεν μας επαιρνε στην ωρα, δεν ρωτησα αν στην τιμη ειναι δυο τελειωματα.
...κοιτα ρε φιλε, ρολοι δν εβαλα αλλα κανα 10' κουβεντα- ντουζακι, κανα 20' μασαζ και κανα 30' πηδημα (γλειψιματα εκατερωθεν, κανα δυο στασεις κ τελειωμα στο στομα της), βγηκε η ωρα.Μια ερώτηση ρε φίλε..Αφού στο μασάζ από ότι είπες δεν μείνατε και πολύ μετά έκανες μια εκτονωση αλλά δεν προλάβατε για άλλη..Δεδομένου ότι η συνάντηση είναι μία ώρα 120 ευρώ όπως λες πως και δε σου έφτασε για δεύτερη ? Εκτός πια και αν γαμαγες κάνα 40λεπτο οπότε πάσο..Αλλά αν μιλάμε για ένα γαμησι της τάξης του 15-20 λεπτά. + 10 το μασάζ φαντάζομαι είχατε θεωρητικά άλλο ένα μισάωρο ..όχι ?
Έπεςε παντόφλα ;Kαλη κακή δεν ξέρω αν είναι, αλλά μεγάλη προσοχή αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί της στο viber. Της έστειλα χθες το πρωί μήνυμα, απάντησε μετά από λίγο, η συζήτηση έληξε με ένα ευχαριστώ από την πλευρά μου (για την ενημέρωση) και αργά το βράδυ (πρέπει να ήταν γύρω στις 10), έστειλε μήνυμα (και καλά αν της έγραψα κάτι)!!!!!!!! Για όνομα του θεού, λίγο μυαλό δεν υπάρχει? Οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα είναι παντρεμένοι.
Μάλλον πίστεψε ότι ανήκεις στο άλλο 50%Kαλη κακή δεν ξέρω αν είναι, αλλά μεγάλη προσοχή αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί της στο viber. Της έστειλα χθες το πρωί μήνυμα, απάντησε μετά από λίγο, η συζήτηση έληξε με ένα ευχαριστώ από την πλευρά μου (για την ενημέρωση) και αργά το βράδυ (πρέπει να ήταν γύρω στις 10), έστειλε μήνυμα (και καλά αν της έγραψα κάτι)!!!!!!!! Για όνομα του θεού, λίγο μυαλό δεν υπάρχει? Οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα είναι παντρεμένοι.
...η ιδια γκρινια σε 5.000 νηματα σχεδον σε ολα τα κοριτσια! Το τιμημα των υπηρεσιων το κρινει κ το αποφασιζει η καθε κοπελα μονη της. Τοσο εκτιμα οτι κοστιζουν οι υπηρεσιες της, τοσο ζηταει. Εαν δει οτι η ζητηση της ειναι μικροτερη του αναμενομενου, θα πραξει αναλογα.Αριαδνάκι μου, με όλο το θάρρος πρέπει να ρίξεις λίγο την τιμή... η, να ανεβάσεις τις υπηρεσιες σου (ποιότητα, συχνότητα, ποσότητα??? ). Λίγο μασάζακι, λίγο σεξακι και 120€ σίγουρα δεν πάει...
Love you... . και το ξέρεις!!!
Εγγύηση δίνει;...η ιδια γκρινια σε 5.000 νηματα σχεδον σε ολα τα κοριτσια! Το τιμημα των υπηρεσιων το κρινει κ το αποφασιζει η καθε κοπελα μονη της. Τοσο εκτιμα οτι κοστιζουν οι υπηρεσιες της, τοσο ζηταει. Εαν δει οτι η ζητηση της ειναι μικροτερη του αναμενομενου, θα πραξει αναλογα.