dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.480
- Πόντοι
- 8.345
120 για μια ωρα και δεν εχει δικο της χωρο,απο μενα ειναι οχι εξ αρχης χωρις να εχω δει καν φοτος
απο το μασαζ στο σπιτι ειναι, πως να εχει χωρο?
120 για μια ωρα και δεν εχει δικο της χωρο,απο μενα ειναι οχι εξ αρχης χωρις να εχω δει καν φοτος
Καλή αρχή και επίσημα από το δικό σου thread. Πες μας κάποιες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σου , αν και το ξέρουμε οι περισσότεροι από το μασάζ κατά οίκον, για να ξέρουν και οποίοι δεν σε έχουν συναντήσει.
Είμαι η Αριάδνη ,25 χρόνων και κάνω ερωτικο μασάζ είμαι αδύνατη ξανθιά με γυμνασμένο σώμα .. πληροφορίες έξτρα μέσω τηλεφώνου :6944896233
Πως είσαι 25 χρονών ;και το τηλεφωνικό σου νούμερο είναι 30 ετών;;
Ρε μαγκα που κολλαει το μαυλο στο νουμερο??? Ειναι δυνατον??? Γιατι τωρα δεν μπορεις να βγαλεις κιν με 694 xxxxxxx. Εκτος εαν εννοεις κατι αλλο.Είμαι η Αριάδνη ,25 χρόνων και κάνω ερωτικο μασάζ είμαι αδύνατη ξανθιά με γυμνασμένο σώμα .. πληροφορίες έξτρα μέσω τηλεφώνου :6944896233
Κοίτα κάτι απορίες τώραΕίμαι η Αριάδνη ,25 χρόνων και κάνω ερωτικο μασάζ είμαι αδύνατη ξανθιά με γυμνασμένο σώμα .. πληροφορίες έξτρα μέσω τηλεφώνου :6944896233
α να χαθεις.αμαν με το κωλο εσυ
Τι λες τώρα. Αυτό δεν είναι το βασικό σε ένα ραντεβού?Κοίτα κάτι απορίες τώρα
μπορείς να πάρεις 6944 ;;Ρε μαγκα που κολλαει το μαυλο στο νουμερο??? Ειναι δυνατον??? Γιατι τωρα δεν μπορεις να βγαλεις κιν με 694 xxxxxxx. Εκτος εαν εννοεις κατι αλλο.
YeapΤι λες τώρα. Αυτό δεν είναι το βασικό σε ένα ραντεβού?
γιατι να μην μπορεις? οσα νουμερα τα ακυρωνουν χρηστες τι γινονται χανονται?μπορείς να πάρεις 6944 ;;
Για πες εντυπώσειςΕγώ να πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που την συνάντησα την έκανα μικρότερη
Μια χαρά φίλε. Έχω αναφέρει και πιο πάνω . Εμφανίσιμη, το προσπαθεί στο μασάζ και τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος.Για πες εντυπώσεις
Εγώ να πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που την συνάντησα την έκανα μικρότερη
καλησπερα ποτε προλαβατε να πατε μαζι της; γνωριζετε καποια αγγελια της με φωτογραφιες να την δουμε και εμεις;