Συναντηση σημερινη με την κοπελα. Την ειχα συναντησει και οταν ηταν στο vip και ειχα προχωρησει μεχρι φραπε καθως ο τιμοκαταλογος ηταν φαρμακειο. Εκλεισα λοιπον ραντεβου γιατι ηθελα να φτασω μεχρι τελους αυτη τη φορα. Τι το θελα!!! Πρωτο φαουλ 2 λεπτα μετα τη καθορισμενη ωρα για ραντεβου μου στελνει μηνυμα ερχομαι και εγω σε λιγο της λεω σε ποση ωρα μου λεει 10 λεπτα , τα οποια ως δια μαγειας εγιναν 35 λεπτα! 2ο και χειροτερο!!! Την ωρα που κανει μασαζ (σε εναν ηδη δυσαρεστημενο πελατη γιατι της εστειλα μηνυμα να μην ερθει φευγω και μου ειπε οτι ανεβαινει) βλεπω απο το πλαινο καθρεφτη που μου κανει μασαζ με το ενα χερι και εχει το κινητο αναμεσα στα ποδια μου κοντα στα γεννητικα οργανα για να μη μπορω να το βλεπω προφανως κι εστελνε μηνυματα!!! Με το ρολοι 10 λεπτα! Της λεω με βλεπεις για μαλακα; Και μου λεει συγγνωμη συγγνωμη ταραγμενη και το αφηνει στην ακρη και μου λεει οτι ειναι θεμα υγειας. Κοπελες που δεν σεβονται ουτε στο ελαχιστο τα λεφτα και τον χρονο του αλλου απο μενα ΜΑΥΡΟ!!! Σημειωτεον οτι ηρθα στο bill επειδη την βολευε και δεν ηταν επιθυμια μου μιας και εγω ειμαι βορεια προστεια αλλα δεν προλαβαινε..!
ΜΑΚΡΙΑ!!!